abonnement Unibet Coolblue
pi_163910733
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 18:15 schreef Hexxenbiest het volgende:

[..]

Wat ik dus precies bedoel. Je kunt van Loekie111, die zijn kennis uit JG haalt, niet verwachten dat hij een andersoortige visie geeft. Dat klopt dan gewoon niet.

[..]

Omdat niemand meer de bijbel bestudeert. Katholieken bijv. zijn katholiek omdat voorouders dat zijn. Zij willen ook niet weten wat katholiek inhoudt. Ze zetten gewoon de traditie voort.

(Anders dan JG, kan ik niet laten op te merken :P)
IEMAND ANDERS GRAAG NIEUWE TOPIC OPENEN ZIT MOBIEL.


Jgs bestuderen de wachttoren niet de bijbel of mogen jullie tegen het gezag van de wachttoren ingaan en jullie eigen ding doen. Verder veranderd de wachttoren best vaak van mening.

Katholieke zeggen groeien in de waarheid jehovah getuigen zeggen dat ze dichter of bij een helderder licht komen. Verder weet ik wat katholicisme inhoudt buiten de mijn ouders zijn gelovig. Katholieken hebben catchechisten en zo.

Maar uiteindelijk bestuderen jgs een bijbel die slecht vertaald is en put loekie uit die school, maar daar is alles dan ook mee gezegd. En katholieke doen wat de paus of bisschoppen bepalen zolang die in de leer blijven of laten een theoloog erop los om dingen aan te passen. :')

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 21-07-2016 18:22:02 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')