abonnement Unibet Coolblue
pi_164756630
L.'s avonturen.

L. speelde op zondagmiddag met haar speelgoed. De mooie blokken van Megablocks zijn zeer interessant. Vooral het treintje. L. pakt ze uit de doos waar ze netjes in opgeruimd waren. Maar L. heeft haar moeders genen, en laat het treintje vallen. Zo, op haar grote teen. L. is heel knap, want ze heeft het voor elkaar gekregen om het topje van haar grote teen eraf te krijgen. L. huilt heel hard. De buren kijken binnen wat er is gebeurd. Met een mooie pleister en heel veel snikken komt L. de rest van de dag door.

Midden in de nacht wordt L. wakker. Ze heeft dorst. Dus om 4 uur krijgt ze lekker wat te drinken. Maar na het drinken merkt ze dat haar teen toch wel een beetje pijn doet en slapen kan ze niet meer. Ze heeft ook een beetje pijn aan haar buik. Dus ze mag lekker bij pappa en mamma in het grote bed. Maar ook daar kan ze niet slapen. Ze brabbelt en ze huilt. Ze strekt haar benen omdat haar buik pijn doet maar daardoor voelt ze haar teen telkens tegen de slaapzak komen. Dit is gewoon helemaal niet leuk.

L. gaat dus maar met mamma naar beneden. Beneden kan je spelen en hoef je niet zo zachtjes te doen. Maar ook beneden doet L.'s buik pijn. Ze perst en loopt rood aan. Ze perst nog wat meer en het lukt haar de pijn uit haar buik weg te halen. Maar erg lekker voelt dat niet aan haar billen. Ze loopt naar mamma toe, pakt haar hand en neemt mamma mee naar de badkamer. Maar halverwege het verschonen beseft ze dat ze dat helemaal niet wil. Ze draait zich om en zit van haar rug tot haar benen en tenen onder de poep. Ook de kapotte teen. Mamma kan dit niet alleen aan en roept pappa erbij. Samen stoppen ze haar in bad. Bad is leuk!

De rest van de ochtend speelt L. heel lief. Ze heeft gister nieuwe kleren van oma gekregen die ze zelf probeert aan en uit te doen. Het lukt niet helemaal, maar ze is heel zoet. Na een paar uur voelt ze toch wel dat ze moe is. Ze loopt naar pappa, pakt zijn hand, zegt doei en geeft hem een kus. Pappa legt haar verbaasd op bed, maar nog voor L. kan huilen is ze al in dromenland.

O+

Ik vind d'r zo knap.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_164760969
Kris O+ O+
pi_164762591
O+ Kris! Wel sneu van haar teen.
pi_164762726
Ach, arme L. met haar teen! :*.

Vanochtend had ik een afspraak voor een intakegesprek bij het kdv. I ging direct lekker spelen en is ook maar gebleven om een boterhammetje mee te eten. Toen ik hem ophaalde, wilde hij niet mee. :+. Donderdag gaat hij er ook nog spelen, eten en slapen, maar ik denk dat het wel goed zit!
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  maandag 22 augustus 2016 @ 15:34:58 #30
327807 Mariposas
יה&#14
pi_164762790
Kost wat, maar dan heb je ook wat, DaD! :+

Arme teen van L!
No hay mal que dure cien años ni cuerpo que lo aguante
pi_164764400
Fijn, DaD!

Die L... het leven kan zo leuk zijn :)

Dat slaapje van J om 8u was meteen ook het enige slaapje van vandaag. Hij probeert het nu voor de 3e keer, maar het lukt niet om te slapen. Niet gek met al dat snot, ik wist niet dat er zoveel uit een oog kan komen :{

Dit weekend zei hij trouwens voor het eerst zijn "naam" (nou ja, het zijn een paar klanken uit zijn naam door elkaar gehusseld, maar hij bedoelt er echt zichzelf mee!) O+
pi_164765276
Ojee, wat een avonturen van L, en een zere teen ;( Wel knap van het vertellen dat je wilt slapen!

En dat klinkt goed DaD! :D

Ik heb meteen maar daad bij het woord gevoegd vanmiddag en tijdens M haar slaap (1,5u, watskeburt?) mij hele kast uitgemest :D drie zakken voor de bak en ook nog het nodige op MP gezet. (Mocht misschien iemand interesse hebben, DM, dan stuur ik een linkje. Jasjes/jurkjes/rokjes van maat 36 tot 42)
Meteen een nieuw extra laatje geinstalleerd (gotta love Pax). Nu kan ik weer even vooruit! ^O^
pi_164767409
Aahh lieve L. O+ Wat sneu van haar teentje.

Ik heb ook een bomvolle kledingkast. Heb veels te veel. Maarja ik ben een fanatiek jojo-er. Dus ik heb someday-kleding en ik heb hopelijk-nooit-meer-stapels.

Verder een shitnacht en dag hier.
Mies sliep pas om 23.00 uur en heeft gespookt van 3.30 uur tot 6.00 uur. Ze is niet happy lately, en ik kan mijn vinger er niet op leggen. Pijn in haar mondje? Of gewoon een sprongetje?
En vandaag heb ik een ongelukje gehad. Ik heb achterop een auto gezeten, waarschijnlijk gas gegeven ipv geremd. Of gewoon niet hard genoeg geremd.
T gaat even niet zo goed met me geloof ik en dit kan ik er gewoon even niet bijhebben eigenlijk :'(.
pi_164767987
Oh MLB wat vervelend. Dikke knuffel voor jou. :*
pi_164768127
Thanks. Mies ligt nu ook te huilen.
Ze was echt doodmoe toen we haar naar bed brachten.
Er naar toe gaan helpt niet. Dan is ze even stil maar dan gilt ze als ik weer weg ga.

Het is nu vijf minuten huilen, vijf minuten stil. Dan denken we dat ze slaapt maar dan begint ze na tien minuten weer.
Ik ben dit niet gewend. Tips anyone?
pi_164768488
Dat even stil, even huilen, even stil hadden we vorige week hier, toen kwam het van een doorkomende kies vermoed ik.

Klinkt niet leuk allemaal, :* Heb je zelf nog last van het ongeluk?
pi_164768597
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2016 19:40 schreef Missladybug het volgende:
Thanks. Mies ligt nu ook te huilen.
Ze was echt doodmoe toen we haar naar bed brachten.
Er naar toe gaan helpt niet. Dan is ze even stil maar dan gilt ze als ik weer weg ga.

Het is nu vijf minuten huilen, vijf minuten stil. Dan denken we dat ze slaapt maar dan begint ze na tien minuten weer.
Ik ben dit niet gewend. Tips anyone?
Dentinox is altijd wat wij het eerst proberen, daarna een zetpil. En dan hopen dat één van de twee helpt.
pi_164769028
Thanks. We hebben inderdaad dentinox gedaan en pcm. Ze slaapt nu. Ben benieuwd voor hoe lang.

Nee ik heb geen last van iets, t was gewoon een heel stom ongeluk.
Wel een hele lieve meid trouwens.

Mies is weer wakker.... :{ pff wat is er toch?
  maandag 22 augustus 2016 @ 23:03:25 #39
335643 faptist
Maakt fouten
pi_164774362
Krisvc
Wat een leuk verhaaltje zo! Wel super sneu van het teentje. Da fuq doen de buren voor je raam? Doen ze dat vaker?

Mlb
Je hebt gewoon echt een dikke pech week :*
Ro heeft ook weleens zo'n avond. Bij ons blijkt het dan vaak huidhonger te zijn. Dan ga ik er met ontbloot bovenlijf naast liggen, kruipt ze het liefst tussen m'n armen/borst en dan valt ze aan mn tepel in slaap. Drinkt geen eens ofzo, maar gewoon de geborgenheid.
Wij hebben net zo'n avond achter de rug. Ik stuur dit stiekem vanonder een kussen en m'n scherm op z'n donkerst :D

Morgen moet ze weer voor het eerst naar het Kdv.
Vandaag al m'n zwangere collega's weer gezien en ik was helemaal niet meer jaloers, ( woehoeeeeeeeeeee) maar werd er wel een beetje emo van. Merkte dat ik zelf ook steeds meer aan m'n buik zat te frunniken. Hopelijk zelf ook weer snel zwanger O+

Hoe gaat het met de moeders met kindjes die weer naar school zijn?
pi_164780873
:* voor mlb. Hoe is de nacht gegaan?

Och lieve L. toch, wat een avonturen! Gelukkig ben je zo'n lekkere vrolijkerd en kusje op je teen. :*

Nog even een vruchtbaarheidsdansje voor Fap: *O* *; :s) *O*

N. bleef gisterochtend maar jengelen, niks was goed. Nadat ik er een tweede boterham in propte was alles weer goed (kwam ik na 2 uur gejengel achter :@ :') ). Vanochtend deed ze weer hetzelfde, snel een tweede boterham gesmeerd en daarna ging ze wederom lief spelen. En het kind eet al zoveel. :o Ze volgt verder mooi haar lijntje en eet gezond (met af en toe een kleine uitzondering), maar soms vraag ik me af of ze wel een rem heeft. Ze is er verder nog nooit ziek geworden van teveel eten, dus dan kan ik er gewoon vanuit gaan dat het goed zit toch? Ik denk dat ze dagelijks wel een bescheiden volwassenenportie eet.
pi_164781203
Selvaria, Sjaak eet ook echt ontzettend veel, maar is ook echt niet dik. Ze overeten niet zo snel hoor. Groeien en leren kost een hoop energie O+
pi_164781467
Ze heeft het ook niet van een vreemde, dus echt verbazen doet het ons niet, maar als je kijkt wat er zo over de hele dag in haar snaveltje verdwijnt.. :o Nou ja, sinds ze vv krijgt poept ze ook als een malle, dus het zal wel goed zitten. :+

O ja, kledingkast uitruimen moet hier ook gebeuren. Ik heb al sinds de zwangerschap van N. niks echt leuks meer gekocht, dus als ik over een paar maanden uitgezwangerd ben en qua lijf weet waar ik aan toe ben mag er ook een boel gaan en wil ik een paar mooie dingen aanschaffen.
pi_164785524
:W Vanaf ons vakantieadres. Het is heerlijk weer hier in Italië en we genieten volop met z'n drietjes O+ M. leert ineens allemaal nieuwe woorden: "eetje" incl. "kak-kak"-geluiden (= eendje, want ze is gek op haar badeend en sjouwt deze dan ook overal mee naartoe) en "bal" zegt ze ook. Verder is ze aan het oefenen met los staan. Het liefst in bad, dus die antislipmattips onthou ik even.

Net alles nog even bijgelezen.

Spuit 11, maar Faptist en Dot nog bedankt voor de waarschuwing om hier ook maar tijdig in te schrijven voor de basisschool. We hadden eerder al even vluchtig rondgekeken, maar we dachten dat we nog wel even konden wachten met inschrijven. Binnenkort ook maar eens rondvragen hier in de straat aan de andere moeders (want: babyboom). Lukt het mij misschien ook nog eens om meer contact te maken met de buurtjes hier, want qua 'echte' contacten met andere jonge moeders is het hier ook een beetje treurig. De dames van de zwangerschapscursus spreek ik eigenlijk ook nauwelijks meer.

Verder las ik dat er nogal wat stuntpilootjes waren :*

Kris: hulde voor je schrijfskills!

Eten: M. eet ook ineens veel meer en het was al veel. Ik denk dat ze bijna net zoveel eet als ik. Ondertussen zitten een paar broekjes alweer ruimer aan de bovenkant, dus ze verbrandt al dat eten dus echt.

Kleding: hier ook een kast vol met misschienpasikditooitnogeens-kleding. Echt, die laatste zwangerschapskilo's willen gewoon niet weg (boehoe), dus er ligt nog een stapel favo spijkerbroeken te wachten tot ik ze ooit weer pas. Hoop ik :')
pi_164786348
Jullie stuntpilootjes :'( :*
Hier ook wel 'onstuimig' zeg maar :+ maar gelukkig nog nooit bloederige praktijken...* twist02 klopt af

Kris, wat kun je heerlijk vertellen! O+ ( ;( voor L's teentje!)

Mlb pfff zware week zo te horen -O- weet niet zoveel zinnigs te zeggen behalve veel sterkte :*

Hier ook een klein vreetmonstertje :9 niet normaal wat ze soms weg eet! Maar lopen achter zo'n loopwagentje is sinds een week ofzo helemaal Tof, dus hopelijk verbrandt ze dan ook wat meer ;)

En we boeken vooruitgang: papa mag 'r nu weer op bed leggen, zolang mama maar toekijkt of-ie het goed doet :') hopelijk is dat ook weer snel over; lijkt me voor man ook prettiger...

Basisschool is hier niet zo'n haast bij geloof ik (hoop ik?). Hoop eigenlijk stiekem dat er nog een nieuwe basisschool bij komt, aangezien we in een nieuwbouwwijk wonen waar nog veel meer bijgebouwd gaat worden in de komende jaren. En anders wordt het waarschijnlijk mijn oude basisschool O+ (in een nieuw jasje :+ )

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 1% gewijzigd door twist02 op 23-08-2016 14:54:10 ]
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_164790834
Twist

Gewoon meenemen. Je bent binnen een minuut dat je er ligt klaar.
Even filmpje aan en voor Minion het doorheeft ben jij alweer aangekleed
pi_164791823
Ja, daar neig ik nu inderdaad ook naar ja! Onze huisarts is sowieso altijd lyrisch over de Minion en in een 'nieuwe' omgeving kijkt ze toch vaak eerst een paar minuten de kat uit de boom, dus komt wel goed denk :+
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_164794379
Oeh toitoitoi twist!

Wij hadden een geslaagde speeldate met DaD & I vanmiddag *; De meneertjes spreken nu al non-verbaal af waarheen ze samen wegrennen, we houden ons hart vast voor als ze ingewikkelder plannen kunnen smeden ;) Lucas hield tot hij in bed lag niet meer op over I, compleet met sip gezicht en 'waar-is-ie-nou'-toontje :+ (antwoord gaf hij zelf: 'moen!' = boom -> we waren in het park. Ik was verbijsterd over deze slimmigheid :o )
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_164794508
Ja ik denk dat je haar ook prima kunt meenemen twist :)

Kazy wat fijn dat jullie zo genieten met M!

Vruchtbaarheidsdans voor Fap! *O* (en paar hupsjes voor mezelf)

Met mij gaat het weer goed. Mies heeft lekker geslapen vannacht, en was vandaag weer prima te pruimen. Heerlijk vrolijk weer O+
Ik had haar watertafel gevuld vandaag, met een emmer water ernaast om hem af en toe bij te vullen.
Gaat ze midden in die emmer zitten :')


En ik ben bij de botsingmeid geweest voor de schadeformulieren.
Wat een schat! Ik heb ooit met haar gewerkt, zo'n 15 jaar geleden. En haar vriend ken ik ook van gezicht.
Heel gezellig zitten kletsen. Dat maakt het toch minder erg allemaal.
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 20:55:06 #49
335643 faptist
Maakt fouten
pi_164795804
Botsingmeid? Van de skippykoe?
En ook een vruchtbaarheidsdansje nodig ja?
Ik doe hem nu! ^O^ *O* w/ *; O+

2 boterhammen? Zo veel! Ik ben al blij als er
3 stukjes brood in gaat :@

En dat stomme tandenpoetsen! Soms geef ik het echt gewoon op. :'(
pi_164796100
Nee botsingmeid van mijn aanrijding van gister :)
Jaa ik zit op de wachtbank. Spannend. Kom je ook naar WOHTS?

Tandenpoetsen sucks inderdaad.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')