in het begin wel, maar ik denk dat het een uurtje zonder deksel moet om het vocht wat te verdampen.quote:Op donderdag 1 september 2016 17:46 schreef CrashO het volgende:
[..]
Koolvis met paneermeel in de slowcooker? Lijkt mij niet lekker.... Ik verwacht een zompige meuk maar laat het vooral weten hier hoe het uitpakt
quote:Op donderdag 1 september 2016 17:46 schreef CrashO het volgende:
[..]
Koolvis met paneermeel in de slowcooker? Lijkt mij niet lekker.... Ik verwacht een zompige meuk maar laat het vooral weten hier hoe het uitpakt
Je hebt geen oven, hè.quote:Op donderdag 1 september 2016 21:55 schreef THEFXR het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
eerst 24 uur ontdooien in de koelkast en dan met het aluminium bakje 4 uur op high.
komt er perfect uit.
jawel, maar in de oven verbrand de toplaag bij 175 nog. denk probeer het eens zo.quote:
je kan het ook positief zien ipv de zure tante uit te hangen, ik heb iets geprobeerd en het werkt!quote:
Gaan we schelden?quote:Op donderdag 1 september 2016 22:16 schreef THEFXR het volgende:
[..]
je kan het ook positief zien ipv de zure tante uit te hangen, ik heb iets geprobeerd en het werkt!
Doe ik erg regelmatig eigenlijk. Maar nooit bevroren (rauw) vlees. En ook niet zonder kookvocht. Eigenlijk alleen diepvriesgroenten. Zoals vandaag, kruiden (boemboe), tomatenpuree, kokosmelk en een zak bevroren soepgroenten. En ik had een geweldige curry na 4 uur op high. Waarbij die groenten nog een bite hadden. Met vers zou het net zo zompig als blikvoer geworden zijn.quote:Op woensdag 31 augustus 2016 15:52 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Het is sowieso een slecht idee om bevroren spul in de slowcooker te doen!
Precieze hoeveelheden weet ik niet, maar ik doe als basis altijd sojasaus, gember, citroensap, Spaanse peper, knoflook en chillisaus, evt met een beetje zelfgetrokken bouillon. Soms een citroengrasje erbij. Evt een drupje honing, maar daar ben ik zelf niet weg van.quote:Op donderdag 1 september 2016 23:38 schreef MutedFaith het volgende:
Ik heb sinds kort ook een slowcookert. Vandaag voor t eerst gebruikt en spare ribs gemaakt. Mijn marinade was iets te tomaterig, maar na 7 uur op low viel het vlees al van t bot als je er naar keek. Dat maakte veel goed.
Iemand een goeie marinade die ik volgende keer kan proberen?
Zeik ik jou af?quote:Op vrijdag 2 september 2016 00:13 schreef THEFXR het volgende:
[..]
gaan we constant anderen afzeiken?
Als ik bezoek heb, gaan ze nog een kwartiertje onder de grill. Is het puur voor mij, dan niet. Daar ben ik te lui voorquote:Op vrijdag 2 september 2016 01:27 schreef tralalala het volgende:
Bakken jullie de spareribs nog af in de oven? Ik vind een beetje bite aan de buitenkant wel lekker.
Ik verbaas mij altijd over hoe Amerikanen die dingen klaarmaken, daar gaan hele flessen Cola, zakken bruine suiker en weet ik veel wat in.
Binnenkort maar eens een doos spareribs halen bij de Makro en wat proberen.
dat is wat jij vind, ik doe geen eieren in de waterkoker. het was een experiment en misschien hebben meerdere mensen hier iets aan.quote:Op vrijdag 2 september 2016 08:45 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Zeik ik jou af?
Ik vind dit soort experimenten een beetje niveau eieren koken in een waterkoker. Ja, het kan, maar daar is het apparaat niet voor bedoeld.
Maar die kritiek is toch niet op jouw persoonlijk gericht?
Gast. Doe niet zo op je pik getrapt.quote:Op vrijdag 2 september 2016 11:58 schreef THEFXR het volgende:
[..]
dat is wat jij vind, ik doe geen eieren in de waterkoker. het was een experiment en misschien hebben meerdere mensen hier iets aan.
ik zie je gewoon vaak kritiek hebben in dit topic, mensen wonen niet met je samen ofzo.
okay, doe je best. we gaan nu weer ontopicquote:Op vrijdag 2 september 2016 12:22 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Gast. Doe niet zo op je pik getrapt.
Ook als je soms op de fb pagina van slowcookers kijkt. Willen mensen appelmoes maken in de sc. Da's helemaal zo raar. 15 min in een pan en het is ook klaar, heeft nul toegevoegde waarde.quote:Op vrijdag 2 september 2016 17:03 schreef oh-oh het volgende:
Mwah ik ben het wel met Lienekien eens hoor, tis een beetje als die broodbakhype ineens, in die sc, doe het lekker in je oven, sneller klaar en brood zoals brood moet zijn.
Bevroren witvis is toch al amper wat, als je het in de sc mikt blijft er toch echt alleen maar vocht over?
het zit toch in een aluminium bakje, net zoals je het in de grill zet, bij mij in de airgrill verbrandde het van boven bij 175 graden, ontdooid. dus heb ik het eens zo geprobeerd, wat mij beter beviel, gewoon gaar en niet verbrand.quote:Op vrijdag 2 september 2016 17:03 schreef oh-oh het volgende:
Mwah ik ben het wel met Lienekien eens hoor, tis een beetje als die broodbakhype ineens, in die sc, doe het lekker in je oven, sneller klaar en brood zoals brood moet zijn.
Bevroren witvis is toch al amper wat, als je het in de sc mikt blijft er toch echt alleen maar vocht over?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |