Die zijn inderdaad lekkerquote:Op zondag 27 september 2015 16:35 schreef Karzai het volgende:
Dadels deze zijn zacht en zoet, bij Dirk nu in de aanbieding
[ afbeelding ]
Klinkt allemaal erg lekkerquote:Op zondag 27 september 2015 17:22 schreef Diconnected het volgende:
Vanmiddag heerlijk geluncht met een 12 uurtje: boerenbrood met een kroket, een met carpaccio, en een met belegen kaas en knoflookmayo. Daarbij nog een klein prutje salade (die overigens echt heerlijk was), uiensoep en lekkere scherpe mosterd. Later nog ergens een ijsje gehaald, met de smaak caramel en meloen. Was ook erg lekker.
Vanavond ga ik noedels met kip kerrie maken.
Waarom zou je dat niet durven?quote:Op zondag 27 september 2015 17:41 schreef golfer het volgende:
Restjes Chinees die ik durf op te warmen.
Toch wel volgens mijn wereldberoemde recept he?quote:Op zondag 27 september 2015 17:53 schreef quirina het volgende:
Maakt Rendang vandaag, met rijst en sambalboontjes.
Vanwege deze 'deskundige'quote:Op zondag 27 september 2015 17:58 schreef mascara-klodder het volgende:
Waarom zou je dat niet durven?
quote:Op zondag 27 september 2015 13:47 schreef Karzai het volgende:
chinees van de chinees moet je niet opwarmen #schijterij
Pasta en rijst schijn je niet opnieuw te mogen verwarmen.quote:Op zondag 27 september 2015 17:58 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Waarom zou je dat niet durven?
Ik ook niet, maar ja...na 60 jaar durf ik het nou niet meer.quote:
precies dat moet je niet doen ivm met schadelijke bacterieenquote:Op zondag 27 september 2015 18:20 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Pasta en rijst schijn je niet opnieuw te mogen verwarmen.
wat een hysterisch geleuterquote:Op zondag 27 september 2015 18:38 schreef Karzai het volgende:
[..]
precies dat moet je niet doen ivm met schadelijke bacterieen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |