abonnement Unibet Coolblue
pi_155191436
quote:
Het gaat als volgt. Je neemt een user die je nog nooit hebt ontmoet of een foto van hebt gezien en je beschijft deze persoon in dit topic. Eventueel met plaatjes. Ik begin wel.


Lienekien:

Dit is Lienekien met haar dochter:



Lienekien is groot fan van Fok, steekt haar mening niet onder stoelen of banken en steekt ook graag een sjaaltje in elkaar. Ze bezoekt regelmatig de alternatieve markt 3 dorpen verderop 'omdat het daar veel echter is qua producten'.
In de supermarkt heeft ze regelmatig discussies met het personeel over de plaatsing van producten.
Ze denkt dat ze heel populair is in de buurt en op feestjes, maar eigenlijk is iedereen haar na 3 minuten helemaal zat. Ze weet het altijd beter.

Steekwoorden die bij Lienekien passen: H&M, alternatieve kaas, vegan, camping.

Lienekien woont in een vinexwijk in Houten, maar wel op de hoek.

Lienekien heeft 4 kinderen, maar 3 zijn verhuisd naar de andere kant van het land.
Lijstje voor de OP:

Lienekien
Re
-Strawberry-
Snakelady
Sounddragon
Tong80
K_man
Iwanius
Loveless85
Kreator
Paxcon
Fylax
Motorbloempje
magnetronkoffie
Fogel
lambiekje
yvonne
KoosVogels
Fokker89
Klopkoek
PausNicolaas
Murmeli
yats
Pope-of-Dope
Sands
Bosbeetle

En door.

Pareltje Kreator ^O^ :7
Lambo of Rekt
pi_155192215
Die van yats en Pope-of-dope _O_
pi_155192235
Ik ben ook wel benieuwd naar die van GGGMM :)
(she/her)
  donderdag 13 augustus 2015 @ 21:55:01 #4
405562 Erno-BE
Greatest virgin in the world
pi_155192447

De rechter is de user bamibij. In het echte leven heet hij Rogier en is 22. De klassieke corpsbal en voleerd lid van studentenvereniging Carolus Magnus. Overdag studeert bamibij geschiedenis in het prachtige Nijmegen en werkt in het callcenter. Zijn ouders komen uit Hoorn. Bamibij drinkt graag bier en is heel actief in het Nijmeegse nachtleven. Hij heeft als echte baas een neukfrequentie van 1x/2 dagen met iedere keer een andere chick. Naast werken en studeren doet bamibij een aantal commissies en daarnaast reist hij graag de wereld over. Al met al een heel actieve student. Meer heb ik niet te zeggen.

[ Bericht 1% gewijzigd door Erno-BE op 13-08-2015 22:12:22 ]
Uitspraak van 2016, gedaan op donderdag 17 maart 2016 @ 22:35:23:
Ik kies nooit voor de makkelijkste oplossing. Ik wil de top bereiken en gaan voor de premium girls, elke vrouw kunnen krijgen die IK zou willen.
  Forum Admin donderdag 13 augustus 2015 @ 22:11:13 #5
35723 crew  GGMM
pi_155193049
quote:
1s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 21:21 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Dit is wel een beetje sneu, René
Laat de beschrijving maar aan Kreator over, jij kent me duidelijk totaal niet.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  Moderator donderdag 13 augustus 2015 @ 22:32:10 #6
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_155193905
quote:
19s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 20:41 schreef Sack_Blabbath het volgende:
[ afbeelding ]

Hoofdpijn bezorgde de jonge Bosbeetle zijn ouders, leraren, de mensen van het consultatiebureau, de logopedist, de gedragspsycholoog, de uit Australië ingevlogen pedagoog, de paragnost, de neuroloog, Martin Gaus, de toelatingscommissie van Mensa en zijn oppasbuurmeisje.

Het joch was sloom. Zijn reactievermogen deed denken aan dat van een schildpad, een dove schildpad, dronken en knetterstoned. Kruipen? Meneer was al 8 voordat hij eens de moeite nam. Zelfstandig lopen? Dat lukte ook uiteindelijk wel, op zijn 11de. Slapen? Dat ging prima, minstens 20 uur op dag, al vanaf zijn geboorte. Traag en sloom dat was hij. Maar wel mateloos gefascineerd door vogeltjes, een draaiende platenspeler, de plaatjes in de 20-delige encyclopedie en de gedemonteerde motor uit de oude brommer die al die jaren in een verlaten hoekje van de schuur stond.

Jammer, maar helaas. Het gebeurd soms gewoon, dat je kind een beetje aan de domme kant is. Maar toen verraste Bosbeetle iedereen. Op de dag voor zijn Cito-toets. Nog nooit had het jochie gesproken. Maar toen, op 3 april, hij was 11 en een half, begon het jong te praten. Zonder horten, zonder stoten, zelfs zonder een lisp of een slis. Zei hij mama of papa? Nee, meneer begon te praten, drie dagen en drie nachten non-stop, zonder eten, slapen of, op het oog, zelfs zonder te ademen. Het begon met het complete oeuvre van Drs. P, toen volgde een relaas van uren over de filosofische aspecten aan het werk van Frank Zappa. En het slotstuk was het opsommen van het periodieke systeem der elementen, in het Latijn. Met argumentatie waarom Ag en Cd eigenlijk van plaats moesten wisselen.

Toen legde hij zijn hoofd ter ruste en viel in slaap. Drie dagen en drie nachten lang.

Euforisch was men. Jarenlang was iedereen laagdunkend over BB, een kind waarvan alleen de ouders konden houden. Maar nu: was het een genie? Een boodschapper van de heer? Of gewoon kortsluiting in zijn hersenpan?

Dat blijft tot vandaag een vraag. De Cito-toets mocht hij overslaan. Zonder moeite haalde hij zijn gymnasium en op zijn 14de begon hij aan de universiteit.

Maar traag bleef hij ook. Fietsen zonder zijwieltjes? Hij was 15. Zijn eerste vriendschap? Op zijn 22ste, met een gepensioneerde tandarts, maar toch.

Die universiteit? Dat duurde wat lang, een jaar of 19. Meneer had zijn tijd nodig om over zijn leven na te denken, zijn haar tot aan de grond te laten groeien en alle obscure muziek op Aarde te catalogiseren.

Maar hij schokte de wereld van de biologen met zijn groundbreaking studie over het inheemse paargedrag van de bruine stekelbaars in stresssituaties. Nobelprijs-waardig, maar ja, die geven die fuckers altijd aan gelikte scheikundigen en goedgebekte natuurkundigen. Niet aan een goedsullige bioloog.

Traag bleef hij ook. Met de meisjes lukte het nooit zo. Maar toch. Op zijn 25ste ontmoette hij haar dan toch. Hij zag haar voor het eerst toen zij naar hem lachte door het glas, aan de andere kant van een aquarium met stekelbaarsjes. En ze leefden nog lang en gelukkig. In een overvolle flat in Hengelo. Met een poster van Frank Zappa aan de muur en Fok! ingebrand op een vergeelde monitor. En hij kan sinds een week of 2 ook zwemmen zonder bandjes. Bravo!
Geen woord aan gelogen... ^O^

Fucking lastig zonder bandjes trouwens, waarom doen mensen dat?
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_155196244
Dit is Faxie:



Een man van weinig woorden en vele gezichten. Weet precies waar hij voor staat in het leven.

:9

Wat wij als doorsnee mensen niet weten is dat hij vaak gebruik maakt van een codetaal. In zijn vrije tijd runt Faxie namelijk een asiel waar hij omringt wordt door poesjes. Met gezichtsuitdrukkingen leert hij ze kunstjes. ' :( ' betekent ‘zit’ en ' O+ ' staat voor ‘geef likje’. Ze luisteren nog niet helemaal, maar opgeven zit niet in zijn aard. Poesjes vereisen eenmaal veel toewijding en geduld. Eens zal het hem lukken ze naar zijn pijpen te laten dansen.

Faxie voelt zich vaak onbegrepen door zijn medemens. Het liefst zit hij met zijn Macbook in de Starbucks om te klagen over de negatieve effecten van het kapitalisme op de samenleving. Mensen zouden elkaar eens wat meer moeten gunnen, vindt hij. Op het internet staat hij bekend als een waardige discussiepartner, maar in het echt is hij heel anders. Bescheiden, stil.

Bij Starbucks kennen ze hem inmiddels bij naam en bestelt hij steevast een soy vanilla latte. Soy vanwege zijn veganistische ideologie, vanilla omdat het zijn favoriete smaak is en de latte... die is gewoon laag in kcal. Onze Fax kijkt stiekem neer op dikke mensen. Zij zijn immers het boegbeeld van de doorgeslagen consumptiemaatschappij.

Uiterlijk is voor hem een statement. Zijn tatoeages hebben allemaal een diepe betekenis. Hij laat zich graag inspireren door boeddhistische invloeden. Verder heeft Faxie niets met grootschalige festivals als Pinkpop and Sziget. “Voor de massa.” Veel liever neemt hij zijn banjo mee naar het park om daar een liedje te spelen onder het genot van een waterpijp. Dat is échte creativiteit, recht uit het hart.

Wat betreft de mannen en vrouwen heeft Faxie niets te klagen. Hij valt niet op geslacht, maar op mensen. 'Go with the flow' is zijn motto. Relaties gelooft hij niet meer in. Gelukkig maar, want Faxie heeft te veel liefde te geven om zich te binden aan slechts één persoon. Hij leeft dan ook zijn leven van dag tot dag en geniet van wat er op zijn pad komt. Volgens hem zou de wereld er beter uitzien als meer mensen durfden af te wijken van de massa. Kleur buiten de lijntjes, leef!
pi_155196386
quote:
7s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 23:38 schreef -Strawberry- het volgende:
Dit is Faxie:

[ afbeelding ]

Een man van weinig woorden en vele gezichten. Weet precies waar hij voor staat in het leven.

:9

Wat wij als doorsnee mensen niet weten is dat hij vaak gebruik maakt van een codetaal. In zijn vrije tijd runt Faxie namelijk een asiel waar hij omringt wordt door poesjes. Met gezichtsuitdrukkingen leert hij ze kunstjes. ' :( ' betekent ‘zit’ en ' O+ ' staat voor ‘geef likje’. Ze luisteren nog niet helemaal, maar opgeven zit niet in zijn aard. Poesjes vereisen eenmaal veel toewijding en geduld. Eens zal het hem lukken ze naar zijn pijpen te laten dansen.

Faxie voelt zich vaak onbegrepen door zijn medemens. Het liefst zit hij met zijn Macbook in de Starbucks om te klagen over de negatieve effecten van het kapitalisme op de samenleving. Mensen zouden elkaar eens wat meer moeten gunnen, vindt hij. Op het internet staat hij bekend als een waardige discussiepartner, maar in het echt is hij heel anders. Bescheiden, stil.

Bij Starbucks kennen ze hem inmiddels bij naam en bestelt hij steevast een soy vanilla latte. Soy vanwege zijn veganistische ideologie, vanilla omdat het zijn favoriete smaak is en de latte... die is gewoon laag in kcal. Onze Fax kijkt stiekem neer op dikke mensen. Zij zijn immers het boegbeeld van de doorgeslagen consumptiemaatschappij.

Uiterlijk is voor hem een statement. Zijn tatoeages hebben allemaal een diepe betekenis. Hij laat zich graag inspireren door boeddhistische invloeden. Verder heeft Faxie niets met grootschalige festivals als Pinkpop and Sziget. “Voor de massa.” Veel liever neemt hij zijn banjo mee naar het park om daar een liedje te spelen onder het genot van een waterpijp. Dat is échte creativiteit, recht uit het hart.

Wat betreft de mannen en vrouwen heeft Faxie niets te klagen. Hij valt niet op geslacht, maar op mensen. 'Go with the flow' is zijn motto. Relaties gelooft hij niet meer in. Gelukkig maar, want Faxie heeft te veel liefde te geven om zich te binden aan slechts één persoon. Hij leeft dan ook zijn leven van dag tot dag en geniet van wat er op zijn pad komt. Volgens hem zou de wereld er beter uitzien als meer mensen durfden af te wijken van de massa. Kleur buiten de lijntjes, leef!
_O_
pi_155197596
quote:
7s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 23:38 schreef -Strawberry- het volgende:
Dit is Faxie:

[ afbeelding ]

Een man van weinig woorden en vele gezichten. Weet precies waar hij voor staat in het leven.

:9

Wat wij als doorsnee mensen niet weten is dat hij vaak gebruik maakt van een codetaal. In zijn vrije tijd runt Faxie namelijk een asiel waar hij omringt wordt door poesjes. Met gezichtsuitdrukkingen leert hij ze kunstjes. ' :( ' betekent ‘zit’ en ' O+ ' staat voor ‘geef likje’. Ze luisteren nog niet helemaal, maar opgeven zit niet in zijn aard. Poesjes vereisen eenmaal veel toewijding en geduld. Eens zal het hem lukken ze naar zijn pijpen te laten dansen.

Faxie voelt zich vaak onbegrepen door zijn medemens. Het liefst zit hij met zijn Macbook in de Starbucks om te klagen over de negatieve effecten van het kapitalisme op de samenleving. Mensen zouden elkaar eens wat meer moeten gunnen, vindt hij. Op het internet staat hij bekend als een waardige discussiepartner, maar in het echt is hij heel anders. Bescheiden, stil.

Bij Starbucks kennen ze hem inmiddels bij naam en bestelt hij steevast een soy vanilla latte. Soy vanwege zijn veganistische ideologie, vanilla omdat het zijn favoriete smaak is en de latte... die is gewoon laag in kcal. Onze Fax kijkt stiekem neer op dikke mensen. Zij zijn immers het boegbeeld van de doorgeslagen consumptiemaatschappij.

Uiterlijk is voor hem een statement. Zijn tatoeages hebben allemaal een diepe betekenis. Hij laat zich graag inspireren door boeddhistische invloeden. Verder heeft Faxie niets met grootschalige festivals als Pinkpop and Sziget. “Voor de massa.” Veel liever neemt hij zijn banjo mee naar het park om daar een liedje te spelen onder het genot van een waterpijp. Dat is échte creativiteit, recht uit het hart.

Wat betreft de mannen en vrouwen heeft Faxie niets te klagen. Hij valt niet op geslacht, maar op mensen. 'Go with the flow' is zijn motto. Relaties gelooft hij niet meer in. Gelukkig maar, want Faxie heeft te veel liefde te geven om zich te binden aan slechts één persoon. Hij leeft dan ook zijn leven van dag tot dag en geniet van wat er op zijn pad komt. Volgens hem zou de wereld er beter uitzien als meer mensen durfden af te wijken van de massa. Kleur buiten de lijntjes, leef!
_O_
  Moderator / Kerstkaart terrorist vrijdag 14 augustus 2015 @ 00:20:24 #10
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_155197787
Dit is Arcee


In het echte leven heet hij Daniel, 36 jaar en woonachtig in Londen. Hij lijkt gewoon een man als zo veel anderen. Maar Daniel is bijzonder. Hij kan erg goed rekenen.

Hij ziet getallen als vormen en kleuren waardoor hij uitkomsten van berekeningen voor zich ziet als landschappen.
Daniel kan aanvoelen of een getal een priemgetal is of niet. Hij voelt emoties bij getallen. 286 is mooi bol, maar 2003 is gewoon een raar uitziend geheel.
Dit is ook de reden waarom hij heel 2003 in een winterslaap is geweest.
Op 14 maart 2004 somde hij het getal pi op met 22514 cijfers achter de komma. Dit deed hij in 5 uur en 9 minuten.

Op internet doet hij inmiddels voor Fok! zo veel dat hij minder tijd heeft voor nieuwe recordpogingen. Wel probeert hij nog wat tijd over te houden voor zijn optredens bij verschillende tv-programma's waarin hij soms een uitdaging aangaat, maar soms ook gewoon wil vertellen welke landschappen hij ziet bij het getal Pi.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_155199455
Faxie klopt zo niet. :D
I wonder if the stars sign, the life that is to be mine. - Enya
pi_155199481
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 01:30 schreef Tamashii het volgende:
Faxie klopt zo niet. :D
Dat is dan ook de bedoeling.
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 01:41:44 #13
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_155199724
quote:
19s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 20:41 schreef Sack_Blabbath het volgende:
[ afbeelding ]

Hoofdpijn bezorgde de jonge Bosbeetle zijn ouders, leraren, de mensen van het consultatiebureau, de logopedist, de gedragspsycholoog, de uit Australië ingevlogen pedagoog, de paragnost, de neuroloog, Martin Gaus, de toelatingscommissie van Mensa en zijn oppasbuurmeisje.

Het joch was sloom. Zijn reactievermogen deed denken aan dat van een schildpad, een dove schildpad, dronken en knetterstoned. Kruipen? Meneer was al 8 voordat hij eens de moeite nam. Zelfstandig lopen? Dat lukte ook uiteindelijk wel, op zijn 11de. Slapen? Dat ging prima, minstens 20 uur op dag, al vanaf zijn geboorte. Traag en sloom dat was hij. Maar wel mateloos gefascineerd door vogeltjes, een draaiende platenspeler, de plaatjes in de 20-delige encyclopedie en de gedemonteerde motor uit de oude brommer die al die jaren in een verlaten hoekje van de schuur stond.

Jammer, maar helaas. Het gebeurd soms gewoon, dat je kind een beetje aan de domme kant is. Maar toen verraste Bosbeetle iedereen. Op de dag voor zijn Cito-toets. Nog nooit had het jochie gesproken. Maar toen, op 3 april, hij was 11 en een half, begon het jong te praten. Zonder horten, zonder stoten, zelfs zonder een lisp of een slis. Zei hij mama of papa? Nee, meneer begon te praten, drie dagen en drie nachten non-stop, zonder eten, slapen of, op het oog, zelfs zonder te ademen. Het begon met het complete oeuvre van Drs. P, toen volgde een relaas van uren over de filosofische aspecten aan het werk van Frank Zappa. En het slotstuk was het opsommen van het periodieke systeem der elementen, in het Latijn. Met argumentatie waarom Ag en Cd eigenlijk van plaats moesten wisselen.

Toen legde hij zijn hoofd ter ruste en viel in slaap. Drie dagen en drie nachten lang.

Euforisch was men. Jarenlang was iedereen laagdunkend over BB, een kind waarvan alleen de ouders konden houden. Maar nu: was het een genie? Een boodschapper van de heer? Of gewoon kortsluiting in zijn hersenpan?

Dat blijft tot vandaag een vraag. De Cito-toets mocht hij overslaan. Zonder moeite haalde hij zijn gymnasium en op zijn 14de begon hij aan de universiteit.

Maar traag bleef hij ook. Fietsen zonder zijwieltjes? Hij was 15. Zijn eerste vriendschap? Op zijn 22ste, met een gepensioneerde tandarts, maar toch.

Die universiteit? Dat duurde wat lang, een jaar of 19. Meneer had zijn tijd nodig om over zijn leven na te denken, zijn haar tot aan de grond te laten groeien en alle obscure muziek op Aarde te catalogiseren.

Maar hij schokte de wereld van de biologen met zijn groundbreaking studie over het inheemse paargedrag van de bruine stekelbaars in stresssituaties. Nobelprijs-waardig, maar ja, die geven die fuckers altijd aan gelikte scheikundigen en goedgebekte natuurkundigen. Niet aan een goedsullige bioloog.

Traag bleef hij ook. Met de meisjes lukte het nooit zo. Maar toch. Op zijn 25ste ontmoette hij haar dan toch. Hij zag haar voor het eerst toen zij naar hem lachte door het glas, aan de andere kant van een aquarium met stekelbaarsjes. En ze leefden nog lang en gelukkig. In een overvolle flat in Hengelo. Met een poster van Frank Zappa aan de muur en Fok! ingebrand op een vergeelde monitor. En hij kan sinds een week of 2 ook zwemmen zonder bandjes. Bravo!
Geweldig _O_ Hulde :D
Op zondag 7 oktober 2018 02:15 schreef MTheBassman het volgende:[/b]
Jij hebt wat rare shit in je lijst staan Knokkels :P
pi_155201296
quote:
7s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 23:38 schreef -Strawberry- het volgende:
Dit is Faxie:

[ afbeelding ]

Een man van weinig woorden en vele gezichten. Weet precies waar hij voor staat in het leven.

:9

Wat wij als doorsnee mensen niet weten is dat hij vaak gebruik maakt van een codetaal. In zijn vrije tijd runt Faxie namelijk een asiel waar hij omringt wordt door poesjes. Met gezichtsuitdrukkingen leert hij ze kunstjes. ' :( ' betekent ‘zit’ en ' O+ ' staat voor ‘geef likje’. Ze luisteren nog niet helemaal, maar opgeven zit niet in zijn aard. Poesjes vereisen eenmaal veel toewijding en geduld. Eens zal het hem lukken ze naar zijn pijpen te laten dansen.

Faxie voelt zich vaak onbegrepen door zijn medemens. Het liefst zit hij met zijn Macbook in de Starbucks om te klagen over de negatieve effecten van het kapitalisme op de samenleving. Mensen zouden elkaar eens wat meer moeten gunnen, vindt hij. Op het internet staat hij bekend als een waardige discussiepartner, maar in het echt is hij heel anders. Bescheiden, stil.

Bij Starbucks kennen ze hem inmiddels bij naam en bestelt hij steevast een soy vanilla latte. Soy vanwege zijn veganistische ideologie, vanilla omdat het zijn favoriete smaak is en de latte... die is gewoon laag in kcal. Onze Fax kijkt stiekem neer op dikke mensen. Zij zijn immers het boegbeeld van de doorgeslagen consumptiemaatschappij.

Uiterlijk is voor hem een statement. Zijn tatoeages hebben allemaal een diepe betekenis. Hij laat zich graag inspireren door boeddhistische invloeden. Verder heeft Faxie niets met grootschalige festivals als Pinkpop and Sziget. “Voor de massa.” Veel liever neemt hij zijn banjo mee naar het park om daar een liedje te spelen onder het genot van een waterpijp. Dat is échte creativiteit, recht uit het hart.

Wat betreft de mannen en vrouwen heeft Faxie niets te klagen. Hij valt niet op geslacht, maar op mensen. 'Go with the flow' is zijn motto. Relaties gelooft hij niet meer in. Gelukkig maar, want Faxie heeft te veel liefde te geven om zich te binden aan slechts één persoon. Hij leeft dan ook zijn leven van dag tot dag en geniet van wat er op zijn pad komt. Volgens hem zou de wereld er beter uitzien als meer mensen durfden af te wijken van de massa. Kleur buiten de lijntjes, leef!
Wat is deze? :D

Even lezen hoor _O-
pi_155201299
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 01:30 schreef Tamashii het volgende:
Faxie klopt zo niet. :D
Haha er klopt helemaal niks van :D _O-

Maar toch leuk O+
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 07:43:24 #16
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_155201486
Die van faxie lezen in de ochtend maakt je dag alvast goed ^O^
pi_155201619
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 01:30 schreef Tamashii het volgende:
Faxie klopt zo niet. :D
Parodie en zulks.

Maar stiekem is Faxie wel een hipster natuurlijk. O+
  Official ESF Kreviewer vrijdag 14 augustus 2015 @ 08:35:27 #18
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_155201917
quote:
99s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 00:20 schreef Nizno het volgende:
Dit is Arcee

[ [url=http://res.cloudinary.com/talent/image/fetch/t_face_s170/http://speakerdata.s3.ama(...)1.09d.jpg]afbeelding[/url] ]
In het echte leven heet hij Daniel, 36 jaar en woonachtig in Londen. Hij lijkt gewoon een man als zo veel anderen. Maar Daniel is bijzonder. Hij kan erg goed rekenen.

Hij ziet getallen als vormen en kleuren waardoor hij uitkomsten van berekeningen voor zich ziet als landschappen.
Daniel kan aanvoelen of een getal een priemgetal is of niet. Hij voelt emoties bij getallen. 286 is mooi bol, maar 2003 is gewoon een raar uitziend geheel.
Dit is ook de reden waarom hij heel 2003 in een winterslaap is geweest.
Op 14 maart 2004 somde hij het getal pi op met 22514 cijfers achter de komma. Dit deed hij in 5 uur en 9 minuten.

Op internet doet hij inmiddels voor Fok! zo veel dat hij minder tijd heeft voor nieuwe recordpogingen. Wel probeert hij nog wat tijd over te houden voor zijn optredens bij verschillende tv-programma's waarin hij soms een uitdaging aangaat, maar soms ook gewoon wil vertellen welke landschappen hij ziet bij het getal Pi.
Dat is Arcee in mijn hoofd. Nice one.
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 08:46:10 #19
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_155202067
quote:
7s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 23:38 schreef -Strawberry- het volgende:
Dit is Faxie:

[ afbeelding ]

Een man van weinig woorden en vele gezichten. Weet precies waar hij voor staat in het leven.

:9

Wat wij als doorsnee mensen niet weten is dat hij vaak gebruik maakt van een codetaal. In zijn vrije tijd runt Faxie namelijk een asiel waar hij omringt wordt door poesjes. Met gezichtsuitdrukkingen leert hij ze kunstjes. ' :( ' betekent ‘zit’ en ' O+ ' staat voor ‘geef likje’. Ze luisteren nog niet helemaal, maar opgeven zit niet in zijn aard. Poesjes vereisen eenmaal veel toewijding en geduld. Eens zal het hem lukken ze naar zijn pijpen te laten dansen.

Faxie voelt zich vaak onbegrepen door zijn medemens. Het liefst zit hij met zijn Macbook in de Starbucks om te klagen over de negatieve effecten van het kapitalisme op de samenleving. Mensen zouden elkaar eens wat meer moeten gunnen, vindt hij. Op het internet staat hij bekend als een waardige discussiepartner, maar in het echt is hij heel anders. Bescheiden, stil.

Bij Starbucks kennen ze hem inmiddels bij naam en bestelt hij steevast een soy vanilla latte. Soy vanwege zijn veganistische ideologie, vanilla omdat het zijn favoriete smaak is en de latte... die is gewoon laag in kcal. Onze Fax kijkt stiekem neer op dikke mensen. Zij zijn immers het boegbeeld van de doorgeslagen consumptiemaatschappij.

Uiterlijk is voor hem een statement. Zijn tatoeages hebben allemaal een diepe betekenis. Hij laat zich graag inspireren door boeddhistische invloeden. Verder heeft Faxie niets met grootschalige festivals als Pinkpop and Sziget. “Voor de massa.” Veel liever neemt hij zijn banjo mee naar het park om daar een liedje te spelen onder het genot van een waterpijp. Dat is échte creativiteit, recht uit het hart.

Wat betreft de mannen en vrouwen heeft Faxie niets te klagen. Hij valt niet op geslacht, maar op mensen. 'Go with the flow' is zijn motto. Relaties gelooft hij niet meer in. Gelukkig maar, want Faxie heeft te veel liefde te geven om zich te binden aan slechts één persoon. Hij leeft dan ook zijn leven van dag tot dag en geniet van wat er op zijn pad komt. Volgens hem zou de wereld er beter uitzien als meer mensen durfden af te wijken van de massa. Kleur buiten de lijntjes, leef!
Plausibel. :7
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
pi_155202113
Topic _O_

quote:
13s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 22:11 schreef GGMM het volgende:

[..]

Laat de beschrijving maar aan Kreator over, jij kent me duidelijk totaal niet.
Moet hij ook niet willen.
Elite
Feyenoordsupporters gaan naar de hemel, als er in de hel geen plaats meer is
Tegen TTIP
  Official ESF Kreviewer vrijdag 14 augustus 2015 @ 08:58:00 #21
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_155202243
Ik lag vannacht in bed en toen bedacht ik me dat ik mijn favoriete user niet had gedaan. Kom ik hier net, zie ik hem al in het topic. O+.

GGMM Online:



The one true leader GGMM, had op zijn 3e verjaardag reeds 4 boeken geschreven. Allemaal over Ajax.

Hij doet zich voor als een Nederlandse Ajax-fan. Het is uiteraard geen echte fan, maar zo'n fan die aan de overkant van het echte supportersvak met een verrekijker zit te genieten van de rellen en ze de volgende dag vertelt alsof hij er tussen zat.

Op fok is het een beetje een Kim Jong Oen. Soms een hit, meestal een miss, maar altijd op de persoon. Het liefst met een pistool in de hand en een meute handlangers achter zich (hierbij alvast de groetjes aan de VBL SC). Er zijn verhalen over verdwenen Fokkers na een flame-war met Kim jong GG. Zijn ego is groter dan die van de Grote Leider. Dit is dan ook de oorzaak van Global Warming. Zoveel ego past niet op 1 planeet.

GGMM is het schoolvoorbeeld van iemand die je geen moderator moet maken.

Reallife GGMM:



Zo'n flitsend mannetje die als hij het kantoor binnen komt wandelen altijd wel zorgt voor wat extra hangende schouders. GGMM is 27, maar ziet eruit als 38. Dit komt door zijn haarlijn en drugsgebruik. Als ik trouwens kantoor zeg, bedoel ik het stoffige hokje van de groothandel in tampons, alwaar hij telefonisch sales-medewerker is. Je wordt natuurlijk niet zomaar zo zuur.

GGMM is vrijgezel. Niet omdat hij geen vriendin kan krijgen, maar omdat hij er voor kiest om vrijgezel te zijn. Als je zijn woorden moet geloven.

GGMM woont in Almere, in een nieuwbouwwijk. In die ene grote flat tussen de vinexhuizen. 4e verdieping. Had graag allerlei designmeubelen willen hebben, maar heeft in werkelijkheid vooral Ikea. Kan geen abo voor Sport1 betalen.

In zijn vrije tijd is hij gek op het bouwen van boten. Op afstand bestuurbaar. Hij spaart bierflesjes en heeft 180.000 op zijn spaarrekening staan. het blijft natuurlijk wel een jood.

Overigens verwacht ik dat je met GGMM IRL best gezellig een biertje kunt drinken, maar dat is zo'n deceptie dat ik liever afsluit met de fok-variant:

sterf, vuile hond, sterf.
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 08:59:10 #22
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_155202266
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 08:58 schreef Kreator het volgende:
Ik lag vannacht in bed en toen bedacht ik me dat ik mijn favoriete user niet had gedaan. Kom ik hier net, zie ik hem al in het topic. O+.

GGMM Online:

[ afbeelding ]

The one true leader GGMM, had op zijn 3e verjaardag reeds 4 boeken geschreven. Allemaal over Ajax.

Hij doet zich voor als een Nederlandse Ajax-fan. Het is uiteraard geen echte fan, maar zo'n fan die aan de overkant van het echte supportersvak met een verrekijker zit te genieten van de rellen en ze de volgende dag vertelt alsof hij er tussen zat.

Op fok is het een beetje een Kim Jong Oen. Soms een hit, meestal een miss, maar altijd op de persoon. Het liefst met een pistool in de hand en een meute handlangers achter zich (hierbij alvast de groetjes aan de VBL SC). Er zijn verhalen over verdwenen Fokkers na een flame-war met Kim jong GG. Zijn ego is groter dan die van de Grote Leider. Dit is dan ook de oorzaak van Global Warming. Zoveel ego past niet op 1 planeet.

GGMM is het schoolvoorbeeld van iemand die je geen moderator moet maken.

Reallife GGMM:

[ afbeelding ]

Zo'n flitsend mannetje die als hij het kantoor binnen komt wandelen altijd wel zorgt voor wat extra hangende schouders. GGMM is 27, maar ziet eruit als 38. Dit komt door zijn haarlijn en drugsgebruik. Als ik trouwens kantoor zeg, bedoel ik het stoffige hokje van de groothandel in tampons, alwaar hij telefonisch sales-medewerker is. Je wordt natuurlijk niet zomaar zo zuur.

GGMM is vrijgezel. Niet omdat hij geen vriendin kan krijgen, maar omdat hij er voor kiest om vrijgezel te zijn. Als je zijn woorden moet geloven.

GGMM woont in Almere, in een nieuwbouwwijk. In die ene grote flat tussen de vinexhuizen. 4e verdieping. Had graag allerlei designmeubelen willen hebben, maar heeft in werkelijkheid vooral Ikea. Kan geen abo voor Sport1 betalen.

In zijn vrije tijd is hij gek op het bouwen van boten. Op afstand bestuurbaar. Hij spaart bierflesjes en heeft 180.000 op zijn spaarrekening staan. het blijft natuurlijk wel een jood.

Overigens verwacht ik dat je met GGMM IRL best gezellig een biertje kunt drinken, maar dat is zo'n deceptie dat ik liever afsluit met de fok-variant:

sterf, vuile hond, sterf.
Genot.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_155202398
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 08:58 schreef Kreator het volgende:
Ik lag vannacht in bed en toen bedacht ik me dat ik mijn favoriete user niet had gedaan. Kom ik hier net, zie ik hem al in het topic. O+.

GGMM Online:

[ afbeelding ]

The one true leader GGMM, had op zijn 3e verjaardag reeds 4 boeken geschreven. Allemaal over Ajax.

Hij doet zich voor als een Nederlandse Ajax-fan. Het is uiteraard geen echte fan, maar zo'n fan die aan de overkant van het echte supportersvak met een verrekijker zit te genieten van de rellen en ze de volgende dag vertelt alsof hij er tussen zat.

Op fok is het een beetje een Kim Jong Oen. Soms een hit, meestal een miss, maar altijd op de persoon. Het liefst met een pistool in de hand en een meute handlangers achter zich (hierbij alvast de groetjes aan de VBL SC). Er zijn verhalen over verdwenen Fokkers na een flame-war met Kim jong GG. Zijn ego is groter dan die van de Grote Leider. Dit is dan ook de oorzaak van Global Warming. Zoveel ego past niet op 1 planeet.

GGMM is het schoolvoorbeeld van iemand die je geen moderator moet maken.

Reallife GGMM:

[ afbeelding ]

Zo'n flitsend mannetje die als hij het kantoor binnen komt wandelen altijd wel zorgt voor wat extra hangende schouders. GGMM is 27, maar ziet eruit als 38. Dit komt door zijn haarlijn en drugsgebruik. Als ik trouwens kantoor zeg, bedoel ik het stoffige hokje van de groothandel in tampons, alwaar hij telefonisch sales-medewerker is. Je wordt natuurlijk niet zomaar zo zuur.

GGMM is vrijgezel. Niet omdat hij geen vriendin kan krijgen, maar omdat hij er voor kiest om vrijgezel te zijn. Als je zijn woorden moet geloven.

GGMM woont in Almere, in een nieuwbouwwijk. In die ene grote flat tussen de vinexhuizen. 4e verdieping. Had graag allerlei designmeubelen willen hebben, maar heeft in werkelijkheid vooral Ikea. Kan geen abo voor Sport1 betalen.

In zijn vrije tijd is hij gek op het bouwen van boten. Op afstand bestuurbaar. Hij spaart bierflesjes en heeft 180.000 op zijn spaarrekening staan. het blijft natuurlijk wel een jood.

Overigens verwacht ik dat je met GGMM IRL best gezellig een biertje kunt drinken, maar dat is zo'n deceptie dat ik liever afsluit met de fok-variant:

sterf, vuile hond, sterf.
Prachtig. :D
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 09:07:22 #24
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_155202425
quote:
Dit is dan ook de oorzaak van Global Warming. Zoveel ego past niet op 1 planeet.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_155202490
quote:
99s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 00:20 schreef Nizno het volgende:
Dit is Arcee

[ [url=http://res.cloudinary.com/talent/image/fetch/t_face_s170/http://speakerdata.s3.ama(...)1.09d.jpg]afbeelding[/url] ]
In het echte leven heet hij Daniel, 36 jaar en woonachtig in Londen. Hij lijkt gewoon een man als zo veel anderen. Maar Daniel is bijzonder. Hij kan erg goed rekenen.

Hij ziet getallen als vormen en kleuren waardoor hij uitkomsten van berekeningen voor zich ziet als landschappen.
Daniel kan aanvoelen of een getal een priemgetal is of niet. Hij voelt emoties bij getallen. 286 is mooi bol, maar 2003 is gewoon een raar uitziend geheel.
Dit is ook de reden waarom hij heel 2003 in een winterslaap is geweest.
Op 14 maart 2004 somde hij het getal pi op met 22514 cijfers achter de komma. Dit deed hij in 5 uur en 9 minuten.

Op internet doet hij inmiddels voor Fok! zo veel dat hij minder tijd heeft voor nieuwe recordpogingen. Wel probeert hij nog wat tijd over te houden voor zijn optredens bij verschillende tv-programma's waarin hij soms een uitdaging aangaat, maar soms ook gewoon wil vertellen welke landschappen hij ziet bij het getal Pi.
_O- nice! ^O^

:P
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')