abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_158598116
Ik wil eens zelf (varkens)sate maken, ipv die pakjes uit de diepvries te eten....maar hoe? en met wat?

Hamlappen? Varkenshaas? Wat betreft varkenshaas, dat zag ik bij de Jumbo voor 14,36 per kg. Maar daarnaast zag ik nog 'Varkenshaas Culinair', met een mooi stickertje erop, dus ik dacht: dat is nog extra hoge kwaliteit! Maar tot mijn verbazing was die maar 8,98 per kg!
En er zijn natuurlijk ook nog voorgesneden varkensblokjes. Maar dat zal wel van hamlappen gesneden zijn?
Kortom, wat te gebruiken?

En hoe te bereiden? Bruin bakken in de koekenpan en daarna in de oven ofzo?
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
  maandag 28 december 2015 @ 13:11:13 #2
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_158598481
Kippendijen zijn ook erg geschikt. Gewoon aanbakken en op laag vuur nagaren.

Protip van deze indo: bij de toko kan je een soort pellets halen waar je water aan toevoegt. Dan heb je erg lekkere satésaus, veel lekkerder dan die troep van wijko
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_158598547
Kippendij is echt wat mij betreft het meest gore stukje vlees om saté van te maken, dan nog liever kambing.
pi_158598781
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 13:11 schreef Catch22- het volgende:
Kippendijen zijn ook erg geschikt. Gewoon aanbakken en op laag vuur nagaren.

Protip van deze indo: bij de toko kan je een soort pellets halen waar je water aan toevoegt. Dan heb je erg lekkere satésaus, veel lekkerder dan die troep van wijko
Kippendijen zou ik doen als ik alleen voor mezelf sate zou maken, maar mijn moeder eet ook mee en dat is de meest moeilijke, kieskeurige eter in de wereld, en zij wil alleen varkenssate.

Wat betreft die pindasaus: ik weet er alles van, die troep van wijko en conimex moet ik ook niet, ik gebruikte voorheen die korrels van Swiet Moffo bij de Jumbo, maar die zijn onlangs vervangen door Faja Lobi (ook korrels), dus die heb ik nu.
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
pi_158598790
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 13:13 schreef admiraal_anaal het volgende:
Kippendij is echt wat mij betreft het meest gore stukje vlees om saté van te maken, dan nog liever kambing.
1/4 kippendijen 3/4 gewone kipfilet .... dat is de juiste mix
pi_158598791
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 13:13 schreef admiraal_anaal het volgende:
Kippendij is echt wat mij betreft het meest gore stukje vlees om saté van te maken, dan nog liever kambing.
Want? :?
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
pi_158598806
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 13:21 schreef Sicstus het volgende:

[..]

Kippendijen zou ik doen als ik alleen voor mezelf sate zou maken, maar mijn moeder eet ook mee en dat is de meest moeilijke, kieskeurige eter in de wereld, en zij wil alleen varkenssate.

Wat betreft die pindasaus: ik weet er alles van, die troep van wijko en conimex moet ik ook niet, ik gebruikte voorheen die korrels van Swiet Moffo bij de Jumbo, maar die zijn onlangs vervangen door Faja Lobi (ook korrels), dus die heb ik nu.
Wat dacht je van zelf maken?
pi_158598813
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 13:22 schreef CarltonBanks het volgende:

[..]

Wat dacht je van zelf maken?
Waarom?
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
pi_158598844
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 13:22 schreef Sicstus het volgende:

[..]

Waarom?
Veel lekkerder dan die prefap shit, en snel ook

1 sjalotje
1 teentje knoflook
1 stengel sereh (citroengras)
1 el zonnebloemolie
150 ml melk
2 el ketjap
1 el sambal oelek
2 el pindakaas
2 el donker bruine basterdsuiker

Pel en snipper de sjalot.Pel en hak de knoflook. Kneus de sereh. Verhit olie in een pan en fruit de sjalot, sereh en knoflook circa 2 minuten (fruiten!!! kleur laten behouden, dus niet te warm). Voeg de melk, ketjap, sambal en pindakaas toe en roer met een garde tot een gladde saus.Voeg de bruine suiker toe en breng de satésaus aan de kook. Blijf roeren tot de suiker opgelost is en haal de pan van het vuur.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 28-12-2015 13:24:15 ]
  maandag 28 december 2015 @ 13:27:27 #10
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_158598955
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 13:13 schreef admiraal_anaal het volgende:
Kippendij is echt wat mij betreft het meest gore stukje vlees om saté van te maken, dan nog liever kambing.
Kippenborstfilet bedoelde ik. Dat is wel erg lekker
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_158599173
De varkenshaas culinair van de jumbo is erg goed te doen. :)

Je kan ook eens kijken naar kalkoenfilet. Dat is wat vleziger en smaakvoller dan kip.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_158599175
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 13:23 schreef CarltonBanks het volgende:

[..]

Veel lekkerder dan die prefap shit, en snel ook

1 sjalotje
1 teentje knoflook
1 stengel sereh (citroengras)
1 el zonnebloemolie
150 ml melk
2 el ketjap
1 el sambal oelek
2 el pindakaas
2 el donker bruine basterdsuiker

Pel en snipper de sjalot.Pel en hak de knoflook. Kneus de sereh. Verhit olie in een pan en fruit de sjalot, sereh en knoflook circa 2 minuten (fruiten!!! kleur laten behouden, dus niet te warm). Voeg de melk, ketjap, sambal en pindakaas toe en roer met een garde tot een gladde saus.Voeg de bruine suiker toe en breng de satésaus aan de kook. Blijf roeren tot de suiker opgelost is en haal de pan van het vuur.
Poeh, wat een werk...
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
pi_158599814
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 13:34 schreef Sicstus het volgende:

[..]

Poeh, wat een werk...
Hee, je kan nog altijd kant-en-klare saté in de magnetron flikkeren. ^O^
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_158600107
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 13:56 schreef Jordy-B het volgende:

[..]

Hee, je kan nog altijd kant-en-klare saté in de magnetron flikkeren. ^O^
Getverderrie
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
pi_158600538
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 14:08 schreef Sicstus het volgende:

[..]

Getverderrie
en korrels met water is niet smerig? o|O 8)7
pi_158600711
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 14:23 schreef CarltonBanks het volgende:

[..]

en korrels met water is niet smerig? o|O 8)7
Nee, waarom?
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
  maandag 28 december 2015 @ 14:58:15 #17
256666 leeell
I know you're lonely
pi_158601524
Ik gebruik schouder voor varken en kipdij voor saté.
Op maandag 1 oktober 2012 18:45 schreef Chocolatebear het volgende:
Zei de man, terwijl hij een shaggie opstak en het gas open trok van zijn Tomos.
  maandag 28 december 2015 @ 15:12:43 #18
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_158601878
Varkenshaas voor varkenssaté en kippendijen voor saté Ajam.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 28 december 2015 @ 15:15:09 #19
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158601945
Varkensschouder voor saté, 24 uur marineren en langzaam grillen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_158602466
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 12:54 schreef Sicstus het volgende:
Wat betreft varkenshaas, dat zag ik bij de Jumbo voor 14,36 per kg. Maar daarnaast zag ik nog 'Varkenshaas Culinair', met een mooi stickertje erop, dus ik dacht: dat is nog extra hoge kwaliteit! Maar tot mijn verbazing was die maar 8,98 per kg!
"Varkenshaas culinair" is niet puur vlees, maar een (voor)bereid vleesproduct, in dit geval waarschijnlijk "gemarineerd" of ingespoten met pekelwater.
pi_158602657
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 13:34 schreef Sicstus het volgende:

[..]

Poeh, wat een werk...
Je kunt het ook vanaf 'melk' doen. Die smaakt ook prima, vind ik. Klein beetje witte peper er nog bij en smullen maar :)
  maandag 28 december 2015 @ 15:52:48 #22
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_158603325
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 15:31 schreef technofreak86 het volgende:

"Varkenshaas culinair" is niet puur vlees, maar een (voor)bereid vleesproduct, in dit geval waarschijnlijk "gemarineerd" of ingespoten met pekelwater.
Ingespoten met pekelwater inderdaad. Spat als de ziekte als je het aanbraadt.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_158604504
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 15:15 schreef Pietverdriet het volgende:
Varkensschouder voor saté, 24 uur marineren en langzaam grillen.
Oei! Varkensschouder...is dat bij de supermarkt te koop? Of moet je daarvoor naar de slager?
En 'grillen', is dat in de oven? Ik heb een klein combimagnetron/oventje, zou het daarmee lukken?
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
  maandag 28 december 2015 @ 16:39:13 #24
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158604708
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 16:32 schreef Sicstus het volgende:

[..]

Oei! Varkensschouder...is dat bij de supermarkt te koop? Of moet je daarvoor naar de slager?
En 'grillen', is dat in de oven? Ik heb een klein combimagnetron/oventje, zou het daarmee lukken?
Stukjes snijden van schouderkarbonade
En grillen is op de bbq of in een grillpan.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_158604797
quote:
1s.gif Op maandag 28 december 2015 16:39 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Stukjes snijden van schouderkarbonade
En grillen is op de bbq of in een grillpan.
Hmm een bbq of een grillpan heb ik niet... wat is het verschil tussen een grillpan en een gewone koekepan?
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
pi_158608656
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 16:41 schreef Sicstus het volgende:

[..]

Hmm een bbq of een grillpan heb ik niet... wat is het verschil tussen een grillpan en een gewone koekepan?
een koekenpan heeft een platte bodem, een grillpan heeft een geribbelde bodem, zoals een grill.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_158608933
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 13:23 schreef CarltonBanks het volgende:

[..]

Veel lekkerder dan die prefap shit, en snel ook

1 sjalotje
1 teentje knoflook
1 stengel sereh (citroengras)
1 el zonnebloemolie
150 ml melk
2 el ketjap
1 el sambal oelek
2 el pindakaas
2 el donker bruine basterdsuiker

Pel en snipper de sjalot.Pel en hak de knoflook. Kneus de sereh. Verhit olie in een pan en fruit de sjalot, sereh en knoflook circa 2 minuten (fruiten!!! kleur laten behouden, dus niet te warm). Voeg de melk, ketjap, sambal en pindakaas toe en roer met een garde tot een gladde saus.Voeg de bruine suiker toe en breng de satésaus aan de kook. Blijf roeren tot de suiker opgelost is en haal de pan van het vuur.
Melk door de pindasaus :r zo zonde ;(
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
  maandag 28 december 2015 @ 18:36:45 #28
256666 leeell
I know you're lonely
pi_158608994
kokosmelk
Op maandag 1 oktober 2012 18:45 schreef Chocolatebear het volgende:
Zei de man, terwijl hij een shaggie opstak en het gas open trok van zijn Tomos.
pi_158609191
quote:
14s.gif Op maandag 28 december 2015 18:36 schreef leeell het volgende:
kokosmelk
Dat is al iets minder erg. :P
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_158610365
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 15:31 schreef technofreak86 het volgende:

[..]

"Varkenshaas culinair" is niet puur vlees, maar een (voor)bereid vleesproduct, in dit geval waarschijnlijk "gemarineerd" of ingespoten met pekelwater.
Vandaar dat ik het niet lekker vind. :{
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
In the end all you can hope for. Is the love you felt to equal the pain you've gone through.
pi_158617729
quote:
1s.gif Op maandag 28 december 2015 19:09 schreef 4EverBlackEyed het volgende:

[..]

Vandaar dat ik het niet lekker vind. :{
Genoeg mensen die zelf kosten noch moeite sparen om vlees te pekelen juist voor de smaak. Meestal dan wel gevogelte of goedkoper varkensvlees. Maar in dit geval lijkt het wel verdacht veel op water voor de prijs van varkenshaas verkopen, dat wel.
pi_158617780
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 18:35 schreef heiden6 het volgende:

[..]

Melk door de pindasaus :r zo zonde ;(
Over smaak valt niet te twisten. :P
pi_158618234
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 16:41 schreef Sicstus het volgende:

[..]

Hmm een bbq of een grillpan heb ik niet... wat is het verschil tussen een grillpan en een gewone koekepan?
Gewone koekenpan kan opzich ook, lekkerder is meer indirecte hitte (bbq) of anders een hete grillpan. Maar probeer het vooral eens in een koekenpan. Het effect kan je benaderen door niet steeds te draaien maar elke kant te bakken tot deze echt bruin is.
pi_158618632
quote:
1s.gif Op maandag 28 december 2015 16:39 schreef Pietverdriet het volgende:r ee
[..]

Stukjes snijden van schouderkarbonade
En grillen is op de bbq of in een grillpan.
Dit.

Probeer een beetje dikke lappen te uit te zoeken. In de oven onder de grill kan ook.
pi_158636521
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 13:34 schreef Sicstus het volgende:

[..]

Poeh, wat een werk...
Waarom wil je wel zelf saté maken, maar vind je het te veel werk om even een saté sausje te maken, wat gewoon echt niet veel werk is :') :')

Als je iets zelf wil maken, doe het dan goed. Het is niet alsof je 3 uur in de keuken staat voor een satésausje dat is zo gepiept.

Ik gebruik overigens kokosmelk ipv melk, of gebruik water plus een blokje Santen (van die gedroogde kokosmelk in een blok met blauwe verpakking), ligt gewoon in de supermarkt.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_158636693
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2015 15:27 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Waarom wil je wel zelf saté maken, maar vind je het te veel werk om even een saté sausje te maken, wat gewoon echt niet veel werk is :') :')

Als je iets zelf wil maken, doe het dan goed. Het is niet alsof je 3 uur in de keuken staat voor een satésausje dat is zo gepiept.

Ik gebruik overigens kokosmelk ipv melk, of gebruik water plus een blokje Santen (van die gedroogde kokosmelk in een blok met blauwe verpakking), ligt gewoon in de supermarkt.
Ja idd. Nog geen 10 minuten werk maar de lijstjes met ingrediënten schrikken vaak al af. Daarom kun je sommigen ook inkorten om alsnog een goed resultaat te hebben. Kun je er later altijd nog dingen aan toevoegen (later als in weken later / volgende poging).
Proef je die kokossmaak terug? (nog nooit kokosmelk gebruikt :@ nergens voor) dus even benieuwd.
pi_158636781
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2015 15:31 schreef empa1010 het volgende:

[..]

Ja idd. Nog geen 10 minuten werk maar de lijstjes met ingrediënten schrikken vaak al af. Daarom kun je sommigen ook inkorten om alsnog een goed resultaat te hebben. Kun je er later altijd nog dingen aan toevoegen (later als in weken later / volgende poging).
Proef je die kokossmaak terug? (nog nooit kokosmelk gebruikt :@ nergens voor) dus even benieuwd.
Het is een vrij subtiele romige smaak. Gewoon melk kan wel als je het budget wil hebben, maar een blikje kokosmelk is nu ook weer niet zo duur.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_158636826
Oké bedankt. Ging me echt om de smaak, ik hou niet van kokos nl. Kga het morgen eens kopen :)
pi_158637434
quote:
3s.gif Op maandag 28 december 2015 15:12 schreef golfer het volgende:
Varkenshaas voor varkenssaté en kippendijen voor saté Ajam.
Mager vlees voor sate vind ik niets. Schouder zonder bot. Heerlijk. Kippendij, desnoods procureur.
Whatever...
pi_158637645
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 13:23 schreef CarltonBanks het volgende:

[..]

Veel lekkerder dan die prefap shit, en snel ook

1 sjalotje
1 teentje knoflook
1 stengel sereh (citroengras)
1 el zonnebloemolie
150 ml melk
2 el ketjap
1 el sambal oelek
2 el pindakaas
2 el donker bruine basterdsuiker

Pel en snipper de sjalot.Pel en hak de knoflook. Kneus de sereh. Verhit olie in een pan en fruit de sjalot, sereh en knoflook circa 2 minuten (fruiten!!! kleur laten behouden, dus niet te warm). Voeg de melk, ketjap, sambal en pindakaas toe en roer met een garde tot een gladde saus.Voeg de bruine suiker toe en breng de satésaus aan de kook. Blijf roeren tot de suiker opgelost is en haal de pan van het vuur.
Eigenlijk kin je doen met satesaus wat je Wilt zolang er maar gemalen pindas in zitten. Ik vind zelf dat er ook ketjap en sambal in moet. En geen melk maar santen.

Qua kruiden iig veel knoflook en laos. De rest is naar smaak... Verse laos vind ik echt een van de lekkerste kruiden /specerijen uit de Aziatische keuken.
Whatever...
pi_158638381
"Prefap" is trouwens een geniale spelfout. :')
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_158638419
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2015 16:11 schreef heiden6 het volgende:
"Prefap" is trouwens een geniale spelfout. :')
Ja _O-
pi_158658030
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2015 15:27 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Waarom wil je wel zelf saté maken, maar vind je het te veel werk om even een saté sausje te maken, wat gewoon echt niet veel werk is :') :')

Als je iets zelf wil maken, doe het dan goed. Het is niet alsof je 3 uur in de keuken staat voor een satésausje dat is zo gepiept.

Ik gebruik overigens kokosmelk ipv melk, of gebruik water plus een blokje Santen (van die gedroogde kokosmelk in een blok met blauwe verpakking), ligt gewoon in de supermarkt.
Een blokje Santen? gedroogde kokosmelk?? Jezus, ben je soms te lui om een paar kokosnoten te klieven en zelf de kokosmelk te maken? Pff, als je iets zelf wilt maken, doe het dan goed he...
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
  dinsdag 29 december 2015 @ 23:54:58 #44
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158658096
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2015 23:53 schreef Sicstus het volgende:

[..]

Een blokje Santen? gedroogde kokosmelk?? Jezus, ben je soms te lui om een paar kokosnoten te klieven en zelf de kokosmelk te maken? Pff, als je iets zelf wilt maken, doe het dan goed he...
Als je kokosnoten klieft krijg je echt geen kokosmelk.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_158658254
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 december 2015 23:54 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Als je kokosnoten klieft krijg je echt geen kokosmelk.
Kap jij eens met zeiken.
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
pi_158658370
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 18:35 schreef heiden6 het volgende:

[..]

Melk door de pindasaus :r zo zonde ;(
Idem doe gewoon water, en een eetlepel pindakaas extra!
//Jij bent een user waar er meer van zouden moeten zijn, zhe devilll // Ik dacht dat je schreef Hitler ofzo//Huillie is mine!
  woensdag 30 december 2015 @ 00:10:13 #47
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158658751
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2015 23:58 schreef Sicstus het volgende:

[..]

Kap jij eens met zeiken.
Is altijd weer een genot te zien hoe mensen zich laten kennen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_158797660
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 15:52 schreef golfer het volgende:

[..]

Ingespoten met pekelwater inderdaad. Spat als de ziekte als je het aanbraadt.
En het is niet te eten :r
  maandag 4 januari 2016 @ 10:09:52 #49
168739 Red_85
'echt wel'
pi_158811720
M'n vader gebruikt hamlappen. Nooit lekkerder gehad. 'Doe maar wat' is z'n antwoord op de vraag wat het recept was. Qua saus ook. Goed marineren en grilled het daarna in de oven als het geen bbq weer is.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_158820707
Mijn eigen satesaus recept, makkie!

- Eetlepel pindakaas laten smelten in een pannetje
- Steeds een beetje water toevoegen
- Eetlepel bruine suiker
- 2 eetlepels ketjap
- Knoflookpoeder
- Peper/Sambal/Chilivlokken

Aan de kook brengen, blijven roeren. Je kunt net zo lang water of pindakaas toevoegen totdat je de gewenste dikte hebt.

Succes!
pi_158821900
quote:
1s.gif Op maandag 28 december 2015 19:09 schreef 4EverBlackEyed het volgende:

[..]

Vandaar dat ik het niet lekker vind. :{
Het is ook meestal gewoon totaal geen varkenshaas, maar gewone ham.
pi_158823458
quote:
1s.gif Op maandag 4 januari 2016 17:28 schreef Unites het volgende:

[..]

Het is ook meestal gewoon totaal geen varkenshaas, maar gewone ham.
Qua structuur is het ook anders, nu je het zegt. Wat gladder.
En ik vind het te zout, maar ik vind heel veel dingen snel te zout.
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
In the end all you can hope for. Is the love you felt to equal the pain you've gone through.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')