Vind alleen verse rauwe of net aangeschroeide tonijn lekker. Die uit blik, zoals tonijnsalade.. nee blegh!quote:Op zaterdag 7 mei 2016 19:07 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
ansjovis? Tonijn in blik? Krab in blik? Intvis in eigen inkt? Vind dat erg lekker. Tonijn in blik op de pizza, nom nom
Zuurkool uit het vat van de groenteboer. Heerlijk.quote:Op zaterdag 7 mei 2016 20:09 schreef Koettie het volgende:
Zuurkool. Gatverdamme, dat die shit legaal in de winkels ligt.
Zuurkool is hartstikke lekker. En vooral met zuurkoolspekquote:Op zaterdag 7 mei 2016 20:09 schreef Koettie het volgende:
Zuurkool. Gatverdamme, dat die shit legaal in de winkels ligt.
Kom eens langs hier in de buurt bij het festival van de geit!quote:Op zaterdag 7 mei 2016 19:05 schreef Pietverdriet het volgende:
Mijn zus werkt bij een groot logistiek bedrijf, als ik haar hoor over de collegas daar, vreselijk, die gruwelen ervan als zij verteld dat ze geit heeft gegeten bij mij.
Als het op de kinderboerderij rondloopt is het zielig om op te eten?quote:
Nee hoor, ik vind geit best lekker.quote:Op zondag 8 mei 2016 00:02 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Als het op de kinderboerderij rondloopt is het zielig om op te eten?
is dit in marokko?quote:Op zaterdag 7 mei 2016 23:44 schreef flipsen het volgende:
[..]
Kom eens langs hier in de buurt bij het festival van de geit!
[ afbeelding ]
Misschien wel het lekkerste vlees dat ik ken
Argentinië. Slecht land voor vegetariërsquote:
dat is toch van de rode bieten?quote:Op zondag 8 mei 2016 00:37 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[ afbeelding ]
HaringsaladeDie kleur alleen al!
Ik heb eerlijk gezegd geen idee, zag ooit zo'n bakje in de winkel liggen en moest binnensmonds kotsen toen ik de naam icm die kleur zagquote:
Goed te eten hoor en nog gezond ookquote:Op zondag 8 mei 2016 00:37 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
[ afbeelding ]
HaringsaladeDie kleur alleen al!
Het heet 'aardappel anders', maar eigenlijk is het 'aardappel steeds hetzelfde'.quote:
Zijn allemaal bokjes. Daar heb je als geitenbokjesmarkt economisch gezien verder niets aanquote:
Het haalt het niet bij een mooie wilde sockeye, maar van kweekzalm is nog best iets acceptabels te maken als je 'm goed droog pekelt, eventueel tussen twee borden met een baksteen er op om nog wat meer water kwijt te raken.quote:Op zaterdag 7 mei 2016 16:32 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik probeer die niet eens, kweekzalm namelijk
Kweekzalm is vreselijk smerig, net als tilapia en pangasius.
Zodat je de zalm niet meer proeft bedoel je.quote:Op zondag 8 mei 2016 09:39 schreef ..-._---_-.- het volgende:
[..]
Het haalt het niet bij een mooie wilde sockeye, maar van kweekzalm is nog best iets acceptabels te maken als je 'm goed droog pekelt, eventueel tussen twee borden met een baksteen er op om nog wat meer water kwijt te raken.
Dan proef je meer zalm dan wanneer je het water er in laat zitten. Wel goed spoelen na het pekelen, anders is het te zout. Daarna droog maken, portioneren en sous vide op 50 graden garen. Gewoon een keer proberen Pietquote:Op zondag 8 mei 2016 10:23 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zodat je de zalm niet meer proeft bedoel je.
Nee, ik eet dan veel liever sardientjes, gisteren nog op de grill, grote zak voor een euro of vijf.
Nee dank je, de smaak van kweekzalm vind ik vreselijk, wee en tranig, hint van gronderigheid. Ik koop wilde als ik zalm wil eten.quote:Op zondag 8 mei 2016 10:28 schreef ..-._---_-.- het volgende:
[..]
Dan proef je meer zalm dan wanneer je het water er in laat zitten. Wel goed spoelen na het pekelen, anders is het te zout. Daarna droog maken, portioneren en sous vide op 50 graden garen. Gewoon een keer proberen Piet
Wellicht een stomme vraag, maar hoe die je dat met de graatjes. Ik heb het ook wel eens op de grill gedaan en ondanks dat het heerlijk rook vond ik het een crime om de graatjes eruit te vissen/schoon te maken. Haal je de ingewanden eruit of ontschub (?) je ze alleen?quote:Op zondag 8 mei 2016 10:23 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zodat je de zalm niet meer proeft bedoel je.
Nee, ik eet dan veel liever sardientjes, gisteren nog op de grill, grote zak voor een euro of vijf.
Ik ontschub ze en haal de ingewanden er uit, strooi er wat zout en kruiden op, laat ze een uurtje of wat trekken en dan grill ik ze. De filets kan je er zo vanaf trekken als ze gaar zijn. De graatjes stellen sowieso ook niets voor. Zijn boterzachtquote:Op zondag 8 mei 2016 13:15 schreef tjoptjop het volgende:
[..]
Wellicht een stomme vraag, maar hoe die je dat met de graatjes. Ik heb het ook wel eens op de grill gedaan en ondanks dat het heerlijk rook vond ik het een crime om de graatjes eruit te vissen/schoon te maken. Haal je de ingewanden eruit of ontschub (?) je ze alleen?
Thnx, denk dat ik ze iets langer moet grillen dan. Kwam destijds niet heel makkelijk los nl.quote:Op zondag 8 mei 2016 14:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik ontschub ze en haal de ingewanden er uit, strooi er wat zout en kruiden op, laat ze een uurtje of wat trekken en dan grill ik ze. De filets kan je er zo vanaf trekken als ze gaar zijn. De graatjes stellen sowieso ook niets voor. Zijn boterzacht
Wat langer grillen, maakt niet zoveel uit, spul is botervet, is bijna niet droog te krijgenquote:Op zondag 8 mei 2016 14:08 schreef tjoptjop het volgende:
[..]
Thnx, denk dat ik ze iets langer moet grillen dan. Kwam destijds niet heel makkelijk los nl.
Ga het binnenkort proberen. Het was nogal een deceptie, vooral omdat het zo enorm lekker rook. Je waant je bijna in Spanje of Portugalquote:Op zondag 8 mei 2016 14:14 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wat langer grillen, maakt niet zoveel uit, spul is botervet, is bijna niet droog te krijgen
Heb ze gisteren nog gegeten, heerlijkquote:Op zondag 8 mei 2016 18:19 schreef tjoptjop het volgende:
[..]
Ga het binnenkort proberen. Het was nogal een deceptie, vooral omdat het zo enorm lekker rook. Je waant je bijna in Spanje of Portugal
Van het merk Golden die zijn iig snerig. Is samengeperst seperatorvlees van gevofelte. Dezelfde rotzooi die ze verkopen op koninginnedag met heel veel ui voor 4.50. De horrorquote:Op donderdag 5 mei 2016 17:45 schreef MrSalazar het volgende:
Die goedkope hamburgers voor in de magnetron zijn vies ja. Die hotdogs zijn best te doen.
Iemand moet het toch voor die producten opnemen, godverdomme?quote:Op zondag 8 mei 2016 18:48 schreef PENISPENISPENIS het volgende:
[..]
[..]
[..]
[..]
[..]
In een topic over smerig voedsel...
Goed bezig
Voor iemand die ik ken is het ook hét horrorvoedsel. Ik heb er zelf geen slechte herinnering aan. MIsschien moet ik binnenkort maar eens ravioli uit blik proberen.quote:
En die serie heette: Ravioli!quote:Op zondag 8 mei 2016 23:38 schreef RobinOok het volgende:
In mijn jeugd was er een Duitse tv-serie, van een stel kinderen dat alleen thuis was gelaten omdat pa en ma op vakantie gingen. Ze hadden een mooi budget gekregen om dagelijks goed te kunnen eten, maar de kids besloten hun geld uit te geven aan een voorraad ravioli in blik en de rest aan iets anders. Op het einde van de vakantie vonden ze de ravioli toch niet zo heel lekker meer....
Ik had toen nog nooit van ravioli gehoord.
Wauw. Salmiak in beef-teriyaki-sladressing. Krijgen we straks ook nog chilipepers als ingredient voor saus met pannenkoeksmaak voor op zalmgehakt-hamburgers o.i.d.?quote:Op zondag 8 mei 2016 23:48 schreef Postbus100 het volgende:
Leuk topic, herkenbare zaken. Ik wil er nog aan toevoegen: de dressing van de maaltijdsalade van de Appie, met de Beef Terriyaki-smaak. Al die andere dressings zijn binnen te houden, maar deze niet. Kijkend op de ingrediëntenlijst snap ik ook waarom: er zit salmiak in. Wie doet er nou salmiak in een dressing?
quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |