abonnement Unibet Coolblue
pi_166798562
Juf, wat is hij al groot O+

Away lekkere bekkies :D

En ik zag grote mauw op de fiets. Bijzonder dat ik met veel van jullie tegelijk zwanger was en dat onze kinderen nu allemaal zo groot al zijn O+

Saar gaat sinds 2 weken naar psz en we zien haar echt per dag groeien, mentaal dan... haar spraak en motoriek gaan met sprongen vooruit, De eigenwijsheid en puberbuien helaas ook :') maar ze is ook ontzettend lief, rent als eerste naar de wieg als "de beebie" huilt om dan boos te worden op mama dat ik niet snel genoeg bent want "de beebie huilt mama :( "
En vanmorgen zei ze ineens uit zichzelf "mama houje jou" (hou van jou) *dweil mij maar op O+ *
S. 2014
J. 2016
pi_166799057
wat een grote peuters allemaal. Die ontwikkeling rond de 2 a 2,5 is ook echt heel groot.
Je ziet ze echt metaal groeien.

Bij sac heeft Sint al afgedaan want ze kreeg geen blauwe robothond in d'r schoen. Voor het Sinterklaasjournaal heeft ze ook geen geduld.

Ze is klein van stuk maar wel ontzettend wijs. Nog minder dan een jaar en dan zit ze al op school
pi_166799171
Mauw en haar eigen mening O+

Wij mochten vandaag naar het cb. Niks hoeven laten zien. Ze zagen zelf ook dat ze zich gewoon goed ontwikkelt. Nog heel veel complimenten gehad over d'r krullen O+
Stats: 88 cm en 13,35 kg *O*

We hebben van tevoren ook maar even haar 'ik ben heus wel lief hoor'-blik geoefend

pi_166800916
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 09:41 schreef Stormqueen het volgende:

Ik vind het nog steeds lastig om niet meteen op eieren te gaan lopen, ik ben van nature een beetje een peacemaker en doe er doorgaans alles aan om te voorkomen dat andere mensen boos / verdrietig / anderszins uitzinnig negatief geemotioneerd raken. Maar mijn hoofd moet er nog wat aan wennen dat dat met een tweejarige een beetje een kansloze missie is :') (zeker een tweejarige met de hoeveelheid emoties en meningen als Mauw...)
Ja, wel herkenbaar, al lukt het me wel steeds beter om het van me af te laten glijden. Soms is het ook zo absurd en zo 'out of the blue'. Vanmorgen toen we onderweg naar boven waren om ons aan te kleden en ik al boven was aangekomen terwijl zij nog bezig was de trap te beklimmen: van kletsen naar een volledige mental break down ergens halverwege de trap. 8)7 . Huilen huilen dat mama haar moest komen halen. En omdat ze net daarvoor had bedacht dat zij een kikker was en dat ik dus een mama-kikker, ging het zo: "Mama-kikkertjeeeeee, jij moet mij haleeeeeeh NUHUUUU' en dat dan minutenlang. :') .

Verder heeft ze het 'heel lief iets vragen' nog wat verder uitgebouwd. Behalve een heel schattig stemmetje opzetten doet ze er tegenwoordig ook poses bij. Als een 'totaal charme-offensief'. Ik heb het vandaag proberen vast te leggen.
Dit was tijdens de vraag: "Mama, mag ik een stukje van jouw brooohoooood??"

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En verder wilde ze een wedstrijdje doen 'wie heeft de grootste buik'. 1-0 voor I.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
(en het is niet dat ik mijn kind kleed alsof het zomer is, maar I wilde dus in de Hema perse haar trui uit :+ )
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_166802240
Skittles O+ Mooie krullen EN mooie ogen!
Sorry SQ, ik moest grinniken om de foto op de fiets.

B is ziek, tenminste hij heeft koorts en is vooral verkouden. Zijn neus zit overduidelijk enorm vol snot wat er niet uit wil. Hij drinkt goed, eet ok en is gewoon vrolijk en actief dus we maken ons geen zorgen. Vanavond maar eens een eucalyptus bad voor het slapen gaan.

Huis van vanochtend was en is een duidelijke NO overigens. Maar het huis waar we morgen gaan kijken vinden we hoe vaker we er naar kijken op Funda hoe meer O+ O+ O+
pi_166802283
Lou en I O+
pi_166803539
Heekenbaar SQ! Vooral omdat M zich in een driftbui vaak enorm op mij afreageert. Maar ik weet dat hij ze minder vaak heeft als we heel consequent grenzen bewaren. J is daar ook beter in dan ik.

Mooie Loutje! Wat een toffe kleertjes heeft ze daar aan! En die krullen!
Kwak
pi_166804237
Lou O+ En I O+
En nietslapenMauw O+
En buien }:| Lucas valt heel erg mee volgens mij hoor, maar afhankelijk van de aanleiding/mijn planning/mijn caffeïnespiegel ( :@ ) kan ik er beter/minder tegen.

Ik ben intussen onderweg naar Amsterdam, de dirigent van een concert dat ik donderdag in Leeuwarden heb gefotografeerd was zo tevreden met me dat hij me er vanavond in het Concertgebouw ook bij wil hebben :o *O* Spannond, er mag daar vrijwel nooit gefotografeerd worden! aargh! Onzekerheid, kom er maar in :X Gelukkig is J thuis vanavond en morgen, zodat ik zomaar ineens onverwachts weg kan (ik slaap bij mijn ouders, na 23 nog van 020 naar 050 is eh... Een uitdaging..)
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_166804793
Wow, tof JM! Komt goed hoor, met de achtergrond en belichting daar zijn echt mooie plaatjes te schieten. En iedereen op zijn paasbest. :+
pi_166804846
Loutje, wat een dametje! Mooie krullen heeft ze idd!
pi_166804883
Wauw, JM, wat een gave opdracht! Succes!
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_166808891
Succes JM! Wat een eer en wat tof! En mennn wat is L een lekker mannetje O+

Lou, wat ben jij leuk! En wat een leuk jurkje ook.

Goed gelukt hoor I., die buik O+

Beterschap voor B, Exode :*
pi_166809409
Die Lou O+ Gaan alle krul-credits naar haar vader of had jij ze vroeger ook Skittles?

Beterschap voor B Exode! Hebben jullie naast het huis van morgen nog meer bezichtigingen staan? Spannende tijd zo :)

I met haar charme offensief :D

Succes JM, komt helemaal goed vanavond!

F zou vandaag met het kdv naar het huis van Sinterklaas gaan. Hij ging dus niet mee want Sint is nog steeds eng. Wel kwam hij vandaag met het verhaal dat hij van de Sint een dinosaurus krijgt, een hele grote voor in de tuin :+
pi_166809946
Slaapmauw O+ allerliefste I O+ en krullenLou O+ wat een toffe generatie kindjes hebben we toch gebakken :7 .

Dus toen heb je deze maar besteld Fazz :D ? Wat een fantasie toch, heerlijk. Annie is trouwens bang voor de Kerstman. Er zit bij onze Intratuin om de hoek een mega-snurkende-kerstman op de kerstafdeling en als ze hem alleen al hoort snurken roept ze al "DAT IS NIET LEUK MAMA" en doet haar handjes voor haar ogen :') .

Succes voor JM met de toffe opdracht *O* . Je kan het vast met jouw talenten.

Ik ga mezelf even bij elkaar rapen na een dag drama-om-alles-peuter en huilhuilhuiltandenpijnbaby want er moeten nog van drie klassen toetsen en boekopdrachten nagekeken worden. Waarom dacht ik ook alweer dat het leuker werd wanneer ik weer ging werken -O- ?

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 21-11-2016 20:47:34 ]
pi_166813304
quote:
7s.gif Op maandag 21 november 2016 20:32 schreef Fazzoletti het volgende:
Die Lou O+ Gaan alle krul-credits naar haar vader of had jij ze vroeger ook Skittles?

Beterschap voor B Exode! Hebben jullie naast het huis van morgen nog meer bezichtigingen staan? Spannende tijd zo :)

I met haar charme offensief :D

Succes JM, komt helemaal goed vanavond!

F zou vandaag met het kdv naar het huis van Sinterklaas gaan. Hij ging dus niet mee want Sint is nog steeds eng. Wel kwam hij vandaag met het verhaal dat hij van de Sint een dinosaurus krijgt, een hele grote voor in de tuin :+
Haar vader krijgt 0,0 credits :P ik had als kind pijpenkrullen. Toen kwam de stijltang en nu na de zwangerschap is het enkel nog een hoopje pluisstro met slag :')

Haha die F met z'n dinosaurus :D

Dat zijn zware dagen Razz :* extra kut dat je weer veel werk ook mee naar huis moet nemen

JM wat een toffe opdracht! Veel succes en vooral plezier O+
pi_166816472
Razz :* Pittige dagen zijn dat...

Het was geweldig jongens, wauw! Ik zweef op een wolkje (lees: achterin de auto, mijn ouders stonden er op me op te komen halen :D) naar (het) huis (van m'n ouders) Moe maar enorm voldaan O+
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_166819707
Wat ontzettend gaaf JM! *O*
Dat klinkt als een nare dag Razz.

Ik ben dus een weekend met B weg geweest en mijn vrouw was thuis. Nu ben ik ineens in the picture. Ipv steeds 'mama E.v.a' is het 'mama M.o' Is stiekem wel eens leuk.
  dinsdag 22 november 2016 @ 09:54:58 #68
149959 SQ
snelle trees
pi_166820028
Wat een charme-offensief, Lou! Trapten ze er in? :+
En die poses van I zijn zo herkenbaar :D (hier nog niet hoor, Mauw heeft alleen d'r schuine hoofdje nog maar als ze iets wil, maar ik zie het bij iets oudere meisjes echt heel vaak _O- O+)
disclaimer
  dinsdag 22 november 2016 @ 10:39:39 #69
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_166820601
Ja, wat is dat met die poses? :D Nora heeft ook een 'pretty please pose'. Geen foto van, maar zoiets:


JM dat klinkt echt heel erg tof!

Wat gaaf dat F. een dino krijgt, Fazz! :+

Ik zag nog erg leuke en mooie foto's O+

Poeh Razz, is het nog gelukt met het nakijkwerk? Na zo'n dag met nog niet eens een baby erbij wil ik alleen nog maar op de bank ploffen en niks doen.

Wij hadden gisteren ook niet zo'n denderende dag.
Nora had gisteren een heel heftige aanval van netelroos.
Avond ervoor klaagde ze over jeuk, toen zat haar rug onder de galbulten. Nacht van hel gehad, ze kon niet slapen van de jeuk en kon niet stoppen met krabben, wat het alleen maar erger maakte en ook pijn ging doen. En ik had niks jeukstillends in huis ;( Volgende ochtend zat het ook op haar buik en benen en zijn we gelijk om 8u naar de huisarts gegaan.
Antihistamine voorgeschreven gekregen, bleek de apotheek het niet op voorraad te hebben :{ Ze lieten het vanaf een andere apotheek komen, dan zou het er om 16u zijn.
Thuis kwamen er steeds meer plekken bij, zelfs als ze niet aan het krabben was. Ik zag ze gewoon verschijnen in haar gezicht en nek en er was niet tegenaan te smeren met koelzalf. Het was meer galbult dan kind :{ Dus apotheek gebeld dat ik het zelf wel ging halen bij de andere apotheek.
Huilend kind dat gek werd van de jeuk mee op de fiets :{ Gelukkig viel ze wel snel in slaap op de fiets.
Terplekke gelijk het drankje gegeven en een half uur later zag je d'r al opknappen.
Wat werkt dat spul fijn snel!

Vandaag gelukkig geen jeuk meer, maar ze zit nog wel onder de vlekken. Maar ze voelt zich duidelijk beter.

Wel erg fijn aan deze leeftijd dat je kan uitleggen dat iets gaat helpen. Dokter had gezegd dat het een lekker drankje is, naar Nora vond 'm erg vies. Maar 's avonds nam ze 'm wel weer zonder tegensputteren, ondanks dat ze op dat moment geen last had van jeuk.
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_166821499
L is niet van de poses. Maar die roept heel hard "Boek leze?" en als ik dan niet meteen reageer komt er een "Graag!" achteraan.Maar eerlijk is eerlijk. Zodra ik dat boek dan pak reageert hij ook met "Dank". Dus voor een peuter van net 2 vind ik het al wel gevorderd..

Och jeuk is zoiets naars, bah! Fijn dat het drankje helpt!
  dinsdag 22 november 2016 @ 11:48:37 #71
149959 SQ
snelle trees
pi_166821709
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 november 2016 11:34 schreef watmoetikkiezen het volgende:
L is niet van de poses. Maar die roept heel hard "Boek leze?" en als ik dan niet meteen reageer komt er een "Graag!" achteraan.Maar eerlijk is eerlijk. Zodra ik dat boek dan pak reageert hij ook met "Dank". Dus voor een peuter van net 2 vind ik het al wel gevorderd..

Och jeuk is zoiets naars, bah! Fijn dat het drankje helpt!
bwahaha! Ik vind het supernetjes! Hier is het meer zo:

Boekje lese? :) O+ :)
-mama is nog aan het eten. Je moet even wachten.
BOEKJE LESE!! SCHOOT!!! :( :(
- ja even geduld jij.
NEE! :'( :'( :'(

Sylver, wat ontzettend sneu zeg :o fijn dat het zo snel werkte!
disclaimer
pi_166822883
Heel netjes! Hier is het (bij allebei de jongens :') ) Mama, wil je voorlezen? "Kom er zo aan, heel even plassen" WAAAAAAAAH!!!! :')

Toffe foto's gezien :) Ik vind t juist zo bijzonder dat mijn jongetje nog zo jong lijkt in vergelijking met de andere herfstpeuters.

Ach Sylver, dat is echt te zielig :'(

Mijn oudste bijna kleuter (Volgende week al z'n eerste wendag :o ) gedraagt zich de laatste tijd weer heel jong. Hij is heel talig, maar hij "kan" nu regelmatig niet meer praten. Terwijl hij juist heel goed kon uitleggen wat er was. Nu loopt hij alleen maar te jammeren als er wat is. En ik kan er zelf heel slecht tegen en dat vind ik weer heel slecht van mezelf :'(
Is het een fase? ;)
  dinsdag 22 november 2016 @ 13:07:41 #73
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_166823037
Mijn bijna-kleuter doet dat ook soms Loj. Ik heb het vermoeden dat ie op deze manier probeert extra aandacht te krijgen, af en toe een klein beetje jaloers op broertje.

Hier trouwens geen poses en lieve stemmetjes, maar gewoon duidelijk en direct: Mama, ik wil een boekje lezen! Mijn antwoord is dan meestal: J, hoe kun je dat ook alweer iets aardiger vragen? En dan volgt er iets als: Mama, zullen we een boekje lezen alsjeblieft O+ Ik reken het goed ;)

Dreumes kan hier trouwens wel een perfecte Duckface doen (door J Duckfeest genoemd _O- ). Heeft ie van opa geleerd, hij wil dan een kusje geven... Ziet er heel grappig en schattig uit, en natuurlijk levert het een kusje op :*
pi_166823125
Het is een fase Loj, W had dat ook toen ze net naar school ging. Nu nog wel eens, maar meestal zegt ze er dan eerst even bij dat ze een baby/poes/kikker is en niet kan praten :). Soms doet ze ook precies haar broertje na en gaat dan praten zoals hij..
pi_166824044
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 november 2016 11:48 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

bwahaha! Ik vind het supernetjes! Hier is het meer zo:

Boekje lese? :) O+ :)
-mama is nog aan het eten. Je moet even wachten.
BOEKJE LESE!! SCHOOT!!! :( :(
- ja even geduld jij.
NEE! :'( :'( :'(

Sylver, wat ontzettend sneu zeg :o fijn dat het zo snel werkte!
De volgende fase, waar we nu in zitten met I, is dat ze dan van haar stoel afgaat, een krukje neerzet naast jouw stoel, via dat krukje alsnog op je schoot probeert te klimmen, met een boek in haar hand waarmee ze je bijna een bloedneus slaat, terwijl ze je rustig informeert: 'Ik doe het toch mama."
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')