welk recept is dit dan?quote:Op dinsdag 3 september 2019 11:44 schreef Lucky2Bastard het volgende:
Er ontbreekt iets op de afbeelding:
[ afbeelding ]
De zak boven de bosuitjes. Geef dat vanmiddag even door bij de comtrole, dat je het niet zag liggen.quote:Op dinsdag 3 september 2019 11:55 schreef chufi het volgende:
OK, ik zie geen fusilli's .. verwarrend allemaal
ik zie nergens een rezept met fussili...quote:Op dinsdag 3 september 2019 11:57 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
De zak boven de bosuitjes. Geef dat vanmiddag even door bij de comtrole, dat je het niet zag liggen.
Je kan ook een gewone pan op zetten met olie en ze met een schuimspaan eruit halen hoor.quote:Op vrijdag 31 januari 2020 12:33 schreef Voxs het volgende:
Ik zou bijna een frituurpan willen hebben!
oh nou moet ik wel een keertjequote:Op vrijdag 31 januari 2020 12:39 schreef oma-Nijn het volgende:
[..]
Je kan ook een gewone pan op zetten met olie en ze met een schuimspaan eruit halen hoor.
Lekker!quote:Op vrijdag 31 januari 2020 12:03 schreef oma-Nijn het volgende:
Op verzoek van @:cafca mijn recept voor kaaskroketten.
[ afbeelding ]
Zo worden ze.
[ afbeelding ]
Als ik er aan denk zal ik nog een foto maken van één die gefrituurd is.
Je kan er natuurlijk ook een krokettenmodel van maken, maar mijn ervaring is, dat die sneller openbarsten en dit is een mooie maat voor tussen 2 boterhammen.
Oehhhh, geen idee. Dat heb ik nooit geprobeerd.quote:Op vrijdag 31 januari 2020 12:47 schreef cafca het volgende:
[..]
Lekker!
Zouden ze ook in de airfryer kunnen?
Ik zal het eens proberen. Laat het wel wetenquote:Op vrijdag 31 januari 2020 12:49 schreef oma-Nijn het volgende:
[..]
Oehhhh, geen idee. Dat heb ik nooit geprobeerd.
Als je het recept maakt, zou je die ballen kunnen inspuiten met wat zonnebloemolie. Denk dat de buitenkant anders barst en de boel leegloopt.quote:Op vrijdag 31 januari 2020 12:47 schreef cafca het volgende:
[..]
Lekker!
Zouden ze ook in de airfryer kunnen?
quote:Op dinsdag 4 februari 2020 12:37 schreef cafca het volgende:
Vegetarische linzen-walnotenburgers (8 stuks)
Ingredienten:
100 g gedroogde linzenmix
100 g walnoten
100 g havermout
2 el. sesamzaad
100 g (kastanje)champignons
100 g geraspte kaas
1 ui
3 tenen knoflook
1-2 eieren
1 tl. koriander
1 tl. chilipoeder
1,25 el. sojasaus
evt zout en peper
Paneermeel
Bereiden:
Was en kook de linzen.
Hak de walnoten fijn.
Snijd de knoflook en de ui fijn en bak op een niet te hoog vuur totdat de ui glazig is. bak de champignons mee en voeg de chili en koriander toe. Als de champignons goed gebakken zijn, maal ze in de keukenmachine fijn tot een smeuïg mengsel.
Mix in een mengkom met de hand de linzen, walnoten, het ui-champignonmengsel en de havermout door elkaar en voeg sojasaus, de kaas en het sesamzaad toe. Kluts het ei en meng het erdoor maak op smaak met peper en zout, en voeg eventueel paneermeel toe om een goed, plakkerig geheel te krijgen om burgers van te maken.
Vorm burgers zo groot als je ze wilt, en bak ze in een koekenpan om en om tot ze goed stevig zijn.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |