abonnement Unibet Coolblue
pi_157919904
Thanks! ^O^
pi_157919999
Gefeliciteerd Mono en Moira. ^O^ *O*

Bruiloft ook in het stadion? :+
pi_157920108
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2015 13:26 schreef Intellectueel het volgende:
Gefeliciteerd Mono en Moira. ^O^ *O*

Bruiloft ook in het stadion? :+
Hahahaha, wie weet. Lekker makkelijk wokken daarna :+
Zien we tegen die tijd wel. Zou wel leuk zijn, kan de gehele selectie joinen met de party daarna. Lijkt me wel lachen :D
  maandag 30 november 2015 @ 13:36:32 #154
202014 JJH
Knetter. O+
pi_157920209
Va harte! :D ^O^ ``
  PR en moderator maandag 30 november 2015 @ 13:36:44 #155
288245 crew  Moira
Heeft al lang geen punt meer.
pi_157920218
quote:
14s.gif Op maandag 30 november 2015 13:30 schreef Monopoly het volgende:

[..]

Hahahaha, wie weet. Lekker makkelijk wokken daarna :+
Zien we tegen die tijd wel. Zou wel leuk zijn, kan de gehele selectie joinen met de party daarna. Lijkt me wel lachen :D
Sowieso Bram uitnodigen op de bruiloft _O_ :D
Op zondag 12 maart 2023 00:29 schreef Nova het volgende:
Haha, Moira heeft gelijk!
  donderdag 3 december 2015 @ 08:17:48 #156
216495 Mkr
Stay out of trouble, boys.
pi_157981419
ForzaPECZwolle twitterde op woensdag 02-12-2015 om 20:40:17 PEC Zwolle heeft over 2014/2015 toch zwarte cijfers geschreven. De club verwachtte eerder nog het boekjaar verlies te lijden. reageer retweet
Mooie dingen.

Komt uit het volgende stuk "Door de ogen van de veurzitter"

quote:
Ook deze jaargang kruipt voorzitter Adriaan Visser weer in de pen om een column te schrijven over het wel en wee van de club. Hieronder lees je zijn bijdrage over onder andere de sportieve prestaties, de ontwikkeling op het gebied van commercie en een interessant onderzoek naar de groeipotentie van de club.

Sportief
Ondanks de 0-2 nederlaag tegen Ajax van afgelopen zondag staat PEC Zwolle momenteel op een puike achtste positie op de ranglijst. Een knappe prestatie van de technische staf en spelers, zeker gezien de grote hoeveelheid wijzigingen die de afgelopen zomer in de selectie zijn doorgevoerd. Persoonlijk kan ik genieten van de ontwikkeling die onze veelal jeugdige spelers doormaken: Ryan Thomas die in Kerkrade een dijk van een wedstrijd speelt, Kingsley Ehizibue die steeds meer minuten maakt én de tandem Rick Dekker en Wouter Marinus die beiden nagenoeg geruisloos een plek op het middenveld hebben bemachtigd. Het toont eens te meer de waarde van een gedegen voetbalacademie en goede scouting aan. Tot aan de winterstop spelen we nog een drietal pittige wedstrijden. De spelersbus rijdt nog naar Nijmegen en Eindhoven voor respectievelijk uitwedstrijden tegen N.E.C. en PSV. Ook ontvangen we in de tussentijd nog bezoek uit Alkmaar in de vorm van AZ. Drie wedstrijden waarin onze spelers hun huid ongetwijfeld duur gaan verkopen om tot resultaat te komen. Ik ben dan ook zeer benieuwd met welke klassering we de winterstop in gaan! Op sportief vlak gaat de situatie bij FC Twente mij overigens aan het hart. Als buitenstaander kan en wil ik niet oordelen over de gebeurtenissen in De Grolsch Veste. Wel vind ik het oprecht vervelend voor de trouwe achterban en de medewerkers van de club waarvan velen een verleden bij ons in Zwolle hebben. Ik gun onze provinciegenoot het beste, op die twee wedstrijden in het seizoen na, en hoop dan ook oprecht dat deze mooie club spoedig in rustig(er) vaarwater terechtkomt.

Commercieel
Op commercieel gebied heeft PEC Zwolle de afgelopen periode flinke stappen voorwaarts gezet. Recentelijk werd het contract met MAC³PARK getekend, waarmee de naam van ons stadion vanaf 1 juli 2016 wordt gewijzigd. Het IJsseldelta stadion wordt vanaf die datum omgedoopt in MAC³PARK stadion. Ondanks de weerstand die dit in eerste instantie opriep bij een gedeelte van de achterban, is dit een belangrijke stap in de groei van de club. Via deze weg boren we een nieuwe vorm van inkomsten aan. Dit levert ‘nieuw’ geld op wat vervolgens weer geïnvesteerd kan worden in PEC Zwolle. Ook vond er op de hoofdtribune rond de wedstrijd tegen Heracles Almelo een thema-avond plaats. De businessclub werd helemaal omgebouwd tot een ware jaren 80 discotheek, met gigantische discoballen en mooie PEC Zwolle retro-shirts uit die jaren. Door deze thema-avond werd een extra beleving aan de businessclub toegevoegd, iets wat met gejuich ontvangen werd door onze sponsoren. Dezelfde businessclub heeft de komende periode overigens weer een mooie actie op touw gezet. Blijf ook in het seizoen 2016/2017 als sponsor bij PEC Zwolle en krijg per extra business stoel een half jaar gratis toegang! Interesse om hier meer over te weten te komen; stuur een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor nadere informatie. Ook voor potentiele supporters hebben we een actie in het leven geroepen. Het is dit seizoen weer mogelijk om een halve seizoenkaart aan te schaffen voor de Klaas Drost-tribune of vak 32A op De Stentor-tribune. Nadere informatie hierover vind je hier op de website.

Jaarrekening
Begin deze week heeft de club de jaarrekening over het seizoen 2014/2015 en de begroting over het seizoen 2015/2016 ingediend bij de KNVB. Beide rapportages zijn inmiddels goedgekeurd door respectievelijk onze huidige externe accountant (Ten Kate Huizinga) en de vanaf het seizoen 2015/2016 nieuwe externe accountant (BDO). Medio december gaan wij deze rapportages finaal bespreken met het stichtingsbestuur, waarna we zoals gebruikelijk ook de lezers van deze column verder zullen informeren. Als eerste informatie wil ik alvast prijsgeven dat de rapportages in lijn zijn met ons eerder geschetste beeld, en zelfs dat de finale cijfers over het seizoen 2014/2015 er wat beter uitzien dan oorspronkelijk verwacht (van een klein negatief naar een klein positief resultaat).

Onderzoek Hypercube
De afgelopen periode heeft het bedrijf Hypercube onderzoek gedaan naar de groeipotentie van PEC Zwolle. Dit rapport, puur op basis van statistieken en feiten, heeft de club diverse inzichten gegeven op het gebied van het stadion, nieuwe sponsoren, supporters en de potentiele groei. Zo kwam uit het onderzoek naar voren dat PEC Zwolle de groei van de afgelopen jaren nooit had kunnen bewerkstelligen zonder het nieuwe stadion en het goede verzorgingsgebied waarin het ligt. Er is relatief weinig concurrentie in de nabije omgeving. BVO’s die Eredivisie spelen liggen stuk voor stuk op ongeveer een uur rijden van onze Hanzestad. Wel heeft PEC Zwolle in dit verzorgingsgebied enige ‘concurrentie’ van het hogere amateurvoetbal. De kaart van het gebied om ons verzorgingsgebied toont aan dat er nog veel groei valt te behalen in bijvoorbeeld Flevoland. Een regio waar we ons, mede door de eerder genoemde overeenkomst met MAC³PARK, meer op richten. De laatste paar seizoenen zien we ook een tendens dat er steeds meer supporters en sponsoren uit bijvoorbeeld Kampen, Dalfsen, Meppel en Steenwijk de weg naar Zwolle weten te vinden. Ontwikkelingen waar wij als club zeer content mee zijn. Naast informatie over onze achterban, geeft het rapport ook inzichten voor onze commerciële afdeling. Zo weet de club nu, dat er uit bepaalde branches nog meer business mogelijk is. Dat zijn de branches waarin we onder het landelijk gemiddelde scoren zoals bijvoorbeeld de sectoren bouwnijverheid en vervoer. Aan de andere kant zijn er ook branches aan te wijzen, waar PEC Zwolle juist beter op scoort dan het landelijk gemiddelde. Dit zijn bijvoorbeeld de detailhandel en zakelijke diensten.

In algemene zin wordt gesteld dat PEC Zwolle met het huidige stadion, de achterban en potentie een redelijk gezond bestaan kan leven in het “rechter rijtje” van de Eredivisie. Dit gegeven is natuurlijk op basis van een gemiddelde. Soms zal er een uitschieter zijn, in de positieve of negatieve zin. Wil de club structureel een hogere positie in de Eredivisie bewerkstelligen, dus de zo gewenste middenmootpositie innemen in die Eredivisie (plek 8 tot 12 op de ranglijst) dan is uitbreiding van het stadion noodzakelijk. Op die manier kan de inkomstenstroom dermate vergroot worden, dat er sportief stappen gezet kunnen worden. Het spreekt voor zich dat de club momenteel bezig is deze opties te overwegen. Tot slot wil ik de algemene conclusie van het rapport met jullie delen. Simpelweg omdat het mooi is, zo af en toe even stil te staan bij waar we met elkaar vandaan komen:

,,PEC Zwolle heeft de afgelopen seizoenen een zeer sterke ontwikkeling doorgemaakt van een (sub)topper in de Jupiler League naar een stabiele bewoner van de Eredivisie!"

Met sportieve groet,
Adriaan Visser
Voorzitter PEC Zwolle
"I am nice, and if that makes me a pussy, so be it."
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 4 december 2015 @ 15:19:47 #157
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_158010919
scorito twitterde op vrijdag 04-12-2015 om 14:15:22 PEC Zwolle zonder Van Hintum, Thomas, Dekker, Becker, El Hasnaoui, Saymak, Karagounis en Schenkeveld tegen NEC #neczwo #topcoach #weekspel reageer retweet
Behoorlijke lijst.
pi_158031550
quote:
15s.gif Op vrijdag 4 december 2015 15:19 schreef Pino112 het volgende:
scorito twitterde op vrijdag 04-12-2015 om 14:15:22 PEC Zwolle zonder Van Hintum, Thomas, Dekker, Becker, El Hasnaoui, Saymak, Karagounis en Schenkeveld tegen NEC #neczwo #topcoach #weekspel reageer retweet
Behoorlijke lijst.
Zeg dat wel, heel zuur. NEC mist geen dragende spelers.

Wordt een pittige wedstrijd maar ik verwacht wel kansen. NEC is relatief ongevaarlijk maar wel solide achterin.

Nog leuk oud-spelersnieuws: Soufian Moro zou gisteren namens Fortuna in de basis starten tegen VVV maar dat ging niet door... Omdat hij in de file stond. :')
pi_158036440
Morgen gaan we 3-0 op de waffel. Komt niet goed.
  zaterdag 5 december 2015 @ 18:24:42 #160
216495 Mkr
Stay out of trouble, boys.
pi_158037508
quote:
14s.gif Op zaterdag 5 december 2015 17:40 schreef Monopoly het volgende:
Morgen gaan we 3-0 op de waffel. Komt niet goed.
Ik zie wel kansen hoor. We hebben waarschijnlijk een nog best behoorlijk elftal staan morgen. Met Nijland in de basis!

ForzaPECZwolle twitterde op vrijdag 04-12-2015 om 15:27:51 Vermoedelijke opstelling PEC Zwolle: Begois; Marcellis, Sainsbury, Lam, Van Polen; Brama, Bouy; Ehizibue, Nijland, Menig; Veldwijk. #necZWO reageer retweet
"I am nice, and if that makes me a pussy, so be it."
pi_158037535
Superstef _O_ Onze lievelingskluns.
pi_158037540
2-1 verlies.
pi_158037542
Ik zeg 1-3.
  zaterdag 5 december 2015 @ 18:30:08 #164
216495 Mkr
Stay out of trouble, boys.
pi_158037618
1-2.
"I am nice, and if that makes me a pussy, so be it."
  zaterdag 5 december 2015 @ 20:28:24 #165
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_158040397
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 december 2015 18:26 schreef Intellectueel het volgende:
2-1 verlies.
pi_158055143
NEC heeft drie geblesseerden vandaag. Halldorsson (eerste keeper), Smits (tweede keeper) en Kirsten (derde keeper).

:')
  zondag 6 december 2015 @ 14:53:38 #167
216495 Mkr
Stay out of trouble, boys.
pi_158056644
0-1 Skippy
"I am nice, and if that makes me a pussy, so be it."
  Redactie Sport / Supervogel zondag 6 december 2015 @ 15:18:38 #168
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_158057363
0-2 Veldwijk.
pi_158057376
Rust, 0-2. Prima wedstrijd hoor. NEC krijgt wel wat kansen maar is nog nauwelijks echt gevaarlijk geweest. Ondertussen is Zwolle in de omschakeling en uit standaardsituaties steeds levensgevaarlijk.

Van Polen trekt het steeds minder ;( Sneu. Verder heeft Begois vorige week een trauma opgelopen want die durft niets meer lijkt het.

Als ze zo doorspelen komt 't echt wel goed.
pi_158058077
Begois, man man man.

Snel een betere keeper huren.
pi_158058395
Zo'n bal mag er toch nooit ingaan.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 6 december 2015 @ 15:51:23 #172
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_158058397
2-2, je verwacht het niet
pi_158059484
Pfff, zonde man. Al valt het me nog mee dat de 3-2 niet viel want die zat er wel aan te komen.

Begois dramatisch. Marcellis een baas. Hebling liet tien minuten leuke dingen zien. Veldwijk verprutste bijna alles. Nijland letterlijk alles.

Wel een erg vermakelijke wedstrijd. Ben drie jaar ouder geworden afgelopen uur.
pi_158130390
Technisch directeur Gerard Nijkamp van PEC Zwolle verwacht spoedig een akkoord te bereiken met Mustafa Saymak (22) over verlenging van diens aflopende contract.
De middenvelder kan voor twee jaar bijtekenen. De uit de eigen jeugd afkomstige Saymak revalideert momenteel van een kruisbandblessure en moet hopen dat hij vóór het einde van dit seizoen zijn rentree kan maken. Eind juli sloeg het noodlot toe bij Saymak, die zo'n negen maanden uit de roulatie zal zijn door de kwetsuur.

PEC is ook nog in onderhandeling met Rick Dekker (20), die vorig jaar overkwam Feyenoord en eveneens een komende zomer aflopende verbintenis heeft. Hij kan voor drie jaar bijtekenen. De opwaardering en verlenging tot medio 2019 van het contract met de Nieuw-Zeelander Ryan Thomas (20) is op details na rond. 'Ik hoop dat we er voor de Kerst helemaal uit zijn met deze drie jongens', aldus Nijkamp.

Naar: http://www.vi.nl/nieuws/z(...)saymak-en-thomas.htm?
  vrijdag 11 december 2015 @ 12:18:40 #175
216495 Mkr
Stay out of trouble, boys.
pi_158169468
PEC Zwolle is inmiddels in gesprek met Thomas Lam over contractverlenging. Binnenkort is er ook een gesprek met Wouter Marinus. PEC Zwolle wilde ook met Stef Nijland en Bart van Hintum verlengen, maar beide spelers met aflopend contract lijken te vertrekken.
Gerard Nijkamp: "Ik denk dat het komende transferperiode rustig blijft bij PEC Zwolle. Alleen op de linksbackpositie zijn we wat onderbezet." Willem Udo start in 2016 als ondersteuning op de commerciële afdeling van PEC Zwolle. Carine Wiersma is commercieel adviseur geworden.
"I am nice, and if that makes me a pussy, so be it."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')