Ja, prachtigquote:
Dat snap ik ook nooit. Soufflés storten in als ze niet direct worden opgediend. Dat maakt ze zo lastig om te timen.quote:Op woensdag 30 september 2015 21:29 schreef Postbus100 het volgende:
Maar waarom kunnen ze bij Masterchef bijvoorbeeld wel wachten met proeven, maar moet het hier allemaal direct geproefd worden?
Omdat ze bij Masterchef koude gerechten proeven, dat kan niet bij soufflequote:Op woensdag 30 september 2015 21:29 schreef Postbus100 het volgende:
Maar waarom kunnen ze bij Masterchef bijvoorbeeld wel wachten met proeven, maar moet het hier allemaal direct geproefd worden?
Omdat een soufflé hoe perfect ook, altijd na een paar minuten inzakt, en ze hier duidelijk willen zien hoe -ie uit de oven komt. Dat moet in elk geval goed hoog zijn.quote:Op woensdag 30 september 2015 21:29 schreef Postbus100 het volgende:
Maar waarom kunnen ze bij Masterchef bijvoorbeeld wel wachten met proeven, maar moet het hier allemaal direct geproefd worden?
Ian had dat wel gedaan denk ik, maar die had te veel gemengd. Het deel war omhoog kwam was wel recht omhoogquote:Op woensdag 30 september 2015 21:36 schreef minilot het volgende:
Binnenzijde bakvormen duidelijk niet met rechtopstaande kwaststreken ingeboterd. Als je dat doet komt -ie zo mooi kaarsrecht omhoog in plaats van bol..
Maar, al met al nog best wel een supergoed resultaat, ondanks die bezorgde gezichtjes, zeker als je bedenkt dat het allemaal soufflé-n00bs zijn..
Zegt niks. Ze kreeg een handdruk van Paul wegens lekkere Snickers-taart in eerste ronde.quote:Op woensdag 30 september 2015 21:37 schreef PaarsBeestje het volgende:
Nadiya laatste bij de technical. Niet best
Klopt jaquote:Op woensdag 30 september 2015 21:38 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Ian had dat wel gedaan denk ik, maar die had te veel gemengd. Het deel war omhoog kwam was wel recht omhoog
Zelfde als Nadiya.quote:Op woensdag 30 september 2015 21:40 schreef Postbus100 het volgende:
Wat heeft Mel soms kinderachtige kapsels. Nu ook weer: twee vlechtjes die omhoog zijn gestoken.
Yep. Reageert anders bij verschillende temperaturen bij het temperen enzo. Mengt ook niet zo makkelijk met andere ingrediënten. Wel te doen hoor, maar beslist lastiger dan puur.quote:Op woensdag 30 september 2015 21:39 schreef GotC het volgende:
Sowieso witte chocola. Is dat moeilijker oid?
Grappig, wist ik niet!quote:Op woensdag 30 september 2015 21:41 schreef minilot het volgende:
[..]
Yep. Reageert anders bij verschillende temepraturen voor temperen enzo. Mengt ook niet zo makkelijk. Wel te doen hoor, maar beslist lastiger dan puur.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |