abonnement Unibet Coolblue
pi_155268880
quote:
0s.gif Op zondag 16 augustus 2015 16:18 schreef Unreachable_ het volgende:

[..]

Good to know. Ik neem sws afstand van Marokkaanse,Turkse,Koerdisch,Libanese meidenn etc etc.

Genoeg van die meiden die ronddwalen op Marokkaanse fora. Nee,ik zoek een blonde dikbil. :9
Doet me denken aan mijn studententijd... Had een klasgenote met een mooi subtiel bollend kontje met blond haar ("blonde dikbil" zoals jij het noemt) die slecht was in taal. Ik daarentegen had de hoogste cijfers van de klas en genoot daadwerkelijk bij het leren van de taalregels en van de uitzonderingen. Kwam stiekem ook omdat onze docente een mooi 40-jarige was die altijd strakke broeken aantrok waarin haar welgevormde benen en billen goed zichtbaar waren. Kreeg altijd wel complimenten van haar voor mijn negens en tienen, terwijl het overgrote deel bleef steken bij een matige zes.

Terug naar die klasgenote, de blonde dikbil. Zij was wel aardig, we maakten af en toe een praatje en ze stelde voor dat ik haar een keertje bijles kwam geven in ruil voor een etentje bij haar op haar kamer (ze zei dat ze heerlijk kon koken) en gaf daarbij een knipoog (zo van 'en wie weet wel meer!').

De vrijdag daarop sprong ik achterop bij haar op haar scooter en onder het genot van borrelnootjes en wat wijn probeerde ik haar zoveel bij te leren op het gebied van Nederlands. Dit beviel haar zo goed (en mij ook), dat ik nog twee keer bij haar langs ben gegaan. Op het tentamen de week daarop haalde zij haar eerste 8 en was ze dolblij! Ik mocht in het weekend bij haar langskomen, ze zou mij trakteren op een goede avondmaal (ze fluisterde in mijn oren dat ik de condomen (meervoud!) niet moest vergeten mee te nemen, haha!).

Die zaterdag natuurlijk even onder de douche; tegelijkertijd tandenpoetsen, plassen en het nut van het bestaan proberen te ontcijferen, heerlijk! Ik werd geil toen ik mezelf in de spiegel zat (meteen even wat zaad rondgespoten, zodat ik in de avond niet klaar zou komen in de dikbil). Bijgekomen, haren in model gebracht, wat casual kleding aangetrokken en in de trein gestapt richting de dikbil. Onderweg begon ik me wel wat ziekjes te voelen, ik kon het gevoel niet echt plaatsen, maar het voelde niet fijn aan. Was zo blij dat ik kon uitstappen, kreeg het zo benauwd in de trein, het werd me echt te veel. In de 10 minuten die ik moest lopen van het station naar haar huis voelde ik me wel wat beter, maar het gevoel was niet helemaal verdwenen.

*klop klop* De deur ging open, ze was prachtig! Kreeg een korte kus op de lippen en werd binnengelaten. Ik kreeg een rondleiding en kreeg te horen dat haar ouders hun 10-jarig huwelijk aan het vieren waren op de Veluwe, we hadden het hele huis voor onszelf, vertelde ze. Mijn rechterhand ging onopgemerkt naar mijn rechterkontzak; ik was de condomen niet vergeten...

Na de rondleiding trok ze mee naar haar kamer, waar ze alles al had klaarstaan. Romantisch muzakje, erotische sfeer met gedimde lichten en aangestoken kaarsen en een appetijtelijke maaltijd op tafel. Ze zij dat ik me moest ontspannen en dat ze mij zou verwennen, als een bedankje voor de bijlessen... Ik voelde ondertussen weer een samentrekking van de spieren in mijn buik en het onaangename gevoel kwam terug. Ik liet niets merken en probeerde alles te eten wat ze mij gaf. Tot dat ene moment...

Ik hield het niet meer, mijn maag protesteerde zo erg dat alles in één keer naar buiten kwam; op mijn shirt, broek en schoenen, op de tafel en het tafelkleed, op de vloer en op haar tapijt en toen ze aankwam met de prullenbak zodat daarin kon overgeven, kreeg ze ook stukjes kots op haar o zo mooie jurk... Het was een verschrikking! Natuurlijk wel alles zo goed mogelijk geprobeerd schoon te maken!

Ik kon door de grond zakken en kon haar niet meer recht in de ogen aankijken. Gelukkig was ze zo aardig een broek aan mij te lenen (had immers gekotst op mijn eigen broek)... Van neuken kwam niets meer terecht en op de terugweg in de trein verstopte ik mij ergens in een hoek, zodat mensen mij niet in een te strakke damesbroek zouden zien.

De volgende dag konden we er gelukkig wel om lachen en de dag daarop heb ik die blonde dikbil alsnog geneukt, en nee, ik heb haar niet ondergekotst tijdens de seks.
pi_155268886
Ik wacht de reviews af voordat ik ga lezen.
pi_155268897
quote:
0s.gif Op zondag 16 augustus 2015 17:08 schreef Deuce92 het volgende:
Ik wacht de reviews af voordat ik ga lezen.
Deze is iets korter:
quote:
9s.gif Op zondag 16 augustus 2015 15:39 schreef zarGon het volgende:
Zo'n 10 jaar geleden maakte mijn toenmalige vriend het met mij uit. Na zes maanden huilen en zwelgen in medelijden, besloot ik weer te daten. Mijn vriendinnen waren heel lief en ondersteunend voor mij gelukkig, dat hielp enorm. Eén ervan was dol op het blad Cosmo en deelde wat ze had gelezen en het delen waard vond met de vriendinnengroep.

In één van de uitgaves stonden er tips hoe je een man (makkelijk) kon verleiden... We konden er wel om lachen met de vriendinnen, en - dankzij die paar wijntjes - vonden we het wel een goed idee om zo'n tip uit te proberen!

Een vriendin had mij gekoppeld aan kennis van haar; volgens haar zag hij er uitermate goed uit, had hij een functie met aanzien en het belangrijkste van allemaal: hij was vrijgezel. Snel een date geregeld, want hij zag er goed uit op de foto's en zijn stem aan de telefoon klonk toch ook wel heel fijn om te horen.

Goed... De dag van de date was gekomen, hij had een date geregeld bij een smaakvol restaurant. Hij zag er goed uit, was grappig en we hadden het zeer gezellig. Tijdens het eten excuseerde ik mij en liep ik richting het toilet. Na een paar minuten kwam ik terug, en gooide ik mijn string op zijn schoot en liep naar mijn stoel om te zitten met een bonkend hart. Waar was ik in godsnaam mee bezig?! Hij keek me verrast en ondeugend aan, en ik wist wel dat ik zwoele nacht tegemoet zou gaan.

Plotseling staat hij op en geeft hij aan dat hij zo terug is. Ik zie 'm richting de toilet lopen (ik zie dat hij mijn string in zijn vuist heeft) en vraag me wel een beetje af wat hij van plan is. Al snel komt hij terug, loopt hij naar mijn stoel, gooit z'n boxer op mijn schoot en loopt vervolgens naar zijn stoel. Hij zit niet, maar staat stil naast zijn stoel. Ik kijk hem aan en zie dat zijn hand richting zijn middel gaan. Hij duwt zijn broek omlaag en ik zie dat hij mijn string aan heeft. NEEEE!!!!

Ik in een slappe lach, ik kon geen serieus gesprek meer voeren. Die zwoele nacht zijn we niet aan toegekomen, maar hij heeft het wel goed gemaakt hoor later.

Ik ben na al die jaren nog steeds samen met hem, we zijn getrouwd en hebben zelfs kinderen. Gelukkig kunnen we er nu om lachen en hebben wij tenminste wel een leuk verhaal als men vraagt hoe wij elkaar hebben leren kennen, haha.
;(.
pi_155268914
Jouw toenmalige vriend?
pi_155268933
quote:
0s.gif Op zondag 16 augustus 2015 17:09 schreef Deuce92 het volgende:
Jouw toenmalige vriend?
Ook ik heb geëxperimenteerd in mijn jonge jaren.
pi_155268940
Geloof er niks van. Klinkt als een hoax.
pi_155268960
quote:
10s.gif Op zondag 16 augustus 2015 16:50 schreef sylvesterrr het volgende:

[..]

Even de geboortedatum nagekeken: één van mijn nichtjes is drie weken ouder dan Opsonisatie. :') Wie weet komt ze vanaf aankomend studiejaar Julis nog tegen. 😂
Wie is julis :{
Op donderdag 6 april 2017 17:43 schreef JimmyDean het volgende:
smerig
pi_155269069
quote:
1s.gif Op zondag 16 augustus 2015 17:12 schreef Opsonisatie het volgende:

[..]

Wie is julis :{
:')
pi_155270199
quote:
1s.gif Op zondag 16 augustus 2015 17:12 schreef Opsonisatie het volgende:

[..]

Wie is julis :{
Mijn schaakmat.
pi_155270291
Julis O+
pi_155270348
quote:
9s.gif Op zondag 16 augustus 2015 16:14 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Stimorol en haram. :')
Ze heeft de helft van FOK! al afgewerkt.
Wrm zeg je zoiets?
  zondag 16 augustus 2015 @ 18:21:07 #262
246313 Che_
Ape never kill Ape
pi_155270560
quote:
1s.gif Op zondag 16 augustus 2015 15:17 schreef Opsonisatie het volgende:

[..]

Op laatste na (altijd vliegtuig), alles wel meegemaakt.
Git la :')

1996 geboren
Wk 1998 niet bewust meegemaakt

12 in 2008 _O-
pi_155270670
quote:
1s.gif Op zondag 16 augustus 2015 17:12 schreef Opsonisatie het volgende:

[..]

Wie is julis :{
Tegenwoordig ben ik een rustige jongeman die aardig is voor zijn medemens, maar vroeger was dat wel even anders. Ik was een crimineeltje, een jonge Turk die zich onbegrepen voelde en zo enorm veel woede in zich had en alles om zich heen vernielde; je kent het wel, de stereotype Turk. Ik was een lowlife, ik had de verkeerde vrienden. Op een dag ontmoette ik hier op FOK! een damesmeisje - Julis - en maakte een praatje met haar. Sindsdien nam mijn agressiviteit tegen alles en iedereen af, hoorde ik de vogeltjes fluiten, hielp ik oude vrouwtjes met oversteken (ik liet hun portemonnee met rust) en groette ik de politie vriendelijk. Ik straalde positiviteit uit en dat merkte mijn omgeving ook, want plotseling keken alle meiden mij aan en waren ze niet meer van mij af te slaan. De oude mij zou elke week een ander nemen en al gauw de moeite niet eens meer nemen om namen te onthouden (ik was - op z'n zachts gezegd - een ware badboy), maar Julis, ja zij had mij op het rechte pad gekregen en was de enige waar ik naar snakte. Enkele weken later kocht ik een staatslot en viel er 450.000 euro op.

Toeval? Welnee, Julis!

Julis is de hoogste vorm van kunst in een menselijke vorm. De vleesgeworden perfectie, zeg men ook weleens. Een wereld zonder Julis is een wereld vol dood ende verderf, zonder Julis geen zarGon.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-08-2015 18:26:29 ]
pi_155270698
quote:
0s.gif Op zondag 16 augustus 2015 18:25 schreef zarGon het volgende:

[..]

Tegenwoordig ben ik een rustige jongeman die aardig is voor zijn medemens, maar vroeger was dat wel even anders. Ik was een crimineeltje, een jonge Turk die zich onbegrepen voelde en zo enorm veel woede in zich had en alles om zich heen vernielde; je kent het wel, de stereotype Turk. Ik was een lowlife, ik had de verkeerde vrienden. Op een dag ontmoette ik hier op FOK! een damesmeisje - Julis - en maakte een praatje met haar. Sindsdien nam mijn agressiviteit tegen alles en iedereen af, hoorde ik de vogeltjes fluiten, hielp ik oude vrouwtjes met oversteken (ik liet hun portemonnee met rust) en groette ik de politie vriendelijk. Ik straalde positiviteit uit en dat merkte mijn omgeving ook, want plotseling keken alle meiden mij aan en waren ze niet meer van mij af te slaan. De oude mij zou elke week een ander nemen en al gauw de moeite niet eens meer nemen om namen te onthouden (ik was - op z'n zachts gezegd - een ware badboy), maar Julis, ja zij had mij op het rechte pad gekregen en was de enige waar ik naar snakte. Enkele weken later kocht ik een staatslot en viel er 450.000 euro op.

Toeval? Welnee, Julis!

Julis is de hoogste vorm van kunst in een menselijke vorm. De vleesgeworden perfectie, zeg men ook weleens. Een wereld zonder Julis is een wereld vol dood ende verderf, zonder Julis geen zarGon.
O+
pi_155270772
quote:
1s.gif Op zondag 16 augustus 2015 18:11 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Wrm zeg je zoiets?
Is niks mis mee. Ik weet niet of het waar is,maar je reageert er wel op alsof het waar is.
Lkkr boeie......
Dit gedeelte is te koop
pi_155270807
quote:
0s.gif Op zondag 16 augustus 2015 18:29 schreef Unreachable_ het volgende:

[..]

Is niks mis mee. Ik weet niet of het waar is,maar je reageert er wel op alsof het waar is.
Lkkr boeie......
Het is onwaar
pi_155271165
quote:
9s.gif Op zondag 16 augustus 2015 16:14 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Stimorol en haram. :')
Ze heeft de helft van FOK! al afgewerkt.
haha
pi_155271264
quote:
0s.gif Op zondag 16 augustus 2015 18:46 schreef Santello het volgende:

[..]

haha
Ow. Goed t weten hoe jij bent.

:r
pi_155271280
quote:
1s.gif Op zondag 16 augustus 2015 18:50 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Ow. Goed t weten hoe jij bent.

:r
Hoe ben ik dan? :O
pi_155271326
Siktirin gidin lan. Beni sulalenle karistirma.
pi_155271492
quote:
0s.gif Op zondag 16 augustus 2015 18:29 schreef Unreachable_ het volgende:

[..]

Is niks mis mee. Ik weet niet of het waar is,maar je reageert er wel op alsof het waar is.
Lkkr boeie......
Gerucht gaat dat Stimorol- haar dorp in Turkije moest ontvluchten omdat ze Waldo altijd kon vinden, de mannen in haar buurt altijd een stijfje kregen en ze tijdens volle maan altijd net even iets intelligenter, mooier en fitter werd. Eén slechte blik van Stimorol- en je kon je afstandsbediening nooit meer vinden en om het nog erger te maken hebben alle banken en kasten die je bij de IKEA hebt gekocht allemaal net één schroef te weinig.

Ze maakte het echt te bont toen ze een man vervoekte; de man schreeuwde vanaf dat moment elke dag MIAAAAUUWW tegen een ei!

Tegenwoordig leeft ze in een pittoresk dorpje aan de kust en lokt ze af en toe jonge gespierde adonissen om hun leven het leven waard te maken.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-08-2015 19:01:30 ]
pi_155271536
quote:
0s.gif Op zondag 16 augustus 2015 18:58 schreef zarGon het volgende:

[..]

Gerucht gaat dat Stimorol- haar dorp in Turkije moest ontvluchten omdat ze Wally altijd kon vinden, de mannen in haar buurt altijd een stijfje kregen en ze tijdens volle maan altijd net even iets intelligenter, mooier en fitter werd. Eén slechte blik van Stimorol- en je kon je afstandsbediening nooit meer vinden en om het nog erger te maken hebben alle banken en kasten die je bij de IKEA hebt gekocht allemaal net één schroef te weinig.

Ze maakte het echt te bont toen ze een man vervoekte; de man schreeuwde vanaf dat moment elke dag MIAAAAUUWW tegen een ei!

Tegenwoordig leeft ze in een pittoresk dorpje aan de kust en lokt ze af en toe jonge gespierde adonissen om hun leven het leven waard te maken.
10/10
pi_155271581
ZG moet in dat ene topic over users wat zetten
Op donderdag 6 april 2017 17:43 schreef JimmyDean het volgende:
smerig
pi_155272127
quote:
1s.gif Op zondag 16 augustus 2015 19:02 schreef Opsonisatie het volgende:
ZG moet in dat ene topic over users wat zetten
Jij lijkt mij echt eentje die lid wordt van een groep, om vervolgens de rivaliserende groep uit te dagen en de situatie zo te verergeren dat het leidt tot een straatgevecht. Op het moment van de gevechten echter glip je weg en ga je op een afstand genieten van je zonnepitten en giechel je tegen jezelf omdat je het weer hebt geflikt om mensen zo ver te krijgen dat ze elkaar slaan en schoppen.

Dat je geniet van de ellende van anderen werd je duidelijk toen je wat jonger was en rond een leeftijd van 11/12/13 inlogde op TMF-chat om oude mannen op te winden met je verhalen en ze zo ver kreeg dat ze voor jou naar de andere kant van het land kwamen. Gelukkig (voor de mannen) was je destijds minder duivels, want als je tegenwoordig oude mannen zou lokken, zou je de politie én hun vrouwen op de hoogte brengen.

Je favoriete cartoon is natuurlijk Iznogoud, je kunt je namelijk uitstekend vereenzelvigen met de hoofdpersonage! Elke dag ben je weer eens bezig om een sluwe streek te bedenken; zo heb je weleens de schroeven verwijderd van de gietijzeren leuning bij de kerktoren bij jou in de stad en heb je ervoor gezorgd dat er speling is bij de tegels aan de ingang van het winkelcentrum, zodat de buurtbewoners met obesitas op hun bek gaan en jij dat kunt opnemen en op YouTube kan plaatsen.

Als geen ander geniet jij van andermans ellende. Je zou je bij het registreren eigenlijk Neuroblastoom noemen, maar om mensen niet af te laten schrikken, koos je toch maar voor Opsonisatie.

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 16-08-2015 19:26:22 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')