abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zondag 10 januari 2016 @ 16:15:21 #26
448592 DumpTruck
I'm so excited...
pi_158986654
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2016 16:14 schreef Banaanhangwagen het volgende:
Dat zijn ze precies :')
Hij ziet er nog altijd beter uit dan zijn rol als DDT (dat wat het punt van het karakter DDT natuurlijk).
Schapen zijn relax.
  zondag 10 januari 2016 @ 16:15:43 #27
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_158986668
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2016 16:14 schreef Banaanhangwagen het volgende:

[..]

Dat zijn ze precies :')
Marcel heeft aardig wat zelfspot. _O-
pi_158987121
SMS rapsodie BEGINT!
  zondag 10 januari 2016 @ 16:42:31 #29
448592 DumpTruck
I'm so excited...
pi_158987448
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2016 16:32 schreef Banaanhangwagen het volgende:
SMS rapsodie BEGINT!
En hij staat *knipt in vingers* nu op mijn HDD. *O*
Schapen zijn relax.
pi_158987514
Kristel en Josje zijn voor de verandering de ouders en Karen de opstandige puber _O-
  zondag 10 januari 2016 @ 16:47:57 #31
448592 DumpTruck
I'm so excited...
pi_158987638
Ok ik begin nu te kijken, let's roll.
Schapen zijn relax.
pi_158987759
registreer om deze reclame te verbergen
De K3 signeersessie in Mediamarkt Wilrijk
Een uitgebreid verslag van de ingewikkeldste signeersessie allertijden.

Goed, ik heb er natuurlijk al het één en ander over verteld, maar is het niet tijd dat jullie het hele verhaal horen? Na al het drama in de media, eindelijk de persoonlijke ervaringen van iemand die er zelf bij is geweest? Hou je vast, ik vertel jullie mijn verhaal.

Al voordat ik überhaupt in België was werd ik zenuwachtig. Ik had al gelezen op de Facebookpagina van Mediamarkt dat het heel druk zou worden, dat K3 maar twee uur kon blijven en dat ze niet konden garanderen dat iedereen ook bij K3 kon komen. Toen er daarna op diezelfde pagina stond dat er maar 800 mensen bij K3 konden komen vond ik het al helemaal eng. Zeker toen mensen aangaven al om 7 uur 's ochtends te willen komen wachten. Ik kon namelijk pas om half tien, een halfuur voordat de deuren zouden openen, bij Mediamarkt aanwezig zijn.

Gelukkig was ik een kwartier eerder bij de bushalte in Berchem, waar bus 21 mij naar de Kernenergiestraat in Wilrijk zou brengen, bij de Mediamarkt.
Kwart over negen was gelukkig nog precies op tijd. Ik was denk ik de 700e tot 750e, want na nog zo'n kleine honderd mensen die na mij arriveerden werd de rij met een hek afgesloten. Alle gezinnetjes, vaak met jonge kindjes in regenboogjurkjes die in tranen uitbarstten bij het horen van het nieuws.
Ook in de rij waren de mensen niet heel vrolijk. Toen we om half elf, een halfuur nadat de deuren open waren gegaan nog steeds niet eens in de buurt waren van de ingang begonnen de mensen achter mij zich zorgen te maken. Zou K3 echt nog tijd hebben voor zoveel mensen? Ze moesten namelijk echt om 12 uur weg.
Er bleven gezinnetjes met jonge kinderen komen, maar die werden allemaal gewezen op de "alternatieve route". Dit hield in dat ze via de normale ingang de Mediamarkt in konden, en dan K3 vanaf een afstandje aan de tafel konden zien zitten. Ook kregen ze een voorgesigneerde kaart mee.

Op zich werden we in de rij goed verzorgd. Iedereen kreeg een tasje met daarin een zak chips, K3 koekjes en een pakje chocomel of fristi. Ook werd er koffie en water uitgedeeld en hoe dichterbij de deur kwam, hoe beter de lekkernijen werden. Uiteindelijk waren er zelfs gratis suikerspinnen voor iedereen!

Toen we zo rond elven eindelijk de deur bereikten werd bij iedereen gecheckt of ze de CD van 10.000 Luchtballonnen wel al in bezit hadden. Iedereen kreeg een sticker op zijn CD of werd gevraagd het album ter plekke te kopen. En dat was niet het enige dat ter plekke gekocht kon worden.
De route naar de tafel waar K3 zat kwam langs alle K3 merchandising die Studio 100 kon aanbieden, met zowel HKM als KKJ erop. Koekjes, mokken, verkleedjurkjes, stickerboeken, stempelsets, vriendeboekjes... Allemaal met interessante prijskaartjes eraan. Zo interessant dat de meeste ouders er wel voor vielen.

Het was wel grappig, het sfeertje in de Mediamarkt. Terwijl nummers als Rettettet, Woef en Jodelee luid door de winkel speelden werd op alle TV schermen die werden aangeboden de videoclip van 10.000 Luchtballonnen afgespeeld. Het was ook wel komisch dat de mensen die voor een televisiescherm kwamen door de K3 rij heen moesten om de TV te selecteren. Daardoor stond de rij dan weer een hele tijd vast en moesten beveiligers ervoor zorgen dat iedereen wel op zijn plek bleef staan.
Eindelijk was K3 in zicht. Of eigenlijk, Marthe was in zicht. Het was leuk om ze toch te zien na een hele ochtend in de kou te hebben gestaan voor de Mediamarkt (en in mijn geval ook tweeënhalf uur onderweg te zijn geweest natuurlijk). Ik pakte de CD uit mijn tas, haalde het boekje uit het hoesje en precies op het moment dat ik eindelijk blij was dat ik mijn CD ging laten signeren kwam er een medewerker van de Mediamarkt naar de rij.
"Sorry, K3 zal geen CDs meer signeren in verband met tijdgebrek. Jullie kunnen allemaal alleen nog met ze op de foto en krijgen een voorgesigneerde kaart."

Goed, een kaartje is ook leuk. Maar toch was iedereen in de rij teleurgesteld. Iedereen was gekomen naar de signeersessie om zijn CD te laten tekenen. Sommige mensen hadden zelfs de CD daar gekocht om die reden. En wat is nou een signeersessie waar je niet aan handtekeningen kan komen? Ik had veel kinderen in de rij zo blij horen vertellen dat ze de CD op school zouden laten zien, maar dat kon dus allemaal niet meer. Ook ik deed teleurgesteld mijn CD weer in mijn tas.

Gelukkig ging het allemaal wel een stuk sneller met de rij toen iedereen alleen een foto kreeg. Een beetje verlegen vroeg ik aan de man die achter me stond of hij ook een foto van mij wilde maken met K3, omdat ik niet echt vertrouwde op de fotograaf van de Mediamarkt. Iedereen kreeg maar een kans en werd zo snel mogelijk weer weggeduwd. De man vond het prima om met zijn camera een foto te maken en die naar mij te mailen.

Toen het eindelijk mijn beurt was om K3 te ontmoeten leek de Mediamarkt niet al te enthousiast met weer zo'n volwassen fan, maar Marthe en Klaasje vonden het allebei heel erg leuk. Klaasje herkende me nog van de vorige keer dat ik haar zag en begroette me hartelijk. Marthe nodigde me uit om bij de op de tafel te komen zitten voor de foto. Angstig zocht ik de camera. Ik moest wel in de goede camera kijken, anders keek ik straks nog in de verkeerde. Nadat we de foto maakten werd ik gelijk door een medewerker van de Mediamarkt aan mijn arm meegetrokken naar het tweede deel van de rij. Waarvoor ik in de rij stond wist ik niet, maar wel dat ik er K3 shampoo, K3 koekjes, K3 pennen en meer kon kopen. Aan het einde van de rij kreeg ik dan eindelijk mijn voorgesigneerde kaart. Maar de kaart was helemaal niet gesigneerd. Er stonden drie geprinte handtekeningen op. Ieder kaartje was een exacte kopie van de vorige. Ook dit was weer heel teleurstellend. Maar goed. Ik maakte nog een paar foto's van K3 die aan de tafel zat en wist niet of ik blij was met hoe het was gegaan of dat ik het vreselijk vond.
Ik besefte me snel genoeg dat ik het inderdaad vreselijk vond. De laatste wachtenden waaraan was beloofd dat ze K3 nog zouden ontmoeten werden weggestuurd. K3 had geen tijd meer. Ze kregen allemaal nog een geprint kaartje en dat was het dan. Zelfs de laatste mensen, die bij de "gelukkige 800" zaten, kregen niet eens de kans om K3 te ontmoeten.

Toen ik later op de Facebookpagina keek werd ik al helemaal ongelukkig. Het was verschrikkelijk. Zoveel teleurgestelde mensen hadden gereageerd met foto's van hun huilende kindjes. Dat vind ik zelf ook een beetje overdreven, maar ik had ook gezien hoe bot en ruw ze werden weggestuurd. Terwijl de mensen in de rij suikerspinnen kregen werden zij zonder pardon gezegd dat ze niet welkom waren.
Wat ik ook heel erg vond was dat de meeste foto's verschrikkelijk waren geworden. Het enige wat je kreeg was een foto, maar bij de meeste foto's zitten de mensen ongemakkelijk voor de tafel op de grond of staat er een Mediamarkt medewerker bij. Of zelfs voor K3 en/of de fans. Sommige mensen klaagden zelfs dat hun foto nooit is geplaatst. Mediamarkt kwam dan met het excuus dat deze was mislukt.
Ik vind het heel vervelend voor alle mensen die uren hebben gewacht, waarvan maar een klein percentage K3 ook echt heeft ontmoet en daarna weggingen met een geprint kaartje en een kleine kans op een goede foto, terwijl iedereen een gesigneerde CD en een foto beloofd was.

Maar goed, ondanks alles vond ik het toch een leuke dag. Ik had K3 wel ontmoet namelijk en het was leuk om ze nog eventjes te zien. Mijn foto was ook leuk geworden en ik had gratis chips en suikerspinnen gekregen. En nog een hele middag in Antwerpen erbij. Niks mis mee. Ik ben blij!
pi_158987898
Karen met staartjes :9~
"Bas ik wil je poesje zijn, miauw"
Bas die de vaak door hitsige vriendinnen gsmst wordt
Legendarische aflevering dit

(Ik lees zo Sisi, SMS Rapsodie gaat heel ff voor)
  zondag 10 januari 2016 @ 16:57:36 #34
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_158987952
Wat een aflevering. _O_
  zondag 10 januari 2016 @ 17:16:14 #35
448592 DumpTruck
I'm so excited...
pi_158988612
Klaar met kijken: _O_ Karengod _O_
Die gaat echt helemaal los met acteren van de bizarre dingen in deze serie.

Bas is ook wel echt de nr1 player. 8-)
Schapen zijn relax.
pi_158988787
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2016 16:51 schreef Sisiorange94 het volgende:
De K3 signeersessie in Mediamarkt Wilrijk
Een uitgebreid verslag van de ingewikkeldste signeersessie allertijden.

Iedereen kreeg een tasje met daarin een zak chips, K3 koekjes en een pakje chocomel of fristi. Ook werd er koffie en water uitgedeeld en hoe dichterbij de deur kwam, hoe beter de lekkernijen werden. Uiteindelijk waren er zelfs gratis suikerspinnen voor iedereen!

De route naar de tafel waar K3 zat kwam langs alle K3 merchandising die Studio 100 kon aanbieden, met zowel HKM als KKJ erop. Koekjes, mokken, verkleedjurkjes, stickerboeken, stempelsets, vriendeboekjes... Allemaal met interessante prijskaartjes eraan. Zo interessant dat de meeste ouders er wel voor vielen.
Wauw, rollercoaster van emoties dit verhaal weer :o . Ik denk dat de meeste fans altijd meer van signeersessies verwachten ervaren dan dat je realistisch gezien gaat krijgen. Ze horen voor de 500e keer die dag je echt een hele grote fan van ze bent, zij zeggen voor de 500e keer dat ze dat erg leuk vinden, en dat is het meestal.

Ik had er verder alleen al voor de gratis K3 koekjes en merchandise-aanbiedingen heen willen gaan :o :o :o
Goed verhaal weer verder. Je kan proberen hem via Newsmonkey te publiceren.
pi_158988816
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2016 17:16 schreef DumpTruck het volgende:
Klaar met kijken: _O_ Karengod _O_
Die gaat echt helemaal los met acteren van de bizarre dingen in deze serie.

Bas is ook wel echt de nr1 player. 8-)
Jah nu weten we ook weer waarom ie niks met Josje heeft geprobeerd al die tijd. Hij had al een stuk of 10 vriendinnen uit de sportschool :7 .
pi_158988870
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2016 17:21 schreef Banaanhangwagen het volgende:

[..]

Wauw, rollercoaster van emoties dit verhaal weer :o . Ik denk dat de meeste fans altijd meer van signeersessies verwachten ervaren dan dat je realistisch gezien gaat krijgen. Ze horen voor de 500e keer die dag je echt een hele grote fan van ze bent, zij zeggen voor de 500e keer dat ze dat erg leuk vinden, en dat is het meestal.

Ik had er verder alleen al voor de gratis K3 koekjes en merchandise-aanbiedingen heen willen gaan :o :o :o
Goed verhaal weer verder. Je kan proberen hem via Newsmonkey te publiceren.
De meeste mensen kregen niet de kans om te zeggen dat ze zo'n fans waren. Het was echt foto maken en doorschuiven ;(

KKJ stond trouwens nog op de K3 koekjes *O*
  zondag 10 januari 2016 @ 17:30:39 #39
448592 DumpTruck
I'm so excited...
pi_158989029
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2016 17:22 schreef Banaanhangwagen het volgende:Jah nu weten we ook weer waarom ie niks met Josje heeft geprobeerd al die tijd. Hij had al een stuk of 10 vriendinnen uit de sportschool :7 .
Als je heel K3 kan hosselen moet je je al niet op 1 Josje toespitsen, laat staan met de game die Bas dus heeft. ;)
Schapen zijn relax.
pi_158990621
Contemporary jazz piece van Josje met haar toenmalige vriend Kevin Janssens :)
pi_158992068
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2016 15:29 schreef Gtaboy107 het volgende:

[..]

't is gewoon komkommertijd. Weinig om te roddelen etc. Ik zal wel iets aan het topic toevoegen:


Anneke was zo cute, jammer dat haar zang niet goed genoeg was. :'(
Ze was echt supercute en met een K-factor van jewelste, en Karen en Kristel zagen haar helemaal zitten en hadden meteen een geweldige klik met haar, iets wat ze niet (meteen) hadden met Josje (maar weer wel met Madelon). Niet alleen de zang maar ook het dansen van Anneke was niet bepaald denderend, maar bij de proef in Plopsaland voor een publiek van 2000 kinderen waar ze Toveren moest brengen (samen met Noa, of all people) deed ze het toch vrij redelijk. De psycholoog bij K2 zoekt K3 had wat twijfels of Anneke het wel écht heel graag wilde, en Miguel zei haar onomwonden dat haar zang slecht was. Maar hij zei ook dat het niet onmogelijk was om het nieuwe K-tje te worden. Ze kreeg - op haar eigen verzoek - zelfs extra zangles en inderdaad ging het beter, maar het was te laat. Ze had zich veel beter moeten voorbereiden voordat ze zich inschreef, dan had ze het wellicht kunnen worden. Zie ook hier, waar trouwens ten onrechte wordt gesteld De K2’s bleken bikkelhard en kieperden Anneke eruit. Dat is pertinent onjuist. Het was steeds de jury die finalistes nomineerde voor vertrek, waarna Karen en Kristel voor het blok werden gezet om hartverscheurende keuzes te maken en slechts één van de genomineerden mochten redden.
  zondag 10 januari 2016 @ 19:59:39 #42
448592 DumpTruck
I'm so excited...
pi_158993057
Er waren in K2zktK3 inderdaad wel eens dat je K&K zag kijken van " godver, miep er iemand anders uit". Maar dat hadden we nu ook. RIP Demi
Zingen kon ze wel niet, dus wat we ook van hoe het allemaal loopt nu kunnen vinden, Josje was een betere keuze.

[ Bericht 15% gewijzigd door DumpTruck op 10-01-2016 20:08:09 ]
Schapen zijn relax.
pi_158994230
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2016 19:59 schreef DumpTruck het volgende:
Er waren in K2zktK3 inderdaad wel eens dat je K&K zag kijken van "godver, miep er iemand anders uit". Maar dat hadden we nu ook. RIP Demi
Je kunt de selectieprocedure bij K3 zoekt K3 niet vergelijken met die bij K2 zoekt K3. Daar ging het er echt om iemand te vinden die goed bij Karen en Kristel paste en waarmee ze jarenlang verder zouden kunnen en dus was het ook heel belangrijk of het op persoonlijk vlak goed klikte. Bij K3 zoekt K3 heb ik geen psycholoog gezien die ging bekijken of HKM wel goed bij elkaar pasten. Bij K2 zoekt K3 was die er wel.
quote:
Zingen kon ze wel niet, dus wat we ook van hoe het allemaal loopt nu kunnen vinden, Josje was een betere keuze.
Josje was zonder meer uitstekend, beeldschoon en met een danstalent waar niemand aan kon tippen, en ze kon ook nog eens goed zingen en acteren, dus ja. Maar wat als K3 met een ander meisje nu nog had bestaan ...
pi_158994457
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2016 20:37 schreef Riparius het volgende:

[..]

Je kunt de selectieprocedure bij K3 zoekt K3 niet vergelijken met die bij K2 zoekt K3. Daar ging het er echt om iemand te vinden die goed bij Karen en Kristel paste en waarmee ze jarenlang verder zouden kunnen en dus was het ook heel belangrijk of het op persoonlijk vlak goed klikte. Bij K3 zoekt K3 heb ik geen psycholoog gezien die ging bekijken of HKM wel goed bij elkaar pasten. Bij K2 zoekt K3 was die er wel.
Er zijn natuurlijk ook dingen gebeurd die niet op TV waren. Ik weet wel zeker dat ze tijdens het hele proces door psychologen zijn begeleid.
pi_158994464
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2016 20:37 schreef Riparius het volgende:

[..]

Je kunt de selectieprocedure bij K3 zoekt K3 niet vergelijken met die bij K2 zoekt K3. Daar ging het er echt om iemand te vinden die goed bij Karen en Kristel paste en waarmee ze jarenlang verder zouden kunnen en dus was het ook heel belangrijk of het op persoonlijk vlak goed klikte. Bij K3 zoekt K3 heb ik geen psycholoog gezien die ging bekijken of HKM wel goed bij elkaar pasten. Bij K2 zoekt K3 was die er wel.
Waarheid als een koe

quote:
Josje was zonder meer uitstekend, beeldschoon en met een danstalent waar niemand aan kon tippen, en ze kon ook nog eens goed zingen en acteren, dus ja. Maar wat als K3 met een ander meisje nu nog had bestaan ...
Meh, K&K waren anders sowieso over max 3 jaar over de houdbaarheidsdatum gegaan.
  zondag 10 januari 2016 @ 20:55:05 #46
448592 DumpTruck
I'm so excited...
pi_158994734
quote:
1s.gif Op zondag 10 januari 2016 20:45 schreef Sisiorange94 het volgende:
Er zijn natuurlijk ook dingen gebeurd die niet op TV waren. Ik weet wel zeker dat ze tijdens het hele proces door psychologen zijn begeleid.
Daar doelde ik ook meer op, dat zal zeker getest zijn. Stressbestendigheid, verwachtingen, hoe ze bij elkaar zouden passen enzo. Ik snap ook wel dat we daar niets van gezien hebben, maar ook wel jammer zeg maar.

quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2016 20:45 schreef Banaanhangwagen het volgende:Meh, K&K waren anders sowieso over max 3 jaar over de houdbaarheidsdatum gegaan.
In de categorie Is vast al een keer besproken:
Ik had ze nog wel iets van 5-10 jaar zien doorgaan, maar of het dan allemaal even fris en fruitig had gebleven is een 2e ja. Dat had best schrijnend kunnen worden.
Door Josje hebben ze iig een ontzettend goede 2e periode kunnen hebben, dat was met een ander denk ik niet zo gelukt. Dat ze (door haar of niet) toch 3-5 jaar eerder stoppen dan de koek echt op was, ach. Wat ze bereikt hebben staat als een huis.

[ Bericht 1% gewijzigd door DumpTruck op 10-01-2016 21:09:33 ]
Schapen zijn relax.
pi_158995237
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2016 20:55 schreef DumpTruck het volgende:

[..]

Daar doelde ik ook meer op, dat zal zeker getest zijn. Stressbestendigheid, verwachtingen, hoe ze bij elkaar zouden passen enzo. Ik snap ook wel dat we daar niets van gezien hebben, maar ook wel jammer zeg maar.

[..]

In de categorie Is vast al een keer besproken:
Ik had ze nog wel iets van 5-10 jaar zien doorgaan, maar of het dan allemaal even fris en fruitig had gebleven is een 2e ja. Dat had best schrijnend kunnen worden.
Door Josje hebben ze iig een ontzettend goede 2e periode kunnen hebben, dat was met een ander denk ik niet zo gelukt. Of ze (door haar of niet) nu toch 3-5 jaar eerder stoppen dat dat de koek echt op was, ach. Wat ze bereikt hebben staat als een huis.
Nou vooruit, dat ook.
Met een saai persoon als Madelon of Anneke was het concept K3 misschien al helemaal dood geweest door desinteresse van het publiek. Josje heeft het weer helemaal en populairder dan ooit gemaakt oO< . 7 jaar met haar zijn waarschijnlijk waardevoller dan een stabiel nietzeggend persoon die 17 jaar wilde/kon.

Ja tuurlijk duiken we weer op dit reeds uitgekauwde onderwerp. Anders sterft deze topicreeks en dat mag niet
  zondag 10 januari 2016 @ 21:10:21 #48
448592 DumpTruck
I'm so excited...
pi_158995286
Om Hallo K3 als voorbeeld te nemen, dat had echt niet gewerkt met een type dat te zacht en kleuterjuffrouw was zoals Madelon. (en ja: dan hadden ze natuurlijk gewoon een andere show/typetjes gemaakt natuurlijk.)
Stel het was Madelon geworden, nog 7 jaar Kathleen-era nummers dat zou ik ook gewoon beu geworden zijn. En dan hadden we nooit Kusje van jou in de Keukenhof gehad. O+

quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2016 21:09 schreef Banaanhangwagen het volgende:Ja tuurlijk duiken we weer op dit reeds uitgekauwde onderwerp. Anders sterft deze topicreeks en dat mag niet
Ik vind het helemaal prima, maar ik wilde niet doen alsof ik zo'n slecht geheugen heb. :*
Schapen zijn relax.
pi_158995348
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2016 17:21 schreef Banaanhangwagen het volgende:

[..]

Goed verhaal weer verder. Je kan proberen hem via Newsmonkey te publiceren.
Bedankt voor de tip :D
  zondag 10 januari 2016 @ 21:15:35 #50
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_158995455
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2016 19:59 schreef DumpTruck het volgende:
Zingen kon ze wel niet, dus wat we ook van hoe het allemaal loopt nu kunnen vinden, Josje was een betere keuze.
Ik zie hier niemand suggereren dat Josje geen betere keuze zou zijn geweest...?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')