Rijst is een grote bron van koolhydraten.quote:Op maandag 3 oktober 2016 18:03 schreef Sigaartje het volgende:
Ha ha ha.
Rijst heeft helemaal geen gluten, vet of suiker.
Rijst is gewoon rijst.
Per 100 gram 0.1 gram suiker, tsjaquote:Op maandag 3 oktober 2016 18:04 schreef sweetlake92 het volgende:
[..]
Rijst is een grote bron van koolhydraten.
Ja, en?quote:Op maandag 3 oktober 2016 18:04 schreef sweetlake92 het volgende:
[..]
Rijst is een grote bron van koolhydraten.
Rijst zit echt teringvol suiker, maar niet suiker zoals jij het kent. Zetmeel is niks meer dan heel veel glucosemoleculen (glucose staat ook wel bekend als druivensuiker) aan elkaar gekoppeld, die je lichaam weer kan verbranden voor energie.quote:Op maandag 3 oktober 2016 18:05 schreef Verbodsbord het volgende:
[..]
Per 100 gram 0.1 gram suiker, tsja
Dan moet je geen rijst eten dus. Opgelost, slotje.quote:Op maandag 3 oktober 2016 18:17 schreef sweetlake92 het volgende:
Gaat mij om de koolhydraten laag te houden. Nu een lekker broccolisoepje aan het maken.
Dus dat zit niet in die Action-rijst.quote:Op maandag 3 oktober 2016 18:11 schreef Rezania het volgende:
[..]
Rijst zit echt teringvol suiker, maar niet suiker zoals jij het kent. Zetmeel is niks meer dan heel veel glucosemoleculen (glucose staat ook wel bekend als druivensuiker) aan elkaar gekoppeld, die je lichaam weer kan verbranden voor energie.
Dan hou je een zak water met wat vezels over.quote:Op maandag 3 oktober 2016 18:20 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dus dat zit niet in die Action-rijst.
Ja veel aan het zoeken en proberen.quote:Op maandag 3 oktober 2016 18:31 schreef Fera het volgende:
Als je lowcarb wil eten zou ik rijst gewoon mijden. Vast wel tientallen blogs te vinden waar creatieve recepten zonder (al te veel) koolhydraten op staan.
Goede link dankje!quote:Op maandag 3 oktober 2016 18:38 schreef Farenji het volgende:
Dit is geen rijst maar 97% water vermengd met vezels van konjac. Het heeft misschien een klein beetje de vorm en consistentie van rijst maar niet de smaak en het levert vrijwel geen voedingsstoffen. Je kan netzogoed houtpulp vreten. Daarnaast onderdrukt het hongergevoel. Er is niks gezonds aan. Meer iets voor domme anorexia-patienten, niet iets voor mensen die iets om hun gezondheid geven. Of om smaak.
http://www.nutritionist-r(...)ealthy-as-it-sounds/
Hahaha had het gelukkig nog niet open gemaakt.quote:Op maandag 3 oktober 2016 18:59 schreef LPFAN het volgende:
Niet te eten dat en het stinkt gigantisch
Jawel, er zitten vezels in. Mensen eten te weinig vezels. Vezels zijn gezond.quote:
Daarom beter eerst even afspoelen en blancheren dus.quote:Op maandag 3 oktober 2016 18:59 schreef LPFAN het volgende:
Niet te eten dat en het stinkt gigantisch
Er zitten ook vezels in houtpulp.quote:Op maandag 3 oktober 2016 19:05 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Jawel, er zitten vezels in. Mensen eten te weinig vezels. Vezels zijn gezond.
Vezels is zo'n beetje het enige waar mensen niet genoeg van binnen krijgen op een dag. Vitamines, mineralen etc lukt wel, maar vezels niet.
Afspoelen moet ook wel idd, want het zit in zout water.quote:Op maandag 3 oktober 2016 19:06 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Daarom beter eerst even afspoelen en blancheren dus.
http://www.aziatische-ingredienten.nl/tag/konjak/
Ja, en?quote:Op maandag 3 oktober 2016 19:24 schreef Farenji het volgende:
[..]
Jij begon, met je "vezels zijn gezond".
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |