abonnement Unibet Coolblue
  zondag 6 november 2016 @ 16:53:06 #251
112156 Debsterr
Dino inventor
pi_166455931
Ik droomde vannacht dat ik een baby had. Ik vergat alleen constant wanneer ze voor het laatst had gegeten en ik was heel verbaasd over mijn buik en de opgelopen striae.
Once in a while, I just wanna dance and feel good
pi_166457602
Moet tot op een zekere hoogte fijn zijn, geen zwangerschapsongemakken en bevalling. :P

Ik droomde van de week dat ik over een ovulatietest wilde plassen om te checken of ik zwanger was (wat al vreemd is, want ik gebruik helemaal geenovulatietesten :P), maar FF had ze allemaal opgebruikt. :')
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_166458438
Kris! :D Haha wat Fok al niet teweeg brengt! _O-

DaD balen dat je gevoel niet zo goed is! :* Is het puur gevoelsmatig of heb je andere redenen om de hoop te laten varen?
Ik duim toch voor je hoor! ;)
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_166458583
Ik heb er nog genoeg voor je over hoor Kris :P
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_166459638
Aapieannie, FF, het is inderdaad wel fijn dat ik er nog relatief rustig mee om kan gaan. Maar ik heb ook zo mijn momenten dat ik voel dat we er helemaal klaar voor zijn! En ook ik ben een dag terneergeslagen als ik ongesteld ben geworden. Ik pas ook bewust op om mijzelf niet te vergelijken met anderen (die is net begonnen en nu al zwanger, en wij niet). Dit lukt mij ook niet altijd hoor! ;) Iemand in mijn omgeving zei laatst: ook jullie worden ooit ouders, op welke manier dan ook, hoe lang het ook duurt. Dat vond ik zo mooi! *; :'( Ik hou me daarom ook vast aan het 'ooit' en niet aan het 'nu'.

Ik ben ook wel benieuwd waarom je gevoel zo omgeslagen is DaD?

En die dromen! _O- Foei FF ;)
pi_166460912
Peacefulll, wat een goede instelling! :*. Ik hoop dat jullie droom heel snel werkelijkheid wordt.

FF heeft wat teweeg gebracht, met haar ovulatietesten. :D. Ik ben ook weer begonnen met ovutesten, en ze zijn wel steeds positief. :o. Maar nu ben ik bang dat mijn ei vorige week toen de test een knalstreep gaf niet écht is gesprongen, en dat we het nu hebben gemist of dat ik een heel lange cyclus heb.

Wat er gebeurd is: zelfbescherming, realiteitszin en een puist op mijn kin. :+.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_166461034
Volgens mij ben je zwanger DaD. Waarom blijven je ovulatietesten anders positief ná knalstreep? Doe jij de zelfbescherming? Doe ik het vertrouwen voor je dat het raak is.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_166461130
Whehehe die puist :D

Ik duim voor je DaD! Wie weet is het zoals Kris zegt ^O^
  zondag 6 november 2016 @ 20:42:55 #259
149959 SQ
snelle trees
pi_166462409
Puisten waren altijd mijn eerste zwangerschapssymptoom 8-)
disclaimer
pi_166463800
Worden de testen ook donkerder DaD? Dat was bij mij de reden om over te stappen op de andere test. Echt donker werd hij trouwens pas een dag of vier na de eerste duidelijk positieve ov-test, met een knaller op dag 5. Maar dat was ook al op dag 34 van mijn (rare) cyclus.

Maar ik begrijp de zelfbescherming, beter even geduld hebben dan blij met een dode mus. Die paar dagen moet je nog wel kunnen redden!
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_166471516
FF en Kazy gefeliciteeeeerd! Super zeg *O*

Kris en DaD spannend, ik duim voor positieve testen woensdag :Y
[i]And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.[/i]
I loved to discover how unique and strange humanity is. How we are all, deep down, nerdy weirdos.
pi_166474064
Spannend voor dad en kris!

Hier toch echt wel verschil in menstruatie als met pil... hallo kruik en finimal!
pi_166475081
Helaas, geen spanning meer nodig hier. Zonet drie dagen te vroeg (zag net in mijn app dat NOD donderdag pas was) ongesteld geworden.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_166475669
AapieAnnie: jaaa dat had ik ook. Was tijdens mijn laatste menstruatie echt 3x doorgelekt..

DaD: Balen !

Heb woensdag m'n ei volgens de app. Momenteel licht streepje op de ovutest.

Ik had zaterdag een vriend op bezoek. Die was echt aan het vissen of mijn vriend en ik al "bezig zijn" voor kinderen. Hij weet dat ik het graag wil maar heb toch gezegd van niet ( eerst verhuizen ect). Mijn vriend zegt dat ik dat best kan vertellen.

Ik weet niet.. Wat zeggen jullie als ze er naar vragen?
pi_166475785
DaD, balen. Zat je gevoel toch goed.

Memoru, ik geef overal eerlijk antwoord op. Maar ik ben dan ook de slechtste lieger van heel Nederland. Ik kan er wel omheen draaien, maar dan weten mensen alsnog dat ik lieg. :P Daarnaast vind ik het ook niet per se iets om geheimzinnig over te doen. :)
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_166476586
Balen DaD... Nieuwe ronde, nieuwe kans dan maar :(

Qua vertellen, ik vertel over andere plannen die we eerst nog hebben, ik had vooral geen zin in dat continue gevis waar mijn familie erg goed in is. Dus eerst nog even reizen, eerst een nieuw huis etc. Pas na die vakantie beginnen ze dan weer te vissen. Ik heb gisteren nog ontkend dat we nu al aan een tweede willen beginnen... Maar ze weten ook dat ze vorige keer daarmee gefopt zijn, dus zijn nu heel wantrouwig :') Eerst maar even een echo afwachten, ik wil geen mensen blij maken met iets dat later niet doorgaat. Maar dat is heel persoonlijk natuurlijk.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_166476868
Balen DaD :{

Hier werd er gister ook nog gevist. Ik zeg altijd maar dat we wel zien/weten het nog niet/misschien volgend jaar/jaar daarna. Blijf er goed vaag over :P
[i]And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.[/i]
I loved to discover how unique and strange humanity is. How we are all, deep down, nerdy weirdos.
pi_166477803
DaD shit zeg! :( Ik had goeie hoop voor je! Hopelijk de volgende ronde meer geluk! :*

Ik vertel tegen niemand dat we weer 'bezig' zijn. Ik heb sowieso inderdaad ook geen zin in 'gevis' hoe het gaat, maar daarnaast vind ik het ook vooral leuk om het nog even ons geheimpje te houden O+

Bij de eerste kwam het nieuws bij iedereen echt als een complete verrassing, dus dat was erg leuk! Ik denk dat de meeste mensen wel weten dat we graag een tweede willen, maar mijn standaard antwoord als ze er naar vragen is "Nou, voorlopig hebben we onze handen nog vol aan de Minion, hoor! ;) "

Lekker vaag dus, maar meestal nemen mensen er wel genoegen mee :P
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_166477868
Memoru, het is ons een half jaar gelukt het stil te houden, tot mijn moeder iets zei over een spiraaltje die er uit gehaald moest worden voordat ze oma zou kunnen worden. Toen werd ik heel rood en stil en toen wist zij genoeg.
Tevens schoonouders maar ingelicht (moest ook wel ivm een gezamenlijke vliegvakantie die geboekt zou worden rond een uitgerekende datum mocht het raak zijn die maand).
Een paar vriendinnen weten het. Eén vriendin kwam er heel knullig tijdens het helpen met onze verhuizing achter. Ik liet een lade zien en daar stond (niet heel erg verstopt) het foliumzuur. Tsja..
We krijgen alleen maar positieve reacties en af en toe wordt er open naar gevraagd. Ik geef dan ook eerlijk antwoord dat het nog niet zo vlot gaat. Ik vind het prima zo :) Ieder doet het op z'n eigen manier. Ligt ook heel erg aan je omgeving vind ik. De mensen die het weten heb ik een goede band mee.
pi_166478553
Ahhh DaD wat knudde zeg!! Echt shit.

Wij krijgen heeeel vaak de vraag of we een tweede willen. Best logische vraag vind ik.
We zeggen altijd dat de wens er zeker is ooit. Er zijn maar weinig mensen die dan door vragen. Een enkeling vraagt wanneer een tweede willen, maar dan zeggen we gewoon dat we dat nog niet weten, en dat t ook gewoon niet te plannen is.
pi_166479686
quote:
0s.gif Op maandag 7 november 2016 13:35 schreef DevilsAndDust het volgende:
Helaas, geen spanning meer nodig hier. Zonet drie dagen te vroeg (zag net in mijn app dat NOD donderdag pas was) ongesteld geworden.
Balen zeg! Het klonk hoopvol..
pi_166480439
Oh helemaal over je bericht heen gelezen Dad. Balen :(

En sterkte Aapie, ik zweer bij Alive feminax.
  maandag 7 november 2016 @ 18:08:12 #273
112156 Debsterr
Dino inventor
pi_166480682
Bummer DaD! Hopelijk volgende keer beter!
Once in a while, I just wanna dance and feel good
pi_166484088
Aah balen DaD! Jij hebt al een kindje toch? Hoe lang deden jullie er toen over?

Fijn dat jij er ook nog rustig onder kan zijn Peace. Heb ik bewondering voor. Ach ja, het kan natuurlijk net zo goed in ronde 14 raak zijn, maar dat jaar is natuurlijk wel een dingetje. Ik hoop dat het heel snel echt raak is. :*

Helpt de kruik aapie? Oh wat kunnen die krampen geen-grap zijn!

FF ik heb een hele hoop ovu-testen in huis van onze grote vriend klackstar, maar ik wilde niet zomaar ergens beginnen met testen en echt een menstruatie hebben als beginpunt maar dat beginpunt laat nogal op zich wachten. :') :D

Tsja en doorlekken is me vroegah op de middelbare school wel eens gebeurd toen ik nog niet aan de pil was, maar mijn menstruaties nu zijn ook niet met die van toen te vergelijken. Nu kom ik er achter met een klein beetje bruinverlies op wc papier achter als het begint, dus niet gelijk de rode stortvloed zoals destijds. Dus nee, maak me niet echt druk over doorlekken op werk. Mocht het wel gebeuren, ach, ik werk met bijna alleen maar vrouwen, die begrijpen het wel. :D

Haha mooie dromen! _O-

Memoru, ik zeg meestal dat het me heel mooi lijkt om moeder te worden, maar dat we moeten zien of het ons gegeven is. Niets aan gelogen. :) Meestal haast de ander zich dan te zeggen in de trant van "ja, ja, natuurlijk" en is de "discussie" gesloten. Mensen die dan nog vragen naar wanneer enzo, antwoord ik dat ik niet nog vijf jaar wil wachten iig. (Ik zei eerst altijd tien jaar maar op je dertigste is dat niet heel geloofwaardig meer. )
Dit, dat, alles.
pi_166494953
Ik heb aandelen omo deze maand. Wat kan je jezelf toch voor de gek houden zeg. Teleurstelling valt me meer dan alles mee. :Y
Want het leven is niet meer dan een sprookje
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')