Had ooit een broodje Karma, dat bleef maar terugkomenquote:Op donderdag 22 oktober 2015 16:59 schreef SaskiaR het volgende:
Oh, daar ben ik al een paar keer geweest en ik vind het meeste echt lekker. Hun broodje karma is echt lekker pitttig, en met veel lekkere veelzijdige salade. De kapsalon is ook heerlijk. De kroketjes zijn wat saai, die neem ik daar idd niet.
Hij stond hier al een paar jaar op het lijstje. De anticipatie was leuker dan de vervulling.quote:Op donderdag 22 oktober 2015 16:19 schreef Aphrodyte het volgende:
[..]
*Schrapt vegetarische snackbar van to-do lijstje* Danku
Hier ook, maar Den Haag is best ver voor mij en nu weet ik dus dat ik daar niet voor ga omreizenquote:Op donderdag 22 oktober 2015 17:53 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Hij stond hier al een paar jaar op het lijstje. De anticipatie was leuker dan de vervulling.
Ik vond het er trouwens ook niet schoon.
Piet!quote:Op donderdag 22 oktober 2015 17:00 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Had ooit een broodje Karma, dat bleef maar terugkomen
Pfffff, wat een uitdrukking.quote:Op donderdag 22 oktober 2015 19:38 schreef MaLo het volgende:
Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt
Zo staat het op hun website, heb het niet zelf bedachtquote:
Volgens mij hoorde dat wel, de M&M's bij de chocobanaan-tostiquote:Op donderdag 22 oktober 2015 20:03 schreef mytec het volgende:
Te grappig altijd, mooi om te zien dat die mensen plezier in hun werk hebben. Heb hier ook een sociale bar, en tijdens aperitief-tijd kan je daar een buffet en drankje krijgen. Je drankje smaakt altijd anders, fantasies van de kok zegmaar. Zelfde geld voor de hapjes. Wil je koffie? Ze komen meteen met een lijst met specials. Het is niet altijd even super maar de plezier die ze uitstralen maakt veel goed.
Die tosti met m&ms lijkt ook zo,n spontane creatie;-)
Maar die afstand bestaat nu voor hen niet meer.quote:
Zoals je het beschrijft zie ik het als zeer toe te juichen initiatieven.quote:Op donderdag 22 oktober 2015 20:13 schreef MaLo het volgende:
[..]
Volgens mij hoorde dat wel, de M&M's bij de chocobanaan-tosti. Ze werkten heel precies
.
De werknemers hadden duidelijk plezier in hun werk en namen hun werk ook serieus, dat straalden ze ook uit. Dat maakte de sfeer prettig.
Prijs, kwaliteit en sfeer klopten, daarom vind ik het een aanrader voor een lunch. Niet omdat er toevallig "mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt" werken. Zoals ik al zei, dat kwartje viel bij ons pas later
.
Ze hebben nu een fiets?quote:Op donderdag 22 oktober 2015 21:24 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Maar die afstand bestaat nu voor hen niet meer.
Muts!quote:
Ik vind josti dan weer totaal niet eufemistisch voor deze zwakbegaafden, denigrerend zelfs. Bij josti denk ik toch aan aanzienlijker moeilijkere gevallen en dan lijkt het me beledigend om ze als nog dommer aan te duiden dan ze zijn. Zouden ze op de werkvloer ook met mongool aangesproken worden?quote:
Grappig, ik heb laatst in Australië de kont van een groene mier gelikt en die smaakte inderdaad ook naar limoen. (wist ik al voor ik likte natuurlijk, was niet een gelukstreffer)quote:Op dinsdag 15 september 2015 13:48 schreef joris4pinter het volgende:
[..]
Jawel, smaken naar lemongrass. En bij Noma gebruiken ze alleen lokale producten dus citroen kan niet in een gerecht. Voor een frisse zure smaak gebruiken ze dus mieren.
quote:Op vrijdag 23 oktober 2015 11:28 schreef Fretwork het volgende:
[..]
Grappig, ik heb laatst in Australië de kont van een groene mier gelikt en die smaakte inderdaad ook naar limoen. (wist ik al voor ik likte natuurlijk, was niet een gelukstreffer)
Toevallig zag ik die mieren ook voorbij komen op de Facebook site van Rene Redzepi.quote:Op vrijdag 23 oktober 2015 11:28 schreef Fretwork het volgende:
[..]
Grappig, ik heb laatst in Australië de kont van een groene mier gelikt en die smaakte inderdaad ook naar limoen. (wist ik al voor ik likte natuurlijk, was niet een gelukstreffer)
Haha tof, leuk om te horen. Het zijn inderdaad die mieren (zelfde regio ook).quote:Op vrijdag 23 oktober 2015 15:29 schreef joris4pinter het volgende:
[..]
Toevallig zag ik die mieren ook voorbij komen op de Facebook site van Rene Redzepi.
Noma gaat een pop-up restaurant openen in Australië en ze zijn zich waarschijnlijk aan het oriënteren op lokale ingrediënten.
[ afbeelding ]
Toque toque aan de Oudegracht, de witte ballons aan de lijnmarkt, brasserie domplein, zeker indien er moeilijk lopenden zijn. Er zijn er zoveel...quote:Op zondag 25 oktober 2015 22:37 schreef NoralyZ het volgende:
Heeft iemand 'n goeie suggestie voor een lunchrestaurant o.i.d. in Utrecht? Ik heb binnenkort m'n diploma-uitreiking en wil graag met m'n ouders en co erna even wat doen. Feestelijke dingen als wijnproeverijen, luxe 3-gangenlunches of huiselijke taartfestijnen, sta voor alles open. Heb gewoon geen idee wat er daar te doen is op culinair gebied. Belangrijk wel: ergens op een doordeweekse middag, niet al te laat. Vandaar 'lunchrestaurant'..
Op de korte poten naast de Tijd (oude Byblos)quote:Op donderdag 22 oktober 2015 23:53 schreef mascara-klodder het volgende:
Serieus ik heb een tosti van josti hier om de hoek?
Wat een debiele naam zeg
Wel superleuk initiatief dit. Net als Brownies en Downies. Ookal zo'n debiele naam.
Het doel heiligt de middelen en vooral naam blijkbaar.
Het doel is volgens mij wel al behoorlijk bereikt: mensen die iets anders zijn tellen ook mee in deze maatschappij.
Het zijn niet allemaal ramenlikkers
Sja, ik weet wel dat er veel zijn, maar daarom vroeg ik juist om 'n tip :-). Dankjewel, ik ga eens kijken!quote:Op maandag 26 oktober 2015 07:14 schreef MevrouwPuff het volgende:
[..]
Toque toque aan de Oudegracht, de witte ballons aan de lijnmarkt, brasserie domplein, zeker indien er moeilijk lopenden zijn. Er zijn er zoveel...
Oeh, ziet er goed uit. Wie weet ga ik dat doen. Thanks!quote:Op maandag 26 oktober 2015 07:48 schreef Vanyel het volgende:
Vrij nieuw vlakbij Vredenburg ligt Luc, heeft een te huren zaaltje.
Vis en meer doet volgens mij lunch op aanvraag en is altijd lekker als je van vis en wijn houdt.
Als dat dat bolletje rechts op de laatste foto is....quote:Op vrijdag 30 oktober 2015 21:27 schreef MCH het volgende:
Tering zeg, tweeënhalve euro voor een kommetje rijst. Hoezo zit dat er niet bij?
Staat niet op de foto het kommetje. Die had ik er extra bij besteld.quote:Op vrijdag 30 oktober 2015 21:27 schreef MCH het volgende:
Tering zeg, tweeënhalve euro voor een kommetje rijst. Hoezo zit dat er niet bij?
Oh nee, ik bedoel dat ik het juist een pluspunt vind om te wachten! Heb ooit bij een sushi restaurant gegeten waar het eten serieus al binnen 1 minuut op tafel stond. Dan weet je al dat het vooraf klaar gemaakt is, uren heeft gelegen of zo de pan in vanuit de vriezer.quote:Op vrijdag 30 oktober 2015 20:56 schreef mascara-klodder het volgende:
Altijd goede ervaringen hier met Momiji. Ga ik meestal even heen voor een klein hapje na het winkelen
10-15 minuten wachten is toch heel erg netjes? Of had je het nog sneller verwacht?
Je zit in een restaurant en niet bij een fastfoodketen
Ahhh achzoquote:Op zaterdag 31 oktober 2015 01:41 schreef xSuperboo het volgende:
[..]
Oh nee, ik bedoel dat ik het juist een pluspunt vind om te wachten! Heb ooit bij een sushi restaurant gegeten waar het eten serieus al binnen 1 minuut op tafel stond. Dan weet je al dat het vooraf klaar gemaakt is, uren heeft gelegen of zo de pan in vanuit de vriezer.
Het klopt inderdaad dat het best donker binnen is en vrij rustig.quote:Op zaterdag 31 oktober 2015 11:45 schreef FutureFairytale het volgende:
Als ik er langsloop zit er nooit iemand en het is erg donker, dat nodigt niet zo uit.
Op datzelfde plein zit Kimchi House
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |