abonnement Unibet Coolblue
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 1 december 2016 @ 19:51:26 #51
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_167029340
quote:
Feyenoord.nl populairste sportwebsite van Nederland

Feyenoord.nl is voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot populairste Website van het Jaar! De officiële website van Feyenoord heeft de onderscheiding in de wacht gesleept in de categorie Sport, zo werd donderdagavond bekendgemaakt tijdens de Website van het Jaar 2015 Award Night in evenementenlocatie B. Amsterdam. Feyenoord.nl won de award ook al in 2014 en 2015.

De website van Feyenoord onderging het afgelopen jaar een aantal veranderingen. Zo heeft Feyenoord.nl tijdens wedstrijddagen een volledig vernieuwd uiterlijk gekregen, dat volledig in het teken staat van ‘Matchday’. Alle wedstrijd gerelateerde berichten van Feyenoords officiële kanalen op Twitter en Instagram worden in een dynamische tijdlijn op een rij gezet. Zo kunnen supporters, onder meer dankzij de exclusieve foto’s en video’s van deze kanalen, online optimaal toeleven naar de eerstvolgende wedstrijd.

Tijdens de wedstrijd worden het live verslag op de social media kanalen en de statistieken van Ortec in de tijdlijn weergegeven, zodat supporters een compleet beeld krijgen van de ontwikkelingen. Ook in de aanloop naar en na afloop van de wedstrijd staat de website in het teken van dat duel, onder meer door het uitlichten van nieuwsartikelen en video’s. Al deze verbeteringen zijn doorgevoerd in samenwerking met partner Your Media Group.

Feyenoord bedankt alle supporters die hun stem hebben uitgebracht op de clubwebsite!
Daar kijk ik tegenwoordig echt nooit meer op :+
Laatste keer was Gio nog speler bij ons :z
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_167029394
quote:
0s.gif Op donderdag 1 december 2016 19:51 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Daar kijk ik tegenwoordig echt nooit meer op :+
Laatste keer was Gio nog speler bij ons :z
Toen ik er laatst via dit topic even op keek vond ik het er vrij goedkoop uitzien.
Oh.
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 1 december 2016 @ 19:57:50 #53
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_167029535
quote:
0s.gif Op donderdag 1 december 2016 19:53 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Toen ik er laatst via dit topic even op keek vond ik het er vrij goedkoop uitzien.
Als ze met iets als Gouwe Knarren komen zou ik wel vaker kijken.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_167029541
quote:
Feyenoord beseft echter dat er een overgangsfase nodig is om in overleg met haar supporters een voor iedereen aanvaardbare en werkbare situatie te creëren.
Lees: ze hebben eerst 40-45 mensen voor jan lul een stadionverbod gegeven en kwamen er toen pas achter dat er een onwerkbare situatie was ontstaan. :')

Feyenoordgod
VBL SC influencer
Left, right, behind
  donderdag 1 december 2016 @ 20:30:49 #55
288545 PIETR
Facta non Verba
pi_167030620
quote:
0s.gif Op donderdag 1 december 2016 19:58 schreef Caland het volgende:

[..]

Lees: ze hebben eerst 40-45 mensen voor jan lul een stadionverbod gegeven en kwamen er toen pas achter dat er een onwerkbare situatie was ontstaan. :')

Feyenoordgod
40-45 :D Echt hilarisch man. Mooie periode ook. Beetje Rotterdam plat bombarderen enzo.
Niets is sterker dan dat ene woord
pi_167036114
quote:
1s.gif Op donderdag 1 december 2016 20:30 schreef PIETR het volgende:

[..]

40-45 :D Echt hilarisch man. Mooie periode ook. Beetje Rotterdam plat bombarderen enzo.
vroeger, toen de treinen nog op tijd reden?
To discover new counterintuitive things, boil things down to their fundamental truths and reason up from there, as opposed to reasoning by analogy. - E.M.
pi_167039914
quote:
Hoop voor het Legioen: deze 10 talenten zijn onderweg naar De Kuip
Donderdag 1 december 2016 om 16:30

Het is algemeen bekend dat de Feyenoord Academy een kweekvijver is voor groot talent. Jordy Clasie, Tonny Vilhena, Stefan de Vrij en Leroy Fer zijn slechts enkele voorbeelden van spelers die zijn begonnen op Varkenoord. Maar op welke talenten kan Het Legioen nu hopen? Wat zijn de grootste talenten die op de Academy rondlopen? FeyenoordPrimeur.nl maakt een overzicht.

Dylan Vente
Dylan Vente staat al jaren te boek als dé toekomstige spits van Feyenoord. Vente beheerst de kwaliteit om altijd op de goede plek te staan en is daarnaast uitstekend vanaf de strafschopstip. De 17-jarige goalgetter heeft dan ook al een contract tot medio 2019 bij de Rotterdammers. Veelbelovend feit: vorig seizoen maakte Vente een hattrick in een wedstrijd tegen Ajax B1. Vente, die ook in de nationale selecties regelmatig het doel vindt, speelt tegenwoordig in Feyenoord onder 19 waar de teller op dit moment op zeven doelpunten staat. Hij maakt ook al zijn minuten bij Jong Feyenoord.


Tyrell Malacia
Ook Tyrell Malacia (17) heeft zijn debuut voor Jong Feyenoord al gemaakt. De linksachter, die sinds 2008 op Varkenoord voetbalt, staat bekend om zijn felle manier van verdedigen op de linkerflank. Bovendien is hij sterk in aanvallend opzicht en laat hij dat elke wedstrijd meermaals zien. Malacia, vrij klein (1.72 meter), is al gecontracteerd door Martin van Geel. Hij ligt tot medio 2019 vast in De Kuip.


Justin Bijlow
Justin Bijlow is een bekendere naam in het rijtje. De Rotterdamse keeper keepte al vaker bij Jong Feyenoord en heeft zelfs al bij de selectie van Feyenoord 1 gezeten. Doordat Feyenoord met Jones, Hansson, Vermeer en Hahn ruim in de keepers zit, is de kans niet groot dat Bijlow dit seizoen of het seizoen erop minuten zal gaan maken voor Feyenoord 1. Het zit er dan ook dik in dat de keeper zal worden uitgeleend aan een Eredivisie-club. De achttienjarige Bijlow is een vast gezicht in de nationale elftallen en heeft dus de potentie om 'een grote' te worden. Ook hij heeft al een profcontract: in oktober werd deze opengebroken tot medio 2021.


Mats Knoester
Mats Knoester speelt al sinds het seizoen 2005/2006 voor Feyenoord en is dus een bekend gezicht op Varkenoord. De lange verdediger (1.84 meter) staat bekend als een fysiek sterke stopper die de duels zeker niet schuwt. Knoester, die beschouwt wordt als één van de grootste talenten van de Rotterdammers, is linksbenig en kan ook op linksachter uit de voeten. Omdat hij half november pas achttien jaar is geworden, is hij een van de jongere spelers van Feyenoord onder 19. Toch heeft Feyenoord hem al een contract gegeven tot medio 2018.


Jordy Wehrmann
Jordy Wehrmann (17) speelt ook in Feyenoord onder 19. De jonge middenvelder tekende in november 2015 zijn eerste profcontract. Op dat moment lag PSV op de loer om het talent van Feyenoord over te nemen. Wehrmann is een verdedigend ingestelde middenvelder die bekend staat als een leiderstype. Coaching en passing zijn sterke punten van de jongeling. Hij is dan ook meerdere keren aanvoerder geweest in de Feyenoord-jeugd. De middenvelder ligt bij Feyenoord vast tot medio 2019.

Mo El Hankouri
Mo El Hankouri leek in eerste instantie nog te vertrekken uit de jeugdopleiding van Feyenoord, maar kreeg in juni toch zijn eerste profcontract aangeboden. De technische buitenspeler (19 jaar) kwam sindsdien tot één invalbeurt in de Eredivisie (Excelsior-thuis) en hij viel een keer in tegen FC Oss in de KNVB Beker. El Hankouri staat bekend als een speler die acties maakt en zijn tegenstander makkelijk passeert. Momenteel speelt hij vooral bij Jong Feyenoord.


Cheikh Touré
Cheikh Touré is pas vijftien jaar, maar speelt al een jaar in Feyenoord onder 17. Zijn favoriete positie is linksbuiten, maar hij kan ook als rechtsbuiten en als '10' uit de voeten. Touré werd in 2013 overgenomen van FC Dordtrecht en staat te boek als een groot talent. Hij is snel, scoort veel en is bovendien topscorer van Feyenoord onder 17. Dit seizoen staat de teller op vijf goals. De buitenspeler heeft ook Guinees bloed.

Joshua Zirkzee
Joshua Zirkzee kwam afgelopen zomer transfervrij over van ADO Den Haag. De spits van Feyenoord onder 16 is pas vijftien jaar, maar als je naar zijn uitstraling kijkt zou je hem een stuk ouder inschatten. De jeugdinternational is lang, breed, sterk en snel en heeft dit seizoen al negen goals gemaakt voor zijn ploeg. Alleen Nesto Groen van Feyenoord onder 13 scoorde dit seizoen meer dan Zirkzee. De spits wordt 22 mei zestien jaar en de verwachting is dat technisch directeur Martin van Geel hem dan snel een profcontract zal aanbieden, voordat hij wordt weggekaapt uit Rotterdam.


Crysencio Summerville
Crysencio Summerville (15) is een rappe aanvaller die het liefst op de rechtsbuitenpositie voetbalt. Summerville speelt in Feyenoord onder 16 en maakte onlangs nog de winnende goal in de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van PSV. Hij maakt samen met Zirkzee deel uit van Oranje onder 16. De kleine dribbelaar moet het hebben van zijn techniek en zijn snelheid en pikt daarnaast ook zijn goaltjes mee.


Achraf El Bouchataoui
Achraf El Bouchataoui is een zestienjarige middenvelder die zijn wedstrijden speelt voor Feyenoord onder 17. Opvallend aan El Bouchataoui is dat hij als middenvelder zijnde een behoorlijk neusje voor de goal heeft. De jeugdinternational, die ook Marokkaanse roots heeft, kwam dit seizoen al zes keer tot scoren. Wellicht is zijn goede linkerbeen de reden voor de vele goals die hij maakt. El Bouchataoui kan bovendien als defensieve middenvelder spelen. Hij heeft nog geen contract getekend bij Feyenoord.


[ Bericht 0% gewijzigd door ace_eleven op 02-12-2016 08:20:49 ]
To discover new counterintuitive things, boil things down to their fundamental truths and reason up from there, as opposed to reasoning by analogy. - E.M.
pi_167040704
Eerst zien, dan geloven met die talenten.
El Hankouri is gewoon Cabral 1.5 volgens een bepaalde user hier :P .
blablablabla
pi_167040793
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 09:15 schreef Elan het volgende:
Eerst zien, dan geloven met die talenten.
El Hankouri is gewoon Cabral 1.5 volgens een bepaalde user hier :P .
Ja, t blijft natuurlijk altijd afwachten of ze zich doorontwikkelen :)
To discover new counterintuitive things, boil things down to their fundamental truths and reason up from there, as opposed to reasoning by analogy. - E.M.
  vrijdag 2 december 2016 @ 09:32:28 #60
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_167040935
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 09:15 schreef Elan het volgende:
Eerst zien, dan geloven met die talenten.
El Hankouri is gewoon Cabral 1.5 volgens een bepaalde user hier :P .
*0.5
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_167040958
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 december 2016 09:32 schreef Caland het volgende:

[..]

*0.5
:D
blablablabla
  vrijdag 2 december 2016 @ 09:36:14 #62
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_167040996
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 december 2016 09:33 schreef Elan het volgende:

[..]

:D
Die kan er echt niet zoveel van hoor.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  vrijdag 2 december 2016 @ 09:38:55 #63
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_167041031
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 07:45 schreef ace_eleven het volgende:
16 is pas vijftien jaar, maar als je naar zijn uitstraling kijkt zou je hem een stuk ouder inschatten. De jeugdinternational is lang, breed, sterk en snel en heeft dit seizoen al negen goals gemaakt voor zijn ploeg. Alleen Nesto Groen van Feyenoord onder 13 scoorde dit seizoen meer dan Zirkzee. De spits wordt 22 mei zestien jaar en de verwachting is dat technisch directeur Martin van Geel hem dan snel een profcontract zal aanbieden, voordat hij wordt weggekaapt uit Rotterdam.
Waarom staat Rashaan Fernandes er niet bij? Was altijd het grootste talent samen met Chong. Je hoort er ook weinig meer van de laatste tijd.
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
pi_167041042
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 december 2016 09:36 schreef Caland het volgende:

[..]

Die kan er echt niet zoveel van hoor.
Was bij die wedstrijd tegen Excelsior, meestal als het publiek zo reageert dan weet je t wel.

Ze deden alsof fucking Beukering zojuist was ingevallen _O- of De Cler aan een rush was begonnen
blablablabla
pi_167041044
Ik vestig mijn hoop voorlopig op Wehrmann en Vente.
Het kan geen kwaad af en toe je mond te houden, zelfs al weet je waarover je het hebt
  Moderator vrijdag 2 december 2016 @ 11:03:22 #66
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_167042662
Bah :{

Topic 1908 gaat ten prooi vallen aan figuren die tijdens de wedstrijd hier gaan posten.

-O-
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_167042905
quote:
13s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:03 schreef onlogisch het volgende:
Bah :{

Topic 1908 gaat ten prooi vallen aan figuren die tijdens de wedstrijd hier gaan posten.

-O-
Kan ik iets voor je doen?
pi_167042957
quote:
9s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:15 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Kan ik iets voor je doen?
Goochel maar weer wat met de nummering. :+
BFF met GGMM
  Forum Admin / PR vrijdag 2 december 2016 @ 11:17:23 #69
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_167042964
quote:
9s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:15 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Kan ik iets voor je doen?
Een hertelling.

Verdomme Don
pi_167042970
quote:
14s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:17 schreef DonRaja het volgende:

[..]

Goochel maar weer wat met de nummering. :+
De nummering valt hier onmogelijk te controleren.
  Moderator vrijdag 2 december 2016 @ 11:18:19 #71
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_167042991
quote:
9s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:15 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Kan ik iets voor je doen?
Jazeker. 1907 op slot gooien a.s. zondag om 14.15 en 'm pas tegen 16.30 weer open te gooien :)
Normaliter ben ik tegen alle vormen van censuur of moderatie. Maar 1908 is voor Feyenoorders speciaal. Zelfs zo speciaal dat het vereeuwigd is op mijn arm :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_167043040
quote:
2s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:18 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Jazeker. 1907 op slot gooien a.s. zondag om 14.15 en 'm pas tegen 16.30 weer open te gooien :)
Normaliter ben ik tegen alle vormen van censuur of moderatie. Maar 1908 is voor Feyenoorders speciaal. Zelfs zo speciaal dat het vereeuwigd is op mijn arm :)
  Moderator vrijdag 2 december 2016 @ 11:20:54 #73
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_167043051
quote:
11s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:20 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Dit is goed nieuws. Terugzetten dan :7
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator vrijdag 2 december 2016 @ 11:21:10 #74
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_167043059
Het is overbodig te vragen wie dit heeft geopend of niet Stijn? ;)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_167043077
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:21 schreef onlogisch het volgende:
Het is overbodig te vragen wie dit heeft geopend of niet Stijn? ;)
Haringkop.
pi_167043116
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:21 schreef onlogisch het volgende:
Het is overbodig te vragen wie dit heeft geopend of niet Stijn? ;)
  Moderator vrijdag 2 december 2016 @ 11:23:30 #77
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_167043119
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:21 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Haringkop.
Waar zijn topics 2 tot 38 gebleven?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_167043127
quote:
5s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:23 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Waar zijn topics 2 tot 38 gebleven?
Die zijn waarschijnlijk niet in de reeks gestopt.

And again.

  Moderator vrijdag 2 december 2016 @ 11:24:34 #79
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_167043140
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:23 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Die zijn waarschijnlijk niet in de reeks gestopt.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator vrijdag 2 december 2016 @ 11:24:45 #80
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_167043143
Wat een farce.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_167043145
Er klopt echt geen hol van _O-
BFF met GGMM
  Moderator vrijdag 2 december 2016 @ 11:25:22 #82
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_167043157
quote:
14s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:24 schreef DonRaja het volgende:
Er klopt echt geen hol van _O-
Een taak aan de moderators van VBL dit tot op de bodem uit te zoeken en de juiste nummering aan te brengen.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_167043164


Flink terug.
  Moderator vrijdag 2 december 2016 @ 11:26:06 #84
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_167043173
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:25 schreef Ajacied422 het volgende:
[ afbeelding ]

Flink terug.
Ik neem aan dat je gelijk telt en de boel op orde brengt? :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_167043183
quote:
4s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:25 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Een taak aan de moderators van VBL dit tot op de bodem uit te zoeken en de juiste nummering aan te brengen.
Nee hoor, wij kunnen het rechtzetten, uitzoeken kun je zelf ook doen. Luie aap.
BFF met GGMM
pi_167043184
quote:
10s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:26 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Ik neem aan dat je gelijk telt en de boel op orde brengt? :)


Nu al 1902.
pi_167043199


Ik stop er al mee.

Ontopic maar weer.
pi_167043202
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:26 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Nu al 1902.
Nog even en we hebben opnieuw jubileumtopic 1900. :')
BFF met GGMM
  vrijdag 2 december 2016 @ 11:28:34 #89
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_167043224
Nou dan kunnen we nog even _O-
pi_167043228
[geforceerde ontopicpost]
Hoeveel wordt het zondag?
[/geforceerde ontopicpost]
pi_167043291
quote:
9s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:28 schreef Ajacied422 het volgende:
[geforceerde ontopicpost]
Hoeveel wordt het zondag?
[/geforceerde ontopicpost]
Rond het vriespunt. Teringkoud in elk geval. :{
BFF met GGMM
  Forum Admin vrijdag 2 december 2016 @ 11:32:55 #92
35723 crew  GGMM
pi_167043324
quote:
9s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:28 schreef Ajacied422 het volgende:
[geforceerde ontopicpost]
Hoeveel wordt het zondag?
[/geforceerde ontopicpost]
4 december

Het gaat hard.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_167043401
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:32 schreef GGMM het volgende:

[..]

4 december

Het gaat hard.
Vijf jaar geleden werd het op die dag 2-0 voor Feyenoord tegen PSV.

Hopelijk heb je hier iets aan.
  Moderator vrijdag 2 december 2016 @ 11:39:29 #94
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_167043437
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:27 schreef Ajacied422 het volgende:
[ afbeelding ]

Ik stop er al mee.

Ontopic maar weer.
De topicreeksnummering kan best kloppen. Het is de weergave die niet goed is.
Topic 551 heeft lapo op 17/08/2010. Topic 618 heeft OP op 29/01/2011...

Waardeloos dit FOK!.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_167043453
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:39 schreef onlogisch het volgende:

[..]

De topicreeksnummering kan best kloppen. Het is de weergave die niet goed is.
Topic 551 heeft lapo op 17/08/2010. Topic 618 heeft OP op 29/01/2011...

Waardeloos dit FOK!.
Het is gewoon niet in de reeks gestopt. Maar daarna zijn er genoeg grove fouten gemaakt in de nummering.
  Moderator vrijdag 2 december 2016 @ 11:40:53 #96
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_167043461
Ik stel voor dat Feyenoord gewoon weer op #1 begint 8-)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator vrijdag 2 december 2016 @ 11:41:10 #97
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_167043465
Nieuwe reeks. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_167043466
quote:
14s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:40 schreef onlogisch het volgende:
Ik stel voor dat Feyenoord gewoon weer op #1 begint 8-)
Tegen de tijd dat #1908 is aangebroken lig jij dan allang in een grafkist te meuren.
  Moderator vrijdag 2 december 2016 @ 11:41:40 #99
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_167043477
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:41 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Tegen de tijd dat #1908 is aangebroken lig jij dan allang in een grafkist te meuren.
Iets waar ik me dus totaal geen zorgen over hoef te maken :)
Waar kan ik dat verzoek indienen? FB?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_167043495
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 11:41 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Iets waar ik me dus totaal geen zorgen over hoef te maken :)
Waar kan ik dat verzoek indienen? FB?
Verzamel wat mensen om je heen om je verzoek nog overtuigender te maken en stort daarna je hart en ziel op een bijdrage in de feedback en dan kan het zomaar.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')