abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 21 februari 2016 @ 11:12:04 #1
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_160087140
registreer om deze reclame te verbergen
Het enige topic wat ik over deze sporten kon vinden is inmiddels een jaar of 8 oud, dus een nieuw topic is wel op zijn plaats denk ik, zeker zo richting de Spelen in Sochi :)

Ik moet er wel gelijk bij zeggen dat ik de sporten niet op de voet volg, maar af en toe kijk ik het, en het zijn allemaal toch erg mooie sporten om te zien.
Het lijkt me ook een prima plek om zo de prestaties van de Nederlanders in de gaten te houden, zodat ze al wat bekender zijn tegen de tijd dat we naar de wedstrijden in Sochi zitten te kijken *O*
Bijkomend voordeel is dat we dan ook de toppers al een beetje kennen, ik probeer hier in elk geval de uitslagen van de belangrijkste wedstrijden te plaatsen.

Bij deze sporten is het zo dat er bij wedstrijden 2 runs afgewerkt worden, waarbij de tijden bij elkaar opgeteld worden. Uiteraard wint de snelste totale tijd.

Veel mensen weten het verschil niet tussen rodelen en skeleton, om dat even uit de wereld te helpen: bij het rodelen ligt men op de rug op de slee, terwijl je bij het skeleton juist op je buik, dus head-first, naar beneden gaat.

Rodelen

armin-zoeggeler-514.jpg

Het rodelen bij de mannen wordt gedomineerd door Duitsland, na 4 van de 9 wedstrijden bij de singles staan er Duitsers op de plaatsen 1, 2, 4 en 5 in de World Cup, met Felix Loch op kop. Alleen de Rus Albert Demchenko weet zich daartussen staande te houden. Noemenswaardig is ook de nummer 6, de Italiaanse legende Armin ZŲggeler, 2-voudig Olympisch kampioen, 6-voudig wereldkampioen en 10-voudig winnaar van de World Cup, en dat allemaal alleen maar bij de singles.
De doubles worden alleen door de mannen gedaan, daar gaan de Duitsers Wendl en Arlt aan de leiding, zij wonnen tot nu toe alle wedstrijden.
Voor Nederland probeert Dirk Jongkind zich via de Nations Cup te kwalificeren voor de World Cup (als ik het goed begrijp worden die wedstrijden vlak voor de World Cup gehouden, en hoeft alleen de top-15 van de World Cup zich niet te kwalificeren), tot nu toe nog zonder succes.

Bij de vrouwen is hetzelfde beeld zichtbaar, de Duitse dames staan op 1, 2 en 3, aangevoerd door Natalie Geisenberger.
Ergens onderaan staan Melanie en Janika Heinzelmaier namens BelgiŽ, zij hebben allebei alleen meegedaan bij de eerste wedstrijd in Igls. Ik heb nog niks over ze kunnen vinden, echter kwam ik tijdens het zoeken wel een zus van hun tegen, Katrin Heinzelmaier. Zij is ongeveer 16 jaar jong, geboren in Oostenrijk en heeft al namens BelgiŽ meegedaan aan de World Cup (ook alleen in Igls). Bij dit seizoen zie ik haar staan in de stand om de Junior World Cup, met een DNF en een 23e plaats, echter wel voor Oostenrijk.
Als iemand meer informatie heeft over de zussen Heinzelmaier, hoor ik het graag. Anders ga ik zelf ook nog wel even zoeken :)

Skeleton

Kimber-Martins-Dukurs.jpeg

De beste atleet bij de mannen is op dit moment de Let Martins Dukurs, winnaar van het zilver in Vancouver, wereldkampioen bij de laatste twee WK's en hij won de drie vorige seizoenen in de World Cup. Ook dit jaar gaat hij weer aan de leiding, hij won vier van de vijf wedstrijden en eindigde een keer als tweede. De enigen die enigszins (relatief gezien) in de buurt kunnen blijven zijn de Rus Tretjyakov en de oudere broer van Dukurs, Tomass.
Er staan 2 Nederlanders in de ranking, Gert Koetje (die vandaag zijn 23e verjaardag viert *O*) en Lars Arts, beiden doen doorgaans een niveau lager mee dan de World Cup.
Tot een tijd terug hadden we ook nog Peter van Wees die met zijn busje van wedstrijd naar wedstrijd trok, zo nu en dan met de Amerikanen op kon trekken en regelmatig in de top-25 terechtkwam.

Bij de vrouwen zit het iets dichter bij elkaar. De Duitse Marion Thees staat vrij ruim op kop, maar daarachter zitten de Engelse Yarnold, de Duitse Huber, de Amerikaanse Uhlaender en de Canadese Reid niet ver van elkaar af.
Voor Nederland doet Joska le Contť mee in de World Cup, en zeker niet onverdienstelijk. Na 6 wedstrijden staat ze nu op een knappe 17e plaats. Beste plaats is tot nu toe de 11e plek in Whistler, top-8 zal ze een keer moeten halen om naar de Spelen te mogen, dit zou best mogelijk kunnen zijn :)

BobsleeŽn

940-zubkov-8col.jpg

Bij de mannen tweemansbob gaat het team van de Amerikaan Steven Holcomb aan de leiding in de World Cup, nadat ze de eerste drie wedstrijden wisten te winnen. Hij wordt gevolgd door de rus Alexander Zubkov en de Canadees Lyndon Rush. Vooral achter Holcomb zit alles bijzonder dicht bij elkaar.
Er staan twee Nederlanders in de stand om de World Cup, aangevoerd door Edwin van Calker op de 20e plaats. Als je je bedenkt dat hij er in Whistler niet bij was (ja, dat is inderdaad de baan waar hij tijdens de Spelen in 2010 toch niet naar beneden ging) is dat een knappe prestatie, dit seizoen heeft zijn team al een 6e en een 9e plek gehaald.
Op de 25e plek staat Ivo de Bruin, die het seizoen begon met een 11e plek in zowel Lake Placid als in Park City.

Bij de viermansbob zien we grofweg dezelfde namen, Zubkov gaat hier ruim aan de leiding, hij won de eerste vier wedstrijden en werd een keer tweede. Hij wordt gevolgd door Holcomb en de Duitsers Arndt en Machata.
Edwin van Calker staat hier op een 38e plek, echter begon hij het seizoen wel knap met twee 11e plaatsen. Ivo de Bruin staat hier op de 61e plaats.

Tot slot het onderdeel waarop Nederland in principe de meeste kans heeft op succes, de tweemansbob bij de vrouwen (volgens mij noemt men het niet de tweevrouwsbob :+).
Ruim aan kop gaat hier de Canadese Kailie Humphries, zij werd met haar team vandaag voor het eerst verslagen, derde, nadat ze de eerste vijf wedstrijden wist te winnen. Ze wordt gevolgd door de Duitse vrouwen Sandra Kiriasis en Cathleen Martini.
Maar nu komt het, op de zesde (!) plaats staat onze eigen Esmť Kamphuis. Op de Olympische baan van Whistler werd ze al vierde dit seizoen, en vandaag wist ze dat in Altenberg te herhalen. Zij is dus zeker in staat om zich gewoon tussen de wereldtop te vestigen, eigenlijk is ze daar zelfs al een beetje een onderdeel van _O_

Zo is het uiteindelijk een erg lang verhaal geworden zie ik nu, maar ik heb in de tijd dat ik hiermee bezig ben geweest zelf al een boel opgestoken over wat op het moment grofweg de krachtsverhoudingen zijn in de verschillende disciplines, iets wat ik anders richting Sochi toch wel zou doen. Nu kan iemand anders zich alvast die moeite besparen :+

Als iemand aanvullingen/opmerkingen/resultaten etc. heeft, posten *O*
En voor vragen over de sport ben ik denk ik niet echt de juiste persoon (ik ben absoluut geen kenner), maar ik zou zeggen, stel ze gewoon en wie weet komt er iemand langs die het wel weet. En anders gaan we gewoon even zoeken :+
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_160089396
Dit is daadwerkelijk de treurigste en meest onzinnige rodelwedstrijd die ik ooit gezien heb, hoe kun je blij zijn met een overwinning in zo'n irreguliere wedstrijd :') :') Tevens de FIL om deze wedstrijd te laten doorgaan :W

[ Bericht 8% gewijzigd door Columbiafan op 21-02-2016 13:12:50 ]
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 21 februari 2016 @ 15:00:52 #3
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_160092354
quote:
0s.gif Op zondag 21 februari 2016 13:05 schreef Columbiafan het volgende:
Dit is daadwerkelijk de treurigste en meest onzinnige rodelwedstrijd die ik ooit gezien heb, hoe kun je blij zijn met een overwinning in zo'n irreguliere wedstrijd :') :') Tevens de FIL om deze wedstrijd te laten doorgaan :W
Run 2 helemaal gemist ;(

Maar hoe kut het ook is met de omstandigheden, ik kan het Fedorov niet kwalijk nemen dat hij blij is. Verantwoordelijkheid ligt volledig bij de FIL en als die zeggen dat het doorgaat moet je er gewoon vol voor gaan.

http://www.fil-luge.org/d(...)im-viessmann-weltcup

Klein steekje van FIL richting de Duitsers wel in het verslag ~O>

quote:
Ein Protest der deutschen Mannschaft wegen der irregulšren Witterungsbedingungen, wurde von der Jury abgelehnt. „Ich hatte MŁhe, meine Athleten Łberhaupt zum Start zu motivieren“, sagte der deutsche Cheftrainer Norbert Loch. Von widrigen Witterungsbedingungen im Hochsauerland hatte vor drei Jahren der Deutsche Chris EiŖler profitiert und im Olympiawinter 2013/2014 vŲllig Łberraschend seinen bislang einzigen Sieg im Viessmann-Weltcup feiern dŁrfen.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 21 februari 2016 @ 17:15:44 #4
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_160095991
registreer om deze reclame te verbergen
Oskars Melbaris, wat een run _O_
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 21 februari 2016 @ 17:17:11 #5
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_160096026
Melbardis wint :D :D
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 26 februari 2016 @ 14:58:39 #6
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_160232272
Tina Hermann wint de World Cup nadat ze ook de laatste race overtuigend wint. De 15-jarige Britse Ashleigh Pittaway debuteert in de World Cup na haar jeugdolympisch goud van vorige week en die deed het met 2 uitstekende runs erg goed _O_
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 10 april 2016 @ 16:15:45 #7
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_161329401
registreer om deze reclame te verbergen
Christoph Langen stopt na 6 jaar als hoofdcoach van de Duitse bobsleeŽrs en maakt een flinke stap omhoog naar....het Zwitserse juniorenteam :+

http://www.ibsf.org/en/ne(...)es-swiss-junior-team
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 8 juni 2016 @ 20:08:25 #8
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_162849153
Maximilian Arndt en zijn remmer Martin Putze stoppen er per direct mee -O-

http://www.bobteam-arndt.de/Goodbye-23.html
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 30 juni 2016 @ 15:40:28 #9
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_163412899
Mogelijk een Spaans damesteam in de World Cup komend seizoen:
https://www.facebook.com/(...)8/?type=3&permPage=1
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 9 september 2016 @ 19:19:40 #10
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_165205848
Vandaag en morgen de "Summer Push World Championships" in RoemeniŽ, met de startbaan uit Groningen die schijnbaar is opgebouwd daar :P

Twee Nederlandse skeletonners doen mee, Bram Zeegers en Joska le Contť. Er zijn maar zes deelnemers in beide wedstrijden, vooral uit RoemeniŽ en dan nog wat verdwaald spul uit Zweden en Spanje. Op de baan zou Joska de concurrentes van vandaag sowieso helemaal zoek sleeŽn, geen idee hoe dat nu gaat zijn :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 9 september 2016 @ 20:03:40 #11
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_165206950
We hebben brons!

14203225_705314459620741_4732579089003044439_n.jpg?oh=f3038b989009cd957699210517da526f&oe=5876B617

14225474_705314486287405_6313117782369150321_n.jpg?oh=5b314ffa759f3c95a21af3367b95fbe4&oe=5842B8B1
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 20 september 2016 @ 13:38:40 #12
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_165449610
Het wordt ondertussen steeds serieuzer met de Spanjaarden, als ik het goed begrijp willen ze komend seizoen een volledig mannen- en vrouwenteam hebben in de diverse competities :)

http://www.marca.com/depo(...)68aeb0c6a8b4659.html

Voeg daar Jazmine Fenlator en haar gloednieuwe Japanse bob namens Jamaica nog bij en het veld begint eindelijk weer eens wat diversiteit te krijgen :Y
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 20 september 2016 @ 13:43:53 #13
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_165449695
Tyson Gay gaat trouwens proberen om zich voor de Amerikaanse teams voor komend seizoen te plaatsen, net als Ryan Bailey en Lolo Jones (die natuurlijk al wel ervaring heeft in het bobsleeŽn).
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 22 september 2016 @ 10:09:33 #14
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_165489284
Gay heeft gisteren toch niet meegedaan aan het nationaal pushkampioenschap. Hij had nog geen tien keer een slee aangeduwd en dus besloot men om hem te laten kijken en leren, zodat hij mogelijk later in de week bij de combinatiewedstrijd (piloot + remmer) wel mee kan doen. Ryan Bailey deed wel mee en won gelijk :)

Men’s Pilots
1. Justin Olsen 10.13 (5.04, 5.09);
2. Dustin Greenwood 10.45 (5.23, 5.22);
3. Nick Cunningham 10.48 (5.22, 5.26);
4. Code Bascue 10.58 (5.29, 5.30);
5. Geoff Gadbois 10.85 (5.44, 5.43);
6. Hunter Church 10.86 (5.44, 5.44);

Women’s Pilots
1. Elana Meyers Taylor 10.99 (5.49, 5.50);
2. Jamie Greubel Poser 11.35 (5.68, 5.67);
2. Brittany Reinbolt 11.35 (5.69, 5.66);
4. Kristi Koplin 11.45 (5.73, 5.72);
5. Kristen Hurley 11.58 (5.79, 5.79);
6. Nicole Vogt 11.65 (5.82, 5.83);

Men’s Push Athletes
1. Ryan Bailey 10.05 (5.00, 5.05);
2. Evan Weinstock 10.15 (5.05, 5.10);
3. Carlo Valdes 10.16 (5.08, 5.08);
4. Sam McGuffie 10.21 (5.09, 5.12);
5. Austin Landis 10.23 (5.10, 5.13);
6. James Reed 10.27 (5.10, 5.17);
7. Nathan Gilsleider 10.28 (5.12, 5.16);
8. Chris Kinney 10.30 (5.13, 5.17);
9. Lou Moreira 10.31 (5.13, 5.18);
10. Adrian Adams 10.33 (5.15, 5.18);
11. Sam Michener 10.36 (5.14, 5.22);
11. Casey Wickline 10.36 (5.16, 5.20);
13. Hakeem Abdul-Saboor 10.38 (5.16, 5.22);
14. Brent Fogt 10.40 (5.19, 5.21);
15. Frank Del Duca 10.42 (5.20, 5.22);
16. David Cremin 10.45 (5.21, 5.24);
17. Nicholas Taylor 10.46 (5.22, 5.24);
18. Dillon Schrodt 10.60 (5.25, 5.35);
19. Deangelo Wilson 10.66 (5.28, 5.38);
20. Miles Dunlap 10.72 (5.30, 5.42);
21. Kristopher Enslen 10.78 (5.37, 5.41);

Women’s Push Athletes
1. Aja Evans 10.92 (5.45, 5.47);
2. Kehri Jones 10.95 (5.47, 5.48);
3. Nikia Squire 11.06 (5.52, 5.54)
4. Lauren Gibbs 11.08 (5.53, 5.55);
5. Briauna Jones 11.09 (5.54, 5.55);
6. Cherrelle Garrett 11.15 (5.56, 5.59)
7. Lolo Jones 11.18 (5.57, 5.61)
8. Terra Evans 11.20 (5.60, 5.60);
9. Maureen Ajoku 11.43 (5.71, 5.72);
10. Bonnie Kilis 11.56 (5.80, 5.76);
11. Sable Otey 11.67 (5.83, 5.84)
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 22 september 2016 @ 18:25:14 #15
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_165497575
De Nederlandse Ghanees/Ghanese Nederlander Akwasi Frimpong heeft de Ghanese bob- en skeletonbond opgericht en is daarmee nu lid van de IBSF _O_
http://www.ibsf.org/en/news/19840-ghana-new-ibsf-member

Hij was zelf in 2013 al lid van het Nederlandse bobsleeteam en hoopt nu Ghana te gaan vertegenwoordigen in het skeleton.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 23 september 2016 @ 15:02:56 #16
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_165515150
Ghanese Nederlander wil wintersportwereld veroveren

De wedstrijden in de North American Cup gaat hij sowieso doen komend seizoen, verder hoopt hij op genoeg funding om in Sochi en Pyeongchang in februari en maart mee te kunnen doen aan de "International Training Period" :)
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 27 september 2016 @ 11:29:24 #17
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_165598022
Anja Schneiderheinze heeft haar afscheid aangekondigd. Ze is 38, maar toch is het best een opvallend moment eigenlijk: het seizoen begint bijna en ze is regerend wereldkampioene :o

Een carriŤre van 15 jaar, olympisch goud als remster, vicewereldkampioene en wereldkampioene als pilote, toploopbaan _O_

https://www.facebook.com/bsdpress/posts/1140771152651421
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 27 september 2016 @ 11:31:09 #18
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_165598056
En nieuws uit Letland: Oskars Melbardis (regerend wereldkampioen in de viermansbob) mist het eerste deel van het seizoen door een operatie. In januari komt hij weer terug.
http://www.bobslejs.lv/bo(...)atgriezisies-janvari

Zijn welbekende rugproblemen dus, om Łberhaupt bobsleeŽr te kunnen blijven is de operatie schijnbaar noodzakelijk.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 21 oktober 2016 @ 11:13:59 #19
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_166102765
Het lijkt erop dat we voor het eerst een mogelijk Pools damesteam gaan krijgen:
https://www.facebook.com/pzbis

Mooie slee ook:

14708127_689416367882577_6383540211747608164_n.jpg?oh=002e9799b205d317eefe9f1df4f90b0a&oe=5894BCA4

Dat zou uitstekend nieuws zijn, zeker nadat in de afgelopen maanden ook al berichten over Jamaicaanse, Spaanse en Chinese teams naar boven kwamen. Het vrouwenbobsleeŽn heeft heel hard nieuwe deelnemende landen nodig.

Ook de heren zijn in Sigulda aanwezig, waar deze dagen heel veel internationale toppers in het bobsleeŽn en skeleton aan het trainen zijn.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 3 november 2016 @ 11:39:36 #20
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_166388101
De lijst van sporters die dreigen met een boycott van het WK in Sochi komende winter (met name skeleton) wordt steeds groter..

Elizabeth Yarnold (GBR) - "Ik denk serieus na over een boycott"
Laura Deas (GBR) - "Als er ook maar iets verdachts staat in McLaren Report #2 ga ik niet"
Kim Meylemans (BEL) - "Ik ga niet"
Katie Tannenbaum (ISV) - "Ik ga niet"
Broers Dukurs (LAT) - Vader/coach gaat sowieso niet, deelname van de broers is nog onzeker
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 3 november 2016 @ 16:13:10 #21
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_166393048
quote:
Team Ghana had a successful training in whistler, Canada, despite the two crashes. Below a recap from Ghana's very first skeleton athlete, Akwasi Frimpong.

"Nothing worth doing is going to be easy!

The training in Whistler on the most dangerous, intimidating, and fastest track in the world has been a great learning experience. The last two days was a struggle and frustrating, but I learned a lot from it. On Tuesday I crashed on my own sled and the sled broke. On Wednesday I went back at it on a sled rental and crashed on the rental sled as well doing a 180, spinning around sliding backwards. I handled it well and did not get injured.

Overall I improved very quickly on the whistler track for a beginner with awesome coaches from IBSF. I have not mastered the track or my driving skills, but I am definitely not intimidated by the sport or the whistler track thanks to the camp. I can only get better from here. I thank God for keeping me safe and I thank all of you for your prayers and unconditional support.

Now heading back to Calgary and hopefully my sled will be fixed before training and racing in Calgary next week. The struggle is real, but so are the blessings." #teamghana #teamghanaskeleton #roadtobeijing2022
14925575_326248797738939_7861775231801832307_n.jpg?oh=ce0aa8b117b71ed6a5705743e1e67474&oe=588C74FD
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 23 november 2016 @ 14:18:47 #22
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_166848395
Kijk nou eens wie elkaar gisteravond in de sportschool in Whistler tegen zijn gekomen :D

15203246_336030530094099_3115968946904329989_n.jpg?oh=5670a1b0552dd2ae1124db62160111f2&oe=58C8548A

Voor de duidelijkheid: Joska le Contť, de Ghanees/Nederlandse skeletonner Akwasi Frimpong die Ghana naar de OS 2022 wil brengen en natuurlijk Kimberley Bos :)
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 26 november 2016 @ 10:37:43 #23
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_166906713
Rodelen vanuit Winterberg live op Eurosport, ook die World Cup is begonnen *O*
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 26 november 2016 @ 15:35:46 #24
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_166912181
Geisenberger, HŁfner en Eitberger dominant bij de vrouwen, meer bijzonder is dat we bij de dubbels ook een Duits podium hadden :o

Geueke/Gamm zijn definitief doorgebroken door Wendl/Arlt te verslaan en tweede te worden.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 2 december 2016 @ 16:00:40 #25
284411 crew  heywoodu
heywoodu
pi_167049279
We gaan dubbelen op Eurosport 2 vanuit Lake Placid :Y)
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')