Eens! Slechter zelfs.quote:Op zaterdag 26 maart 2016 14:01 schreef Myraela het volgende:
Voor smeltkaas lijkt die niet beter te smelten dan elke andere kaas. Of ligt dat aan mij?
Dubbelgeslagen schnitzel? Soort cordon bleu?quote:Op zaterdag 26 maart 2016 20:10 schreef Sylvana het volgende:
Schnitzel Calzone, aardappelbolletjes en gemengde ijsbergsla met yoghurtdressing
Ja zoiets, en dan gevuld met tomaat en mozzerella en met geraspte kaas en kruiden eroverheen enzoquote:Op zaterdag 26 maart 2016 22:19 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Dubbelgeslagen schnitzel? Soort cordon bleu?
Bij aardappelbolletjes denk ik aan aardappelkroketjes maar dan dus die bolletjes.quote:Op zaterdag 26 maart 2016 22:25 schreef Sylvana het volgende:
[..]
Ja zoiets, en dan gevuld met tomaat en mozzerella en met geraspte kaas en kruiden eroverheen enzo
Had er toevallig een foto van gemaakt, dus dan heb je er een beter beeld bij
[ afbeelding ]
Haha tja van de Aviko noemen ze dit bolletjes en geen krieltjes.quote:Op zaterdag 26 maart 2016 22:28 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Bij aardappelbolletjes denk ik aan aardappelkroketjes maar dan dus die bolletjes.
Niet aan krieltjes
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |