abonnement Unibet Coolblue
pi_163264241
Dat ziet er tof uit Adrian4! Al die ballen in het badje zijn ook vast een feest voor Willem :D
pi_163264434
Wat een tof badje zo Adrian4 :D

En Italië O+ O+ Ik hou ervan! We zijn in Toscane, Umbrië, bij Napels, Sicilië en Sardinië geweest. Allemaal mooi!
Voor dit jaar denken we aan de Provence, maar het kan over een week wel anders zijn, want anderhalve week geleden was het Corsica. Nouja, zoiets in ieder geval.
  vrijdag 24 juni 2016 @ 12:15:35 #253
171422 LadyBlack
paint it black
pi_163264569
Pffff ik dien al de hele ochtend als babymatras... :') Ohja, met een baddersessie tussendoor.

Het was me nu te warm / klam om S in de doek te doen, maar poe dat geeft toch wel een boel vrijheid...
pi_163265626
Haa cool dat badje zo! Dat was vast een hit.

Hier is er amper zon. Er staat een briesje.. Dus net lekker in de tuin gegeten met zn 3. En ff een rondje gewandeld. 26 graden binnen.

Past er geen parasol op t balkon? Of n deken ergens aan vastmaken?

Hier op loop afstand ook een plein met fonteinen waar ale kids altijd doorheen rennen. Of afkoelen in t zwembad. Of als je n tegelvloer hebt.. Daar n badje opzetten of iets dergelijks?
pi_163266394
Jagar, bij de Ikea hebben ze een parasol die je aan de railing vast zet: http://m.ikea.com/nl/nl/catalog/products/art/10312242/

Anders lekker een tripje Kaufhaus met airco? Zo'n speelgoesafdeling is vast ook erg tof om rond te hangen als baby ;)
pi_163266686
Hele fijne liefdevolle ♡ dag gewenst bloesem :)!!!
pi_163268257
We zijn even naar het park geweest en hebben daar met bekertjes en een flesje water gespeeld. Toen weggejaagd door een dorstige bij :') , een boodschapje gedaan en nu ligt T lekker te tukken en eet ik lunch. Straks maar lekker in bad en dan is de dag ook bijna voorbij..
pi_163268450
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 14:54 schreef Jagärtrut het volgende:
We zijn even naar het park geweest en hebben daar met bekertjes en een flesje water gespeeld. Toen weggejaagd door een dorstige bij :') , een boodschapje gedaan en nu ligt T lekker te tukken en eet ik lunch. Straks maar lekker in bad en dan is de dag ook bijna voorbij..
nevermind, T is alweer wakker.. *O* *O*
pi_163268966
Mijn vriend en ik hebben elkaar 11 jaar geleden in Italië leren kennen dus dat is sowieso ons favoriete vakantieland O+. Vorig jaar zat E nog in de buik toen we daar waren :o. Nohhh.

Wat een leuke foto Adrian! O+
pi_163270661
Veel mensen naar Italie! Wij ook :) Vanavond hopelijk het tweede deel van de vakantie in Italie boeken!
pi_163271371
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 11:59 schreef Adrian4 het volgende:
LuDann, :* voor jou. Geen tips hier, sorry. Inslapen was een waar drama gisteren met die warmte en onweer. Maar ik ben gezegend met een baby die doorslaapt als ie eenmaal slaapt.

Bloesem!! ^) O+ O+ O+ Genieten!!

Onze vakantie was zo heerlijk. 2 weken alleen wij drietjes. Ik heb er enorm van genoten. En inderdaad, wegrijden = vakantie. En dan vooral koffiedrinken langs de snelweg voor het echte vakantiegevoel.

dit was willem gisteren bij ons in de tuin :D O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Fijn dat de vakantie zo mooi was!!! & wat een leuke foto! Dat zal hij wel super vinden, in het ballenbadje :)...
pi_163272912
Mijn kind kan kruipen! *) *O* Vooruit tijgeren heeft ze voor het gemak maar overgeslagen. Gisteren lukte het bijna en vanmiddag flapte ze al gezellig achter me aan toen ik aan het stofzuigen was. Sowieso vond ze de stofzuiger ineens helemaal het einde. (Na welk sprongetje gingen ze ook alweer helpen in het huishouden? :7 )
pi_163273054
Wat goed kazy! *O* M vindt de stofzuiger ook de bomb! (evenals grasmaaiers, bosmaaiers en andere lawaaimakers :') )
pi_163273076
11 maanden kazy, dus ze ligt precies op schema. ;) Wat leuk als ze ineens iets doorhebben he? :D
Stofzuiger is hier ook helemaal de bom. Was uit de wasmand halen ook (het liefst de opgevouwen uiteraard). En dingen in de prullenbak gooien is ook de shit (ook als het spullen zijn die niet weggegooid hoeven worden en ik ze dus ineens kwijt ben als ik niet oplet).

Vakantie is hier dit jaar in het water gevallen. Want na de lekkage is er geen geld meer voor vakantie. Ik ben nog nooit in Italië geweest, maar het is mijn nummer 1 wensland. Ik wil de hele dag eten daar graag.
Ik zit overigens nog steeds op de dakdekker te wachten. Zelfs na 100 keer bellen komt 'ie "Vandaag nog hoor!" We hebben inmiddels maar een afspraak met een andere gemaakt voor maandag. Dus als iedereen wil bidden dat het droog blijft dit weekend zou ik dat erg fijn vinden. Gelukkig is de lekkage dit keer niet op L.'s kamer.

Hier vandaag een omslag van voornamelijk-kruipen-met-af-en-toe-lopen naar voornamelijk-lopen-met-af-en-toe-kruipen. En heel trots kijken. Samen met de bal spelen is favoriet op het moment.

Traphekjes laten wij overigens hangen.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_163273256
Wat balen van de vakantie Krisvc! Was het geen verzekeringsgevalletje?

M heeft ineens ook twee voortanden! Die zijn vrij soepel doorgekomen. Dus de teller staat op 6.

Wij gaan morgen beginnen met het hek om de tuin. Die gaan we zeker nodig hebben hier aan de weg met onze roadrunner.. :+
  vrijdag 24 juni 2016 @ 20:00:48 #266
327807 Mariposas
יה&#14
pi_163273861
Oh wat balen Kris! Low budget vakantie niet een optie? Met de auto naar Duitsland of Frankrijk of Nederland?

Wij zijn nu op mini-vakantie in Zeeland, lang weekend tot maandag! September duurde me nog veel te lang! Ik moet wel echt elk jaar er tussenuit, ik mis het echt als we niet op vakantie gaan. Alleen vorig jaar heb ik het niet gemist, toen voelde mijn zwangerschapsverlof als vakantie; heerlijk zomerweer, in de tuin of op het strand liggen, leuke dingen doen en ik voelde me topfit. :)

En knap, kazy! Ze slaat straks waarschijnlijk ook het wiebelige pasjes lopen over; dan loopt ze ineens casual naar de keuken ofzo. :D
No hay mal que dure cien aņos ni cuerpo que lo aguante
pi_163274122
Kris, kom hier in Berlijn langs! Toffe stad, en echt niet duur...

Kazy, leuk he, dat kruipen!

Ik ben nog maar 1 keer in Italie geweest. Zou graag nog een keer gaan, maar dan in het voor of na seizoen, in de zomer is het me te warm. Hier ook, in onze woonkamer is het nu 32 graden. T ligt in luier in een dunne slaapzak, maar zelfs dat is erg warm...
  vrijdag 24 juni 2016 @ 20:40:58 #268
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_163274785
Vakantie O+ Wij gaan pas begin augustus, naar Frankrijk. F is volgens mij vastbesloten om voor die tijd te kunnen lopen. Hij stapt nu aan 2 handen de gehele kamer rond en wil vooral graag klimmen. En hij kan zwaaien, en zegt iets wat lijkt op dag dag. Mijn baby, t gaat veel te snel :'(
pi_163280113
Bloesem, op de valreep van vandaag nog gefeliciteerd! Hoop dat jullie een heel mooie dag hebben gehad O+

Adrian, oh wat heerlijk zeg! Leuk die ballen :)

Vakantie is hier nog een maandje wachten, maar oh wat zie ik er naar uit. Twee weken lang met z'n drietjes een nieuwe plek ontdekken O+ Ik ben nog helemaal niet zo lang weer aan het werk, maar ben echt al wel aan het aftellen weer :@

Mijn baby kan trouwens (soms) hardop lachen! En speelgoed vastpakken! En.. rollen! Ik vind het zķ bizar snel gaan allemaal, word er helemaal week van soms. Het gaat minder snel straks, toch? Met van die faaaaases waarvan je hoopt dat ze in een vingerknip voorbij zijn enzo? :+
pi_163280178
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 23:57 schreef onomatopee het volgende:
Bloesem, op de valreep van vandaag nog gefeliciteerd! Hoop dat jullie een heel mooie dag hebben gehad O+

Adrian, oh wat heerlijk zeg! Leuk die ballen :)

Vakantie is hier nog een maandje wachten, maar oh wat zie ik er naar uit. Twee weken lang met z'n drietjes een nieuwe plek ontdekken O+ Ik ben nog helemaal niet zo lang weer aan het werk, maar ben echt al wel aan het aftellen weer :@

Mijn baby kan trouwens (soms) hardop lachen! En speelgoed vastpakken! En.. rollen! Ik vind het zķ bizar snel gaan allemaal, word er helemaal week van soms. Het gaat minder snel straks, toch? Met van die faaaaases waarvan je hoopt dat ze in een vingerknip voorbij zijn enzo? :+
Ik heb soms het gevoel dat ik gisteren bevallen ben, en toch word ze over 5 weken alweer 2...
En elke dag zijn er nieuwe dingen... het blijft snel gaan, maar t wordt ook steeds leuker.
S. 2014
J. 2016
pi_163282500
Bloesem, van harte gefeliciteerd *O* Hadden jullie een gewone bruiloft of is er iets anders van gemaakt?

Welkom nieuwe moeders! Heb volgens mij flink wat gemist qua nieuwe baby's in een week tijd :D

Vakantie bevalt heel goed, vliegen ging goed (alleen erg vermoeiend, O wilde vooral spelen, 6 uur lang). We hebben nu zo'n 1300 km afgelegd en O vermaakt zich prima in de auto. Maar we hebben dan ook een mega luxe 7 zitter. Hij vindt de vakantie super, vooral het elke ochtend op bed spelen en in bad gaan en gewoon samen zijn. Gisteren stapte m'n man vast in bad en kwam O enthousiast aankruipen toen hij gespetter hoorde, om vervolgens heel driftig te worden dat hij niet mocht (moest eerst nog uitgekleed worden...) Alleen uit eten 's avonds is geen succes, dan is hij op. We eten dus meestal s avonds wat simpels 'thuis'. En we hebben dankzij O een aantal kamer-upgrades gekregen, en mensen zijn veel behulpzamer en vriendelijker. Ik kan dus iedereen aanraden om met een baby op vakantie te gaan (als je denkt dat je baby dat aan kan natuurlijk, O is en makkelijke baby gelukkig en dat maakte onze beslissing ook makkelijk)

En hij heeft op dag 1 leren klimmen en kon opeens zelf staan. En ook de eerste stapjes (terwijl hij zich vast hield uiteraard) zijn gezet. Wie weet loopt hij dus als we terug komen. En driftig worden is ook een van de nieuwe features.
¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸><(((ē>
pi_163283124
Wat een heerlijke vooruitzichten of terugblikken op vakantie. Wij gaan dit jaar niet op vakantie, maar 2 weken samen thuis is ook al heerlijk. O+

Wat een hoop sta-wandel baby's zijn hier ineens. *O*

De camping was gisteren heel gezellig. S. heeft voor het eerst gezwommen en vond het heerlijk. Bijna een uur volgehouden en toen zijn we er maar eens uit gegaan.
Helaas wel een rotnacht en vooral door mezelf. De hele tijd hoesten, waardoor S. wakker werd. Als die dan eindelijk sliep begon ik weer te hoesten. :O lekker dagje werken }:|
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_163283250
Nee FF! Dat kan toch helemaal niet! O. die twee weken geleden alleen nog kon zitten en kleine stukjes kruipen...die staat...loopt...klimt???? :o

Ik houd A nog maar even een kleine baby en plan geen vakantie naar Canada :6

Nog een hele fijne vakantie daar!

Ook een fijne vakantie voor iedereen die nu of binnenkort gaat! Leuk he dat zwemmen met baby LeSage? Ik vind dat ook heerlijk (en A uiteraard ook ;)).

Hoop dat we hier nog eens fatsoenlijk weer krijgen. Zo'n 25C met zonnetje lijkt me wel fijn... kan ik ook een badje neerzetten voor A (en er zelf ook in pootjebaden 8-)). Maar de komende weken ziet er niet best uit...regen regen regen :'(
pi_163284256
Leuk, al die vakantieplannen. Ik denk dat wij dit jaar niet gaan want jonge baby en vriend heeft veel vakantiedagen gehad na de bevalling. Misschien dat we in de nazomer een paar daagjes waddeneiland doen, maar ik weet eigenlijk niet hoe geschikt zoiets is voor een baby van een paar maanden.

Wij hebben goed geslapen vannacht! Lagen om kwart over 10 in bed en M kwam om half 2 en daarna om kwart voor 6. Normaal kan M na die vroege voeding meestal niet meer slapen, maar nu was hij zo rustig dat we weer naar bed zijn gegaan en pas om half 9 wakker werden. Heerlijk! Ik had al meer dan een maand niet meer zoveel slaap gehad.
pi_163284985
Dank jullie wel allemaal O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
O+

Ik lees later wel eens bij :@
pi_163285005
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 juni 2016 11:52 schreef Bloesem. het volgende:
Dank jullie wel allemaal O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
O+

[sub]Ik lees later wel eens bij :@
stralend paar O+
  zaterdag 25 juni 2016 @ 12:22:15 #277
171422 LadyBlack
paint it black
pi_163285469
Oooooh Bloesem (en JM! ;) ) dat is mooi zeg!! O+
pi_163285596
O+ O+ O+ Het was ook zo mooi!! Superbijzonder om het vertrouwen te krijgen en er bij te mogen zijn en prachtig om vast te leggen *; En kleine N is echt een dotje ook!!
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  zaterdag 25 juni 2016 @ 12:30:52 #279
426379 elamanilo
elämänilo
pi_163285627
Bloesem ^) O+
Prachtige foto van JM, maar dat kan ook niet anders *;
Van harte gefeliciteerd!
En N. is geweldig ja!

Ono, nu onze peuter 3 is, gaan de ontwikkelingen nog steeds best rap door, maar begint het voor m'n gevoel eindelijk wat geleidelijker te gaan! :D

Mijn baby is alweer 4 weken, a.s. maandag precies 1 maand :o En hij kan al lachen en dingen pakken en naar z'n zij rollen.. Het gaat echt ongelooflijk vlug!
Ik heb nu bij mijn tweede kindje wel dat het vanaf dag 1 al voelt alsof ie er al jaren bij is. O+ Bij de eerste was het heel lang nieuw, nu ben ik echt ervaren. :7
pi_163286640
die foto! O+
Schudden voor gebruik
pi_163286686
Gefeliciteerd Bloesem! Echt een supermooooooie foto ♡!!!

Wij gaan ook niet op vakantie, maar volgende week krijgen we eindelijk de sleutel van ons nieuwe huis, ziiiiinin!!! & dan een maandje klussen & daarna 3 weken vrij, dus heerlijk vakantie in het huis! Nu wonen we tijdelijk bij mijn ouders, echt heel fijn dat dat zo kon, maar we hebben natuurlijk superveel zin om echt samen met zn drietjes te zijn :)!
pi_163287086
Bloesem O+ gefeliciteerd!
  zaterdag 25 juni 2016 @ 14:06:08 #283
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_163287349
Gefeliciteerd ^) O+ O+
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_163287613
Bloesem! Wat een mooie foto!

Dames, is er rond de 8 maanden een ik wil niet slapen fase? Ik word er gestoord van. Zichtbaar moe en niet te genieten, maar niet slapen! Vannacht was het 1 uur en nu op een half uurtje in de auto na nog de hele dag niet.
pi_163287745
Bloesem wat straal je van geluk op die foto O+. & JM prachtige foto!

Jagar 32 graden pfft :{. Wij hebben vorige maand een airco laten installeren, misschien een idee? ^O^.

Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis Vieve!
pi_163289519
Bloesem O+

Hier al een bezoek aan de HAP gebracht. Conclusie, hand- voet- mondziekte. Wat een narigheid is dat! Hij staat helemaal onder. Honger maar eten doet pijn. Slaap maar spenen doet pijn. Dus een heel verdrietige Twix. Mijn hart, jongens mijn hart. :'(
pi_163290136
Bloesem wat een mooie foto! Gefeliciteerd!

Malteser, Beterschap voor Twix!
pi_163290262
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2016 16:17 schreef Malteser het volgende:
Bloesem O+

Hier al een bezoek aan de HAP gebracht. Conclusie, hand- voet- mondziekte. Wat een narigheid is dat! Hij staat helemaal onder. Honger maar eten doet pijn. Slaap maar spenen doet pijn. Dus een heel verdrietige Twix. Mijn hart, jongens mijn hart. :'(
Oh dat is echt een ellende, zo zielig :'(. Die blaren/blaasjes (wat zijn het?) in de mond lijken me idd het ergste. Arme Twix. Hopelijk is het heel snel over :*.
pi_163290653
Dank dank O+

En veel beterschap voor Twixie :*
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_163290896
Gefeliciteerd Bloesem! Mooie foto!

En bah, wat een pech weer voor Twix ;( Beterschap!
  zaterdag 25 juni 2016 @ 17:38:46 #291
171422 LadyBlack
paint it black
pi_163291223
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2016 16:17 schreef Malteser het volgende:
Bloesem O+

Hier al een bezoek aan de HAP gebracht. Conclusie, hand- voet- mondziekte. Wat een narigheid is dat! Hij staat helemaal onder. Honger maar eten doet pijn. Slaap maar spenen doet pijn. Dus een heel verdrietige Twix. Mijn hart, jongens mijn hart. :'(
Ach nee toch ;(

Beterschap!!
pi_163292299
Bloesem O+ Prachtig! Mooi gedaan JM :)

Arme Twix.. Beterschap :*

Ela wat is jouw zoon een snelle! :o En wat fijn dat het voelt alsof hij er al jaren bij is O+
pi_163292918
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 juni 2016 16:54 schreef hetzusjevan het volgende:

[..]

Oh dat is echt een ellende, zo zielig :'(. Die blaren/blaasjes (wat zijn het?) in de mond lijken me idd het ergste. Arme Twix. Hopelijk is het heel snel over :*.
Blaasjes inderdaad. Zo naar. Vast voedsel wil hij niks van weten. Flessen drinkt hij gelukkig wel redelijk dus we zitten weer op 5 flessen, zodat hij voldoende binnen krijgt.
Maar het goede nieuws: zijn longen klonken prachtig en we mogen ook gewoon op vakantie.
pi_163293166
Bloesem, wat mooi! O+

Beterschap voor Twix, klinkt heel zielig..

Ik had vandaag een hele drukke werkdag (horeca, het was rennen, letterlijk zelfs af en toe). En toen kwam ik thuis bij vriend met manflu :( het deed mijn humeur niet echt goed, zullen we maar zeggen :')
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  zaterdag 25 juni 2016 @ 19:26:56 #295
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_163293425
Beterschap Twixie!!!
Mooi JM! Het is dat ik al getrouwd ben, anders vroeg ik je zo om te fotograferen!

N hier heeft ineens geen poepprobleem meer, want er komt een tand! *O* linksboven. Wel een beetje hangerig nu.

Slapen nog steeds vreemd, ze valt de laatste dagen pas om 22.30 in slaap, maar tukt dan tot 10 uur door. En ook vaak op haar buik, dat ziet er zo schattig uit! O+

Sociaal is ze ook, alle kindjes komen vanzelf op haar af om haar speeltjes te geven of te knuffelen. Ze wil zelf ook graag andere kindjes aaien. Met wat een halve autist ik ben, ben ik blij dat ze op haar vader lijkt dus... *; O+

Edit: ah, 40 graden koorts -O-

[ Bericht 12% gewijzigd door SaskiaR op 25-06-2016 20:20:28 ]
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_163295073
LeSage, succes met de manflu... :+

Saskia, dat is flink koorts. Beterschap voor lieve N!
  zaterdag 25 juni 2016 @ 22:21:14 #297
409579 LuDann
All the way
pi_163298275
Prachtige foto Bloesem, jullie stralen!

Arme Twix, hand-mond-voetziekte is echt rot. Hopelijk is hij snel beter, gelukkig staat het jullie vakantie niet in de weg.

Saskia, wat sneu dat N. koorts heeft, is ze ook ziek? Jompel voor het tandje en het sociaal talent. *O*

Wij hebben vandaag een tent gekocht. :P Best een prijzige opblaasbare, zodat hij snel is op te zetten. Met een apart slaapgedeelte voor Wolk en voor ons. Maar even kijken wat daarvan komt. :') Voor ons een extra groot opblaasmatras zodat Wolk er eventueel ook bij kan liggen als ze niet in haar eigen bedje wil slapen. De rest van de kampeerspullen hebben we geleend, nu nog wachten op mooi weer. *O*
  zondag 26 juni 2016 @ 08:56:09 #298
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_163304962
Veel plezier met kamperen! Ik heb het vroeger heel vaak gedaan, best primitief, maar nu ga ik liever in een hotel...

N. is wel sneu ja, het doet echt pijn. Tandvlees helemaal rood en opgezwollen... -O- maar wel goed geslapen vannacht.

Hoe is het met Twix?
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_163305096
Ik hoorde al dat R. van ingee en Ro van fap ook ziek waren na de meet, net als Sjaak. Ik ga de incubatietijd van hand- mond- etc eens opzoeken...
  zondag 26 juni 2016 @ 09:21:10 #300
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_163305171
quote:
0s.gif Op zondag 26 juni 2016 09:12 schreef MevrouwCactus het volgende:
Ik hoorde al dat R. van ingee en Ro van fap ook ziek waren na de meet, net als Sjaak. Ik ga de incubatietijd van hand- mond- etc eens opzoeken...
3-6 dagen... N heeft nog geen blaasjes verder ofzo.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')