Nope, ik ben recepten aan het opnoemen hier waar hij direct of indirect mee te maken had.quote:
IC .. MaryMouse was soms ook wel goed met receptjes .. Goed Ik had vandaag iets bij elkaars gehusseld zooitje vegatarisch..... Niks bijzonders...quote:Op maandag 8 mei 2017 23:21 schreef knokkels het volgende:
[..]
Nope, ik ben recepten aan het opnoemen hier waar hij direct of indirect mee te maken had.
Vandaag uit eten geweest omdat een kennis morgen weer terugvliegt naar de VS.quote:Op maandag 8 mei 2017 23:25 schreef chufi het volgende:
[..]
IC .. MaryMouse was soms ook wel goed met receptjes .. Goed Ik had vandaag iets bij elkaars gehusseld zooitje vegatarisch..... Niks bijzonders...
Dat was best goddelijk inderdaad.quote:
whehehehe Ow jaquote:
Jammer van de halve marinade. Geen zin om naar de winkel te gaan, dus miste wat honing en wat andere kruiden. Nou ja, de eerste smaakte bestquote:
quote:Hey, knok. Gaan we pannenkoeken bakken?
Gooi eerst maar wat olie (arachide, slaolie, oid in een pan/frituurpan. Tot 160 graden laten verhitten. Stukje brood erin. 5 seconden, dan is ie bruin? Klaar.quote:-Hmmmm nee.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op vrijdag 6 oktober 2017 18:02 schreef chufi het volgende:
Hahaha Thk Knoks..Live a little LekkerSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Op zondag 7 oktober 2018 02:15 schreef MTheBassman het volgende:[/b]
Jij hebt wat rare shit in je lijst staan Knokkels :P
Hmmmmmmmmmquote:Op vrijdag 6 oktober 2017 18:08 schreef chufi het volgende:
[..]
Ben benieuwd naar Lucky's zoete muisbroodjes
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Mozzarella!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.🌳♪💻🌳🌳🌲
Peace Love
2c Ondertiteling activeren als deze beschikbaar is. Druk nogmaals op C om de ondertiteling te verbergen.
3. Ambient modern
quote:Op vrijdag 14 december 2018 20:05 schreef Lucky2Bastard het volgende:
Sas! Aap popcorn flashback.
Net gehaktballetjes gemaakt voor oudejaarsavond. Lekker op tijd hč.
Spinazie á la creme gekookte Aardappeltjes met Visstics.quote:
Klinkt goedquote:Op zondag 16 december 2018 16:55 schreef Deisyy het volgende:
Vanavond staat er Tiroler Gröstl op het menu, lekker gerecht wat ik regelmatig at als in in Oostenrijk was voor wintersport.
[ afbeelding ]
Ingrediënten voor 2 personen:
700 gram aardappelen
1 ui
1 teen knoflook
300 gram spek in dobbelsteentjes
2 keer 2 eetlepels boter
zout en (vers gemalen) zwarte peper
1 theelepel marjolein
2 eetlepels gehakte peterselie
2 eieren
Kook de aardappelen ongeveer 10 minuten in de schil. Giet de aardappelen af en verwijder de schil. Snijd de aardappelen in plakjes. Bak ondertussen de spekjes in boter. Als de spekjes bijna klaar zijn, zet dan het vuur lager en voeg de ui en knoflook toe. Bak het geheel totdat de ui mooi glazig is. Smelt boter in een pan en voeg hier de aardappelplakjes aan toe. Bak de aardappeltjes tot ze goudbruin worden, schep het geheel regelmatig om! Voeg het mengsel met de spekjes toe aan de aardappelen en breng het geheel op smaak met zout, peper en marjolein. Wil je de Tiroler Gröstl nog voedzamer en smaakvoller maken, voeg dan nog 250 gram gekookt rundvlees of een restje varkensgebraad aan het gerecht toe. Bak ondertussen de eieren en breng op smaak met zout en peper. Doe de Gröstl op de borden, strooi er wat peterselie over en leg er een gebakken spiegelei bovenop. Eet smakelijk!!
Tip: serveer de Tiroler Gröstl met een lekkere frisse salade.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |