abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 10 november 2016 @ 14:10:06 #51
149959 SQ
snelle trees
pi_166560145
En verhaspelingen, alle kindjes hebben ze O+
Mijn huidige favorieten zijn "plodjes" (dropjes... ) en "gortert" (yoghurt). Vooral omdat ze de laatste zo met hele harde GGGG uitspreekt :')
Maar eigenlijk zijn er maar weinig woorden die flawless uitgesproken worden. Ik herken er tegenwoordig veel, maar ook mijn kwartje valt soms erg laat. Tot grote frustratie :D
disclaimer
pi_166560536
quote:
0s.gif Op donderdag 10 november 2016 14:06 schreef Stormqueen het volgende:
Ik kan het me wel voorstellen ja als ik die foto's zo zie exode :D
Wel een mooie gephotoshopte lucht tho O+
Nee joh, zo is de lucht altijd boven ons huis _O- _O- _O-
Opgeruimd he en dat met een peuter van ruim 2,5 jaar. Zo is het eigenlijk altijd en ik stapte gisteren echt niet 100x op een Duplo blokje.
pi_166560566
Het is huge FR, dat maakt het zoeken naar een ander huis ook lastig :D :@ Maar we nemen genoegen met 100 vierkante meter maar alleen als we dan een grote tuin hebben. (en we willen een 'oud' huis we zijn dat jaren 80 betongedoe echt zat allebei)
pi_166560769
quote:
0s.gif Op donderdag 10 november 2016 14:10 schreef Stormqueen het volgende:
Maar eigenlijk zijn er maar weinig woorden die flawless uitgesproken worden. Ik herken er tegenwoordig veel, maar ook mijn kwartje valt soms erg laat. Tot grote frustratie :D
:Y
Lucas wilde net een kikkeh met kaag :Y) (cracker met pindakaas)
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  donderdag 10 november 2016 @ 14:59:57 #55
460295 Budabuddumbam
What does the fox say?
pi_166561173
R. wilde graag grote kip uit de kleine la :D de eerste keer dat hij er om vroeg.
Hij eet nu dus vaak grote kip O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_166561251
Haha, die is ook leuk :D

Ik vind vaak de omschrijvingen van dingen ook echt briljant :)
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_166562312
Peuterpraat O+

Sinaasappel eet je zonder 'verschil' :')
pi_166562316
Ik hou ook heel erg van de vertelfase, ik kan hem compleet uithoren over hoeveel koekjes hij nou heeft gekregen van oma :Y)
pi_166563687
Al die praatjes O+

Wij hebben dus sinds vandaag kuikloten...(kruidnoten)

En mn dame die vanmorgen naar school ging.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
S. 2014
J. 2016
pi_166566906
Oke ik heb toegezegd voor een collega die bezig is met opleiding psychologie dat ze hier video interactie mag doen die ze moet doen.
Net alles even telefonisch doorgesproken ze komt woensdag voor de eerste keer. Vind het nu best spannend :@
pi_166569199
Gm fijn dat ze het fijn heeft gehad :s)

Boaz gaf al een heel tijdje geleden aan dat ie gepoept had .. in de luier. En gister wilde hij op de wc omdat hij moest plassen .. ik dacht nog jaja eerst zien dan geloven. Plast ie zo aan :o .. vandaag tegen de gastouder gezegd en hij heeft keurig iedere keer gemeld dat ie moest plassen :o . Ik vind het nogal wat :D .. ging er vanuit omdat het een jongetje is hij er langer over zou doen als Djenna (die was 3 ofzo). Ik vind het knap! :s)

Goitske spannend! Maar misschien dat er toch nog positieve dingen uit komen waar je iets mee kunt? :)

Ik ben sinds begin november weer fulltime aan het werk. De eerste dagen vond ik een klein beetje lastig en dubbel. Maar inmiddels is het allemaal geland en loopt alles als een trein .. zo fijn *O* .. binnenkort ons eerste weekendje weg sinds lange lange tijd maar eens plannen :Y) .. want dat kan nu weer! :s)
pi_166574279
Ja dat vertelen is leuk he Fazz! Vragen beantwoorden is nog lastig, maar hij voorziet echt alles wat hij ziet van commentaar en soms komt bij het eten weer zo'n hee verhaal eruit. Haspelend en voor buitenstaanders vast onverstaanbaar maar O+

'Kijk! Papa Tess blil! Nat regen buiten nat! Blil af, nat regen, schoonmaken! Waar issie nou blil! Oh heeftie blil!'
Kwak
pi_166575963
Fijn dat de start bij je nieuwe baan zo vloeiend verloopt Twinkle!

Peuterpraatjes O+

Gm, fijn dat psz zo goed ging.

D is nu de oudste van de groep op het kdv. :+ nou ja, is ze ook een keer de oudste :')
pi_166576890
Vanmorgen om 5:50 komt T. onze kamer binnengeslopen, loopt naar mijn kant van het bed en klimt in bed.
'Mama..nog donker hé? (ja het is nog donker) Maan is nog hé? (ja de maan is er nog) Nog geen zon he? (nee nog geen zon) Oke slaap lekker!'
En hij gaat liggen en doet net alsof hij verder slaapt O+.

Kyara :D Is ze er zelf ook blij mee?
pi_166576947
Haha T! Wel vroeg though :X En de verhalen van Mellie O+
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_166576949
Mooi huis Exode.
Goitske dat klinkt spannend, wat gaat ze precies observeren?

Hahah die versprekingen, geweldig. Hier was nu nieuw, inclusief opgestoken vingertje: 'mag net' (fries nederlands door elkaar, mag niet).
Pinquin is pingping, lamolke is chocolademolke = chocolademelk

Oh ja, sinds een paar weken heeft hij het over 'draaitonne' als hij over mijn man zijn voeten heen klimt bij de bank. Opvang gevraagd wat dat betekent, weten het niet en wij gebruiken dat woord nooit.

In het boekje pippo wat we nu hebben (één groot succes!) was een verhaaltje waarin stond 'maar is nog niet klaar'. Dat vond hij zo mooi Nederlands denk ik, dat wordt vaak herhaald. En als het dan wel klaar is, is het: 'is klaar wol' (is klaar wel, nederlands en fries door elkaar)
Bubbeltjes in drinken is bubbiesies. Oh ja en thermometer is Tommymeter (hond heet tommy, maar hij kan thermo nog niet uit spreken)

Oh en het vertellen van verhalen en van de dag is hier begonnen, maar vaak klopt het dus niet en verzint hij nu iets. Dat hadden meer hier he?
pi_166577204
I is ook een enorme kletser. Heel gezellig is dat. Op mijn vrije dag maandag was ze even meegegaan naar mijn werk want ik wilde iets ophalen. Ik werk in een mooi oud gebouw. Roept ze heel enthousiast: "het is net een kasteel!" Tegen collega's ging ze uitgebreid vertellen over haar pop die nu thuis op haar aan het wachten was en onder een dekentje aan het slapen was. Ze slist wel erg, maar dat klinkt heel schattig.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_166578797
Riley is ook een echte kletskous. Heeft ze van mij. Ik hield vroeger ook nooit mijn mond O+
pi_166578891
Die verhalen en woordjes O+

Ik vind vooral als we 's avonds aan tafel zitten de verhalen die hij dan houdt over van alles van de dag zo onwijs heerlijk.
En als hij vindt dat ik lang genoeg met vriend heb gesproken dan zegt hij Mama nu mag ik met papa praten O+
En hij wacht ook netjes als ik zeg dat ik nog even met papa praat en hij zo mag.
pi_166579497
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 november 2016 10:31 schreef Omentielvo het volgende:
Riley is ook een echte kletskous. Heeft ze van mij. Ik hield vroeger ook nooit mijn mond O+
Ja, haha, ik was vroeger inderdaad ook zo. Mijn moeder zegt dat ze vaak ging luisteren aan de deur van mijn slaapkamer omdat ik dan tijdens het spelen of in bed verhalen aan te vertellen was. Ik doe nu bij I hetzelfde. O+ .

Blue, wat knap dat hij zo goed op zijn beurt kan wachten, en ook al zo lekker aan het kletsen. :) .

Hilmo, dingen verzinnen is heel normaal op deze leeftijd. Ze leven in een eigen magische wereld. I doet het soms ook wel. Of: als ik bijvoorbeeld vertel wat ik die dag heb gedaan (als zij op het kdv was), dan kan ze gewoon zeggen: nee hoor, dat is niet zo. En dan bedenkt ze zelf even wat mama dan wel heeft gedaan. :D .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_166580796
Hilmo, M. hier verzint echt van alles. Hij vertelt vaak over zijn broer(-tje) of zus(-je). Verzint de meest gekke namen, Kgik of kalabambam enzo :')

Als je 'm niet kent zou je het geloven. Hij vertelde laatst over zijn broer die een scooter heeft.
Ook z'n vrienden die bijv naar de dierentuin gaan.
Ik vraag meestal door maar ontken noch bevestig, weet niet zo goed wat ik ermee moet.
pi_166581010
Hilmo en twinkle
Normaal kiezen ze een probleem situatie had ze de vorige keer wel. Nu zocht ze iemand 2 kinderen en dan een eet of speel sitiatie hoe dat gaat en evt leerpunten. Dus bijv kijken hoe ik reageer op hun en zij op mij. Ben dus heel benieuwd.
Zie het ook gewoon positief misschien doe ik iets wat een trigger is voor hun dus kan alleen maar leerzaam zijn. Ik doe het echt voor haar niet omdat ik denk van iets in hun gedrag ofzo waar ik over twijfel
pi_166581156
quote:
2s.gif Op vrijdag 11 november 2016 11:19 schreef Franny_G het volgende:
Ja, haha, ik was vroeger inderdaad ook zo. Mijn moeder zegt dat ze vaak ging luisteren aan de deur van mijn slaapkamer omdat ik dan tijdens het spelen of in bed verhalen aan te vertellen was. Ik doe nu bij I hetzelfde. .
Dat moet je eens opschrijven en in een fotoboek erbij zetten. Mijn moeder heeft dat bij mij gedaan en dat is super leuk om terug te lezen. Heb het bij W ook gedaan, die kletste ook veel in bed, nu helaas niet meer. L kletst nooit in zijn bedje helaas.
Als ik L naar bed breng zing ik tegenwoordig altijd het eindliedje van casper en emma (ga maar lekker slapen), maar dan zn zusjes naam ipv emma. (Hij zeurt er zelf om hingen mama, hingen). Tegen het eind gaat hij nu heel luidruchtig snurken en doen of hij slaapt. Om vervolgens heel hard Dag mama! te roepen
pi_166581190
Ik ga helemaal mee in de verhalen die hij vertelt. Het is imo gewoon spelen, maar dan met fantasie. Ik zie er geen kwaad in daarin mee te gaan (behalve toen hij gisteren heel blij riep dat Oudste 'nu ook dood is', toen ging mijn moederhart protesteren :') )
pi_166582497
*gnorf*

Ik ga er ook in mee, kan over het algemeen weinig kwaad.

Oefenen voor de spiegel gaat gewoon door hier, gisteren stond hij te schreeuwen van Aaaaahhhhh!! En dan met 2 handjes op de borst MIJ!!! :( :( :(

:')

Gelukkig kan hij er zelf ook vaak om lachen als hij loopt te dweilen om niks. Zonder zelfspot krijg je het zwaar hier in huis :') O+
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')