abonnement Unibet Coolblue
pi_165005515
quote:
1s.gif Op donderdag 1 september 2016 10:23 schreef FlyingFish het volgende:
Maar ruzie maken daar snap ik echt niet. Als je het bemoeials vindt ga je toch gewoon niet? En je daar misdragen waar je kind bij is, lijkt me sowieso een notitie bij jeugdzorg, en daar zit niemand op te wachten...
Ik denk dat dat een te rationele kijk op de zaken is. Niet voor iedereen is het echt een vrije keuze om wel of niet naar het CB te gaan: als je bijvoorbeeld al bij instanties bekend bent, kan niet gaan snel de verkeerde indruk wekken. En juist omdat het om je kind gaat, kunnen emoties snel hoog oplopen.

Niet om steken, schelden en gooien goed te praten uiteraard. Dat is nooit oké. Maar ik kan me voorstellen hoe sommige mensen daarbij komen, omdat ze bijvoorbeeld nooit anders geleerd hebben.
pi_165017561
MevrC, wat fijn dat de operatie zo goed is gegaan! :*.

Even een vraagje. Ik haalde I vanmiddag op bij het kdv en de leidster vertelde dat hij rond half 11/11 uur vanochtend nogal jengelig was. Ze hadden geprobeerd om hem op bed te leggen, maar dat werkte niet. Mijn vraag daarop was wat hij 's ochtends als tussendoortje had gegeten en of het kon zijn dat hij honger had, want dan gaat hij ook vaak lopen jengelen. Ze vertelde dat ze als ochtendtussendoortje een cracker geven (en die had I dus ook opgegeten). Hij eet bij mij thuis tussen ontbijt en lunch meestal in ieder geval een banaan en een ander stuk fruit (appel/kiwi/blauwe bessen), een beschuitje, een doosje rozijntjes, dat soort dingen. Geen wonder dat ie trek had dan. :'). Maar goed, vervolgens vertelde ik dat I nu eenmaal een flinke eter is en dat het ook zeer geregeld voorkomt dat hij bij het avondeten drie keer zijn bakje leeg eet. Waarop de leidster mij zéér geschokt aankeek en met grote ogen vroeg: 'En dat sta jij toe??

Dus mijn vraag is: ben ik World's Worst Mom omdat ik mijn kind dat onder de curve zit niet op rantsoen zet? :').
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_165017715
DaD, wat een belachelijke reactie van de leidster. Nuff said. ;)

Nee echt, je gaat een kind toch niet uithongeren? Heerlijk dat hij zo eet en ik ben ervan overtuigd dat een kind echt wel stopt als het vol zit. Zelfs snoep wordt bij mijn kleuter afgeslagen als hij vol zit. Dus lekker zo doorgaan en ook aangeven dat hij daar echt meer mag eten. Wanneer geven zij dan fruit? Dat eten ze bij ons altijd in de ochtend tussen 9.15 en 9.45. En dan zo tussen 11 en 11.30 de lunch.
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_165017810
Hé, zolang het (redelijk) gezond is, lekker bunkeren hoor! Kom op, je gaat een dreumes toch niet op dieet zetten?!
pi_165017971
Sommige mensen zijn kennelijk bang voor het oprekken van de maag of zoiets? Geen idee. Lijkt me wel iets voor een vervolggesprek; belangrijk dat duidelijk is wat I's behoeften zijn en hoe zij daar op in kunnen springen.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_165018057
Fruit geven ze 's middags. Mij was bij de intake verteld dat ze 's ochtends fruit eten en 's middags een cracker, maar de leidster vandaag zei dat het nieuw was om het andersom te doen. Ik heb het ook met Baard besproken en ik ga dit nog wel even aankaarten maandag.

Ik was al niet zo amused, want ik heb het vermoeden dat ze ook te weinig drinken geven. Ik haalde Schaapje uit I zijn bakje en hij zag daar zijn rietjesbeker in liggen (zo te zien ongebruikt). Die had ik meegegeven maandag, omdat het drinken uit een open beker alleen nog maar met kleine beetjes goed gaat. Zodra I de beker in het vizier kreeg, wilde hij hem hebben. Dus ik ging de beker vullen met water en hij klokte 'm zó naar binnen.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_165018837
Dad ik zou het eten en drinken zeker aankaarten! Sneu om te lezen dat ie dus waarschijnlijk gewoon honger had.

Er zal vast nog een moment komen dat je dreumes al het eten afslaat. Tot dir tijd lekker laten bunkeren hoor ... tis niet dat je hem volstopt met allemaal 'troep' ofzo.
pi_165018933
Nou DaD, dat je dát toestaat zeg! :{w

Jonge wat een bemoeienis. Ik laat O ook altijd exact eten hoe veel of weinig ze wil, geen gram meer of minder. Het enige waarbij we zien dat ze geen mate kan houden, is fruit. Die eet dus zo na het avondeten een banaan en mandje aardbeien weg, en dat lijkt ons minder geschikt. Maar verder bepaalt ze dat lekker zelf.

Ik zou het zeker aankaarten hoor. Dan geven ze hem een boterham ipv cracker. Ik zou ook cranky worden als ik honger had en niks kreeg.
pi_165021263
Pff DaD wat een miep.
Ik vind het ook raar dat ze elk kindje hetzelfde geven. Elk kindje heeft toch andere behoeftes?
Goed dat je het gaat aankaarten. Dit klinkt niet fijn. Over dat drinken klinkt ook niet goed.
pi_165021302
Dad,
Moeilijk he, maar heel goed dat je het morgen gaat bespreken. Moet je ook echt doen.
Als hij nog honger heeft hebben ze maar wat te geven. Wat een onzin. Ook al had hij een +2 lijntje!
Hier is het 08:00 brood, 09:30 fruit, 11:00 iets kleins. 12:00 brood of warm eten 14:00 rozijntjes. 15:00 soepstengels /crackertjes / rozijntjes/ komkommer/ijsjes
eten doet ze daar beter dan thuis.
Drinken doet ze wel weer weinig.. (na een dag kdv altijd wat droge poep) dus ik heb nu een evian fles meegegeven. daar drinkt ze zo veel uit. echt super. ben zo blij dat ik daar achter gekomen ben.
Maar goed.. aangeven dus.

+1 op gevalletje. Volgende centerparcs meet wil ik ook mee :) <3

Cactus
Fijn dat het goed gegaan is met vrouw. Goed op jezelf letten he!
Jouw batterij moet ook goed gevuld blijven. :*
pi_165022112
Volgende centerparcs meet wordt met oud en nieuw. Dus wie mee wil... pm maar ^O^

DaD, wat hierboven al gezegd wordt, extra eten dus!
pi_165022640
Naja zeg DaD, wat een idiote reactie :o Hoe idioot ze het ook zou vinden, het slaat nergens op om je zo uit te laten :N
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_165022692
Jeetje, wat belachelijk. Trek is trek. Zelfs mijn dreumes die op de +2 lijn zit, moet gewoon op tijd zijn eten krijgen hoor. Ze bieden hem gelukkig nu vaak 's middags en 's ochtends nog wat extra aan (brood vaak), en dan krijgen ze ook nog vaak ontbijtkoek of crackers en fruit. Dat at hij nooit goed die laatste maar ik denk nu wel. Drinken ben ik ook bang voor dat ze dat altijd te weinig krijgen. Thuis veel dorst. Als hij melk aangeboden krijgt, hoeft hij dat daar niet denk ik, maar water maak je hem wel blij mee. Maar ik heb eigenlijk geen idee meer wat ze geven want man haalt en brengt hem laatste tijd. Maar goed, ze moeten hem gewoon meer aanbieden Dad. En dat van die bakjes vullen, lekker doen. R. heeft laatst op vakantie een volledig bord spaghetti op. Dat was ongelooflijk. Maar als hij dat wil, prima. Soms eet hij ook maar paar hapjes (waar man dan weer niet tegen kan, want bord moet leeg...).
pi_165023599
Soms vraag ik me af of de dames van de kinderopvang begrijpen wat hun (ondoordachte?) opmerkingen teweeg brengen.
Lekker laten eten inderdaad!
Wij laten Frits ook zelf bepalen hoeveel hij eet. De ene keer schuift hij bananen, besjes, broodjes en een bakje soep naar binnen, de keer daarop twee besjes en een hapje lucht. ;)
pi_165025297
Eens met de rest, gewoon lekker laten eten als hij honger heeft! Lijkt me juist heerlijk, een kind wat goed wil eten!

Hier is het dus weer even bal met eten, weigert veel. Afgelopen dagen is ie erg vroeg wakker, want honger. Eet dan ook niet zo weinig S avonds ;( Moet het misschien ook wat meer loslaten, ben de halve dag bezig met wat hij zou willen eten, of hij niet alweer wat zou moeten eten, of het avondeten wel goed genoeg is (al wil ie dat nu totaal niet). Ben benieuwd hoe het morgen op het kdv gaat, daar eet hij meestal wel goed.

Jeetje, een steekpartij op een cb? Hier kan je ook gewoon binnenlopen en gelukkig ook nog nooit opstootjes oid meegemaakt :)

Spannend LuDann! Zowel van de soja als je nieuwe baan, hoop dat de 1e dag je bevallen is!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hmm, regenbroekje en jasje klinken wel handig.. Q wil nu al regelmatig naar buiten en is amper weer naar binnen te krijgen, als hij straks loopt wil hij vast ook met minder mooi weer buiten spelen. Hij begint echt te piepen als ie naar buiten wil. Gaat ie naar de deur "bui!" en dan alles van buiten benoemen "autoo, tie-tui, wah wah!" en dan hard huilen.. Naar binnen is ook weer hard huilen. Doe het nu maar in etappes, want paar dagen terug was vanuit auto gelijk naar binnen kennelijk zo'n drama dat hij weer een fikse breath-holding spell had ;( Stond nog letterlijk te trillen op m'n benen terwijl hij vanuit het niks alweer vrolijk "wah wah!" naar een hondje riep..

Vandaag voor controle langs osteopaat geweest. Nu hij meer oefent met lopen staan z'n voetjes al minder naar buiten gedraaid en lijkt het nu allemaal wel goed te komen. Wel (zoals verwacht) en wat slappe rug nog, wat mogelijk ervoor zorgt dat hij nog niet los kan lopen. Verder durft hij nu ook nog niet goed, soms zie je hem twijfelen als hij aan de tafel staat en hij ergens heen wil waar hij 1 a 2 stappen voor zou moeten zetten. Dan rekt hij zich uit en gaat toch eerst maar weer zitten.
Aan 2 handen gaat nu goed, hij gaat soms behoorlijk snel! Hij vindt het leuk af en toe een tijdje los te staan en als je hem aanmoedigt, loopt ie soms een paar stappen naar je toe :). Omdat ik nu met slofjes steeds uitkijk naar glas op straat en het laatst jammeren was toen m'n ouders hem meenamen naar kinderboerderij maar hij niet mocht lopen omdat z'n slofjes anders te vies werden, heb ik toch 1e schoentjes gekocht! Echt alleen voor de stukjes buiten. Maar eerst nog flink wennen aan dingen aan je voeten!
  vrijdag 2 september 2016 @ 08:23:38 #266
409579 LuDann
All the way
pi_165029426
quote:
0s.gif Op donderdag 1 september 2016 08:30 schreef Mineola het volgende:
Lu succes vandaag! En veel plezier! Heb je er zin in?
Bedankt! De eerste dag was vooral druk met administratieve rompslomp en het tevergeefs de gezichten en namen van mijn collega's proberen te onthouden. :P Maar ik heb er zin in, het voelt heel officieel allemaal. O+
  vrijdag 2 september 2016 @ 08:25:41 #267
409579 LuDann
All the way
pi_165029456
quote:
1s.gif Op donderdag 1 september 2016 10:23 schreef FlyingFish het volgende:

[..]

Hij is vorig jaar na een grote verbouwing pas geopend, misschien is die bel vanwege nieuwe veiligheidseisen ofzo. Ik weet dat ik eerder eens een badjas van m'n nichtje op moest halen en toen kon ik er zo naar binnen lopen (op de oude plek). Mijn wijk is tegenwoordig de slechtste wijk van de stad, sinds ze in de omringende wijken wijkmarshalls enzo hebben gekregen. Maar de mensen uit die wijken moeten ook naar dit cb, dus ik denk dat de medewerkers hier sowieso de lastigste klanten hebben. Maar volgens mij was het in de nieuwe wijk met ook een nieuw cb ook aanbellen.

Maar ruzie maken daar snap ik echt niet. Als je het bemoeials vindt ga je toch gewoon niet? En je daar misdragen waar je kind bij is, lijkt me sowieso een notitie bij jeugdzorg, en daar zit niemand op te wachten...
Dat klinkt niet zo lekker allemaal.

Ik denk net als Luna dat het geen bewuste beslissing is om herrie te schoppen, dat zijn vaak mensen die al langer problemen hebben.
  vrijdag 2 september 2016 @ 08:29:35 #268
409579 LuDann
All the way
pi_165029501
DaD: wat rot dat ze gewoon te weinig eten en drinken geven. Ga je er het gesprek over aan?

Gevalletje: wat leuk van de schoentjes!

Na de vijfde dramanacht op rij met een gillend kind zijn we gisternacht naar de HAP gegaan. Nu toch antibiotica voor haar oorontsteking. We hadden het liever anders gezien want ze heeft echt al vaaaaak antibiotica gehad (4 weken terug nog voor krentenbaard) maar dit is niet te doen zo. Vreselijk zielig voor haar en heel erg vermoeiend voor ons.
  vrijdag 2 september 2016 @ 08:31:17 #269
409579 LuDann
All the way
pi_165029522
#postenindetrein #treinleven #telaatkomenomdatjekindjeondergespuugdheeft
  vrijdag 2 september 2016 @ 08:47:12 #270
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_165029706
quote:
10s.gif Op vrijdag 2 september 2016 08:31 schreef LuDann het volgende:
#postenindetrein #treinleven #telaatkomenomdatjekindjeondergespuugdheeft
#straf#3wekenopdeganglatenstaan#bewerkenmetdemattenklopper
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_165031125
Wat balen dat jullie weer S nachts bij de HAP zaten! Hopelijk knapt Wolk nu snel op. Snap dat je baalt van alle ab.. Ben het even kwijt, heeft ze nou vaker oorontsteking gehad? Dan zou KNO-arts misschien nog een idee zijn. Succes vandaag weer!

En hai Rozevla! Ben jij de nieuwe versie van die user (even z'n naam kwijt) die bij elke drol die dwars zat hier in de topics kwam posten over zijn zwangerschap en bevalling?
  zaterdag 3 september 2016 @ 10:10:27 #272
335643 faptist
Maakt fouten
pi_165053076
Oh wolkje.. nou mag het toch wel een keertje over zijn liefje! Beterschap.
Sterkte luu, maar wel de juiste beslissing. Pijn is niet tof om te hebben en ziek zijn al helemaal niet.

Wij hebben een mondelinge overeenkomst met een koper dus wij vieren voorzichtig feest! (voor ons huis dus.. 3 weken te koop gestaan! <3 )
pi_165054028
Wat snel fap! Gefeliciteerd!
  zaterdag 3 september 2016 @ 12:02:29 #274
335643 faptist
Maakt fouten
pi_165054573
Thanks mlb

Dames. Ik ben zo moe. Man is even weg en ik zit alleen thuis met ro.
Maar ik ben op door alle stress van de laatste tijd. Heb haar op bed gelegd, omdat ze overduidelijk megasuperultrahartstikke moe is, maar ze huilt alleen maar. Ik heb er geen geduld voor en laat haar nu voor het eerst huilen.
Dacht er even geen problemen mee te hebben, maar voel nu toch ook de tranen prikken ;(
pi_165054626
Kun je niet 2_5_10 minuten doen dan Fap? Als ze vechten tegen slaap is twee keer twee minuten met troosten tussemdoor vaak al geneog.

:*
Kwak
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')