Bij ons is het met rode pesto, groene is ook niet echt geliefd.quote:Op maandag 11 januari 2016 16:07 schreef Tante_Soesa het volgende:
Ik denk dat pasta met pesto wel scoort
Bij mijn kindjes dus niet. Want het is groen! Succesrecept hier: zoete aardappelfrites!
Otje ook Sowieso doet rauwkost het hier goed, bij voorkeur met in de oven geroosterde aardappel of zoete aardappel.quote:Op maandag 11 januari 2016 23:11 schreef .Sparkling. het volgende:
Eva vindt alles met pasta lekker. En wraps. Die dan het liefste met zo min mogelijk vulling, alleen wat rauwkost. Culinair wezen die dochter van mij
Oeh, heb je daar een recept bij?quote:Op maandag 11 januari 2016 20:11 schreef L-E het volgende:
Spinazie-geitenkaas-poffertjes: poffertjesbeslag maken, verse spinazie (wat fijner maken) erbij doen, zachte chevre erbij, en bakken maar. Lekker met een tomatensalade (met rode ui en olijfolie).
Dat was het recept Je maakt beslag, doet er spinazie en geitenkaas bij, en je bakt poffertjes. Succes!quote:Op dinsdag 12 januari 2016 10:44 schreef _Ophelia_ het volgende:
[..]
Oeh, heb je daar een recept bij?
Echt vers gemaakt bedoel je dan? Dit pakje is namelijk zo ontzettend vies, sowieso aardappel uit een pakjequote:Op donderdag 14 januari 2016 15:17 schreef CafeRoker het volgende:
Vanavond maar eens goed teruglezen.
De zelfgemaakte variant hiervan scoort altijd hoog.
[ afbeelding ]
Ik dacht altijd dat je spinazie niet weer mocht opwarmen of is dat inmiddels achterhaald?quote:Op donderdag 14 januari 2016 13:45 schreef Piekie81 het volgende:
Ideaal om een avond van te voren te maken en weer op te warmen als je wilt gaan eten.
Ja, dat mag. Het is wel belangrijk dat je restjes spinazie na de eerste bereiding snel laat afkoelen en in de koelkast bewaart, bij 4 tot 7 graden Celsius. Zo krijgen bacteriën die de potentieel schadelijke stof nitriet produceren, minder kans om te groeien. Bewaar restjes nitraatrijke groente niet langer dan 2 dagen in de koelkast en geef ze niet aan kinderen die nog geen 6 maanden oud zijn. Invriezen van spinazie mag overigens ook gewoon.quote:Op vrijdag 15 januari 2016 08:58 schreef geppie het volgende:
[..]
Ik dacht altijd dat je spinazie niet weer mocht opwarmen of is dat inmiddels achterhaald?
Dit ja. Assorti groenten (warm/koud) op tafel, reepjes vlees of rulgebraden gehakt, wat sauzen. Vullen en eten maar.quote:Op maandag 11 januari 2016 23:14 schreef nikky het volgende:
Verschillende soorten wraps. Je kunt er van alles in stoppen. Want wat is nou fijner dan warm eten met je handen ipv bestek?! .
(Maar over het algemeen eet mijn dochter alles.)
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |