Charlotte ziet er nog steeds uit alsof ze van half vergaan leer is gemaakt, dus dat gaat niet mee helpen.quote:Op woensdag 30 november 2016 23:04 schreef TheVulture het volgende:
Jon Henrik Fjallgren is ook niet op voorhand uit te wissen als kanshebber naast Ace Wilder, Loreen en Wiktoria, al stopt SVT vaak niet drie topkandidaten in dezelfde heat (Wiktoria, Jon en Loreen)
Ook benieuwd wat Charlotte Perrelli gaat brengen, en of ze er iets meer likeable uitziet dan de alienlook van 2008, maar ik ben er bang voor dat het alleen maar erger is geworden
Ik zag haar in een intro filmpje ter aankondiging van de artiesten die deelnemen.quote:Op donderdag 1 december 2016 01:11 schreef Cyan9 het volgende:
[..]
Charlotte ziet er nog steeds uit alsof ze van half vergaan leer is gemaakt, dus dat gaat niet mee helpen.
Die naam kwam me zo bekend voor.... Even uitgezocht: deze Benjamin is een broertje van dance-producer Oliver Ingrosso. En beiden zijn het neven van de nog veel bekendere Sebastian Ingrosso, onder meer bekend van Axwell /\ Ingrosso en Swedish House Mafia.quote:Benjamin Ingrosso - Good Loovin'
Let your spirit fly was het nummer dat ik in 2003 hoorde en mij liet kennismaken met Melodifestivalenquote:Op maandag 30 januari 2017 20:08 schreef Fred_B het volgende:
Pernilla Wahlgren kan prima uitleggen hoe het moet, want ze heeft in totaal 4x meegedaan aan het MF, en in alle gevallen haalde ze daar ook de finale. De meest recente keer was in 2010:
En het dichtste bij succes was ze met Jan Johansen in 2003, toen ze 2e werd achter Fame-Give Me Your Love:
Beide liedjes hebben overigens nog punten gekregen in de Fok Top 100 decenniumlijsten van de jaren '00 en jaren '10
(Weliswaar alleen van mij, maar daar gaat het nu niet om).
Het is het verschil tussen Conchita en de Common Linnets: het Oekraiense nummer won door de boodschap en de emotie, maar If I Were Sorry ligt makkelijker in het gehoor (weliswaar omdat het grotendeels is gejat van Matt Simons, maar dat terzijde).quote:Op vrijdag 27 januari 2017 13:56 schreef Elfletterig het volgende:
Overigens nog wel eens aardig om terug te kijken naar de luistercijfers op Spotify.
Het winnende lied van Oekraïne is inmiddels ruim 4,1 miljoen keer beluisterd op Spotify. De Zweedse inzending, If I Were Sorry van Frans, zit op ruim 69,4 miljoen keer. Dat is bijna zeventien keer zo veel...
Ter vergelijk: Save Me van Wiktoria (nummer 2 van MF in 2016) zit op 13,3 miljoen, Human van Oscar op 9,8 miljoen.
Ik ben het niet eens met wat je zegt. Conchita Wurst was aanmerkelijk succesvoller met zijn/haar nummer dan "1944". In de Engelse hitlijst bereikte het liedje de 17e plaats, in Nederland kwam het zelfs tot nummer 3. Het aantal Spotify-afspeelbeurten ligt ook dubbel zo hoog als "1944".quote:Op donderdag 2 februari 2017 12:57 schreef blackswangreen het volgende:
[..]
Het is het verschil tussen Conchita en de Common Linnets: het Oekraiense nummer won door de boodschap en de emotie, maar If I Were Sorry ligt makkelijker in het gehoor (weliswaar omdat het grotendeels is gejat van Matt Simons, maar dat terzijde).
Nummer 3 in Nederland? In de Single Top 100 dan toch, alleen downloads. Op de radio is Rise Like a Phoenix nooit te horen geweest. Ik ben het ermee eens dat het een beter liedje was dan 1944, maar het won door wie Conchita is, niet door het nummer op zich.quote:Op donderdag 2 februari 2017 13:16 schreef Elfletterig het volgende:
[..]
Ik ben het niet eens met wat je zegt. Conchita Wurst was aanmerkelijk succesvoller met zijn/haar nummer dan "1944". In de Engelse hitlijst bereikte het liedje de 17e plaats, in Nederland kwam het zelfs tot nummer 3. Het aantal Spotify-afspeelbeurten ligt ook dubbel zo hoog als "1944".
Rise Like A Phoenix is gewoon een veel, veel beter liedje dan "1944". De performance op het Songfestival was ook sterk. Wel is het zo dat the Common Linnets in de hitlijsten succesvoller waren. In dat opzicht kun je Nederland gerust de morele winnaar van het Songfestival van 2014 noemen, net zoals dat afgelopen jaar voor Zweden gold.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |