Ja, prachtigquote:
Dat snap ik ook nooit. Soufflés storten in als ze niet direct worden opgediend. Dat maakt ze zo lastig om te timen.quote:Op woensdag 30 september 2015 21:29 schreef Postbus100 het volgende:
Maar waarom kunnen ze bij Masterchef bijvoorbeeld wel wachten met proeven, maar moet het hier allemaal direct geproefd worden?
Omdat ze bij Masterchef koude gerechten proeven, dat kan niet bij soufflequote:Op woensdag 30 september 2015 21:29 schreef Postbus100 het volgende:
Maar waarom kunnen ze bij Masterchef bijvoorbeeld wel wachten met proeven, maar moet het hier allemaal direct geproefd worden?
Omdat een soufflé hoe perfect ook, altijd na een paar minuten inzakt, en ze hier duidelijk willen zien hoe -ie uit de oven komt. Dat moet in elk geval goed hoog zijn.quote:Op woensdag 30 september 2015 21:29 schreef Postbus100 het volgende:
Maar waarom kunnen ze bij Masterchef bijvoorbeeld wel wachten met proeven, maar moet het hier allemaal direct geproefd worden?
Ian had dat wel gedaan denk ik, maar die had te veel gemengd. Het deel war omhoog kwam was wel recht omhoogquote:Op woensdag 30 september 2015 21:36 schreef minilot het volgende:
Binnenzijde bakvormen duidelijk niet met rechtopstaande kwaststreken ingeboterd. Als je dat doet komt -ie zo mooi kaarsrecht omhoog in plaats van bol..
Maar, al met al nog best wel een supergoed resultaat, ondanks die bezorgde gezichtjes, zeker als je bedenkt dat het allemaal soufflé-n00bs zijn..
Zegt niks. Ze kreeg een handdruk van Paul wegens lekkere Snickers-taart in eerste ronde.quote:Op woensdag 30 september 2015 21:37 schreef PaarsBeestje het volgende:
Nadiya laatste bij de technical. Niet best
Klopt jaquote:Op woensdag 30 september 2015 21:38 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Ian had dat wel gedaan denk ik, maar die had te veel gemengd. Het deel war omhoog kwam was wel recht omhoog
Zelfde als Nadiya.quote:Op woensdag 30 september 2015 21:40 schreef Postbus100 het volgende:
Wat heeft Mel soms kinderachtige kapsels. Nu ook weer: twee vlechtjes die omhoog zijn gestoken.
Yep. Reageert anders bij verschillende temperaturen bij het temperen enzo. Mengt ook niet zo makkelijk met andere ingrediënten. Wel te doen hoor, maar beslist lastiger dan puur.quote:Op woensdag 30 september 2015 21:39 schreef GotC het volgende:
Sowieso witte chocola. Is dat moeilijker oid?
Grappig, wist ik niet!quote:Op woensdag 30 september 2015 21:41 schreef minilot het volgende:
[..]
Yep. Reageert anders bij verschillende temepraturen voor temperen enzo. Mengt ook niet zo makkelijk. Wel te doen hoor, maar beslist lastiger dan puur.
Nou idd!quote:Op woensdag 30 september 2015 21:43 schreef Joosie200 het volgende:
Now this is a true showstopperVan alle kandidaten
quote:Op woensdag 30 september 2015 21:54 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Eigenlijk zijn t alsnog 2 heel verschillende programma's maar ik vind ze allebei heel leuk!
En geen echte biscuits.quote:Op woensdag 30 september 2015 21:55 schreef Postbus100 het volgende:
Ik vrees voor Nadiya. Te simpel, denk ik...
Ik zou Tamal niet onderschatten. Als hij tijd efficiënt werkt vallen zijn baksels goed in de smaakquote:Op woensdag 30 september 2015 22:00 schreef Negentiendertig het volgende:
Nice, Flora d'r uit, Ian next, hopelijk wint Nadiya de finale
Ian: it should have been me. Dat dacht ik ook. Maar ondanks best technical, een smakeloze showstopper. Teveel leuke ideeën, terwijl Nadiya de smaak spot on had, Ian een solide ontwerp en Tamal tussen beide qua ontwerp en smaak.quote:Op woensdag 30 september 2015 22:00 schreef computergirl het volgende:
Flora eruit? Ik dacht dat zij net met hakken over de sloot zou gaan
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |