Of £ 6,99 voor fish and chips, eten op een bankje met uitzicht op de haven.quote:Op woensdag 15 juli 2015 20:23 schreef golfer het volgende:
Voor ca. 1.000 euro kan je ook heel simpel een hapje eten bij FG Foodlabs.![]()
In nog geen 1000 jaar.quote:Op woensdag 15 juli 2015 20:23 schreef golfer het volgende:
Voor ca. 1.000 euro kan je ook heel simpel een hapje eten bij FG Foodlabs.![]()
Ik vond met name Massimo Bottura en Niki Nakayama heel erg indrukwekkend en zou bij beide restaurants ooit wel eens willen eten.quote:Op woensdag 15 juli 2015 20:25 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Ik heb net het laatste deel van Chef's Table gekeken op Netflix, wat een mooie documentaire-reeks!
Tof he!quote:Op woensdag 15 juli 2015 20:25 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Ik heb net het laatste deel van Chef's Table gekeken op Netflix, wat een mooie documentaire-reeks!
Ja mooi camerawerk en muziekquote:Op woensdag 15 juli 2015 20:51 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Alleen al de verschillen en verschillende invalshoeken zijn heel interessant!en mooi gemaakt ook
SYSM is ook leuk, al is het in de avond wel erg druk, en zijn ze met hun lunches wat netter qua prijs vind ikquote:Op woensdag 15 juli 2015 19:41 schreef Sunnythesun het volgende:
Dat See you see me vind ik wel leuk ogen geloof ik, gaat definitief op de shortlist. Misschien zelfs wel voor s avonds.
Waarvan 500 euro aan champagne en 300 aan wijn, en 75 aan dubbel bestelde gangen.quote:
Ik vermoed dat we aan 2 gangen genoeg gaan hebbenquote:Op woensdag 15 juli 2015 21:17 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
SYSM is ook leuk, al is het in de avond wel erg druk, en zijn ze met hun lunches wat netter qua prijs vind ik![]()
SYSM is met 4 gangen a la carte overigens iets duurder dan de jong, en met het verrassingsmenu maar 5 euro goedkoper.
Voor die 10 euro met z'n tweeën was ik dan mooi naar de Jong gegaan
Hoodkeurmeesteres Aziatisch-eten zegt:quote:Op woensdag 15 juli 2015 21:19 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Ik vermoed dat we aan 2 gangen genoeg gaan hebbenEn Vivu staat nog altijd boven aan mijn lijstje
![]()
quote:Op dinsdag 17 december 2013 17:20 schreef RobinOok het volgende:
Een goede Vietnamees moet ik nog meemaken. Was een tijdje terug bij ViVu of hoe heet dat ding en heb mijn hoofdgerecht teruggestuurd en hoefde er ook niks voor in de plaats. Voorgerecht was ook kut (opgewarmde, vieze garnalen). God, wat was dat erg. En dan al die enthousiaste recensies lezen. Dat het zo authentiek en heerlijk en vers is. Pfff, echt niet.
Ik heb er heerlijk gegetenquote:Op woensdag 15 juli 2015 21:21 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Hoodkeurmeesteres Aziatisch-eten zegt:
[..]
Blijkbaar beviel dat beter dan dat't Robin bevielquote:
quote:Op woensdag 15 juli 2015 21:23 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Oh en op vrijdag natuurlijk brood met soep en dip bij ons
Tja.. mijn zus eet er ook vaker, dus ze doen iig íets goed lijkt mequote:Op woensdag 15 juli 2015 21:23 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Blijkbaar beviel dat beter dan dat't Robin beviel![]()
![]()
Mocht je Vietnamees willen lunchen dan is Deli Tasty op de Meent een aanrader. Basic maar goed.
Vrijdag of zaterdag?quote:Op woensdag 15 juli 2015 21:24 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]daar rekenen we op!! Tav wil graag Jeroentjes als je die dan hebt om mee te nemen
En we nemen sowieso nog wel wat andere dingen mee.
Vrijdagquote:Op woensdag 15 juli 2015 21:32 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Vrijdag of zaterdag?Hoeveel Jeroentjes, dan hou ik ze apart
Die gaan vaak nogal rap
Zwangerschapsdementiequote:Op woensdag 15 juli 2015 19:10 schreef Jagärtrut het volgende:
spannend, Bluezz! Hoe laat moet je ook alweer? Dan draaien de duimen hier. (Als ik het niet vergeet, ik vergeet tegenwoordig alles! Nieuwe bankrekening met nieuwe pincodes is een drama van hier tot tokio..)
quote:Op woensdag 15 juli 2015 21:33 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
VrijdagStuk of 6?
Kunnen we die ook oppeppen de volgende dag?
Jup, iets vochtig maken en héél kort in een oven van 180 graden (tot het vocht weer weg is, zeg maarquote:Op woensdag 15 juli 2015 21:33 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
VrijdagStuk of 6?
Kunnen we die ook oppeppen de volgende dag?
quote:Op woensdag 15 juli 2015 21:44 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
[..]
Jup, iets vochtig maken en héél kort in een oven van 180 graden (tot het vocht weer weg is, zeg maar).
Of gewoon even voelen of de korst nog oké voelt. Dat is het voornaamste waarvoor je het doet; om de korst weer krokant te krijgen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |