Wat dacht je van pizzabodems? Die zijn in de supermarkt al vrij duur(2 voor ¤3) en zijn ook prima in te vriezen voor later.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 21:21 schreef Isegrim het volgende:
Hoezo offtopic?
Dit weekend weer minipizza's, was wel een succes vorige week. Twee soorten nu. Dat is tenminste ook iets waarvan het niet geeft als er wat overblijft, want dat kan mooi in de vriezer voor onzelf.
Die zouden bij ons, voor grote bodems, op een euro of vier a vijf uitkomen (gedeeltelijk spelt, met tomatensaus, en langgerezen net als het brood).quote:Op donderdag 13 augustus 2015 10:20 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Wat dacht je van pizzabodems? Die zijn in de supermarkt al vrij duur(2 voor ¤3) en zijn ook prima in te vriezen voor later.
Waarom is een THT datum een probleem? [/noob] Meeste fabrikanten zuigen die datum volgens mij ook maar uit hun duim omdat het moet (bijvoorbeeld ingeblikte zooi)quote:Op donderdag 13 augustus 2015 10:25 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Die zouden bij ons, voor grote bodems, op een euro of vier a vijf uitkomen (gedeeltelijk spelt, met tomatensaus, en langgerezen net als het brood).
Alleen lopen we dan wel tegen wat praktische dingen aan. We kunnen ze zelf alleen als 'vers' verkopen, dus niet verpakt of zelfs al ingevroren. Zodra we ze als 'houdbaar product' aan gaan bieden, moeten we een THT datum erop hebben.
Maar gewoon in een pizzadoos als onbelegde pizza is zeker wel een idee ja
Je moet dit laten testen.quote:Op donderdag 13 augustus 2015 10:45 schreef Maraca het volgende:
[..]
Waarom is een THT datum een probleem? [/noob] Meeste fabrikanten zuigen die datum volgens mij ook maar uit hun duim omdat het moet (bijvoorbeeld ingeblikte zooi)
Ah vandaar! Nee, dan zou ik het ook niet doen. Lekker op bestelling maken en dit kenbaar maken in de winkel en op de sitequote:Op donderdag 13 augustus 2015 10:48 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Je moet dit laten testen.
Ingeblikte zooi kun je wel 50 jaar bewaren (letterlijk). Het is dan ook *tenminste* houdbaar tot. Of iets al dan niet nog goed is, kun je beter met je neus en je ogen vaststellen.
Maar vers verkopen kan prima - dan alleen op bestelling gewoon. En dan mogen mensen het zelf invriezen, hun risico.
Nope.quote:Op donderdag 13 augustus 2015 11:15 schreef computergirl het volgende:
[..]
Thuis in de koelkast leggen en checken wanneer de schimmel komt is niet gied genoeg?
Dat denk ik ookquote:Op donderdag 13 augustus 2015 11:12 schreef Isegrim het volgende:
Lijkt mij ook, en ik denk dat er wel een markt voor is, voor écht lekkere verse kant-en-klare pizzabodems.
gewoon laten bezorgen in Verweggistan. Ze rijden vast wel een keer om. Als ze dan toch rijden kunnen ze net zo goed bij mij wat dumpenquote:Op donderdag 13 augustus 2015 10:09 schreef roos85 het volgende:
Zo, eindelijk kwam het rooster technisch een keer uit om brood te bestellen
sliedrecht, Bergambachtquote:
precies dus ik moet gewoon een keer op een zaterdag jullie kant opquote:Op donderdag 13 augustus 2015 15:07 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Dat is best een eindje tuffen ja.En het ligt ook niet echt richting Amsterdam.
Lag op de routequote:Op donderdag 13 augustus 2015 16:00 schreef Isegrim het volgende:
Vorig weekend hadden we een klant uit Weesp die na zijn nachtdienst in Amsterdam via Rotterdam is omgereisd om brood te halen bij ons.![]()
Bijverkoop!quote:Op donderdag 13 augustus 2015 16:07 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Gaan we wel een rolcontainer toiletpapier voor de deur zetten dan?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |