Ja, Isegrim! Ik wil dat ook wel eens proberenquote:Op maandag 11 juli 2016 23:12 schreef RobinOok het volgende:
Teveel werk? Was een special? Geen idee.
Isegrim, ga eens zeggen dat ze het in augustus op de kaart moeten zetten.
En liang pi wil ik ook! Of anders koude kwal.
Ik vond aan de kwal bij SanSan niet erg veel smaak zitten.quote:
Joh!quote:Op dinsdag 12 juli 2016 00:06 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik vond aan de kwal bij SanSan niet erg veel smaak zitten.
deze zijn niet gezouten en nirt gedroogd. Gewoon gekookte en gekruideoortjes. Lekkerder dusquote:Op maandag 11 juli 2016 23:10 schreef FutureFairytale het volgende:
In Valencia vorig jaar gegeten. Leek wel spek waar je iets te lang op moest kauwen. Gedroogd en vond het te zout (en dat zegt wat, ben echt gek op zout).
Werd mij aan geraden door een chinese vriendin van een vriend (of zoiets).quote:Op maandag 11 juli 2016 23:06 schreef RobinOok het volgende:
Lekker, varkensoren. Je moet gewoon even vergeten dat het varkensoren zijn. Goed klaargemaakt echt lekker. En de varkensoorterrine bij SanSan was superlekker. Die zou ik iedereen durven aanbevelen. Maar ja, niet meer op de kaart.
http://www.aziatische-ingredienten.nl/varkensoren/
Ach zien er prima uit, voor een keertje kan je dat inderdaad prima proberen. Heb ook wel eens 8 betaald op een foodfestival.quote:Op maandag 11 juli 2016 11:32 schreef MCH het volgende:
Waar? Elke werkdag kijk ik braaf met het bord op schoot naar Dagelijkse Kost op Belgie 1, het kookprogramma van tv-kok Jeroen Meus. Zijn kookstudio in de binnenstad van Leuven is best een toeristentrekpleister want tijdens de tv-opnames kun je op de achtergrond in beeld komen. Op steenworp afstand van zijn studio heeft Jeroen Meus Wurst geopend, een snacktent voor hipsters waar je 'Haute Dogs' kunt eten.
Wat at je en wat vond je er van? Je kunt kiezen uit broodjes worst, broodjes worst en broodjes worst dus ik heb een broodje worst genomen. Verder heb je nog de keuze uit 3 sides maar die spraken mij niet echt aan. Ik ging voor de 'Memphis Soul', daar zit in: corn bread, coleslaw, pulled beef, würst, texas honey, sweet relish, crispy onion, jalapeños. Ondanks de naam Wurst is de bite van de wurst niet knapperig zoals een Duitse braadworst maar elegant zacht. De vullingen waren ook lekker, vooral de pulled beef. Net als het brood. Moet wel zeggen dat je de pulled beef pas echt goed proeft als je er wat los van eet. Jammer dat hij zo op was, kon er a la Iwanius nog wel 3 van op.
Kosten? Nu gaat iedereen weer vallen over de prijs maar deze haute dog kost 10 euro. Dat is natuurlijk een belachelijke prijs maar ik geniet altijd erg van de shows van Jeroen Meus dus als fanboy had ik het er zeer zeker voor over. Maar dan ook 1 keer. Als toetje zijn we nog even bij z'n studio gaan kijken. Toch leuk om dat eens van de andere kant te zien. Ze filmen normaal dus richting de straatkant, nu kon ik vanaf de straatkant een blik in de studio werpen.
Cijfer? 7.5. Geen 8 of 9 vanwege de prijs en de geringe maagvulling (Ja, dit Hollandse fenomeen is voor mij belangrijk)
[ afbeelding ]
Oh nee, het zit nog een straatje daarvoor. Meer richting de Albert Heijn.quote:Op dinsdag 12 juli 2016 21:58 schreef RobinOok het volgende:
Ik bedoel, daar binnen in dat omgebouwde handelsgebouw, of wat is het?
We komen daarvecht bijna nooit, omdat et iets deprimerends heeft.
Maar voor een hapje eten lijkt me dat Roffa wel wat.
Ik snap je 9 niet helemaal.quote:
De smaken waren leuk en verrassend, de opmaak was leuk, de porties waren ruim en goed, de bediening was erg netjes (zelfs bijpassende wijn mag je eerst proeven voordat je een echt glas krijgt, en dat waren ruime proefslokken). De namen van de gerechten vind ik ook wat sneu, maar goed.quote:Op woensdag 13 juli 2016 13:56 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik snap je 9 niet helemaal.
Je hebt twijfels over de wasabi, te zout, 1 stukje dunne ciabatta voor 2 personen, procureur dat naar Cha Sieuw smaakt, aardappel-toffee veel te waterig?
Tuurlijk niet. Ik maak het ook wel eens mee dat ze een wijntje voor je uitkiezen en met de fles aankomen zodat je eerst kun proeven. Als het dan niet jouw smaak is, dan krijg je iets anders. Leuk juist. Heb wel eens meegemaakt, bij Zinc bijvoorbeeld dat ze met 3 flessen aan komen zetten. Kun je er 3 proeven en 1tje kiezen. Gezellig toch?quote:Op donderdag 14 juli 2016 16:02 schreef MutedFaith het volgende:
Wijn proeven heeft alleen nu en zin als t een nieuw geopende fles is. Anders is t een pure gimmick en voegt t niks toe.
Wat voor camera deed je dat ook alweer mee? Echt prachtig. Maar als je gaat "pixel peepen" dan is het eigenlijk niet zo best. Een bewijs dat het niet om de megapixels gaat.quote:
ziet er goed uit! spag alle vongole is wel 1 van mijn favorieten, en ook de anatra/eend is erg lekker.quote:Op zaterdag 16 juli 2016 09:54 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Spaghettata Rotterdam
Waar?
Spaghettata in Rotterdam
Wanneer?
Van de week
Wat at je?
Insalata di Spinaci e Cicoria ¤ 11,-
Salade van spinazie, witlof, topinamboer, parmezaan en truffel
Tonno al Salmoriglio ¤ 12,-
Verse tonijn van de grill met salmoriglio
Spaghetti alle Vongole ¤ 14,50 (klein)
Tapijtschelpen, knoflook, tomaat en peperoncino
Pappardelle sull’Anatra ¤ 17,50 (groot)
Gekonfijte eend, boter, salie en parmezaan
1 Fles Montepulciano d’Abruzzo, Abruzze ¤ 24,25
Impressie?
Kutakoestiek, maar toch gezellig. Eten is altijd hetzelfde. Lekker als je er zin in hebt en soms heb ik er zin in.
Cijfer?
8
Dat je gaat inzoomen om het detail te bekijken. Maar het is duidelijk dat deze camera de essentie der dingen zeer goed kan weergeven ondanks dat gebrek aan megapixels. Het zijn uitstekende foto's m.i. Een vaste hand, dat is zeer belangrijk.quote:
Ziet er zeker leuk uit, maar 4 uur is inderdaad wel erg lang, en Cava van 7,50 per glasquote:Op zondag 17 juli 2016 12:08 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Viergangenmenu bij Restaurant Monarh in Tilburg (<= klikken voor uitgebreider verslag)
Beetje een mixed feelings, omdat het zo achterlijk lang duurde (4 uur!), ik twee wegzakkende bejaarden voor me had die met het half uur grumpier werden en de wijn natuurlijk ook gewoon opraakt als het 4 uur moet duren. Maar je gaat ze toch niet belonen met nog maar een fles open trekken. Moest ook nog een keer naar huis rijden.
Afijn, het eten was erg lekker. (op de rare rund-geitenkaas-gember combinatie in het hoofdgerecht na) Met liefde en zorg bereid, leuk om 3 amuses te krijgen ook. Bediening jong en vriendelijk, ook al voelden we ons nogal genegeerd op het laatst. Ik denk dat we nog wel eens gaan, maar dan van tevoren aangeven dat we maar 2 uur de tijd hebben en anders geen 4 gangen blieven.
Zover ik het lees was er 1 iemand voor mij die het lang vond...quote:Op zondag 17 juli 2016 20:29 schreef RobinOok het volgende:
Nope.
En je bent vandaag de eerste die 4 uur best okay vindt voor 4 gangen. Verder alleen reacties van mensen die 4 uur ook belachelijk vinden.
Ja, sorry, dat was elders op facebook en gister in de slowchat enzo.quote:Op zondag 17 juli 2016 20:36 schreef Blik het volgende:
[..]
Zover ik het lees was er 1 iemand voor mij die het lang vond...
quote:Op vrijdag 15 juli 2016 15:21 schreef habitue het volgende:
Gisteren bij die "bolle" gegeten.
Zal dit weekend even een verslagje posten met foto's. Maar ik snap wel dat Iwanius daar zo vaak komt.
Mjah...ziet er wel oké uit.quote:Op zaterdag 16 juli 2016 09:54 schreef RobinOok het volgende:
[ link |]
Spaghettata Rotterdam
Waar?
Spaghettata in Rotterdam
Wanneer?
Van de week
Wat at je?
Insalata di Spinaci e Cicoria ¤ 11,-
Salade van spinazie, witlof, topinamboer, parmezaan en truffel
Tonno al Salmoriglio ¤ 12,-
Verse tonijn van de grill met salmoriglio
Spaghetti alle Vongole ¤ 14,50 (klein)
Tapijtschelpen, knoflook, tomaat en peperoncino
Pappardelle sull’Anatra ¤ 17,50 (groot)
Gekonfijte eend, boter, salie en parmezaan
1 Fles Montepulciano d’Abruzzo, Abruzze ¤ 24,25
Impressie?
Kutakoestiek, maar toch gezellig. Eten is altijd hetzelfde. Lekker als je er zin in hebt en soms heb ik er zin in.
Cijfer?
8
Ziet er goed uit. Beetje Jonge de Jong meets Francois Geurds combo Noted! Alleen 4 uur zitten voor je eten met zulke lange tussenpozen waardoor de drank sneller op is dan dat een gerecht wordt uitgeserveerd, gaat er bij mij niet in.quote:Op zondag 17 juli 2016 12:08 schreef RobinOok het volgende:
[ link |
Viergangenmenu bij Restaurant Monarh in Tilburg (<= klikken voor uitgebreider verslag)
Beetje een mixed feelings, omdat het zo achterlijk lang duurde (4 uur!), ik twee wegzakkende bejaarden voor me had die met het half uur grumpier werden en de wijn natuurlijk ook gewoon opraakt als het 4 uur moet duren. Maar je gaat ze toch niet belonen met nog maar een fles open trekken. Moest ook nog een keer naar huis rijden.
Afijn, het eten was erg lekker. (op de rare rund-geitenkaas-gember combinatie in het hoofdgerecht na) Met liefde en zorg bereid, leuk om 3 amuses te krijgen ook. Bediening jong en vriendelijk, ook al voelden we ons nogal genegeerd op het laatst. Ik denk dat we nog wel eens gaan, maar dan van tevoren aangeven dat we maar 2 uur de tijd hebben en anders geen 4 gangen blieven.
Ik weet niet hoe jullie dat doen, maar ik vraag dan gewoon of het tempo omhoog dan wel omlaag mag hoor.quote:Op maandag 18 juli 2016 12:49 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ziet er goed uit. Beetje Jonge de Jong meets Francois Geurds combo Noted! Alleen 4 uur zitten voor je eten met zulke lange tussenpozen waardoor de drank sneller op is dan dat een gerecht wordt uitgeserveerd, gaat er bij mij niet in.
Je kunt het inderdaad zelf wel een beetje sturen door er naar te vragen.quote:Op dinsdag 19 juli 2016 13:20 schreef Gripper het volgende:
Ik weet niet hoe jullie dat doen, maar ik vraag dan gewoon of het tempo omhoog dan wel omlaag mag hoor.
Bij veel restaurants komen gang 1 & 2 me altijd te snel achter elkaar, en dan vraag ik vaak of het vanaf nu wat langzamer mag. Dan heb je toch alvast het bodempje erin, en kun je rustig genieten van gang 3,4,etc...
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |