vind ik lekker, ben alleen niet zo'n fan van die witte laag eropquote:Op maandag 19 september 2016 19:25 schreef Karina het volgende:
Ze vonden die worteltaart wel zo geweldig maar ik heb het 1 keer gegeten, vond het helemaal niks.
geen recept, ze moesten het uit hun hoofd doenquote:Op maandag 19 september 2016 19:26 schreef zoem het volgende:
Misschien heeft hij het recept niet goed be-cake-en, want dat zag er zompig en compact uit.
reclamequote:
pastaquote:Op dinsdag 20 september 2016 18:47 schreef Nizno het volgende:
ow en ik vind masterclasses ook niet echt boeiend, maar heb er dankzij Marco wel een erg lekker pastasaus recept aan over gehouden.
mauwert!quote:
kun je mooi dit shirtje van cena aanquote:Op dinsdag 20 september 2016 18:50 schreef computergirl het volgende:
Daarom maar even hupsen op de sportschool
dan is moussaka net wat voor jouquote:Op dinsdag 20 september 2016 18:57 schreef Karina het volgende:
Ik houd niet van gember en kokos dus dit laat ik sowieso aan me voorbijgaan.
Kokosolie kan best lekker zijn. Een klein schepje in een warme drank/soep kan prima.quote:Op dinsdag 20 september 2016 18:57 schreef Karina het volgende:
Ik houd niet van gember en kokos dus dit laat ik sowieso aan me voorbijgaan.
de Nederlandse viewers zijn overgeslagenquote:Op dinsdag 20 september 2016 18:58 schreef wdn het volgende:
Viewer choice zegt'ie.
En dan geen snert?
Onmogelijk.
Hola.quote:Op dinsdag 20 september 2016 18:58 schreef wdn het volgende:
Viewer choice zegt'ie.
En dan geen snert?
Onmogelijk.
kan ook zonderquote:Op dinsdag 20 september 2016 18:58 schreef Karina het volgende:
[..]
Zit courgette in toch? Lust ik ook niet
Gember is lekkerquote:Op dinsdag 20 september 2016 18:57 schreef Karina het volgende:
Ik houd niet van gember en kokos dus dit laat ik sowieso aan me voorbijgaan.
en dat merk je nu pas?quote:
mauwert. Gewoon lekker leren eten en genieten van wat je voor wordt gezet dame.quote:Op dinsdag 20 september 2016 19:05 schreef Karina het volgende:
Aubergine zit zo een weeige smaak aan bah.
Ik heb het wel een paar keer gegeten hoor maar ik eet het echt niet meerquote:Op dinsdag 20 september 2016 19:06 schreef Nizno het volgende:
[..]
mauwert. Gewoon lekker leren eten en genieten van wat je voor wordt gezet dame.
Zo is ex ook. Overal lekker op mauwen, maar je moet het als geheel proeven en dan is het heus niet meer weeïg.
dan blijf je een mauwert.quote:Op dinsdag 20 september 2016 19:08 schreef Karina het volgende:
[..]
Ik heb het wel een paar keer gegeten hoor maar ik eet het echt niet meer![]()
hahahahahahaha jammer, dan neem je er 5quote:Ik had eindelijk ijsjes gekocht en dacht: ik neem de mini dan heb ik alle smaken, nou ze zijn wel heeel mini, zo groot als je middelvingerEn ik proef het stokje. Miskoop dus.
Nou en.quote:Op dinsdag 20 september 2016 19:09 schreef Nizno het volgende:
[..]
dan blijf je een mauwert.
[..]
hahahahahahaha jammer, dan neem je er 5
dan moet je niet op het stokje kauwen.quote:
Als je het ijsje eet proef je het hout van het stokje erdoorheen. Volgende keer neem ik weer de limoenijsjes met dropstokjequote:Op dinsdag 20 september 2016 19:10 schreef Nizno het volgende:
[..]
dan moet je niet op het stokje kauwen.
Sorry hoorquote:
lof vind ik met ham en kaas heerlijk, rauw niet.quote:Op dinsdag 20 september 2016 19:15 schreef Karina het volgende:
[..]
Sorry hoorKomt denk ik doordat ik vroeger alle vieze groentes moest eten. Zoals lof en spruitjes en zo.
heb nog zalm in de koelkast maar zit vol van de pastaquote:Op dinsdag 20 september 2016 19:16 schreef Karina het volgende:
Dit visje daarentegen lijkt me wel lekker.
Lof lust ik wel rauw juistquote:Op dinsdag 20 september 2016 19:18 schreef Nizno het volgende:
[..]
lof vind ik met ham en kaas heerlijk, rauw niet.
spruitjes zijn heerlijk
quote:Op dinsdag 20 september 2016 19:22 schreef zoem het volgende:
Ik wil Nigella's citroentjes ook wel knijpen
ze moet nog even door proeven en dan knapt die knoop zo openquote:Op dinsdag 20 september 2016 19:26 schreef Karina het volgende:
Schaal zelfde kleur als haar blousje.
quote:Op dinsdag 20 september 2016 19:27 schreef wdn het volgende:
Eens over spruitjes
Toen ik jong was lustte ik ze niet ... mijn moeder keilde er altijd een lading nootmuskaat over heen omdat ze dacht dat ik geen spruitjes lust... maar het was die nootmuskaat
ik vind een beetje nootmuskaat er over wel lekker, mam deed er ook altijd iets te veel op naar mijn zin. maar gewoon een klein beetje voor iets tegengasquote:Op dinsdag 20 september 2016 19:27 schreef wdn het volgende:
Eens over spruitjes
Toen ik jong was lustte ik ze niet ... mijn moeder keilde er altijd een lading nootmuskaat over heen omdat ze dacht dat ik geen spruitjes lust... maar het was die nootmuskaat
nee dat komt doordat het groente isquote:Op dinsdag 20 september 2016 19:28 schreef Karina het volgende:
[..]Zo heb ik het vermoeden dat ik geen tuinbonen lust vanwege de kruiden die daar altijd opgingen.
Het zijn bonenquote:Op dinsdag 20 september 2016 19:28 schreef Nizno het volgende:
[..]
nee dat komt doordat het groente is
is ten einde..quote:
er bestaat zelfs een jaffle-makerquote:Op vrijdag 23 september 2016 18:42 schreef computergirl het volgende:
Ik had nog nooit van het woord jaffle gehoord
zal wel grieks zijnquote:Op maandag 26 september 2016 19:26 schreef computergirl het volgende:
[..]
constateer alleen dat ze overal feta over gooien, zelfs de toetjes
ow? ik doe ze zelfs bij mijn perenijsjequote:Op maandag 26 september 2016 19:28 schreef computergirl het volgende:
[..]
je kan het overdrijven, wij gooien toch ook niet blokjes Goudse overal op
liegbeest!quote:Op maandag 26 september 2016 19:29 schreef Nizno het volgende:
heb trouwens vandaag macarons gekocht.. Doe ik ook lekker een blokje goudse kaas bij
euh nee de macarons heb ik echt gekochtquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |