abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_165099367
registreer om deze reclame te verbergen
Dat de wc en de meterkast in brand stonden, ik het had geblust met de brandblusser maar nadat ik 10 minuten buiten stond te praten met de buurman dat de fik weer oplaaide en ik weer op nieuw kon blussen.
  Moderator maandag 5 september 2016 @ 15:25:34 #202
144336 crew  Leonos
AFCA
pi_165104546
Ik heb volgens mij gedroomd dat iemand nog benzinegeld van mij krijgt.
Weet alleen niet meer wie :') En of het nou een droom was of niet ;(
Some things should be simple; even an end has a start
pi_165123508
Dat m'n vriend ons (ik en geen idee) op kwam halen (ook geen idee waarvan). En op de terugweg reed hij eerst al de rotonde op waar mensen er normaal gesproken af gaan. Dus ik dacht al: is alles goed? Toen hij de rotonde verliet was het wel de goede uitgang. Daarna kwamen we op een landweggetje en hij reed niet zo heel hard, maar kwam toch aan de linkerkant in de berm. Wilde het rechttrekken en toen crashten we. Allemaal ongedeerd, alleen de auto total loss. Ik versleepte in m'n eentje een ijzeren hek (geen idee waarom ik vond dat dat nodig was). Die zette ik paar meter verder neer en bij de auto plukte ik een soort van grote rode bloem ofzo uit de grond. Er zat een wesp op en ineens vloog er een mug tussen m'n oog en m'n bril en ging daar hevig in de rondte zoemen. Toen werd ik wakker.
  woensdag 7 september 2016 @ 08:29:30 #204
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_165144957
registreer om deze reclame te verbergen
Ik weet bijna niks meer, behalve dat ik aan het fokken was.

Ik herinner me nog duidelijk dat het me steeds opviel dat R&P van een blauw hokje naar een groen hokje was gegaan, dat ik dat steeds wel vreemd vond maar als het ware van me af schoof, maar dat ik uiteindelijk ging kijken in de index en toen zag dat R&P een andergekleurd hokje had, omdat R&P als subforum verplaatst was.

En dat ik een post van mezelf zat terug te lezen en een stukje had getikt over wortels, maar dat ik geen flauw idee meer had waarom ik dat getikt had (in mijn droom was ik -net- wakker), maar kon er niet achter komen wat er daarna gebeurde, omdat ik toen echt wakker werd.

In mijn droom hoorde R&P een blauw hokje te hebben, maar zie nu pas dat R&P natuurlijk gewoon paars is (ik ben echt net m'n nest uit gekropen).
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  vrijdag 9 september 2016 @ 08:20:13 #205
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_165193630
Droomde dat ik een brief/email had gekregen dat iemand in m'n sociale kring zelfmoord had gepleegd, het was een afscheidsbrief. Maar het gekke was dat, terwijl het een (geschreven) brief was, ik diens stem hoorde tijdens het oplezen. Het had opvallend veel spelfouten en die stem sprak die ook uit.
Meteen na wakker worden gelijk al m'n emails lopen checken :').

De droom daarvoor weet ik nog beter (ik denk dat ik vlak na het beginnen van m'n laatste droom wakker geworden ben).

Ik was aan het wandelen in een soort gebied dat veel weg had van een terrein met tuimhuisjes gemixt met een indoor-winkelcentrum. Ik weet nog dat er zich een winkelketen had gevestigd die "Nordsee" heette en ik ken deze (echt bestaande) winkelketen van de tijd dat ik nog geregeld in Berlijn kwam, ze verkochten alles wat met vis te maken had uiteraard.

Maar in mijn droom was het een soort mediamarkt en ik sprak een paar mensen aan die ik vertelde dat ik deze keten ken als wat anders, maar van deze Nederlandse hifi-keten was zelfs het logo met dat visje zo gebleven en ik vond het maar wat vreemd.
De mensen die ik vertelde over deze keten in Duitsland beweerden echter dat het een 100% Nederlandse keten was en dat ze zich later pas in andere landen waren gaan vestigen, maar ze kletsten maar wat uit hun nek en ik wist het en zij wisten dat ik het wist.

Ik liep ook wat door die winkel of winkels, het was er vrij druk en de layout was vrij krap van opzet. Soms had het wat weg van een Ikea.

Daarvoor liep ik buiten in een gebied dat tussen 2 snelwegen lag en dus niet echt een bestemming had.
Maar toen ik eenmaal door het tunneltje van de 1e snelweg was gelopen, zag ik dat er overal (illegale?) tuinhuisjes en bungalowtjes stonden, het was avond (de zon was al weg, maar er was nog een klein beetje licht) en de verlichting bestond uit straatlantaarnpalen die meer een soort schemerlampen waren met mat-witte bollen erop met de lamp in die bol, waardoor het alles een aparte verschijning werd. De bollen waren laag genoeg dat je erop kon zitten.

Ik liep door dat bungalowpark-ding heen. Het gebied tussen de 2 snelwegen was honderden meters breed. Er waren nog mensen in hun tuintjes aan het zitten en aan het kletsen (beetje post-BBQ sfeertje hing er rond), het leek wel een zomeravond, maar dan zonder alle stress en niemand merkte wat van de snelwegen, alsof die verlaten waren.
Het had ook wat weg van een camping.

Op een gegeven moment liep ik ook buiten op een terrein waar een hele grote vrijmarkt bezig was of net voorbij was (het was volgens mij vlakbij dat winkelcentrum) en ik werd door m'n moeder opgehouden om met haar naar iets stoms te kijken waarvan ze mijn hele leven al wist dat het me niks kon boeien. Na een minuut liep ik weer door (weet niet of ik haar liet staan of niet) en kwam ik 2 jonge mensen tegen, de ene was een jongeman, rond de 20, had een sikje en haar tot de schouders, donkerblond/donkergeel en misschien in dreadlocks.

Ik zag dat hij en die ander net iets gescoord hadden en ik zat het te bekijken en te beschrijven, een beoordeling te geven. Ze hadden een hele goeie vondst gemaakt en als ik niet eerder was opgehouden, dan had dat wat zij droegen, van mij geweest nu. Maar verder was ik niet boos (misschien maar heel even een "shit!"-gevoel), ik realiseerde me ook dat het dit keer hun beurt was om mazzel te hebben en soms gaat dat nou eenmaal ten koste van mij.

1e stuk van die droom herinner ik me nog maar slecht, ik was buiten aan het rondlopen in een vreemde stad (iemand liep met me mee) en we waren de weg kwijt. Het was er heel zonnig en heel warm en het leek wel alsof we op zoek waren naar een vliegveld of treinstation oid. Het leek wel het buitenland, alles was gebouwd in hoeken van 90 graden (straten enzo), terwijl de bebouwing wel al ouder was. Het was ook erg warm en heel erg zonnig, geen wolkje aan de lucht.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_165194411
Ik heb (eerder deze week) gedroomd over een tirannosaurus rex. Dat die achter me aanzat. Want ik had diens baby, omdat die een zeer voetje had en ik wilde dat oplossen. Ik communiceerde met de baby door middel van gebaren en we begrepen elkaar.

Edit: En de baby had ook nog tandpijn wees hij me aan.

[ Bericht 11% gewijzigd door Jaimy_Luca op 09-09-2016 09:44:50 ]
  vrijdag 9 september 2016 @ 09:41:51 #207
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_165194866
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 september 2016 09:17 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Ik heb (eerder deze week) gedroomd over een tirannosaurus rex. Dat die achter me aanzat. Want ik had diens baby, omdat die een zeer voetje had en ik wilde dat oplossen. Ik communiceerde met de baby door middel van gebaren en we begrepen elkaar.
Grappig, want ik heb een tijdje geleden dit zelf ook nog gedroomd. Zelfs in dit topic neergezet :P.

Gevonden, hierzo :P.
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2015 04:16 schreef magnetronkoffie het volgende:
We renden door een rotsachtig terrein en werden ineens achterna gezeten door een T-rex (is groot oud en snel beest met een ontiegelijke goede eetlust)
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_165194902
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2016 09:41 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Grappig, want ik heb een tijdje geleden dit zelf ook nog gedroomd. Zelfs in dit topic neergezet :P.

Gevonden, hierzo :P.

[..]

Grappig!
pi_165239965
Dat ik meedeed aan Hollands Next Topmodel ( :') ) en dat we 3 minuten hadden om aangekleed beneden te zijn. En ik ging ff snel douchen (jaja gedurfd). Ik riep ook nog dat iemand die wilde wel gelijk mee mocht douchen met mij.

Volgens mij had ik het gered in de tijd die ze gaf. Presentatrice was overigens Daphne Dekkers.
pi_165240099
Ik ging chillen met de zus van m'n ex op m'n oude school en samen kerstmuziek luisteren :')

Oja leuk nu komt het kutgevoel weer hoor.. Zucht, droog je tranen boy :') voel me soms zo veel te gevoelig voor dit soort shit

[ Bericht 20% gewijzigd door BredeBroeder op 11-09-2016 09:41:26 ]
pi_165242830
Ik heb later vanochtend trouwens nog een keer gedroomd. Dat iemand hier op FOK! allerlei informatie van/over mij in een topic gooide. Foto's, video's, naam, enz.

Was ik niet heel blij mee.
pi_165334071
Dat mijn vriend ons huis verkocht had en een huis inclusief Intratuin gekocht had. Hij had ook het caviahok verbouwd en dat stond nu waar de bezoekers langsliepen. Ik was bang dat iedereen zich met de caafjes ging bemoeien en oppakken enzo. Er glipte een hondje het caviahok in, dus ik 'm er weer uit gecommandeerd.

Ik stond tussen de honderden voorbijlopende bezoekers en ik vond het vreselijk. (In mijn droom was ik ook introvert & heleboel mensen = gaat niet samen.)
pi_165334608
De laatste weken herinner ik me vaak alleen maar flarden, maar laatst was ik net gaan douchen en herinnerde ik me dat ik pas daarvoor nog een droom had gehad waarin ik stond te douchen en de douche overstroomde (maar echt alsof er 50 kranen tegelijk open stonden) en hoe het water m'n hele huis doorging.

Het was heel levendig, ik twijfelde zelfs even of het echt was.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  maandag 19 september 2016 @ 07:19:49 #214
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_165421492
Ik had afgesproken met meerdere mensen in Rotterdam. Op de luchthaven. Ik had met 4 mensen tegelijk afgesproken. Maar ik was er twee vergeten. Ik weet wel nog dat mijn vriendin bij de luchthaven wou ophalen. Ze zou daar komen met een bruid. Dit omdat ik nooit op een bruiloft ben geweest. De bruid zou naar mj komen. Toen ik bij de luchthaven aankwam (ik was er nooit geweest in mijn leven) zag ik dat hij helemaal was verbouwd en ik zag (nog geen grote toestellen opstijgen) Alleen zo nu en dan een fokkertje of een bae 125. Het gebouw had hl veel kamertjes wat ik gek vond. Het leek meer op een bunker. Over zaten gaten op eerste gezicht maar toen ik verder liep zag ik dat het daadwerkelijk geopende deuren waren. Het zag er slecht uit allemaal. Ik ging naar binnen. Opeens zie ik een vriend van lang geleden. Hij werkte op de als grondsteward. Maar het leek alsof hij mij niet herkende. Ineens stapt hij op mij af en vroeg of hij mij ergens mee kon helpen. Ik ging er vanuit dat hij mij niet meer herkende. Het stelde me een beetje teleur maar niet zo erg. Ik was meer verward vanwege de hele luchthaven/ situatie waarin ik mij bevond. Het was namelijk hl rustig op de luchthaven. En er lagen overal brokstukken binnen.. het leek meer alsof er een aanslag was gepleegd ofzo op een gebouw. (Ook vanwege de vele zwarte gaten op het gebouw) Het leek ook alsof ik ineens 40 jaar terug was ofzo. Het boeide me dus vrij weinig of hij me had herkend of niet. Maar ik had geen zin om uit te leggen wie ik was etc. Ik vroeg iets en hij zou mij leiden naar de plek waar ik moest wachten op mijn vriendin en de bruid. We liepen door de gangen en door de velen deuren maar hij leek ook verdwaald te zijn! Op een gegeven moment zag ik dat hij steeds rondjes liep door de vele deuren en gaten door het gebouw. (Binnen waren ook nog eens kleine kamertjes. Een heleboel. En er zat bijvoorbeeld een gat en dan moest je daardoor lopen en dan kwam je bij een ander mini kamertje en dan weer bij een gat en dat ging zo eindeloos door) maar hij ging letterlijk alleen maar rondjes lopen en hij had het zelf niet door. Ik zei nog niks op een of andere manier en ik ging er gewoon achteraan. Op een gegeven moment zei ik dat hij alleen maar rondjes liep. Daarna verontschuldigde hij zich en zei dat hij iemand anders ging zoeken voor mij en dat hij het ook niet wist etc. Hij liep langs de lange varanda en de wind waaide hard. Hij sprak met een andere collega maar opeens wierp hij een blik naar me en het leek alsof hij wl heel goed wist wie ik was. Ik wist op een of andere manier dat ik er niets aan zou hebben en ik wist niet of mijn vriendin zou komen met de bruid. Ineens werd ik helemaal gek en rende door het hele gebouw.Het was geen echte luchthaven zei mijn gevoel. Het klopte niet, het mocht niet, er was iets anders aan de hand. Mijn vriendin had mij niet voor niks hiernaartoe gestuurd. Er moest een reden voor zijn. En op een of andere manier wist ik gelijk dat ze het express gedaan en met de verkeerde intenties.

Daarna nog een vage droom gehad met dat ik door Artis liep en ineens Ijburg erachter verstopt zat. Ik was met mijn vader. Alles was groen en mos. Ik liep verder en kwam bij een groene rivier met een grote groene waterval. Mijn vader ging ondertussen met andere mensen staan praten en zei dat ik op de brug voor ons (was ijburg dus) bij de snelweg moest wachten. Ik wachtte maar en hij kwam niet. Normaal gesproken trok ik dan vroeger altijd aan zijn arm of jas dat hij moest meekomen en niet zo lang moest praten. Maar ineens drong er iets tot me door en rende ik over de weg heel hard weg en mijn vader keek mij geschrokken na (na pas ongeveer 500 m rennen had hij het door) met de gedachte waar ik in hemelsnaam naartoe rende.
pi_165423916
Ik heb gisternacht iig gedroomd dat ik met een iets oudere vrouw zoende. En ik nam het initiatief. 😳
  Moderator maandag 19 september 2016 @ 13:25:31 #216
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_165427645
Sex met 2 verschillende bekenden :Y)

Waarvan ik de n ook daadwerkelijk gedaan heb, en de ander nog op mijn to do list staat.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_165428710
Ik heb vandaag letterlijk gedroomd dat 2 min derjarigen uit m'n klas zaten te neuken in de school kantine. Niemand keek er naar en deed alsof het normaal was en aten gewoon hun eten...
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
pi_165581834
Ik heb gedroomd dat ik een zwarte tas ( la Eastpak) had met daarin m'n spullen, waaronder ook m'n iPhone. Ik had deze aan een haakje gehangen (wrs bij m'n broer thuis, lees verder). Aan het eind van de avond wilde ik hem weer pakken, maar hij was weg, mt m'n telefoon erin dus!

Ik kreeg de geniale ( :') ) ingeving dat ik mijn eigen nummer belde en er nam iemand op. Het was een vriend van mijn broertje. Ik vroeg hem of hij mijn tas terug wilde brengen. Ja hoor, dat wilde hij wel. "Met de iPhone?", vroeg ik. Nee, die hield hij lekker zelf. :{
pi_165667303
Hele bizarre, maar coole droom gehad:

Ik droomde dat ik mensen vasthield in een soort grote put met een laag water erin. Ze zaten vast aan touwen. Zonder dat ze iets gedaan hadden (dus niet als straf) liet ik ze soms onder water. Soms zo lang dat ze het bewustzijn verloren, maar nooit te lang.

1 keer was een jongen het bewustzijn verloren en die haalde ik op en probeerde ik bij te laten komen door met 1 hand op z'n borst te drukken. Het lukte, hij werd weer wakker.
  zondag 2 oktober 2016 @ 09:58:35 #220
64288 Bensel
Ladderzat
pi_165702768
Ik had vannacht een hele bizarre droom. Alsof ik een heel ander leven had geleefd.

Ik had eerst een wat rare droom over wielrennen, maar daarna kwam ik een meid tegen waarmee ik lang op school heb gezeten. Zij vroeg hoe het ging, en ik zei dat ik het goed kon vinden in Denemarken.
Ze gaf aan dat ze gehoord had dat ik meerdere keren verhuisd was, en of ik dat niet vervelend vond. Eerst wist ik niet wat ze bedoelde, maar toen herinnerde ik me (levendig) dat ik een tijd in Damascus had geleefd en dat ik toen kort naar Jetta (zo spelde ik het in de droom, vanmorgen opgezocht, kwam uit op Jeddah) in Saoudi Arabie verhuisd was voordat ik naar Denemarken was gegaan. En dat dat voor de oorlog in Syrie was, maar dat het al gevaarlijk genoeg was op dat moment.

Het vreemde was, toen ik wakker werd, dat het zo echt voelde dat ik ff moest landen in de huidige realiteit.
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  zondag 2 oktober 2016 @ 10:36:29 #221
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_165703639
Met mijn broertjes en zusje zat ik in een soort van grote gebouw van mijn enige oom en tante die hier wonen. Het was een enorm huis met heel veel kamertjes en het had iets weg van Montevideo. In het gebouw werkten meerdere mensen dacht ik denk ik. Het leek een zaakje van mijn oom te zijn zoiets. Ik weet het niet. Daarna was er iets gebeurd en mijn zusje, ik en mijn broertje werden beschuldigd. Maar we dachten dat de waarheid boven water zou komen maar ineens bepaalde de rechter dat we het wl gedaan hadden en dat we gevangenisstraf gekregen helemaal boven op zolder. We renden weg door het hele gebouw en iedereen zocht ons (de medewerkers) Tijdens het rennen kwamen we een heleboel mensen van ons vorige gebouw (soort van gesticht) tegen! Vrienden van mijn broertjes en mijn zusje waren ook vals beschuldigd. Omdat ze allemaal jonger dan ik waren probeerde ik ze allemaal bij me te houden (ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel) en ze naar een veilige plek te sturen. We renden door het hele gebouw en ondertussen leidde de vriend van mijn broertje ons naar een veilige plek waar alle andere beschuldigden zaten. Ondertussen was mijn oom helemaal gek geworden. Hij had rode ogen en hij leek op een monster te worden. Zo gek was hij geworden. We hoorden hem brullen vanaf heel ver vandaan. Mijn tante was ook gek geworden en boos en liep met een stok overal te zoeken. De medewerkers leken ineens spoorloos. Ik moest ineens heel erg nodig naar de wc of ik had vocht nodig. Ik weet niet meer wat ( :') ) Ik zei tegen mijn broertjes en zusje en de andere kinderen dat ze op zolder moesten blijven en er vooral nit uit mochten komen. Ik rende naar beneden langs alle trappen en ineens kwam ik in de gouden gang van montevideo. Het leek precies als in 11 jaar geleden. De zitzakken langs de gang etc. Het leek alsof ik ineens 11 jaar jonger was geworden. Ik zag links van mij de deur maar ik hoorde ook nog gegil van ver weg. Ik zag op een kier dat de ruimte achter de deur een badkamer was. Ik rende naar binnen en ging naar de kraan en dronk water maar ineens stond mijn oom voor de deur. Toen hij me zag had hij een grote lat bij zich en kwam op me af en greep me bij mijn nek

Daarna zag op de kier nog een vriend van mijn broertje van de toekomst nog staan toekijken. En toen werd ik wakker.


@ Oja in de badkamer had ik de kraan opengemaakt maar toen mn oom eraankwam kon ik hem niet dichtdoen en het water spoot alle kanten op dat je gewoon kon pootjebaden tot je knien in de grote badkamer.

[ Bericht 4% gewijzigd door -Phineas- op 02-10-2016 15:33:52 ]
  zondag 2 oktober 2016 @ 15:15:35 #222
459277 Bieberrr
Justin Bieber
pi_165708957
Deed een wedstrijdje opdrukken tegen Donald Trump.

De man heeft echt uithoudingsvermogen.
What do you mean?
Capuchon_jongen for mod 2016!
pi_165709212
Dat ik in een huis was met veel kamers/doorgangen en zelfs een - helaas afgesloten - glijbaan. Ik moest ongezien door het huis naar boven proberen te komen. Had alleen geen idee of het een spel was of menens.
  donderdag 6 oktober 2016 @ 18:59:39 #224
399061 kuolema
vermaledijd
pi_165793864
Ik was in Walibi. Het was er ontzettend druk en er waren veel jonge kinderen. Het was een chaos, de achtbanen gingen door elkaar heen, alles zat heel dicht op elkaar en tussendoor waren er ook veel kleine attracties.
Overal was het gevaarlijk om te staan, omdat je geraakt kon worden door voeten of karretjes die langsraasden of doordat karretjes zouden loskomen of hele constructies zouden instorten en je verpletteren. Nergens was het veilig. Zoiets heb ik al eerder gedroomd.
Ik durfde eigenlijk helemaal niet in de achtbanen, zag de hele tijd voor me hoe het fout zou kunnen gaan. Maar ik moest er toch in van mezelf. Er waren ook veel attracties voor kleine kinderen en daar wilde ik wel in. Dat waren vooral (water)glijbanen, ook zo een met van die roldingen, maar die waren ontzettend saai.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_165805965
Denk serieus weer 1 dagje een beetje over haar na en daar is alweer een rare kutdroom, kan toch niet, is ook de enige link die ik kan leggen..

Naja ik zou dus met een vriend van me uit m'n oude examenklas naar walibi gaan. Alles was al geplanned en 't zou 3 uur met de trein zijn dus we moesten goed eten.

Op de een of andere manier zou ik de dag ervoor met m'n broer vuurwerk afsteken, waar een of andere steiger voor gebouwd moest worden en allemaal dingen worden opgezet om 't veilig te doen.

M'n pa zou echter die avond koken en later ging walibi ineens niet door, dus kon ik niet meer eten wat hij gekookt had omdat ik er vanuit ging dat er sowieso niet gekookt zou worden. Toen hij hoorde dat ik niet ging eten werd die nogal boos en probeerde die me van de 10 meter hoge steiger te gooien. Ik kon echter ontsnappen en toen was ik ineens in de keuken. Toen was die woedend en ik zei van ja sla dan, durf je toch niet. Ik herhaalde 't nogmaals en dat ie 't nu niet meer durft en toen stopte die.

Ik rende naar de schuurpoort toe en probeerde te vluchten met m'n broer maar hij kwam achter ons aan. In real zou ik 'm met gemak eruit lopen maar hij zat heel close achter me, kon door de angst ook niet hard rennen voelde het. Toen ontsnapte ik uiteindelijk en schrok ik wakker..

Hele vage droom maar alles valt best te verbinden als ik kijk naar vroegh, zo heel random is het dus niet. Maarja, niet chill wakker worden iig..

Wel met een cute foto van m'n babytv kijkende nichtje, dat doet me dan weer goed O-)
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')