Men denkt dat meergranen hetzelfde als volkoren is, maar dat is natuurlijk niet zo. Kan net zo goed allemaal bloem zijn, maar dan van meerdere granen. En dat is ook meestal zoquote:Op zondag 16 oktober 2016 13:40 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als het uit volkoren tarwemeel wordt gemaakt...
noemen het ragout, en in Bologna eet men het zonder tomatenquote:Op donderdag 20 oktober 2016 12:56 schreef Chewie het volgende:
Onze bolognese heet toch geen bolognese in Italie
Heb ik van Top Gear geleerd
Met haar kleine meisjes stemmetje en hoofdbewegingenquote:Op donderdag 20 oktober 2016 13:41 schreef Chewie het volgende:
Ja maar dat is net zoals hamka's niks met ham en kaas te maken hebben en bacon chips ook geen bacon bevat.
Dit lijkt me wederom een weinig interessante aflevering, en die gespeelde onnozelheid van die Marijn is ook steeds vervelender.
"maar dat is toch heel verwarrend voor de gewone consument"quote:Op donderdag 20 oktober 2016 13:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Met haar kleine meisjes stemmetje en hoofdbewegingen
Feit blijft dat de meeste mensen nooit lezen wat er in hun eten zit.quote:Op donderdag 20 oktober 2016 13:45 schreef Chewie het volgende:
[..]
"maar dat is toch heel verwarrend voor de gewone consument"
Nee doos niet voor de consument die in staat is om te lezen.
Dat zal maar het staat er wel gewoon en dan is het nogal bespottelijk dat ze gewoon door blijft gaan met haar onnozele opmerkingen, zeker als het haar ook nog eens zeer duidelijk uitgelegd word (ik als gewone consument snapte het ook).quote:Op donderdag 20 oktober 2016 14:23 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Feit blijft dat de meeste mensen nooit lezen wat er in hun eten zit.
Ja het was ook duidelijkquote:Op donderdag 20 oktober 2016 14:27 schreef Chewie het volgende:
[..]
Dat zal maar het staat er wel gewoon en dan is het nogal bespottelijk dat ze gewoon door blijft gaan met haar onnozele opmerkingen, zeker als het haar ook nog eens zeer duidelijk uitgelegd word (ik als gewone consument snapte het ook).
Ja die mag wel weer terug, alhoewel ik zijn eigen programma's ook graag keek.quote:Op donderdag 20 oktober 2016 14:36 schreef djkoelkast het volgende:
Ik verlang terug naar Wouter "als ik veel eieren heb gebruik ik veel eieren, als ik er weinig heb gebruik ik weinig" Klootwijk.
De tijd dat ze echt wat wisten te onthullen is wel voorbijquote:Op donderdag 20 oktober 2016 13:45 schreef Chewie het volgende:
[..]
"maar dat is toch heel verwarrend voor de gewone consument"
Nee doos niet voor de consument die in staat is om te lezen.
Dat is hun eigen schuldquote:Op donderdag 20 oktober 2016 14:23 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Feit blijft dat de meeste mensen nooit lezen wat er in hun eten zit.
Dat is helemaal waar. En men weet ook niks. Oh, hier zit een E-nummer in.quote:
Ken mensen met universitaire opleidingen die zo denken.quote:Op donderdag 20 oktober 2016 17:02 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Dat is helemaal waar. En men weet ook niks. Oh, hier zit een E-nummer in.
Oh wacht, in deze niet (en dan zijn al die stoffen gewoon uitgespeld) dus dit is beter.
Eigenlijk een totaal omgekeerde wereld dus. Mensen zouden gerust moeten zijn als er een E-nummer in zit, aangezien het goedgekeurd is en blabla, maar mensen zijn juist bang van E-nummers. En inderdaad, als het wél uitgespeld staat vindt men het opeens niet eng. Rare wereldquote:Op donderdag 20 oktober 2016 17:02 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Dat is helemaal waar. En men weet ook niks. Oh, hier zit een E-nummer in.
Oh wacht, in deze niet (en dan zijn al die stoffen gewoon uitgespeld) dus dit is beter.
Daar ben ik het helemaal mee eens.quote:
Er zijn echter E-nummers die in de jaren '60 gewoon goed zijn gekeurd, maar die nu nooit meer toegelaten zouden worden. Zoiets moet gewoon jaarlijks getoetst worden, dan is er niks aan de hand.quote:Op donderdag 20 oktober 2016 17:14 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Eigenlijk een totaal omgekeerde wereld dus. Mensen zouden gerust moeten zijn als er een E-nummer in zit, aangezien het goedgekeurd is en blabla, maar mensen zijn juist bang van E-nummers. En inderdaad, als het wél uitgespeld staat vindt men het opeens niet eng. Rare wereld
Zelfde mensen die bang zijn voor het feit dat over diwaterstofoxide in zit enzo
Zoals? En liever conserveermiddel dan bv botuline toxinequote:Op donderdag 20 oktober 2016 18:50 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Er zijn echter E-nummers die in de jaren '60 gewoon goed zijn gekeurd, maar die nu nooit meer toegelaten zouden worden. Zoiets moet gewoon jaarlijks getoetst worden, dan is er niks aan de hand.
Veel toevoegingen zijn trouwens totaal onnodig als we niet alles maar superlang willen bewaren.
Doet mij denken dat ik daar geweest ben maar het idd niet op de kaart zag staan of op heb .quote:Op donderdag 20 oktober 2016 12:19 schreef golfer het volgende:
Vanavond:
Wie kent de smaak niet van de groene zakken chips. Bolognese. Maar je hebt natuurlijk ook pasta Bolognese. Wat hebben de beroemde pastasaus en de chips eigenlijk met elkaar te maken? Bolognesesaussmaak staat er bij de ingrediënten van chips. De Keuringsdienst zoekt naar de herkomst van de chipssmaak en komt terecht in Italie waar een heuse Academie zich buigt over wat zich wel en niet Bolognese zou mogen noemen.
Een aantal kleurstoffen en zoetstoffen zouden er anno nu niet meer door komen.quote:Op donderdag 20 oktober 2016 19:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zoals? En liever conserveermiddel dan bv botuline toxine
Zoals?quote:Op donderdag 20 oktober 2016 19:38 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Een aantal kleurstoffen en zoetstoffen zouden er anno nu niet meer door komen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |