Toch ziet het er heerlijk uit.quote:Op donderdag 22 oktober 2015 11:31 schreef minilot het volgende:
Heh, wel echt tijd van het jaar voor baggerfoto's, qua licht Stikdonker buiten!
Goede tip trouwens hoe je je ei makkelijk in stukjes kan snijden .quote:Op zaterdag 24 oktober 2015 13:21 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Geroosterde boterham met eiersalade.
2 gekookte eieren in blokjes
1 appel in blokjes
1 sjalotje heel fijgesnipperd
3 el mayo
1,5 el gembersiroop
1 tl kerrie djawa
peper, zout naar smaak
(het takje thijm is dus nep, alleen voor de foto)
Jemig, wat ziet dat vlees er goed uit!quote:Op vrijdag 30 oktober 2015 18:44 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Bulgogi 2.0 op een gestoomd broodje
In Korea grillen ze zoetgemarineerde plakjes biefstuk op een tafelbbq, maar als ik dat thuis doe valt het altijd tegen. (taaaaai!) Bovendien gaat het me aan mijn hart, een entrecote aan gort snijden. Dus ik marineer en gril 'm in zijn geheel en snijd hem daarna pas in plakjes: Bulgogi 2.0
(op deze foto op een gestoomd, Chinees broodje)
Recept graag!quote:Op zondag 1 november 2015 17:05 schreef minilot het volgende:
Keukenscheikundedagje: krokant karamelschuim met chocolade en cayennepeper. De wondere wereld van natriumbicarbonaat.
[ afbeelding ]
Buffalo Sponge Candyquote:
was het ook lekker?quote:Op zondag 1 november 2015 17:05 schreef minilot het volgende:
Keukenscheikundedagje: krokant karamelschuim met chocolade en cayennepeper. De wondere wereld van natriumbicarbonaat.
[ afbeelding ]
Dat ziet er echt fantastisch uit Heb je het broodje ook zelf gemaakt? Zo ja, wat is het beste recept?quote:Op vrijdag 30 oktober 2015 18:44 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Bulgogi 2.0 op een gestoomd broodje
In Korea grillen ze zoetgemarineerde plakjes biefstuk op een tafelbbq, maar als ik dat thuis doe valt het altijd tegen. (taaaaai!) Bovendien gaat het me aan mijn hart, een entrecote aan gort snijden. Dus ik marineer en gril 'm in zijn geheel en snijd hem daarna pas in plakjes: Bulgogi 2.0
(op deze foto op een gestoomd, Chinees broodje)
Ik heb ze nog nooit kant en klaar gezien In de toko? Dan toch maar eens neuzenquote:Op zondag 1 november 2015 19:58 schreef RobinOok het volgende:
Nee, het broodje koop ik gewoon.
Maar hier staat wel een link naar een recept: lotusbroodjes.
Schijnt niet moeilijk te zijn, maar je hebt er ook niet heel veel eer van volgens mij. Dus daarom koop ik ze net zo lief.
Oh my.. Karamelschuimquote:Op zondag 1 november 2015 17:05 schreef minilot het volgende:
Keukenscheikundedagje: krokant karamelschuim met chocolade en cayennepeper. De wondere wereld van natriumbicarbonaat.
[ afbeelding ]
Ziet er heerlijk uit. Zit er nog iets door de feta?quote:Op donderdag 5 november 2015 12:09 schreef minilot het volgende:
Lunch is heel wat hartiger: olijf/venkel-biscotti met geklopte feta
[ afbeelding ]
Schepje dikke Turkse yoghurt.quote:Op donderdag 5 november 2015 16:30 schreef TravelRose het volgende:
[..]
Ziet er heerlijk uit. Zit er nog iets door de feta?
Oeee, wat herfstig! Lekker!quote:Op zondag 8 november 2015 14:26 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Pannenkoeken met gecarameliseerde appeltjes en een sayah siroopje.
Dat is gewoon 1 schijfje Thaise palmsuiker gesmolten met een scheut spekkoeklikeur.
Ander likeurtje is natuurlijk ook lekker. Andere suiker ook.
Was heul niet slecht bij elkaar bedacht.
Oe, dat ziet er ook weer lekker uit. Sesam? Geen maanzaad?quote:Op maandag 9 november 2015 12:57 schreef minilot het volgende:
Lunch!
Zelfgemaakt spelt/sesambrood, zelfgemaakte dulce de membrillo (kweeperengelei) en een stuk manchego
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |