Ja, maar beter zal hij er niet van worden. Alleen rode wijn rijpt op de fles in de zin dat ie er beter van kan worden, en dan alleen als de wijn er geschikt voor is, de temp constant is en het donker is. Dan nog niet onbeperkt.quote:Op zondag 15 januari 2017 00:10 schreef MCH het volgende:
[..]
Piet, kan een dichte fles cognac 20 jaar in een kelder overleven? Ik proefde alleen alcohol bij het openen
Ik ga voor een scrambled egg.quote:Op zondag 15 januari 2017 09:41 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Ja, Just did. 1 boterham met smeerkaas, 1 met pepersalami
Ik ga vandaag recepten zoeken. Wil meer gezond, meer groente, meer tofheid en ik moet meer preppen want druk druk druk en anders eet ik zooi. Alweer.quote:
Dit klinkt wel echt heel treurig.quote:Op zondag 15 januari 2017 09:41 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Ja, Just did. 1 boterham met smeerkaas, 1 met pepersalami
Ah, die toko is van dezelfde eigenaar als level (wat binnenkort een pinchoszaak wordt).quote:Op zondag 15 januari 2017 08:10 schreef minilot het volgende:
Na prima eten bij Supermercado gister nog steeds in Zuid-Amerikaanse sferen! Ik denk dat ik vanavond een aji mirasol door de boerenkoolstamppot gooi
[ afbeelding ]
Iemand hier die wel eens gegeten? Het is de gedroogde vorm van de aji amarillo, die ik hier nog nooit vers ben tegengekomen. Maar de gedroogde komt prima tot leven door 'm even weken in heet water en is ook gedroogd gewoon goed te gebruiken. Misschien wel de lekkerste, meest fruitige chilipeper die ik ken.
Gewoon recepten zoeken. Meer gezond, meer groente, meer tofheid en meer preppen.quote:
Oh bedankt. Goede tips! Dat ik daar zelf niet aan gedacht heb!quote:Op zondag 15 januari 2017 09:57 schreef Kreator het volgende:
[..]
Gewoon recepten zoeken. Meer gezond, meer groente, meer tofheid en meer preppen.
Is vooral fijn als je weinig tijd hebt. Anders eet je alleen maar troep.
Wordt vers gebruikt, dan heet -ie aji amarillo, gedroogd gebruikt, dan heet -ie aji mirasol en als je een gedroogde weekt heb je iets er tussenin, dat ook weer smakelijke toepassingen heeft.quote:Op zondag 15 januari 2017 09:50 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Deze peper niet in mijn pepervoorraad. Is het wel het idee hem vers te gebruiken?Sommige zuidamerikaanse pepers 'horen' gedroogd (en soms gerookt) gebruikt te worden.
Mja, dat is het misschien wel.quote:Op zondag 15 januari 2017 10:06 schreef minilot het volgende:
Ontbijt hier simpel: tomaten tot prut gebakken in een koekenpan, twee eieren erboven gebroken, opgegeten met chipotle hot sauce. Drie ingrediënten, klaar is kees.
Lonaa, misschien gewoon niet te moeilijk denken?
Ja, ik heb er vanmorgen ook weinig energie ingestoken.quote:Op zondag 15 januari 2017 10:06 schreef minilot het volgende:
Ontbijt hier simpel: tomaten tot prut gebakken in een koekenpan, twee eieren erboven gebroken, opgegeten met chipotle hot sauce. Drie ingrediënten, klaar is kees.
Lonaa, misschien gewoon niet te moeilijk denken?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Mijn website: Aziatische-ingrediënten.nl
Ja de één vindt het geweldig, de ander stoort zich.quote:Op zondag 15 januari 2017 11:02 schreef minilot het volgende:
Anders volkomen raak, die Robin. Vind ik.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |