abonnement Unibet Coolblue
pi_181340167
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 12:06 schreef popolon het volgende:

[..]


[..]

Bron

Het kan dus wel.

[..]

Je moet natuurlijk wel steeds je paspoort op tijd verlengen.
Misschien dat ik het ooit doe maar ik vind het nogal een gedoe. Je zou maar vergeten je paspoort te verlengen ben je dan permanent je nationaliteit kwijt? Volgens mij is het een heel bureaucratisch proces dan.
Land of the free. Home of the brave.
pi_181340181
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 augustus 2018 04:32 schreef Scarface88 het volgende:

[..]

Ja klopt. I-131 travel re-entry permit volgens mij. Maar alsnog is het geen garantie uiteindelijk. De CBP officer heeft de eindbeslissing. Al kun je wel in beroep gaan bij een immigration judge dat recht heb je als greencard holder. Zijn toch verhalen op visajourney en andere fora dat mensen uiteindelijk toch hun greencard kwijtraakte wanneer je geen strong ties met Amerika kunt bewijzen.
Ik heb er ondertussen 9 jaar opzitten als I-131 houder, en heb 'm een keer per ongeluk laten verlopen. Toen was het belangrijk om banden met de VS aan te tonen. Ik had wel altijd netjes mijn Amerikaanse belasting betaald, ook incidenteel wat inkomen uit de VS, dus dat was niet zo lastig. Het was wel weer een enorme heisa om alles rechtgebreid te krijgen, met meerdere bezoeken aan de ambassade, en ik moest weer een medisch onderzoek ondergaan. Stelt niks voor, maar je bent er zo een paar dagen mee kwijt en het kost ook handen vol geld.

Zo lang je de formulieren op tijd invult en je belasting betaalt, kunnen ze je niks maken.
Good intentions and tender feelings may do credit to those who possess them, but they often lead to ineffective — or positively destructive — policies ... Kevin D. Williamson
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')