Wij hebben altijd te veelquote:Op woensdag 29 juli 2015 18:20 schreef blup het volgende:
ah yo, ook al een topicreeks van. We eten al een dik jaar Hell Of Resh, ()
Hebben jullie ook dat de 2persoons maaltijden vrijwel altijd NET niet maagvullend zijn?
Dat is de reden waarom ik ermee ben gestoptquote:Op woensdag 29 juli 2015 18:20 schreef blup het volgende:
ah yo, ook al een topicreeks van. We eten al een dik jaar Hell Of Resh, ()
Hebben jullie ook dat de 2persoons maaltijden vrijwel altijd NET niet maagvullend zijn?
Vaak wel ja. Maar opzich niet erg want afvallenquote:Op woensdag 29 juli 2015 18:20 schreef blup het volgende:
ah yo, ook al een topicreeks van. We eten al een dik jaar Hell Of Resh, ()
Hebben jullie ook dat de 2persoons maaltijden vrijwel altijd NET niet maagvullend zijn?
Ja ik, maar we hebben geen auto, en Osdorp (wél te doen met het OV denk ik), is wel weer erg ver weg... Weet dus nog niet of ik ga.quote:Op woensdag 29 juli 2015 20:40 schreef agter het volgende:
Wie heeft er ook een mail met de uitnodiging om aan te schuiven bij HF?
quote:Schuif bij ons aan en leer de leveranciers, het HelloFresh-team en andere HelloFresh'ers kennen! Omdat we in heel Nederland thuisbezorgen, hebben we op verschillende locaties een diner gepland. Je krijgt een uitgebreide rondleiding en chef-koks voorzien ons van een heerlijke maaltijd.
Ik vond het lekker! Maar deed me heel erg denken aan de aardappelsalade die moeders maakte tijdens de BBQ.. in andere woorden: bijgerecht. Dus wat dat betreft was het wel een beetje jammer dat dit een hoofdgerecht was ja..quote:Op woensdag 29 juli 2015 21:00 schreef Deshain het volgende:
Heb vanavond die aardappels met radijs en olijvendrek gemaakt. Super simpel, echt zo klaar.
Twee happen en zo de bak in, wat een armoedig gerecht zeg. Mijn katten eten nog beter.
Kan me niet voorstellen dat de gerechten van deze week representatief zijn want dit is wel echt heel triest allemaal voor dat geld.
Misschien suggesties wat er goed bij / door zou passen? Gerookte kipfiletfeepjes misschien?quote:Op woensdag 29 juli 2015 21:09 schreef Maraca het volgende:
[..]
Ik vond het lekker! Maar deed me heel erg denken aan de aardappelsalade die moeders maakte tijdens de BBQ.. in andere woorden: bijgerecht. Dus wat dat betreft was het wel een beetje jammer dat dit een hoofdgerecht was ja..
Ik miste sowieso ei er doorheen. Gerookte kipfilet is wel een goede om te combineren met dit gerecht.quote:Op woensdag 29 juli 2015 21:11 schreef Trusten het volgende:
[..]
Misschien suggesties wat er goed bij / door zou passen? Gerookte kipfiletfeepjes misschien?
Wij zitten nu op 17 boxen. Nog geen dubbel gerecht gezien.quote:Op woensdag 29 juli 2015 21:25 schreef Sjalalie het volgende:
Wij hadden vanav de kofte balletjes met couscous. vond het prima te doen, kofte balletjes waren alleen een beetje droog (user error?) en de abrikoos door de couscous vond ik niet zo'n succes. De kruiden erdoor juist weer wel. Ik denk dat we dit recept wel in ons repetoir houden, met wat aanpassingen.
Vraagje aan degenen die al langer HF-en: hoe vaak heb je al daadwerkelijk een gerecht opnieuw gemaakt?
Dan heb je er denk een paar overgeslagenquote:Op woensdag 29 juli 2015 21:52 schreef pl4kkie het volgende:
[..]
Wij zitten nu op 17 boxen. Nog geen dubbel gerecht gezien.
Niet 1 op 1, maar voor HF had ik echt geen bulgur in m'n voorraadkast staanquote:Op woensdag 29 juli 2015 22:12 schreef Sjalalie het volgende:
niet helemaal duidelijk geformuleerd denk ik, ik bedoelde meer hoe vaak heb je zelf een gerecht nagemaakt? soms maak je wel eens iets nieuws dat dan zo lekker is dat het linea recta in je (semi)wekelijks repetoir terecht komt. Heb je dat wel eens met HF gerechten?
Oh dat ziet er lekker uit allebei! Behalve die geitenkaas dan maar daar is wel wat op te verzinnenquote:Op woensdag 29 juli 2015 22:17 schreef megamandy het volgende:
Heb al een aantal keer een recept van kokossoep nagemaakt, laatst de orzo met gruyere van een aantal weken geleden en de Gnocchi met spinazie-tomatensaus en verse geitenkaas al zeker 5x![]()
Wel grappig zie nu dat het beide vega gerechten zijn
Normaal ben ik daar ook niet zo van maar het smelt zo heerlijk in de sausquote:Op woensdag 29 juli 2015 22:31 schreef Sjalalie het volgende:
[..]
Oh dat ziet er lekker uit allebei! Behalve die geitenkaas dan maar daar is wel wat op te verzinnen
Dat klopt. 2 boxen een aantal weken terugquote:Op woensdag 29 juli 2015 22:01 schreef Trusten het volgende:
[..]
Dan heb je er denk een paar overgeslageno.a. de wijting met tomatentapenade was dubbel in de afgelopen (ongeveer) 10 boxen
Die heb ik ook al een paar keer weer gemaakt! Zó lekkerquote:Op donderdag 30 juli 2015 00:00 schreef Aventura het volgende:
Hier blijf ik een recept van vorig jaar maken, spaghetti met romige avocadosaus, tomaatjes, pijnboompitjes en kaas. Vega zie ik.
Welk recept is dit? Kan hem zo niet terugvindenquote:Op donderdag 30 juli 2015 00:00 schreef Aventura het volgende:
Hier blijf ik een recept van vorig jaar maken, spaghetti met romige avocadosaus, tomaatjes, pijnboompitjes en kaas.
Deze denk ik? https://www.hellofresh.nl(...)ude-kaas-met-rucola/quote:Op donderdag 30 juli 2015 10:39 schreef Trusten het volgende:
[..]
Welk recept is dit? Kan hem zo niet terugvinden
Deze had ik inderdaad ook gevonden, maar twijfelfde of het hem was vanwege het feit dat er linguine stond en geen tomaatjes stonden vermeld. Maar klinkt lekker, die gaan we eens proberen!quote:Op donderdag 30 juli 2015 10:44 schreef Myraela het volgende:
Deze denk ik? https://www.hellofresh.nl(...)ude-kaas-met-rucola/
Jaquote:Op donderdag 30 juli 2015 10:44 schreef Myraela het volgende:
Deze denk ik? https://www.hellofresh.nl(...)ude-kaas-met-rucola/
Ik heb alle recepten doorgekeken en deze toevallig "favoriet" gezet. Van alle recepten zaten er trouwens maar 7 tussen die ik op favoriet heb gezet. Misschien probeer ik die nog wel eens zonder HF.
dat is 'm, met linguine inderdaad!quote:Op donderdag 30 juli 2015 10:39 schreef Trusten het volgende:
[..]
Welk recept is dit? Kan hem zo niet terugvinden
Die van 1 t/m 7 augustus? Die lijkt me echt lekker maar helaas zijn we dan met vakantiequote:Op donderdag 30 juli 2015 12:42 schreef emmyemmy het volgende:
Wat vinden jullie van de recepten van volgende week?
Ik vond ze niet denderend en heb gepauzeerd.quote:Op donderdag 30 juli 2015 12:42 schreef emmyemmy het volgende:
Wat vinden jullie van de recepten van volgende week?
Een heel stuk beter dan deze week. Ik heb echt spijt dat ik deze week heb genomen omdat ik geen geduld had en het direct wilde proberen.quote:Op donderdag 30 juli 2015 12:42 schreef emmyemmy het volgende:
Wat vinden jullie van de recepten van volgende week?
Nope, lag niet aan jou!quote:Op woensdag 29 juli 2015 21:25 schreef Sjalalie het volgende:
Wij hadden vanav de kofte balletjes met couscous. vond het prima te doen, kofte balletjes waren alleen een beetje droog (user error?)
Oh god, dat belooft wat voor vanavond!quote:Op woensdag 29 juli 2015 21:00 schreef Deshain het volgende:
Heb vanavond die aardappels met radijs en olijvendrek gemaakt. Super simpel, echt zo klaar.
Twee happen en zo de bak in, wat een armoedig gerecht zeg. Mijn katten eten nog beter.
Ach, als je van aardappelen met uien en radijs houdt is het best te doen, voor mij is dat slechts één stap van aardappelen met gekookte bloembollen verwijderd in termen van armoedigheid..quote:Op donderdag 30 juli 2015 13:12 schreef minilot het volgende:
[..]
Oh god, dat belooft wat voor vanavond!
Je laat het erg lekker klinken!quote:Op donderdag 30 juli 2015 13:32 schreef Deshain het volgende:
[..]
Ach, als je van aardappelen met uien en radijs houdt is het best te doen, voor mij is dat slechts één stap van aardappelen met gekookte bloembollen verwijderd in termen van armoedigheid..
quote:Op donderdag 30 juli 2015 13:32 schreef Deshain het volgende:
Ach, als je van aardappelen met uien en radijs houdt is het best te doen, voor mij is dat slechts één stap van aardappelen met gekookte bloembollen verwijderd in termen van armoedigheid..
Ohh, dat ziet er echt heerlijk uit! Bijna jammer dat ik op vakantie ben...quote:Op donderdag 30 juli 2015 16:30 schreef pl4kkie het volgende:
Nieuwe week
https://www.hellofresh.nl/recipe/week/upcoming/
Ziet er errug lekker uit
Oeh klinkt goed! Die week ben ik ook weer thuis dus dat is mooiquote:Op donderdag 30 juli 2015 16:30 schreef pl4kkie het volgende:
Nieuwe week
https://www.hellofresh.nl/recipe/week/upcoming/
Ziet er errug lekker uit
Dit zit er in de Fruitbox van week 33: pink lady appels, aardbeien, abrikozen, bananen, kiwi’s en perzikenquote:Op donderdag 30 juli 2015 17:42 schreef MaJo het volgende:
[..]
Oeh klinkt goed! Die week ben ik ook weer thuis dus dat is mooi![]()
Is er ook bekend hoe de fruitbox er die week uitziet?
thanks! Bestel ik die gelijk meequote:Op donderdag 30 juli 2015 18:03 schreef pl4kkie het volgende:
[..]
Dit zit er in de Fruitbox van week 33: pink lady appels, aardbeien, abrikozen, bananen, kiwi’s en perziken
quote:Op donderdag 30 juli 2015 13:32 schreef Deshain het volgende:
[..]
Ach, als je van aardappelen met uien en radijs houdt is het best te doen, voor mij is dat slechts één stap van aardappelen met gekookte bloembollen verwijderd in termen van armoedigheid..
DM jouw e-mailadres maar.quote:Op donderdag 30 juli 2015 18:41 schreef Quispi het volgende:
Heeft iemand soms nog een code voor een gratis box?
quote:We laten graag zien dat een vegetarische variant op de beroemde gehaktsaus uit Bologna net zo smakelijk kan zijn!
dan is HF toch sowieso niks voor jou?quote:Op donderdag 30 juli 2015 19:33 schreef speknek het volgende:
Nou ben ik zo iemand die normaal drie uur in de keuken staat om zijn eigen bolognese ragu te maken,
Nouja spaghetti bolognese is een beetje mijn dingquote:Op donderdag 30 juli 2015 20:19 schreef computergirl het volgende:
[..]
dan is HF toch sowieso niks voor jou?
Zo kook ik ook graag in het weekend.quote:Op donderdag 30 juli 2015 20:19 schreef computergirl het volgende:
[..]
dan is HF toch sowieso niks voor jou?
Leuk hè, zomervakantie!?quote:Op vrijdag 31 juli 2015 14:06 schreef Unites het volgende:
Ik ga van het weekend zelf eens HF-achtige gerechten maken met bijbehorende receptenkaartjes. Gewoon, omdat ik dat leuk vind.
Het komt wel eens voor dat je zelf een marinade moet maken, maar dan is het meer optioneel om het langer in te laten trekken en zeker niet noodzakelijk. Het kan ook prima in die 3 kwartier.quote:Op vrijdag 31 juli 2015 14:23 schreef minilot het volgende:
Nog een vraag aan de mensen die al heel lang HF hebben.. Is het ooit voorgekomen dat er een recept bij zat waarbij je bijvoorbeeld als 's ochtends vlees in een marinade moet stoppen of al een sausje moet klaarmaken zodat dat een dagje kan trekken in de koelkast?
Of zijn het gewoon altijd recepten die 's avonds volledig binnen drie kwartier gemaakt kunnen worden?
Dan is het vlees gemarineerd voorverpakt, zoals de gyros, soms kippedijen, soms gehakt.quote:Op vrijdag 31 juli 2015 14:23 schreef minilot het volgende:
Nog een vraag aan de mensen die al heel lang HF hebben.. Is het ooit voorgekomen dat er een recept bij zat waarbij je bijvoorbeeld als 's ochtends vlees in een marinade moet stoppen of al een sausje moet klaarmaken zodat dat een dagje kan trekken in de koelkast?
Of zijn het gewoon altijd recepten die 's avonds volledig binnen drie kwartier gemaakt kunnen worden?
Altijd binnen drie kwartier en ik ben ook nog nooit een gerecht tegengekomen wat een andere kwalificatie had dan 'makkelijk'.quote:Op vrijdag 31 juli 2015 14:23 schreef minilot het volgende:
Nog een vraag aan de mensen die al heel lang HF hebben.. Is het ooit voorgekomen dat er een recept bij zat waarbij je bijvoorbeeld als 's ochtends vlees in een marinade moet stoppen of al een sausje moet klaarmaken zodat dat een dagje kan trekken in de koelkast?
Of zijn het gewoon altijd recepten die 's avonds volledig binnen drie kwartier gemaakt kunnen worden?
Ja! Die kwalificaties slaan echt nergens op, want het is áltijd makkelijk. Ik zou wel graag een keer 'moeilijk' zienquote:Op vrijdag 31 juli 2015 18:54 schreef Cat22 het volgende:
Altijd binnen drie kwartier en ik ben ook nog nooit een gerecht tegengekomen wat een andere kwalificatie had dan 'makkelijk'.![]()
Ja. Wij vonden het ook prima te eten.quote:Op vrijdag 31 juli 2015 19:12 schreef Trusten het volgende:
Hier ook de penne op en tegen m'n verwachting in vonden we het goed te eten, lekker zelfs!
Daar leek het wel een beetje op ja ^^. Ondanks dat er een hele zure lucht vanaf kwam, smaakte het verrassend goed. Had m'n twijfels na de horror verhalen hier over de pastaquote:Op vrijdag 31 juli 2015 20:21 schreef Yupgup het volgende:
De penne vond ik er echt een uit de categorie "we hebben niks in huis dus ik flikker er wel een wortel en linzen door". Echt heel saai, goedkoop, zonde van de dure box.
Peuter at hier inderdaad ook goed door..... is meestal met simpele el cheapo pasta
Hahaquote:Op vrijdag 31 juli 2015 14:22 schreef minilot het volgende:
[..]
Leuk hè, zomervakantie!?Al die projectjes van jou, ik word er helemaal vrolijk van! :
Nou, het toverde bij mij een lach op mijn gezichtquote:Op vrijdag 31 juli 2015 21:36 schreef Unites het volgende:
Alleen ik voel me nu wel vrij levenloos omdat ik dit heb zitten maken
Idd... vakantie...
Niet waar! Deze week zat er een "supersimpel" bij!quote:Op vrijdag 31 juli 2015 19:08 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ja! Die kwalificaties slaan echt nergens op, want het is áltijd makkelijk. Ik zou wel graag een keer 'moeilijk' zien
Het is deel van het concept dat het gemakkelijk en snel te bereiden is, natuurlijk, dus in de ochtend al aan de slag zul je, vermoed ik, ook niet tegenkomen.quote:Op vrijdag 31 juli 2015 14:23 schreef minilot het volgende:
Nog een vraag aan de mensen die al heel lang HF hebben.. Is het ooit voorgekomen dat er een recept bij zat waarbij je bijvoorbeeld als 's ochtends vlees in een marinade moet stoppen of al een sausje moet klaarmaken zodat dat een dagje kan trekken in de koelkast?
Of zijn het gewoon altijd recepten die 's avonds volledig binnen drie kwartier gemaakt kunnen worden?
Idd.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 08:34 schreef miss_sly het volgende:
[..]
Het is deel van het concept dat het gemakkelijk en snel te bereiden is, natuurlijk, dus in de ochtend al aan de slag zul je, vermoed ik, ook niet tegenkomen.
Veeeeeel te ingewikkeld en belastend voor de gemiddelde HF klantquote:Op zaterdag 1 augustus 2015 14:08 schreef minilot het volgende:
Nou ja, ik bedoelde ook niet allerlei heftige kookhandelingen 's morgens!Maar gewoon van: 'roer dit ff door elkaar' of 'wrijf dit lapje in met marinade'.
Maar komt dus niet voor. Ok! Wilde ik even weten.
Knoflookpers gekocht, ditdatallesquote:Op zaterdag 1 augustus 2015 14:36 schreef Vanyel het volgende:
Zelfs geen verse knoflook
Tof dat je dat dan met HF wel gaat doen.
Ziet er goed uit! Vanavond zin in friet dus de salade staat voor morgen op het menu.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 18:19 schreef agter het volgende:
[ afbeelding ]de radijssalade was lekker zomers.
En zelf het vlees toegevoegd.
Knoflook zelf snijden is lekkerderquote:
Nee, ik moet er niet teveel knoflook in hebben. Krijg ik last van mijn maag.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 18:28 schreef pl4kkie het volgende:
[..]
Knoflook zelf snijden is lekkerder. Ik doe er daarom vaak altijd een 2e teentje bij
![]()
bedoel je gewoon een knoflookbol zoals je die in de winkel koopt? Ik dacht dat iedereen dat wel gebruikte door pasta's enzoquote:Op zaterdag 1 augustus 2015 15:18 schreef minilot het volgende:
Nou, mijn mams heeft bijvoorbeeld ook nog nooit van haar leven een verse knoflookbol vastgehouden hoor. Mijn verbaast dat niet
Maar dan met een stengeltje eraan.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 19:03 schreef MaJo het volgende:
[..]
bedoel je gewoon een knoflookbol zoals je die in de winkel koopt? Ik dacht dat iedereen dat wel gebruikte door pasta's enzodan gaat er nu echt een wereld open voor die mensen
Als ik verse zeg, bedoel ik wel ook gedroogde. Gewoon standaardteentjes. Die niet?quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 15:18 schreef minilot het volgende:
Nou, mijn mams heeft bijvoorbeeld ook nog nooit van haar leven een verse knoflookbol vastgehouden hoor. Mijn verbaast dat niet
Ik heb zo'n simpel citruspersje gekocht voor HF. Ik had alleen zo'n grote elektrische, maar om dat nu telkens uit de kast te halen voor een half citroentje vond ik ook zo wat.quote:
Nooit vastgehouden is een groot woord en mijn familie (en ik) herkenden ze zeker wel. Maar zelden recepten om ze in te doen. En voor die ene keer volstond het potje knoflookpoeder ook.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 19:14 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Als ik verse zeg, bedoel ik wel ook gedroogde. Gewoon standaardteentjes. Die niet?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |