Aha vandaar. Ik had niet groene thee willen serveren en dan toch wasabi aanbieden. Is die wel lekker?quote:Op zaterdag 8 augustus 2015 13:42 schreef Negentiendertig het volgende:
[..]
De verpakkingen van de wasabi en groene thee ijs lijken erg op elkaar. Ze waren/zijn er wel allebei.
Geen idee, ik heb met beide in m'n handen gestaan maar uiteindelijk niet gekocht.quote:Op zaterdag 8 augustus 2015 18:03 schreef MevrouwPuff het volgende:
[..]
Aha vandaar. Ik had niet groene thee willen serveren en dan toch wasabi aanbieden. Is die wel lekker?
Ik vond de zwarte sesam erg lekker, in de rode bonen zat aardbeiswirlachtig spul, dat was jammer.
Had zo'n apparaat. Werkte voor geen meter. Weet niet of t van lidl was. Gepiel met zakjes de hele tijd. Troep vies bah.quote:Op zaterdag 8 augustus 2015 19:17 schreef soapie het volgende:
Iemand hier dat vacuumapparaat? Welke zakken gebruik je ervoor?
Voor dat soort vacumeerapparaten heb je speciale zakken/rollen. Werkt niet met gewone diepvrieszakkenquote:Op zaterdag 8 augustus 2015 19:17 schreef soapie het volgende:
Iemand hier dat vacuumapparaat? Welke zakken gebruik je ervoor?
Wasabi is echt niet te kanen vind ik zelf. Ik bedoel je krijgt pittig ijs.quote:Op zaterdag 8 augustus 2015 18:03 schreef MevrouwPuff het volgende:
[..]
Aha vandaar. Ik had niet groene thee willen serveren en dan toch wasabi aanbieden. Is die wel lekker?
Ik vond de zwarte sesam erg lekker, in de rode bonen zat aardbeiswirlachtig spul, dat was jammer.
De chili con carne als je die bedoeld smaakt goed, niet bijzonder, maar is veel te dun.quote:Op donderdag 6 augustus 2015 16:31 schreef Elan het volgende:
Vanaf vandaag weer Mexicaanse weken![]()
Sowieso een x die chili uit blik proberen, tequilabiertjes en maisbiertjes inslaan om te nuttigen bij die devil's schnitzels.
Lekker makkelijk voor als je laat thuis bent en geen zin om te koken.... Broodje erbij en klaar!quote:Op zondag 9 augustus 2015 09:30 schreef Nieuwschierig het volgende:
[..]
De chili con carne als je die bedoeld smaakt goed, niet bijzonder, maar is veel te dun.
Vergelijkbaar met een blik bruinebonersoep.
Het is apart inderdaad, maar op zich sta ik open voor experiment.quote:Op zondag 9 augustus 2015 03:00 schreef badschaap het volgende:
[..]
Wasabi is echt niet te kanen vind ik zelf. Ik bedoel je krijgt pittig ijs.
Ja, met die intentie koop ik dat spul ook maar... in principe is de kwaliteit 10x minder als zelfgemaakte met een pakje van Honig, een pot bruine bonen en een ui en een paprika.quote:Op zondag 9 augustus 2015 09:37 schreef soapie het volgende:
[..]
Lekker makkelijk voor als je laat thuis bent en geen zin om te koken.... Broodje erbij en klaar!
Tuurlijk, zelf maken is altijd lekkerder. Maar soms ontbreekt de tijd (en zin) en is dit prima te eten...quote:Op zondag 9 augustus 2015 09:50 schreef Nieuwschierig het volgende:
[..]
Ja, met die intentie koop ik dat spul ook maar... in principe is de kwaliteit 10x minder als zelfgemaakte met een pakje van Honig, een pot bruine bonen en een ui en een paprika.
Ik eet die ook al een tijdje, maar ik heb geen gekke kwark gehadquote:Op zondag 9 augustus 2015 10:40 schreef alors het volgende:
Niemand hier klachten over de magere kwark? Ik heb al 5 bakken gehad die niet te eten waren. De eerste 3 waren net yoghurt. Nou ja, ik dacht kan een keer gebeuren, was ook pech dat ik zoveel had gehaald. Weer gehaald, weer geen kwarkstructuur en deze twee roken gewoon zuur en bedorven.
Op Twitter zie ik er maar twee klachten over, die mensen hebben het wel gemeld. Ik haal het voorlopig maar ergens anders.
Dezelfde tht's ? Wat is de tht ?quote:Op zondag 9 augustus 2015 10:40 schreef alors het volgende:
Niemand hier klachten over de magere kwark? Ik heb al 5 bakken gehad die niet te eten waren. De eerste 3 waren net yoghurt. Nou ja, ik dacht kan een keer gebeuren, was ook pech dat ik zoveel had gehaald. Weer gehaald, weer geen kwarkstructuur en deze twee roken gewoon zuur en bedorven.
Op Twitter zie ik er maar twee klachten over, die mensen hebben het wel gemeld. Ik haal het voorlopig maar ergens anders.
Nee verschillende THTs, laatste twee waren 29-08, die daarvoor iets van 24, 26 of 27, weet ik niet meer precies.quote:Op zondag 9 augustus 2015 11:39 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Dezelfde tht's ? Wat is de tht ?
Ik zag ze liggen. Niet meegenomen.quote:
Wordt er ook iemand wakker. Heb gelukkig nog 8 zakjesquote:
Aldi heeft ook bagels in het assortimentquote:Op maandag 10 augustus 2015 09:18 schreef Syrena het volgende:
Ik wacht met smart op de Amerikaanse weekbagels
![]()
Vorige week bagels van Aldi Duitsland meegenomen, maar die waren het toch net niet. Iets groter, veel moeilijker te snijden, meer zuurdesemsmaak.
adzuki bonen vond ik meer naar aardbeien smaken, komt ook vooral door de aardbeien saus denk ikquote:Op zondag 9 augustus 2015 09:47 schreef MevrouwPuff het volgende:
[..]
Het is apart inderdaad, maar op zich sta ik open voor experiment.
Zo vond ik vanille/zwarte peper best lekker, knoflookijs bij look ook en de sunlollies cola rode peper waren ook wel te doen.
Maar ik ging dus voor de groene thee.
Hartstikke jammer! Zoete rode boontjes zijn op zichzelf al een prima, maar vrij subtiele smaakmaker voor ijs. Daar blijft natuurlijk geen klap meer van over als je er aardbeiensaus bij stopt..quote:Op woensdag 12 augustus 2015 03:23 schreef badschaap het volgende:
[..]
adzuki bonen vond ik meer naar aardbeien smaken, komt ook vooral door de aardbeien saus
ik heb meerdere malen schimmel gehad op de Griekse yogurt. Het weerhoudt mij er nu van om zuivel bij de Lidl te kopen.quote:Op zondag 9 augustus 2015 10:40 schreef alors het volgende:
Niemand hier klachten over de magere kwark? Ik heb al 5 bakken gehad die niet te eten waren. De eerste 3 waren net yoghurt. Nou ja, ik dacht kan een keer gebeuren, was ook pech dat ik zoveel had gehaald. Weer gehaald, weer geen kwarkstructuur en deze twee roken gewoon zuur en bedorven.
Op Twitter zie ik er maar twee klachten over, die mensen hebben het wel gemeld. Ik haal het voorlopig maar ergens anders.
Ik koop er ook geen zuivel meer. Paar keer melk meegenomen, gewoon zo'n tweeliterkan. Ziet er hetzelfde uit als bij de Appie, wordt hetzelfde gebruikt, maar die van de Lidl had ik al een paar keer schiftend en geklonterd voor de tht-datum, terwijl die van de Appie daar eigenlijk altijd probleemloos overheen gaat. Zelfde met yoghurt.quote:Op donderdag 13 augustus 2015 04:22 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
ik heb meerdere malen schimmel gehad op de Griekse yogurt. Het weerhoudt mij er nu van om zuivel bij de Lidl te kopen.
de yoghurt is prima maar de melk neem ik niet hoor.quote:Op donderdag 13 augustus 2015 08:14 schreef DonnaRush het volgende:
Ik heb 1x een emmer Griekse yoghurt gehad die niet meer goed was toen ik m openmaakte. Na klacht 5 euro kortingsbon gehad.![]()
Wij hebben altijd Lidl zuivel eigenlijk.
Waarom niet? Prima melk (die ik dan wel bijna alleen gebruik om lattes mee te maken.).quote:Op donderdag 13 augustus 2015 10:29 schreef TUFKAL het volgende:
de yoghurt is prima maar de melk neem ik niet hoor.
Omdat er allerlei toevoegingen aan zijn gedaan. En na de uitzending van de keruringsdienst van waarde te vies voor woordenquote:Op donderdag 13 augustus 2015 10:57 schreef Copycat het volgende:
[..]
Waarom niet? Prima melk (die ik dan wel bijna alleen gebruik om lattes mee te maken.).
Wat was er te vies voor woorden in die aflevering?quote:Op donderdag 13 augustus 2015 10:58 schreef TUFKAL het volgende:
Omdat er allerlei toevoegingen aan zijn gedaan. En na de uitzending van de keruringsdienst van waarde te vies voor woorden
Alleen bij die van de Lidl? Ik dacht dat het gewoon precies hetzelfde was als van andere winkels maar dan met een andere sticker.quote:Op donderdag 13 augustus 2015 10:58 schreef TUFKAL het volgende:
[..]
Omdat er allerlei toevoegingen aan zijn gedaan. En na de uitzending van de keruringsdienst van waarde te vies voor woorden
die pakken konden een week buiten de koelkast staan zonder dat zuur werd. Verder werden er allemaal toevoegingen gevonden. weinig "vers" aan die melk.quote:Op donderdag 13 augustus 2015 10:59 schreef Copycat het volgende:
[..]
Wat was er te vies voor woorden in die aflevering?
Handig! Qua verse smaak vind ik hem trouwens prima.quote:Op donderdag 13 augustus 2015 11:02 schreef TUFKAL het volgende:
die pakken konden een week buiten de koelkast staan zonder dat zuur werd. Verder werden er allemaal toevoegingen gevonden. weinig "vers" aan die melk.
nou ik heb sterke twijfels aan de versheid. Nu denk ik niet dat andere supermarkten dat per definitie wel hebben, maar toch. geef mn dreumes sowieso geen Lidl melk.quote:Op donderdag 13 augustus 2015 11:04 schreef Copycat het volgende:
[..]
Handig! Qua verse smaak vind ik hem trouwens prima.
gaat het natuurlijk niet om, dat hoort niet bij "verse"melkquote:Op donderdag 13 augustus 2015 13:33 schreef Syrena het volgende:
Ik vind het bijzonder handig dat die melk niet zo snel zuur wordtDe koffiemelk idem. Gebruik ik alleen 's ochtends in de thee, dus erg fijn dat je weken mee doet
Gaat om microfiltratie. Melkunie doet het tegenwoordig ook. Is geen toevoeging en volkomen veilig.quote:Op donderdag 13 augustus 2015 11:02 schreef TUFKAL het volgende:
[..]
die pakken konden een week buiten de koelkast staan zonder dat zuur werd. Verder werden er allemaal toevoegingen gevonden. weinig "vers" aan die melk.
Dit klopt. Zo deden we dat bij de AH ook altijd.quote:Op donderdag 13 augustus 2015 10:28 schreef funky_fart het volgende:
Nog nooit problemen met zuivel gehad bij Lidl, ook de Griekse of Turkse yoghurt niet.
Lokaal kan erg verschillend worden omgegaan met krapte in de koelcellen in het magazijn. Bulkproducten zoals melk en yoghurt (met lagere winstmarge) worden dan als eerste 'kortdurend' buiten de koelcel bewaard, in afwachting van plek in de koeling in de winkel. Vooral bij warmer weer speelt dit eerder. Maar duurt het ff te lang allemaal, dan kan de zuivel zo verpest raken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |