abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_171180331
quote:
0s.gif Op woensdag 24 mei 2017 19:28 schreef Faxie het volgende:

[..]

Succes ermee :D ^O^

Alleen zo'n setje in z'n geheel is niet voldoende hoor. De goede gereedschappen maken het zoveel makkelijker en fijner om te werken :Y

Om de onderdelen uit te knippen zou je een nagelknippertje kunnen gebruiken, voor schuren een 600 grit schuurpapiertje of een fijne vijl.

Wat ik ook aan zou raden is om de body te doen met een spuitbus ipv de kwast, liefst ook met primer. En dan een goede kwaliteit (action kan ook wel, maar is te dik)

Ow en heel belangrijk: Lees eerst de instructies 2 keer goed door, en probeer de bouw in je hoofd al af te laten spelen. Sommige dingen kan je beter apart van elkaar monteren vanwege het spuiten/verfen bijvoorbeeld.

En als iets al geverfd is kan je de Revell lijm niet gebruiken, tenzij je de verf wegschraapt op het te plakken oppervlak. Ik zou in die gevallen gewoon lekker secondelijm gebruiken.
Kniptangetje heb ik.
Secondelijm en vijl kan ik wel halen. Waarvoor dient het schuurpapier? Voor als er iets achterblijft na het losknippen? Ik heb wel ergens schuurpapier maar denk niet dat het geschikt is.

Spuiten is lastig omdat ik niet echt een schuurtje heb waar ik rustig kan werken en binnen spuiten lijkt me een slecht idee. Tuin heb ik helaas voorlopig niet.

Primer kan ik ook wel halen maar als het even kan niet in spuitbuis vorm... wel jammer dat ze dit in de winkel allemaal niet vertellen, ik heb er zelfs nog naar gevraagd. Gelukkig is er Fok! en youtube :)

Grootste valkuil is denk ik nauwkeurig werken, daar ging het vroeger toen ik 10 was meestal mis.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')