abonnement Unibet Coolblue
  Moderator woensdag 11 mei 2016 @ 19:11:11 #276
249559 crew  Lavenderr
pi_162096470
quote:
1s.gif Op woensdag 11 mei 2016 19:03 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

ik?

Ik heb de industrie niet opgetuigd. ik constateer en rapporteer.

Face it. Dergelijke zaken worden besproken op de jaarlijkse bilderberg.

Of neem de nieuwe betaalmethode wat euro en dollar obsoleet maakt. Wie zitten er aan tafel oa bigpharma.

Ziekte is doelbewust gefabriceerd en uitgezet.

Je loopt al jaren rond hier em dam niet begrijpen dat medische wetenschap op hyperbedrog berust.

Echt bizar, verbijsterend en triest tegelijk
Nope. Dat is alleen in jouw zieke gedachtegang zo.
  woensdag 11 mei 2016 @ 19:24:51 #277
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_162096818
quote:
1s.gif Op woensdag 11 mei 2016 18:27 schreef MevrouwPuff het volgende:

[..]

Dat opknappen is dus niet het natuurlijke beloop van eczeem, al dan niet behandeld door de zalf?
De zalf kan ook gewoon vet zijn he, daar hoeft niet perse een medicijn in te zitten. Als het heel heftig is wel, zo'n kindje wordt gek van de jeuk, dan heb je even een quick fix nodig.
Melk is simpelweg een te belangrijke voedingsbron om zo maar weg te laten. Ik denk ook niet dat de diëtiste gaat adviseren te stoppen met melkproducten.
Wat een onzin. Melk is helemaal niet goed voor de mens. Voor een baby is moedermelk een tijdje goed maar voor volwassen mensen is melk absoluut niet gezond. Alleen lopen wij daar nog een beetje mee achter vergeleken met de continenten Afrika en Azie aangezien ze daar al nauwelijks melk drinken. De enige reden dat dat hier nog gebeurt is de propaganda die er is gevoerd voor melk om de nederlandse melkboeren te ondersteunen.

En diezelfde dietiste heeft mij ook aangeraden om te stoppen met zuivel (maar dat gebruik ik vanaf mijn 20e al niet meer) en gluten.
Feyenoord!
  woensdag 11 mei 2016 @ 19:26:56 #278
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_162096887
Vijf redenen waarom melk ongezond is
Jenaida van Wijk 119 Reacties Voeding 11 januari 2013
Melk ongezond? Het zal toch niet waar zijn? Als arts en fervent melkdrinker (750-1000 ml per dag) kon ik het zelf bijna niet geloven. Melk hoort toch gewoon bij gezonde voeding? Volgens het Voedingscentrum zouden we dagelijks een halve liter melkproducten moeten consumeren. Melk bevat immers calcium en dat is goed voor de botten en de tanden. Dat is wat je mee gekregen hebt van ouders, grootouders en, niet te vergeten, de media, de politiek en de voedingsindustrie. Maar is dat een waarheid als een koe? Van mij mag de slogan 'melk, de witte motor' vervangen worden door 'melk, de witte leugen'. Hieronder volgen vijf redenen waarom melk ongezond is voor volwassenen.

1. Een mens is geen koe
Het is zo logisch als het maar zijn kan en toch schijnen we het niet te zien, of misschien willen we het niet zien. Een mens is geen koe, in de verste verte niet. Een mens weegt bij geboorte zo'n 3,5 kg en een koe 40 kg. Bovendien kost het een kalf een paar minuten om te gaan lopen en geen 9-18 maanden. Na twee maanden koemelk heeft die 'baby-koe' het gewicht van een volwassen mens. Een volwassen koe weegt 600 kg. Een koe eet gras. Ze heeft vier magen en meters darmen nodig om dat gras te verteren. Een mens is een omnivoor en heeft aan één maag genoeg.

Omdat de mens ergens in de evolutie vlees en vis is gaan eten, was er meer energie over om de hersenen te kunnen laten groeien, zowel in grootte als in functies. Daardoor heeft de mens naar verhouding veel grotere hersenen dan een koe. Een magere 0.08 % van het lichaamsgewicht voorspelt weinig goeds voor de intelligentie van de koe. De melk van een koe heeft als doel de baby-koe zo snel mogelijk te laten groeien. Is dat wat je als mens wilt?

2. Caseïne in melk
In melk zitten verschillende eiwitten: wei-eiwit en caseïne-eiwit. Beide zijn nodig in het lichaam. Wei bevat stoffen die van belang zijn voor het immuunsysteem. En zonder caseïne zouden calcium en fosfaat een onoplosbaar complex vormen, dat niet door de darmen opgenomen kan worden. Wei wordt snel opgenomen. Caseïne lost slecht op in water, waardoor het langer duurt, voordat het opgenomen is. Mensenmelk bevat 60% wei en 40% caseïne. Koemelk bevat slechts 20% wei en wel 80% caseïne. Het menselijk lichaam is niet gemaakt voor zo’n grote hoeveelheid caseïne.

Bèta-caseïne A1 is een bepaald type caseïne dat veel voorkomt in de koemelk van 75% van de koeien in de wereld, ook Nederlandse koeien. Dit type is in verband gebracht met koemelkintolerantie, hartziekten, aderverkalking, diabetes mellitus type 1, bepaalde soorten kanker, schizofrenie, autisme, allergieën en de ziekte van Crohn (ernstige darmziekte).

3. Lactose in melk
In moedermelk (mens, koe, geit of tijger is) zit veel lactose, melksuiker. Het is nodig voor de groei en ontwikkeling van de baby. Maar wat heb je er aan als volwassen mens? Moet je nog groeien? Nee toch? Waarom moet je dan nog melk drinken? Tenzij je je eigen dubbele zwemband wilt creëren, heb je geen melk nodig.

Zeventig procent van de wereldbevolking lactose-intolerant. Ze missen het enzym lactase, dat lactose afbreekt. Lactose-intolerantie is een normaal proces, wanneer een kind stopt met zogen. Maar in Nederland stoppen we niet met ‘zogen’. Sterker nog, we gaan zogen bij een ander dier! Wist je dat de mens het enige zoogdier op aarde is, dat als volwassene melk drinkt van een ander zoogdier. Ja, we voelen ons heel erg ontwikkeld, maar eigenlijk zijn we gewoon zoogdieren die rare dingen doen. Ooit een tijger zien zogen bij een olifant? Dat klopt toch niet? Maar eigenlijk doen we precies hetzelfde.

4. Osteoporose
“Maar melk is toch goed tegen osteoporose?” hoor ik je al vragen. Dan heb ik ook een vraag voor jou. Nederland staat met 60 liter per persoon per jaar (2011) hoog in de wereldranglijst van koemelkconsumptie. Dan zou je zeggen dat er hier bijna geen osteoporose (botontkalking) voor zou moeten komen. Hoe komt het dan dat Nederland ook hoog staat in de wereldranglijst van osteoporose-patiënten? Zou er een verband zijn? Ja…

Calcium uit koemelk zou goed zijn voor onze botten. Maar koemelk bevat ook fosfor, veel fosfor. Het lichaam neemt calcium, fosfor en magnesium samen op, mits de verhoudingen juist zijn. De ideale verhouding calcium: fosfor is 2:1, dus twee keer zoveel calcium als fosfor. Dit is de verhouding die moedermelk heeft. Koemelk bevat echter bijna net zoveel calcium als fosfor. Dat vindt het lichaam maar niks. Het is altijd op zoek naar de balans. Om weer in balans te komen moet er ergens calcium vandaan gehaald worden. Je lichaam beschikt over zeer veel calciumvoorraden: je botten! Dus je denkt osteoporose te bestrijden door melk te drinken, maar je maakt het alleen maar erger.

5. Zuur-base evenwicht
Koemelk is een dierlijk product. Dierlijke producten zorgen dat de pH van het bloed daalt. Dus van melk drinken word je letterlijk zuur. Dit kun je tegengaan door veel groente te eten en zo voldoende mineralen binnen te krijgen. Eet je echter meer verzurend voedsel dan ontzurend voedsel, dan zal je lichaam opnieuw zijn best doen om de balans terug te brengen. Dus ergens moeten weer mineralen vandaan gehaald worden. Laten die nou net als calcium in je botten zitten; nog meer osteoporose.

De optimale pH van het bloed ligt tussen 7.35-7.45. Dat is maar een verschil van een tiende. Hoe handig is het dan om het advies van het Voedingscentrum, die 0,5 liter melkproducten per dag, op te volgen? Melk en botten: dubbel gevaar.

Waarom wordt melk dan aanbevolen?
Als je maar vaak genoeg iets zegt en de media handig gebruikt, jaar in jaar uit, van generatie op generatie, dan wordt iets een waarheid. Maar eigenlijk is het allemaal begonnen om geld.

Tachtig jaar geleden had Nederland heel veel melk, maar heel weinig geld. Toen was er ook al een crisis… Om Nederland financieel gezonder te maken moest die melk aan de man gebracht worden. Melk werd op een voetstuk geplaatst als de weg naar gezondheid. Joris Driepinter liet wel zien hoe het moest. En dat werd van generatie op generatie overgedragen. Inmiddels weten we niet beter, maar jij nu wel. Heb je de nieuwe melk-campagnes toevallig al gezien?

Alternatieven voor melk
Veel mensen die tegen koemelk zijn of er niet tegen kunnen, stappen over op geitenmelk. Het bevat niet het ongewenste bèta-caseïne A1 en zou in samenstelling ook meer in de buurt komen van mensenmelk, maar het blijft melk van een ander dier bestemd voor de baby van dat dier. Dus waarom zou jij het drinken?

Rijstmelk bestaat ook nog, maar rijst is een graan en daar ben ik niet zo’n voorstander van. Graan bevat namelijk stoffen die schadelijk zijn voor de darmen. Sojamelk is voor velen een perfect alternatief, maar rauwe soja bevat diezelfde schadelijke stoffen en nog meer stoffen die niet goed zijn voor onder andere je hormoonshuishouding.

Kokosmelk en notenmelk zijn betere alternatieven, als je toch graag melk drinkt of gebruikt. Ze bevatten geen lactose of caseïne, maar juist wel diverse vitamines, mineralen en gezonde vetten.

Betere calciumbronnen
Groene bladgroente bevat naast calcium ook veel andere mineralen en vitamines. Zo bevat 100 gram rauwe boerenkool twee keer zo veel calcium als een glas halfvolle melk. Een groene smoothie is de ideale manier om niet alleen aan voldoende calcium te komen, maar ook om je bloed minder zuur te maken.

Spitskool, Chinese kool, abrikozen, amandelen, hazelnoten en zeegroenten zijn andere goede calciumbronnen.

Conclusie
Koemelk is voor baby’s van koeien, niet voor volwassen mensen. Koemelk bevat te veel caseïne, dat een oorzakelijke factor is voor allerlei ziektes. Koemelk is door fosfor en verzuring dubbel gevaarlijk voor de botten. Koemelk bevat suikers, wat niet helpt voor het krijgen en behouden van een slank figuur.

Eet gewoon groene bladgroente, koolsoorten en wat nootjes en je hoeft je niet druk te maken om je calcium. Bovendien leveren deze voedingsmiddelen nog zoveel meer op dan melk.

Koemelk is goed voor de melkboer, de zuivelfabrikant, de dokter en de farmaceutische industrie, maar niet voor de mens.

http://missnatural.nl/vijf-redenen-waarom-melk-ongezond-is/
Feyenoord!
pi_162097445
quote:
1. Een mens is geen koe
Als je zo begint dan heeft het natuurlijk ook geen zin om de rest te lezen.
Conscience do cost.
pi_162097493
quote:
0s.gif Op woensdag 11 mei 2016 19:26 schreef Japie77 het volgende:
Vijf redenen waarom melk ongezond is
Jenaida van Wijk 119 Reacties Voeding 11 januari 2013
Melk ongezond? Het zal toch niet waar zijn? Als arts en fervent melkdrinker (750-1000 ml per dag) kon ik het zelf bijna niet geloven. Melk hoort toch gewoon bij gezonde voeding? Volgens het Voedingscentrum zouden we dagelijks een halve liter melkproducten moeten consumeren. Melk bevat immers calcium en dat is goed voor de botten en de tanden. Dat is wat je mee gekregen hebt van ouders, grootouders en, niet te vergeten, de media, de politiek en de voedingsindustrie. Maar is dat een waarheid als een koe? Van mij mag de slogan 'melk, de witte motor' vervangen worden door 'melk, de witte leugen'. Hieronder volgen vijf redenen waarom melk ongezond is voor volwassenen.

1. Een mens is geen koe
Het is zo logisch als het maar zijn kan en toch schijnen we het niet te zien, of misschien willen we het niet zien. Een mens is geen koe, in de verste verte niet. Een mens weegt bij geboorte zo'n 3,5 kg en een koe 40 kg. Bovendien kost het een kalf een paar minuten om te gaan lopen en geen 9-18 maanden. Na twee maanden koemelk heeft die 'baby-koe' het gewicht van een volwassen mens. Een volwassen koe weegt 600 kg. Een koe eet gras. Ze heeft vier magen en meters darmen nodig om dat gras te verteren. Een mens is een omnivoor en heeft aan één maag genoeg.

Omdat de mens ergens in de evolutie vlees en vis is gaan eten, was er meer energie over om de hersenen te kunnen laten groeien, zowel in grootte als in functies. Daardoor heeft de mens naar verhouding veel grotere hersenen dan een koe. Een magere 0.08 % van het lichaamsgewicht voorspelt weinig goeds voor de intelligentie van de koe. De melk van een koe heeft als doel de baby-koe zo snel mogelijk te laten groeien. Is dat wat je als mens wilt?
een mens is ook geen geit of kip. Toch eten we hun vlees en eieren, hun voedsel, drinken we hun melk. Dat er mensen zijn die allergisch reageren op melk, betekent niet dat het slecht is voor de mensen die wel ertegen kunnen.
quote:
2. Caseïne in melk
In melk zitten verschillende eiwitten: wei-eiwit en caseïne-eiwit. Beide zijn nodig in het lichaam. Wei bevat stoffen die van belang zijn voor het immuunsysteem. En zonder caseïne zouden calcium en fosfaat een onoplosbaar complex vormen, dat niet door de darmen opgenomen kan worden. Wei wordt snel opgenomen. Caseïne lost slecht op in water, waardoor het langer duurt, voordat het opgenomen is. Mensenmelk bevat 60% wei en 40% caseïne. Koemelk bevat slechts 20% wei en wel 80% caseïne. Het menselijk lichaam is niet gemaakt voor zo’n grote hoeveelheid caseïne.

Bèta-caseïne A1 is een bepaald type caseïne dat veel voorkomt in de koemelk van 75% van de koeien in de wereld, ook Nederlandse koeien. Dit type is in verband gebracht met koemelkintolerantie, hartziekten, aderverkalking, diabetes mellitus type 1, bepaalde soorten kanker, schizofrenie, autisme, allergieën en de ziekte van Crohn (ernstige darmziekte).
in verband gebracht, is dat een correlatie of causaliteit? Die ziekten zijn zo verschillend (en van sommigen weten we nog heel veel niet), zodat ik denk dat het vooral correlatie zal zijn.
quote:
3. Lactose in melk
In moedermelk (mens, koe, geit of tijger is) zit veel lactose, melksuiker. Het is nodig voor de groei en ontwikkeling van de baby. Maar wat heb je er aan als volwassen mens? Moet je nog groeien? Nee toch? Waarom moet je dan nog melk drinken? Tenzij je je eigen dubbele zwemband wilt creëren, heb je geen melk nodig.
aankomen of stabiel blijven hangt af van de hoeveelheid die je ergens van drinkt, niet van het middel an sich.

quote:
Zeventig procent van de wereldbevolking lactose-intolerant. Ze missen het enzym lactase, dat lactose afbreekt. Lactose-intolerantie is een normaal proces, wanneer een kind stopt met zogen. Maar in Nederland stoppen we niet met ‘zogen’. Sterker nog, we gaan zogen bij een ander dier! Wist je dat de mens het enige zoogdier op aarde is, dat als volwassene melk drinkt van een ander zoogdier. Ja, we voelen ons heel erg ontwikkeld, maar eigenlijk zijn we gewoon zoogdieren die rare dingen doen. Ooit een tijger zien zogen bij een olifant? Dat klopt toch niet? Maar eigenlijk doen we precies hetzelfde.
computeren, orale seks, opereren is zeker ook allemaal 'raar gedrag' dat we beter kunnen laten?
quote:
4. Osteoporose
“Maar melk is toch goed tegen osteoporose?” hoor ik je al vragen. Dan heb ik ook een vraag voor jou. Nederland staat met 60 liter per persoon per jaar (2011) hoog in de wereldranglijst van koemelkconsumptie. Dan zou je zeggen dat er hier bijna geen osteoporose (botontkalking) voor zou moeten komen. Hoe komt het dan dat Nederland ook hoog staat in de wereldranglijst van osteoporose-patiënten? Zou er een verband zijn? Ja…
osteoporose is vooral een ouderdomsaandoening, we worden ook heel oud.
quote:
Calcium uit koemelk zou goed zijn voor onze botten. Maar koemelk bevat ook fosfor, veel fosfor. Het lichaam neemt calcium, fosfor en magnesium samen op, mits de verhoudingen juist zijn. De ideale verhouding calcium: fosfor is 2:1, dus twee keer zoveel calcium als fosfor. Dit is de verhouding die moedermelk heeft. Koemelk bevat echter bijna net zoveel calcium als fosfor. Dat vindt het lichaam maar niks. Het is altijd op zoek naar de balans. Om weer in balans te komen moet er ergens calcium vandaan gehaald worden. Je lichaam beschikt over zeer veel calciumvoorraden: je botten! Dus je denkt osteoporose te bestrijden door melk te drinken, maar je maakt het alleen maar erger.

5. Zuur-base evenwicht
Koemelk is een dierlijk product. Dierlijke producten zorgen dat de pH van het bloed daalt. Dus van melk drinken word je letterlijk zuur. Dit kun je tegengaan door veel groente te eten en zo voldoende mineralen binnen te krijgen. Eet je echter meer verzurend voedsel dan ontzurend voedsel, dan zal je lichaam opnieuw zijn best doen om de balans terug te brengen. Dus ergens moeten weer mineralen vandaan gehaald worden. Laten die nou net als calcium in je botten zitten; nog meer osteoporose.
bloed heeft een heel nauwe pH range, je lichaam wordt al erg ziek bij 0,1 waarde verschil. Als je lichaam te zuur is, komt de bicarbonaatproductie op gang om het evenwicht te herstellen (bijvoorbeeld bij nierfunctiestoornissen). Daar zijn geen groentes voor nodig, sterker nog, groentes zijn eerder zuur dan basisch.
quote:
De optimale pH van het bloed ligt tussen 7.35-7.45. Dat is maar een verschil van een tiende. Hoe handig is het dan om het advies van het Voedingscentrum, die 0,5 liter melkproducten per dag, op te volgen? Melk en botten: dubbel gevaar.
iets meer vertrouwen in je lichaam, die kan dat prima zelf regelen.
quote:
Waarom wordt melk dan aanbevolen?
Als je maar vaak genoeg iets zegt en de media handig gebruikt, jaar in jaar uit, van generatie op generatie, dan wordt iets een waarheid. Maar eigenlijk is het allemaal begonnen om geld.

Tachtig jaar geleden had Nederland heel veel melk, maar heel weinig geld. Toen was er ook al een crisis… Om Nederland financieel gezonder te maken moest die melk aan de man gebracht worden. Melk werd op een voetstuk geplaatst als de weg naar gezondheid. Joris Driepinter liet wel zien hoe het moest. En dat werd van generatie op generatie overgedragen. Inmiddels weten we niet beter, maar jij nu wel. Heb je de nieuwe melk-campagnes toevallig al gezien?

Alternatieven voor melk
Veel mensen die tegen koemelk zijn of er niet tegen kunnen, stappen over op geitenmelk. Het bevat niet het ongewenste bèta-caseïne A1 en zou in samenstelling ook meer in de buurt komen van mensenmelk, maar het blijft melk van een ander dier bestemd voor de baby van dat dier. Dus waarom zou jij het drinken?

Rijstmelk bestaat ook nog, maar rijst is een graan en daar ben ik niet zo’n voorstander van. Graan bevat namelijk stoffen die schadelijk zijn voor de darmen. Sojamelk is voor velen een perfect alternatief, maar rauwe soja bevat diezelfde schadelijke stoffen en nog meer stoffen die niet goed zijn voor onder andere je hormoonshuishouding.

Kokosmelk en notenmelk zijn betere alternatieven, als je toch graag melk drinkt of gebruikt. Ze bevatten geen lactose of caseïne, maar juist wel diverse vitamines, mineralen en gezonde vetten.

Betere calciumbronnen
Groene bladgroente bevat naast calcium ook veel andere mineralen en vitamines. Zo bevat 100 gram rauwe boerenkool twee keer zo veel calcium als een glas halfvolle melk. Een groene smoothie is de ideale manier om niet alleen aan voldoende calcium te komen, maar ook om je bloed minder zuur te maken.

Spitskool, Chinese kool, abrikozen, amandelen, hazelnoten en zeegroenten zijn andere goede calciumbronnen.

Conclusie
Koemelk is voor baby’s van koeien, niet voor volwassen mensen. Koemelk bevat te veel caseïne, dat een oorzakelijke factor is voor allerlei ziektes. Koemelk is door fosfor en verzuring dubbel gevaarlijk voor de botten. Koemelk bevat suikers, wat niet helpt voor het krijgen en behouden van een slank figuur.

Eet gewoon groene bladgroente, koolsoorten en wat nootjes en je hoeft je niet druk te maken om je calcium. Bovendien leveren deze voedingsmiddelen nog zoveel meer op dan melk.

Koemelk is goed voor de melkboer, de zuivelfabrikant, de dokter en de farmaceutische industrie, maar niet voor de mens.

http://missnatural.nl/vijf-redenen-waarom-melk-ongezond-is/
Missnatural blaat een hoop onzin :)
  woensdag 11 mei 2016 @ 19:58:11 #281
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162097859
quote:
0s.gif Op woensdag 11 mei 2016 19:11 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Nope. Dat is alleen in jouw zieke gedachtegang zo.
nee Lavenderr . Het is godsamme de realiteit WAKE UP

zo ff een paar boeken :

Lab 257
Biohazard
Emerging Viruses: AIDS & Ebola Nature, Accident, or Intentional?
State Origin : The Evidence of the Laboratory Birth of AIDS

[ Bericht 4% gewijzigd door Lambiekje op 11-05-2016 20:09:22 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 11 mei 2016 @ 20:02:08 #282
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162097992
quote:
1s.gif Op woensdag 11 mei 2016 19:46 schreef MevrouwPuff het volgende:

[..]

een mens is ook geen geit of kip. Toch eten we hun vlees en eieren, hun voedsel, drinken we hun melk. Dat er mensen zijn die allergisch reageren op melk, betekent niet dat het slecht is voor de mensen die wel ertegen kunnen.

[..]

in verband gebracht, is dat een correlatie of causaliteit? Die ziekten zijn zo verschillend (en van sommigen weten we nog heel veel niet), zodat ik denk dat het vooral correlatie zal zijn.

[..]

aankomen of stabiel blijven hangt af van de hoeveelheid die je ergens van drinkt, niet van het middel an sich.

[..]

computeren, orale seks, opereren is zeker ook allemaal 'raar gedrag' dat we beter kunnen laten?

[..]

osteoporose is vooral een ouderdomsaandoening, we worden ook heel oud.

[..]

bloed heeft een heel nauwe pH range, je lichaam wordt al erg ziek bij 0,1 waarde verschil. Als je lichaam te zuur is, komt de bicarbonaatproductie op gang om het evenwicht te herstellen (bijvoorbeeld bij nierfunctiestoornissen). Daar zijn geen groentes voor nodig, sterker nog, groentes zijn eerder zuur dan basisch.

[..]

iets meer vertrouwen in je lichaam, die kan dat prima zelf regelen.

[..]

Missnatural blaat een hoop onzin :)
nu ik toch boek linken aan het plaatsen ben

https://www.bol.com/nl/p/melk-de-witte-sloper/9200000040653328/
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 11 mei 2016 @ 20:06:16 #283
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162098103
Wat is men hier ontiegelijk ongeinformeerd over zaken.
Het is echt beangstigend.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_162098117
quote:
0s.gif Op woensdag 11 mei 2016 20:06 schreef Lambiekje het volgende:
Wat is men hier ontiegelijk ongeinformeerd over zaken.
Het is echt beangstigend.
Inderdaad!
  woensdag 11 mei 2016 @ 20:31:39 #285
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_162098977
quote:
1s.gif Op woensdag 11 mei 2016 19:46 schreef MevrouwPuff het volgende:

[..]

een mens is ook geen geit of kip. Toch eten we hun vlees en eieren, hun voedsel, drinken we hun melk. Dat er mensen zijn die allergisch reageren op melk, betekent niet dat het slecht is voor de mensen die wel ertegen kunnen.

[..]

in verband gebracht, is dat een correlatie of causaliteit? Die ziekten zijn zo verschillend (en van sommigen weten we nog heel veel niet), zodat ik denk dat het vooral correlatie zal zijn.

[..]

aankomen of stabiel blijven hangt af van de hoeveelheid die je ergens van drinkt, niet van het middel an sich.

[..]

computeren, orale seks, opereren is zeker ook allemaal 'raar gedrag' dat we beter kunnen laten?

[..]

osteoporose is vooral een ouderdomsaandoening, we worden ook heel oud.

[..]

bloed heeft een heel nauwe pH range, je lichaam wordt al erg ziek bij 0,1 waarde verschil. Als je lichaam te zuur is, komt de bicarbonaatproductie op gang om het evenwicht te herstellen (bijvoorbeeld bij nierfunctiestoornissen). Daar zijn geen groentes voor nodig, sterker nog, groentes zijn eerder zuur dan basisch.

[..]

iets meer vertrouwen in je lichaam, die kan dat prima zelf regelen.

[..]

Missnatural blaat een hoop onzin :)
Mevrouw Puff blaat zoals gewoonlijk weer een hoop onzin. Maar het voedingscentrum zegt dat het niet ongezond is dus mevrouw Puff gelooft dat want mevrouw Puff is nogal autoriteitsgevoelig.

Overall, about 75 percent of the world's population, including 25 percent of those in the U.S., lose their lactase enzymes after weaning.7 The recognition of this fact has resulted in an important change in terminology: Those who could not digest milk were once called "lactose intolerant" or "lactase deficient." They are now regarded as normal, while those adults who retain the enzymes allowing them to digest milk are called "lactase persistent."

http://www.pcrm.org/healt(...)-lactose-intolerance

Zoals Miss Natural al zei is zo ongeveer 75% van de wereldbevolking allergisch voor lactose. Dat alleen maakt het al ongezond aangezien het voor de gemiddelde mens dus ongezond is.

Je reactie op het zuurbase verhaal is lachwekkkend. Nu zeg je opeens dat mensen vertrouwen moeten hebben in hun lichaam. Terwijl jij een enorme voorstander bent van mensen volproppen met chemische medicijnen.

Concluderend, waar het dus mee begon was dat die onbenul van een huisarts zegt dat eczeem niet aan voeding kan lichaam terwijl het juist een hele grote kans is dat het wel aan voeding ligt. Lactose dus.
Feyenoord!
  woensdag 11 mei 2016 @ 20:33:17 #286
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_162099024
quote:
0s.gif Op woensdag 11 mei 2016 20:06 schreef Lambiekje het volgende:
Wat is men hier ontiegelijk ongeinformeerd over zaken.
Het is echt beangstigend.
Klopt. En sommige zijn zelf ook huisarts dus daar komen goedgelovige mensen bij als ze iets hebben met hun gezondheid. En dan word er dus gewoon allerlei onzin uitgekraamd als eczeem heeft niks met voeding te maken etc.

Beangstigend inderdaad.
Feyenoord!
  woensdag 11 mei 2016 @ 20:42:07 #287
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_162099337
Huiduitslag en een opgeblazen gevoel


Melk kan de oorzaak zijn van acne, een slechte huid en zelfs van overgewicht

Steeds meer raakt bekend dat melk voor een volwassene misschien minder goed is dan gedacht. Je lichaam neemt de calcium uit melk niet goed op en waarschijnlijk bevordert melk juist botontkalking. Ook kan melk de oorzaak zijn van acne, een slechte huid en zelfs van overgewicht omdat je darmwand beschadigd kan raken.

Als ik mensen zie met een slechte huid, dan adviseer ik om eens een tijdje te stoppen met koemelk en andere zuivel. Dat doet vaak wonderen. Ook bij een opgeblazen gevoel en winderingheid kan het helpen om geen zuivel meer te nemen. Vooral omdat je lichaam het niet nodig heeft en er genoeg alternatieven zijn.

Waarom is melk ongezond?

Veel mensen kunnen niet geloven dat melk ongezond is. Dat is ook logisch, omdat Nederland een echt melkland is. We zijn allemaal opgegroeid met melk. En een scheutje melk in je cappuccino kan misschien ook geen kwaad, als je tenminste niet lactose-intolerant bent zoals 75% van de wereldbevolking. Maar ik heb het over de mensen die glazen vol melk drinken en schaaltjes yoghurt eten en zich ondertussen niet goed voelen.

Gepasteuriseerde melk is niet goed verteerbaar

Melk in de supermarkt is gepasteuriseerd. Dat wil zeggen dat het wordt verhit om bacteriën te doden, zodat het langer houdbaar is. Door het pasteuriseren verdwijnen ook de meeste vitaminen, mineralen en enzymen.

Daar was voorheen niet zoveel aandacht voor, maar nu wordt steeds meer duidelijk dat je lichaam gepasteuriseerde melk minder goed verteert door het ontbreken van belangrijk enzymen. Je krijgt last van winderigheid en een opgeblazen gevoel. Ook kan melk je darmwand beschadigen en voor slijmvorming in je organen zorgen. Daardoor neemt je lichaam de voedingsstoffen minder goed op en dat kan een oorzaak zijn van buikvet. Wat dat betreft is melk minder goed dan je misschien denkt.

Melk bevat suiker, dat bevordert de veroudering

Verder bevat melk suikers (lactose en galactose), daarvan is bekend dat ze het verouderingsproces versnellen.

Rauwe melk van grasgevoerde koeien

Als alternatief voor gepasteuriseerde melk raakt rauwe melk van grasgevoerde koeien in de mode. Dat is beter dan gepasteuriseerde melk, maar in Nederland kun je het moeilijk krijgen. Bovendien heeft ook deze melk nog steed veel suikers, die het verouderingsproces versnellen. En een volwassene heeft geen melk nodig, het is bedoeld als moedermelk voor baby’s, dus ik zou er niet te veel moeite voor doen. Zo meteen geef ik je wat alternatieven voor melk.

Heb je melk nodig voor calcium?

Veel mensen denken nog dat je melk nodig hebt voor calcium. Dit calcium zou botontkalking tegen gaan. Maar nu wordt duidelijk dat melk weliswaar veel calcium bevat, maar dat je lichaam dat waarschijnlijk niet goed opneemt. Wat dat betreft kun je veel beter bepaalde groentes eten.

Sterker nog, wetenschappers hebben nu aangetoond dat melk juist botontkalking versnelt. Dat werkt zo: het dierlijke eiwit in melk zorgt voor verzuring van je bloed. Om deze verzuring te neutraliseren gebruikt je lichaam calcium uit je botten. Op deze manier zou melk juist botontkalking veroorzaken.

Voor je calcium kun je daarom beter zo clean en gezond mogelijk eten

http://www.ingevanhaselen(...)s-alternatief-nemen/
Feyenoord!
pi_162099571
quote:
0s.gif Op woensdag 11 mei 2016 20:31 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Mevrouw Puff blaat zoals gewoonlijk weer een hoop onzin. Maar het voedingscentrum zegt dat het niet ongezond is dus mevrouw Puff gelooft dat want mevrouw Puff is nogal autoriteitsgevoelig.

Overall, about 75 percent of the world's population, including 25 percent of those in the U.S., lose their lactase enzymes after weaning.7 The recognition of this fact has resulted in an important change in terminology: Those who could not digest milk were once called "lactose intolerant" or "lactase deficient." They are now regarded as normal, while those adults who retain the enzymes allowing them to digest milk are called "lactase persistent."

http://www.pcrm.org/healt(...)-lactose-intolerance

Zoals Miss Natural al zei is zo ongeveer 75% van de wereldbevolking allergisch voor lactose. Dat alleen maakt het al ongezond aangezien het voor de gemiddelde mens dus ongezond is.

Je reactie op het zuurbase verhaal is lachwekkkend. Nu zeg je opeens dat mensen vertrouwen moeten hebben in hun lichaam. Terwijl jij een enorme voorstander bent van mensen volproppen met chemische medicijnen.

Concluderend, waar het dus mee begon was dat die onbenul van een huisarts zegt dat eczeem niet aan voeding kan lichaam terwijl het juist een hele grote kans is dat het wel aan voeding ligt. Lactose dus.
Met het voedingscentrum heb ik niet te maken, wel met geloofwaardig onderzoek en nuchter nadenken.
Verder heeft het wederom geen zin om op je in te gaan, aangezien je zo vreselijk selectief quote.
  woensdag 11 mei 2016 @ 21:04:10 #289
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_162100151
quote:
1s.gif Op woensdag 11 mei 2016 20:49 schreef MevrouwPuff het volgende:

[..]

Met het voedingscentrum heb ik niet te maken, wel met geloofwaardig onderzoek en nuchter nadenken.
Verder heeft het wederom geen zin om op je in te gaan, aangezien je zo vreselijk selectief quote.
Ah oke. ik quote selectief. Iedereen quote selectief. Als je een punt probeert te maken quote je dat stuk wat je punt verduidelijk of ondersteunt.
Feyenoord!
pi_162102667
quote:
0s.gif Op woensdag 11 mei 2016 19:24 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Wat een onzin. Melk is helemaal niet goed voor de mens. Voor een baby is moedermelk een tijdje goed maar voor volwassen mensen is melk absoluut niet gezond. Alleen lopen wij daar nog een beetje mee achter vergeleken met de continenten Afrika.......
Bullshit: https://en.wikipedia.org/wiki/Maasai_people#Diet
pi_162103507
quote:
0s.gif Op woensdag 11 mei 2016 20:42 schreef Japie77 het volgende:
Huiduitslag en een opgeblazen gevoel

Melk kan de oorzaak zijn van acne, een slechte huid en zelfs van overgewicht

Steeds meer raakt bekend dat melk voor een volwassene misschien minder goed is dan gedacht. Je lichaam neemt de calcium uit melk niet goed op en waarschijnlijk bevordert melk juist botontkalking. Ook kan melk de oorzaak zijn van acne, een slechte huid en zelfs van overgewicht omdat je darmwand beschadigd kan raken.

Als ik mensen zie met een slechte huid, dan adviseer ik om eens een tijdje te stoppen met koemelk en andere zuivel. Dat doet vaak wonderen. Ook bij een opgeblazen gevoel en winderingheid kan het helpen om geen zuivel meer te nemen. Vooral omdat je lichaam het niet nodig heeft en er genoeg alternatieven zijn.

Waarom is melk ongezond?

Veel mensen kunnen niet geloven dat melk ongezond is. Dat is ook logisch, omdat Nederland een echt melkland is. We zijn allemaal opgegroeid met melk. En een scheutje melk in je cappuccino kan misschien ook geen kwaad, als je tenminste niet lactose-intolerant bent zoals 75% van de wereldbevolking. Maar ik heb het over de mensen die glazen vol melk drinken en schaaltjes yoghurt eten en zich ondertussen niet goed voelen.

Gepasteuriseerde melk is niet goed verteerbaar

Melk in de supermarkt is gepasteuriseerd. Dat wil zeggen dat het wordt verhit om bacteriën te doden, zodat het langer houdbaar is. Door het pasteuriseren verdwijnen ook de meeste vitaminen, mineralen en enzymen.

Daar was voorheen niet zoveel aandacht voor, maar nu wordt steeds meer duidelijk dat je lichaam gepasteuriseerde melk minder goed verteert door het ontbreken van belangrijk enzymen. Je krijgt last van winderigheid en een opgeblazen gevoel. Ook kan melk je darmwand beschadigen en voor slijmvorming in je organen zorgen. Daardoor neemt je lichaam de voedingsstoffen minder goed op en dat kan een oorzaak zijn van buikvet. Wat dat betreft is melk minder goed dan je misschien denkt.

Melk bevat suiker, dat bevordert de veroudering

Verder bevat melk suikers (lactose en galactose), daarvan is bekend dat ze het verouderingsproces versnellen.

Rauwe melk van grasgevoerde koeien

Als alternatief voor gepasteuriseerde melk raakt rauwe melk van grasgevoerde koeien in de mode. Dat is beter dan gepasteuriseerde melk, maar in Nederland kun je het moeilijk krijgen. Bovendien heeft ook deze melk nog steed veel suikers, die het verouderingsproces versnellen. En een volwassene heeft geen melk nodig, het is bedoeld als moedermelk voor baby’s, dus ik zou er niet te veel moeite voor doen. Zo meteen geef ik je wat alternatieven voor melk.

Heb je melk nodig voor calcium?

Veel mensen denken nog dat je melk nodig hebt voor calcium. Dit calcium zou botontkalking tegen gaan. Maar nu wordt duidelijk dat melk weliswaar veel calcium bevat, maar dat je lichaam dat waarschijnlijk niet goed opneemt. Wat dat betreft kun je veel beter bepaalde groentes eten.

Sterker nog, wetenschappers hebben nu aangetoond dat melk juist botontkalking versnelt. Dat werkt zo: het dierlijke eiwit in melk zorgt voor verzuring van je bloed. Om deze verzuring te neutraliseren gebruikt je lichaam calcium uit je botten. Op deze manier zou melk juist botontkalking veroorzaken.

Voor je calcium kun je daarom beter zo clean en gezond mogelijk eten

http://www.ingevanhaselen(...)s-alternatief-nemen/
Kort gezegd ze weten het nog steeds niet!
pi_162103630
Melk ongezond wetenschappelijk
Wat wel opvalt is dat in landen waar weinig melk wordt gebruikt, soms minder ‘Westerse ziekten’ voorkomen, zoals kanker, hart- en vaatziekten, obesitas en diabetes type 2. Kan dat aan de melk liggen? Is melk ongezond? Sommige mensen denken van wel. Maar daar is geen wetenschappelijk bewijs voor. Als je echt in de cijfers duikt, blijkt dat de link tussen melkconsumptie en het effect op ziektes maar heel klein is. Zowel positief als negatief. Bovendien spreken de resultaten van de onderzoeken elkaar vaak tegen.
http://www.thedailymilk.nl/melk-ongezond/
  woensdag 11 mei 2016 @ 22:26:25 #293
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_162103753
quote:
Volgens mij had je dit nog niet gelezen:

Overall, about 75 percent of the world's population, including 25 percent of those in the U.S., lose their lactase enzymes after weaning.7 The recognition of this fact has resulted in an important change in terminology: Those who could not digest milk were once called "lactose intolerant" or "lactase deficient." They are now regarded as normal, while those adults who retain the enzymes allowing them to digest milk are called "lactase persistent."

http://www.pcrm.org/healt(...)-lactose-intolerance

Dat 1 stam in Afrika wel melk drinkt doet niks af aan de feiten dat 75% van de wereld er allergisch voor is. Maar goed, dat zul je ook wel weer niet geloven....
Feyenoord!
  woensdag 11 mei 2016 @ 22:29:12 #294
314582 Japie77
Alle harten naar links!
pi_162103908
quote:
0s.gif Op woensdag 11 mei 2016 22:21 schreef donderdopje het volgende:

[..]

Kort gezegd ze weten het nog steeds niet!
Mensen die logisch nadenken weten dit al wel. Er zijn alleen een heleboel mensen die nog steeds luisteren naar wat iets als het voedingscentrum zeggen en daar blindelings vanuit gaan. En het voedingscentrum loopt echt hopeloos achter. Kwamen pas nog weer met een totaal verouderde schijf van vijf.
Feyenoord!
pi_162104058
quote:
0s.gif Op woensdag 11 mei 2016 22:26 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Volgens mij had je dit nog niet gelezen:

Overall, about 75 percent of the world's population, including 25 percent of those in the U.S., lose their lactase enzymes after weaning.7 The recognition of this fact has resulted in an important change in terminology: Those who could not digest milk were once called "lactose intolerant" or "lactase deficient." They are now regarded as normal, while those adults who retain the enzymes allowing them to digest milk are called "lactase persistent."

http://www.pcrm.org/healt(...)-lactose-intolerance

Dat 1 stam in Afrika wel melk drinkt doet niks af aan de feiten dat 75% van de wereld er allergisch voor is. Maar goed, dat zul je ook wel weer niet geloven....
En jij hebt dit niet gelezen:

"Dr. Weston A. Price visited the Maasai and reported that according to Dr. Anderson from the local government hospital in Kenya most tribes were disease-free. Many had not a single tooth attacked by dental caries nor a single malformed dental arch. In particular the Maasai had a very low 0.4% of bone caries. He attributed that to their diet consisting of (in order of volume) raw milk, raw blood, raw meat and some vegetables and fruits, although in many villages they do not eat any fruit or vegetables at all."

Het is dus gelul dat melk per definitie slecht is.
  woensdag 11 mei 2016 @ 22:37:09 #296
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162104334
quote:
0s.gif Op woensdag 11 mei 2016 22:26 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Volgens mij had je dit nog niet gelezen:

Overall, about 75 percent of the world's population, including 25 percent of those in the U.S., lose their lactase enzymes after weaning.7 The recognition of this fact has resulted in an important change in terminology: Those who could not digest milk were once called "lactose intolerant" or "lactase deficient." They are now regarded as normal, while those adults who retain the enzymes allowing them to digest milk are called "lactase persistent."

http://www.pcrm.org/healt(...)-lactose-intolerance

Dat 1 stam in Afrika wel melk drinkt doet niks af aan de feiten dat 75% van de wereld er allergisch voor is. Maar goed, dat zul je ook wel weer niet geloven....
Buiten dat melk niet zo gezond is als we ooit eens dachten is het leven van een melkkoe ook nog eens behoorlijk miserabel. De beestjes worden vaak kunstmatig bevrucht om een kalfje te krijgen wat weer nodig is voor de melkproductie. Na 4 jaar is de melkkoe afgeschreven terwijl een koe wel 14 jaar kan worden. Krijg ik een nare smaak van in mijn mond en bedank ik zoveel mogelijk voor melk en melkproducten.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  woensdag 11 mei 2016 @ 23:01:05 #297
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_162105415
quote:
0s.gif Op woensdag 11 mei 2016 22:29 schreef Japie77 het volgende:

[..]

Mensen die logisch nadenken weten dit al wel. Er zijn alleen een heleboel mensen die nog steeds luisteren naar wat iets als het voedingscentrum zeggen en daar blindelings vanuit gaan. En het voedingscentrum loopt echt hopeloos achter. Kwamen pas nog weer met een totaal verouderde schijf van vijf.
Blindelings nee!
Maar het komt vooral hierdoor dat jij van de leg bent!

Hekje had m ook al eens gepost!

Plus.. deze helpt ook wel eens om te bekijken
quote:
0s.gif Op woensdag 11 mei 2016 22:37 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Buiten dat melk niet zo gezond is als we ooit eens dachten is het leven van een melkkoe ook nog eens behoorlijk miserabel. De beestjes worden vaak kunstmatig bevrucht om een kalfje te krijgen wat weer nodig is voor de melkproductie. Na 4 jaar is de melkkoe afgeschreven terwijl een koe wel 14 jaar kan worden. Krijg ik een nare smaak van in mijn mond en bedank ik zoveel mogelijk voor melk en melkproducten.
tja er staat niet vaak op mijn runderlapje, deze koe werd 4 jaar!
of deze koe kwam op natuurlijke wijze om het leven!

http://9gag.com/gag/aeGwP0Q?sc=gif
in de natuur gaat het niet veel anders!
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_162107782
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 mei 2016 07:14 schreef Broomer het volgende:
DIt was wel interessant, een list van de grootste pharma settlements (met boetes) in de VS:

https://en.wikipedia.org/(...)tlements#cite_note-8

Sorry, copy paste van tabellen is een beetje kloten, dus ik kan het niet echt laten zien. Maar er staan links in naar specifieke zaken, dus dan kan je er ook een beetje in duiken.

De grootste zaak (GSK 2012) heeft een probleem met "failure to disclose safety data." Dat kan echt niet, en is een enorme fout van dat bedrijf, en daar mogen mensen best voor de bak in. Dingen als kickbacks zijn natuurlijk ook taboe. De meeste zaken zijn voor off-label promotion. Dat kan erg zijn in sommige gevallen - de 2009 Pfizer bijvoorbeeld, waar de FDA expliciet een gebruik niet toestond vanwege "safety concerns". Off-label gebruik hoeft niet per se problematisch te zijn, maar promotie is tegen de regels en kan tot problemen leiden - dat moet waarschijnlijk van zaak tot zaak bekeken worden hoe erg het werkelijk is.

Maat goed, buiten GSK 2012 en twee GMP zaken is het allemaal Sales/Marketing gone wild. Niet foute data, niet wetenschappelijke fraude, maar fout gedrag vanuit de commerciele hoek. Dat kan dan ook aangepakt worden, en moet anders georganiseerd.

Promotie van drugs zou wat mij betreft in principe vanuit een wetenschappelijk princie moeten komen (science-based medicine). Ik denk dat je dat veel meer die kant op moet regelen - geen zwaar-gesponsorde congressen/snoepreisjes, maar ziekte-centrische congressen waar wetenschappers, en specialisten, en bedrijven een (wetenschappelijk verantwoord) praatje kunnen houden. Dit alles georganiseerd vanuit de specialisten verenigingen, patientenverenigingen, en wetenschappelijke organisaties die hierin specialiseren (zoals bijv. het NKI). Die congressen zijn er in principe al, ik weet alleen niet hoe onafhankelijk die momenteel zijn. Die zouden in principe geen geld van belanghebbenden aan mogen nemen.

Klinkt dat een beetje werkbaar?
Hier wil ik toch nog eens op terugkomen. Zoals uit de link blijkt, waren de meeste grote settlements straffen voor off-label promotion.

Off-label promotion is tegen de regels, maar niet noodzakerlijkerwijs immoreel. Er zijn namelijk veel off-label toepassingen van medicijnen die wel degelijk gesteund worden door bewijs, of waar bewijs nogal moeilijk te verkrijgen kan zijn (bij zeldzame ziektes), maar waar het bij vergelijkbare ziektes wel degelijk helpt. Er is alleen geen toestemming van de FDA.

Je kan je ook afvragen of de regels soms niet te streng zijn. Het gaat immers om de patient. Die moet goedwerkende medicijnen krijgen, maar moet ook geen goedwerkende medicijnen onthouden worden.

Volgens mij ligt het wat ingewikkelder dan: "zie die settlements bewijzen dat pharma slecht is. "

Zie ook dit artikel voor wat meer background.

http://www.bioworld.com/c(...)d-useful-information
  donderdag 12 mei 2016 @ 07:15:13 #299
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162109516
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2016 00:30 schreef Broomer het volgende:

[..]

Hier wil ik toch nog eens op terugkomen. Zoals uit de link blijkt, waren de meeste grote settlements straffen voor off-label promotion.

Off-label promotion is tegen de regels, maar niet noodzakerlijkerwijs immoreel. Er zijn namelijk veel off-label toepassingen van medicijnen die wel degelijk gesteund worden door bewijs, of waar bewijs nogal moeilijk te verkrijgen kan zijn (bij zeldzame ziektes), maar waar het bij vergelijkbare ziektes wel degelijk helpt. Er is alleen geen toestemming van de FDA.

Je kan je ook afvragen of de regels soms niet te streng zijn. Het gaat immers om de patient. Die moet goedwerkende medicijnen krijgen, maar moet ook geen goedwerkende medicijnen onthouden worden.

Volgens mij ligt het wat ingewikkelder dan: "zie die settlements bewijzen dat pharma slecht is. "

Zie ook dit artikel voor wat meer background.

http://www.bioworld.com/c(...)d-useful-information
de regels voor medicatie zijn bespottelijke soft.

En als er dan iets escaleert wordt het ook nog in aparte geheime tribunaal afgehandeld. Het wordt dan voor een schijntje gesetteld.
En vervolgens kan er weer op oude voet patiënten misleid en opgelicht worden.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  donderdag 12 mei 2016 @ 07:18:11 #300
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162109525
quote:
0s.gif Op woensdag 11 mei 2016 22:31 schreef .SP. het volgende:

[..]

En jij hebt dit niet gelezen:

"Dr. Weston A. Price visited the Maasai and reported that according to Dr. Anderson from the local government hospital in Kenya most tribes were disease-free. Many had not a single tooth attacked by dental caries nor a single malformed dental arch. In particular the Maasai had a very low 0.4% of bone caries. He attributed that to their diet consisting of (in order of volume) raw milk, raw blood, raw meat and some vegetables and fruits, although in many villages they do not eat any fruit or vegetables at all."

Het is dus gelul dat melk per definitie slecht is.
...

hier in Europa en VS is raw milk verboden. Het moet bewerkt worden.

In VS zelfs langdurige celstraf voor drinken of bezit.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')