abonnement Unibet Coolblue
pi_167265731
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 20:57 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Het gaat echt rond he? Nouja, hopelijk zijn we met de kerst dan allemaal niet ziek.

M is ook weer helemaal ok. Ben zelf wel al twee dagen wat gammel. Gister meer dan vandaag trouwens. Hoe reëel is de kans dat je zelf niet ziek wordt na een zieke dreumes? O-)
het is mij al een paar keer gelukt. Maar goed, ik ben normaal gesproken nooit ziek, en sinds T er is 1x ziek geweest...
pi_167265949
Beterschap trouwens voor alle zieken!
pi_167266012
Beterschap aan alle zieken :*

Hier is A net hersteld van haar extreme verkoudheid en oorontsteking (nog wel aan de ab). Maar man man man wat komt dat rondwaaiende virus ongunstig uit nu! :'( Ik heb komende donderdag examen van mijn post-ac opleiding en moet dus studeren. Afgelopen week was A goed ziek, dus geen crčche en moesten mijn ouders oppassen. Dat ging 1 dag goed, maar toen waren zij allebei ziek. Aangezien ik moest studeren, hebben ze de drie dagen erna toch een paar uurtjes op A (die was toen al aan de beterende hand) gepast. Maar vrijdag was ik aan de beurt... snotsnotsnotverkouden (de allerergste soort ;( ) en non-stop hoesten. Dus heel het weekend naar de maan. Nu heb ik nog maar 3 dagen om met die blafhoest en verstopte neus te studeren (mag A gelukkig een dag extra naar het kdv brengen). :{

Dus IMA: het lijkt me niet echt reëel om als enige virusvrij te blijven ;)
pi_167267170
N. en ik zijn al 4 weken aan het hoesten en snotteren met als toppunt van ellende vorige week haar koortslipvirus. Sinds we dat gehad hebben is een gewone verkoudheid prima te handelen gelukkig. Ik heb zelf eigenlijk niet de illusie dat ik nog beter word voordat ik mijn baby eruit gepoept heb eigenlijk. :+ Klinkt heerlijk voor de buitenwereld trouwens, dat constante gerochel en gesnotter met dat vreselijk taaie slijm. Ik had nooit gedacht dat er in één mens zoveel snot kon zitten /tmi. :Y)

Beterschap voor alle zieken en sneutjes. :*
pi_167267375
Oh jak, wat een hoop zieken hier! Beterschap allemaal!
Ik vind antibiotica wel een wondermiddel hoor, Tim had vorige maand een oor-en longontsteking en met de antibiotica was hij echt na 1 dag alweer enorm opgeknapt. Hoop dat dat voor jullie ook geldt.
pi_167267628
Hoe zit dat nou als N na de bevalling weer een koortslip krijgt? Mag ze dan wel bij de baby of is dat gevaarlijk?
pi_167267719
Dan mag ze inderdaad niet te dicht bij de baby in de buurt komen, dus ik hoop heel erg hard dat het de eerste maanden niet terugkomt. :X
pi_167269052
Oef, da's waar ja! Hoop het ook Selvaria! :X
Oh en hoop wel dat je je snel beter voelt! ;) :*

Da's goed om te horen Fannetje, fijn zulke succesverhalen! ^O^
Maar wat sneu joh, een oor- en longontsteking! ;(
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_167269393
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 22:28 schreef twist02 het volgende:

Da's goed om te horen Fannetje, fijn zulke succesverhalen! ^O^
Maar wat sneu joh, een oor- en longontsteking! ;(
Ja, dat vond ik ook. Vond mezelf ook best een ontaarde moeder omdat hij al vijf dagen hoge koorts had en zo ontzettend aan het hoesten was voordat ik met hem bij de huisarts zat :{
pi_167269573
Ach, zo heb je altijd wel wat. Ik voelde mezelf eigenlijk al een aansteller omdat onze Minion 'pas' 2 dagen koorts had ;)
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_167271029
Hmm, misschien toch maar een beetje uit de buurt van dit topic blijven... Tot nu toe zijn wij enkel gezegend met snotneuzen gelukkig.

Beterschap allemaal!
¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸><(((ē>
pi_167272125
Waarschijnlijk al te laat, FF... hier inmiddels ook een sneue dreumes. :O hopelijk krijgen we nog wat slaap vannacht na de pcm van zojuist.
pi_167272733
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 21:02 schreef twist02 het volgende:
IMA, dat vroeg ik me ook al af, vooral omdat man vorige week ook al ziek was :X So far, so good...
* twist02 klopt af

[..]

Thanks! Ivm uitdroging neem ik aan? Ze spuugde daarstraks (nog voor het toedienen van de ab) wel een klein beetje, maar dat was meer als reactie op het dappere hapje avondeten dat ze probeerde geloof ik.

Klopt, maar ook omdat je dochter misschien niet tegen dat type ab kan en er misselijk van wordt. Mijn oudste heeft dat met Amoxycilline.

Koen heeft om 5 uur zijn slaapkamer geplaveid met braaksel. Wat op zich wel heel knap is, is dat zijn bed en slaapzak/pyjama schoon zijn.
And if I could choose the world around me, the world I'd choose would all revolve 'round you
12/07/2009 om 12:07 kwam de zon op, om nooit meer onder te gaan....
En sinds 23/06/2015 staan er 2 zonnen aan onze hemel!
pi_167273418
dat heeft hij netjes gedaan, McLaura, scheelt weer een beetje was.

Man, wat een zieken hier.

Hier zitten we in fulblown dramaqueen mode. Zodra T iets niet bevalt (als ik bijvoorbeeld wat pap op een lepel doe) gooit hij zich achterover en krijst heel hard. Ik vind het maar lastig, want zo gaat het de hele dag door. Hoort er vast bij he....
pi_167273632
Hier geen zieke dreumes maar wel eentje die zichzelf tot zijn haar aan toe ondergepoept had :{ en daar lekker in lag te slapen :o :X Dus snel onder de douche gezet, kamer luchten (OMG die geur op je nuchtere maag) en nu weer allemaal fris en fruitig naar kdv/werk *)

Waarom houden die luiers trouwens ook zo vaak niets tegen }:| Maat is prima, ik snap niet waar het aan ligt.
  maandag 12 december 2016 @ 09:33:37 #41
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_167273886
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 08:46 schreef Jagärtrut het volgende:
dat heeft hij netjes gedaan, McLaura, scheelt weer een beetje was.

Man, wat een zieken hier.

Hier zitten we in fulblown dramaqueen mode. Zodra T iets niet bevalt (als ik bijvoorbeeld wat pap op een lepel doe) gooit hij zich achterover en krijst heel hard. Ik vind het maar lastig, want zo gaat het de hele dag door. Hoort er vast bij he....
Dat doet N ook... Het ergste vind ik dag ze zichzelf pijn doet. Het is al een paar keer voorgekomen dat ze met haar achterhoofd tegen een tafel knalde. En als ik haar optil ben ik dan bang dat ik haar laat vallen :{

Beterschap voor de sneutjes! Gaat het al beter?
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_167276104
quote:
0s.gif Op maandag 12 december 2016 06:33 schreef McLaura het volgende:

[..]

Klopt, maar ook omdat je dochter misschien niet tegen dat type ab kan en er misselijk van wordt. Mijn oudste heeft dat met Amoxycilline.

Koen heeft om 5 uur zijn slaapkamer geplaveid met braaksel. Wat op zich wel heel knap is, is dat zijn bed en slaapzak/pyjama schoon zijn.
Ze heeft al eens eerder deze ab gehad volgens mij (inderdaad amoxiciline), dus dat valt hopelijk wel mee.

Sterkte met Koen! :*

Iedereen ook sterkte met de dramaqueens, lijkt me ook pittig! :X

Hier nog weinig verbetering; ik probeer er met man en macht wat vocht in te krijgen, maar voorlopig blijft het steken op 300ml sap. Zelfs druiven (=OMG DUIVUH DUIVUH!! :9~ :Y) :9~ ) gaan er amper in ;(
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_167276592
Wat een hoop ziekjes! Ik was gisteren extreem ziek, en vandaag eigenlijk een stuk beter. Net of m'n lijf wist dat het vandaag niet meer zo goed uit kwam ivm maandag :') :+ alles op 1 dag gepropt.
De kinderen hebben (nog) nergens last van gelukkig.
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_167279180
Ik denk dat het een fase is Jagar... De hysterische grondrolsessies zijn er nu vanaf, maar een korte WAAAAARRGHhoofd-in-nekaanval is altijd maar 1 poging tot schoentje uittrekken verwijderd... (Of geen kattenbrokjes mogen eten. Of geen pepermuntje krijgen. Of je toettoetauto niet dwars door het raam mogen bateren. Nu ik het zo lees heeft mijn kind ook geen leven he :P)

Beterschap voor alle sickies...
pi_167283207
Hahaha Sara! A heeft nu ook soms van die momenten. Dat ze bij de tv staat, mij stralend aankijkt en met haar vingertje nee schudt. En dan keihard op de tv rammen. En als ik haar dan weg haal, gillen natuurlijk. En 5 sec later is ze het alweer vergeten en is ze op weg naar het stopcontact om aan de plaatjes te peuteren (Die. Moeten. Eruit. :( ) :D

Heb overigens uitstel gekregen voor mijn examen! Nu thuis onder een dekentje! Morgen brengt mijn moeder A naar het kdv en kan ik in bed blijven. Eerst beter worden oO<
pi_167287840
Ziekenboeg hier, beterschap allemaal :*

Hier had mijn man ook iets buikgriepachtigs dit weekend. Het duurde ongeveer één dag en hij was echt flink beroerd. Ik hoop niet M. en ik het ook nog krijgen :X
pi_167291182
Pff ik dacht als ik dit topic ontwijk ontspringen we de dans misschien.. mooi niet :P. Hier verkouden en 39 graden koorts vanmiddag :{.

E heeft vandaag totaal denk ik zo'n 300ml gedronken, is dat heel erg? Volgens SM wilde ze echt niet drinken vandaag.. had wel gezegd om te zorgen dat ze goed drinkt maarja.

Beterschap aan jullie kleintjes, hopelijk zijn ze allemaal snel opgeknapt :Y.
pi_167294284
Beterschap aan alle zieke kindjes.

Man man man, ik mag er sinds een week of 3 weer elke nacht minimaal 8 keer uit. Doe je eindelijk tegen je principes in slaaptraining, helpt het ook nog eens geen drol. Ik ga echt kapot hier.
pi_167294501
Ach LuDann, wat balen :*

Hier wordt gevraagd Nijnte kijke? Optaan? :')
pi_167295016
Pff Lu dat lijkt me zo zwaar. Ik zou willen dat ik de gouden tip voor je had maar helaas.. het ging een tijdje wel goed begrijp ik? Is er drie weken geleden iets gebeurd of veranderd in het ritme? Anyhow sterkte.. :*.

Haha hupje, prrrrima tijdstip voor Nijnte kijke toch? :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')