Van wie zouden jullie die tip toch hebben?quote:Op vrijdag 28 augustus 2015 00:09 schreef golfer het volgende:
Oh ja, we komen zaterdag dus even langs tijdens ons Rotjekorweekend en etentje bij De Jong en willen graag ons brood gesneden hebben om in de kofferbak te stoppen en daarna op zondag nog in te vriezen.
Van alle fokvriendjesquote:Op vrijdag 28 augustus 2015 07:25 schreef Isabeau het volgende:
Van wie zouden jullie die tip toch hebben?
quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.La derecha oprime, la izquierda libera
quote:Op vrijdag 28 augustus 2015 20:42 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]een stuk meer omzet dan cash inkomsten dus, dat komt op de iets langere termijn natuurlijk vanzelf goed. Ook fijn dat jullie weinig over hebben, hoop dat er echt een ritme in komt zodat je het goed kunt inschatten.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
Dat zou fijn zijn! Ik zie het wel gebeuren, nog steeds elke openingsdag nieuwe mensen in de zaak.quote:Op zaterdag 29 augustus 2015 08:37 schreef komrad het volgende:
[..]
een stuk meer omzet dan cash inkomsten dus, dat komt op de iets langere termijn natuurlijk vanzelf goed. Ook fijn dat jullie weinig over hebben, hoop dat er echt een ritme in komt zodat je het goed kunt inschatten.
Niet echt een schatting, wel een berekening van wat minimaal nodig zou zijn.quote:Op vrijdag 28 augustus 2015 22:23 schreef Duufje het volgende:
Hadden jullie van te voren een schatting gedaan hoeveel de omzet ongeveer zouden zijn en hoe kijken jullie daar nu naar?
Briochebollen? Dat was een testdeeg voor een restaurant. Qua structuur en smaak uitstekend, qua vorm nog niet optimaal. Maar ik weet ook waardoor dat komt, dus dat gaan we even tweaken.quote:Op zaterdag 29 augustus 2015 09:14 schreef Isabeau het volgende:
Ise!
Hoe waren die dingen gelukt die je voor dit weekend aan het maken was? Ben even vergeten wat het ook alweer was
Leuk, tweakenquote:Op zaterdag 29 augustus 2015 09:15 schreef Isegrim het volgende:
Briochebollen? Dat was een testdeeg voor een restaurant. Qua structuur en smaak uitstekend, qua vorm nog niet optimaal. Maar ik weet ook waardoor dat komt, dus dat gaan we even tweaken.
Logisch dat dat lekker is. Het bestaat voor 1/3 uit boter.quote:Op zaterdag 29 augustus 2015 09:16 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Leuk, tweakenDat was het ja, ik vind brioche echt zalig. Briochewentelteefjes. Veeg me op
Oh, dat vind ik knap!quote:Op zaterdag 29 augustus 2015 09:17 schreef Isegrim het volgende:
En die briochebollen waren met alleen desem en daar ben ik best trots op want de meeste bakkers (ook desembakkers) maken zulke rijke degen hybride (desem + industriële gist). Nergens voor nodig, blijkt.
Je buit is binnen!quote:Op donderdag 27 augustus 2015 20:35 schreef Negentiendertig het volgende:
Even remindertje voor mezelf dat ik jullie zo een berichtje stuur op FB om het een en ander te bestellen/reserveren voor zaterdag. Ben eindelijk weer eens in de regio.
Nooit gehad! Is dat waar ze poboys van maken?quote:Op zaterdag 29 augustus 2015 15:43 schreef robdriessen het volgende:
Wij moeten misschien maar eens een keer koffie gaan drinken en kijken of jullie New Orleans style stokbrood weten te maken
Ben benieuwd.quote:Op zaterdag 29 augustus 2015 12:11 schreef Isegrim het volgende:
Voor het eerst in heel lange tijd weer eens een FB-post gepromoot, gewoon om eens te kijken wat dat doet.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |