Dit klinkt fijn, welk recept gebruik je?quote:
quote:Op maandag 30 november 2015 20:31 schreef MrsDuck het volgende:
Maandag; bruine bonen met ui, spek en stroop
Soms.quote:Op maandag 4 januari 2016 17:29 schreef SnoepTomaatje het volgende:
Ik heb misschien een beetje een stomme vraag.
Zijn er hier mensen, die naast weekmenu's plannen, ook ver vooruit koken, voor een hele week bijvoorbeeld, of voor drie, vier dagen per keer?
Ik vind het lastig om dagelijks te koken, dus zou het liefst 3 of 4 maaltijden in 1 keer maken, zodat ik voor drie of vier dagen eten klaar heb.quote:Op maandag 4 januari 2016 17:32 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Soms.
Ik had bijv. dit weekend nog ruim 1 kg aardappels liggen. Daar heb ik 1 kg zuurkool bijgekocht, stamppot van gemaakt en in 5 porties ingevroren.
Van de stamppot boerenkool maak ik ook 4/5 porties. Dus daar kunnen er vrijdag ook nog 2 of 3 van in de vriezer.
Als je een vriezer hebt niet. Van stamppot, pastasaus, rijstprutjes en ovenschotels kun je makkelijk meerdere porties maken en invriezen.quote:Op maandag 4 januari 2016 17:33 schreef SnoepTomaatje het volgende:
[..]
Ik vind het lastig om dagelijks te koken, dus zou het liefst 3 of 4 maaltijden in 1 keer maken, zodat ik voor drie of vier dagen eten klaar heb.
Maar dat lijkt me zo lastig als je niet 4 dagen achter elkaar hetzelfde wil eten?
Geen adijviestamppot, das echt nie tofquote:Op maandag 4 januari 2016 17:35 schreef Lot_1 het volgende:
Als je een vriezer hebt is dat prima te doen. Ik zou dan vooral veel soep, pastasaus en stamppotten maken. Die zijn nog heerlijk als je ze weer ontdooit.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |