abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 2 juli 2015 @ 16:17:05 #26
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_154007238
quote:
12s.gif Op donderdag 2 juli 2015 16:15 schreef SicSicSics het volgende:
Dit is wat de rechter er van vond:

[..]

http://www.mediafire.com/view/d1bh6o6530yj5mk/01881Dismissed.pdf

Geen feestje :(
En dat.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_154007348
Random Informatie for anyone interested.

Lenny Pozner (vader van Noah)

http://www.honr.com/ (bedrijf van Lenny)
quote:
We bring awareness to the cruelty and criminality of Hoaxer activity and, if necessary, criminally and civilly prosecute those who wittingly and publicly defame, harass, and emotionally abuse the victims of high profile tragedies and/or their family members. We intend to hold such abusers personally accountable for their actions, in whatever capacity the law allows.
Gespecialiseerd in het verwijderen van content wat met Sandy Hook te maken heeft.
Als veel amerikanen al gezien als een "fraud"

Hij gaat vaak "het gevecht" aan met sandy hoaxers via facebook en ook via youtube, er is destijds een filmpje geweest van dat hij foto's poste met een maand verschil van zijn kind Noah.
Nadat er in het youtube filmpje werdt aangegeven dat Noah wel heel veel haar er bij had gekregen voor maar 1maandje had "Lenny Pozner" gereageerd.



Ja heel geloofwaardig, daarom heb je maar alles weggehaald inclusief je posts of niet Lenny, of is het Leonard of Len? of Eliezer (man heeft veel aliassen) Hier heet de vader "Leonard P Ozner" of Traxel Pozner.
("Sandy Hook's Noah Pozner IM..." This video is no longer available due to a copyright claim by Len Pozner. )

Lenny is ook bezig om op andere sites zoals dailymotion te copyrighten, dit is zijn prive youtube kanaal.
Grappige is dat hij wel gestolen filmpjes op zijn kanaal heeft van verschillende media bronnen. _O-

Lenny Pozner is tevens degene die blijkbaar een fake death certificate heeft uitgegeven van Noah. (mooie presumed time of death 11:00 terwijl lanza rond 9:35 bezig was, tevens alle lettertype inconsequenties)

Volgende keer wil ik informatie geven over "shady real estate business" :Y

Er zijn amerikanen die op dit moment bekijken hoe het mogelijk is dat meerdere huizen op dezelfde dag "geflipt waren" en daar zitten ook namen tussen van ouders die bij sandy hook zijn betrokken en andere mensen met veel macht.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Om hier echt duidelijkheid over te krijgen is als buitenstaande toch wel moeilijk(lees quote in spoiler), en ik moet oppassen dat Lenny Pozner niet straks voor me deur staat.
Relevant aan deze "real estate fraud" is dat er ook mensen zijn vermist die gelinkt zijn aan real estate en nog nooit zijn terug gevonden, dit komt weer overeen met hoeveel "belangrijke" mensen die rond sandy hook vermist zijn of overleden zijn door onbekende reden.
One Year Later: Sandy Hook Man’s Disappearance Still ‘A Big Question Mark’ (Robert Hoagland, Real Estate agent :{ )

Spooky Town :)
Verbannen van BNW jegens waarheid spuwen.
  donderdag 2 juli 2015 @ 16:21:33 #28
153970 Terecht
Apodictisch.
pi_154007357
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juli 2015 14:46 schreef epicbeardman het volgende:

[..]

Maar mijn punt is dat ik geen bewijs kan vinden dat deze aanklacht echt is ingediend, want het staat maar op paar sites en verder is er ook maar niets van gekomen blijkbaar? ook die sites zijn niet echt geloofwaardig tbh.

Dan focus ik me liever op de FOIA hearings die wel echt worden uitgevoerd, maar daar hebben we het hier liever niet over. :Z
Volgens mij is het doel van Terecht en Theguyver meer het aantonen van, kijk hij wil 1miljard die conspiracy gekkie, niet alleen de Sandy Hook parents willen geld maken over de rug van dode kinderen :* weer een soort van relativeren.
De man die de aanklacht heeft ingediend maakt gebruik van dezelfde bewijsstukken waar jij vandaag nog aan refereerde, namelijk de dashcambeelden van de politie. Ik citeer:
quote:
“After exhaustive research, the good news is that overwhelming evidence reveals that no children or teachers died at Sandy Hook two years ago. For relief, I have filed lawsuits against the media in US District Court in New Haven for Fraud and Terrorism. Here is an example of our abundant evidence, Exhibit D: The Connecticut State Police dash cams record no evacuation of children from school at critical moments: — Smoking Gun evidence no children died at Sandy Hook.”
Ik denk dat jij en William Shanley inhoudelijk gezien vrijwel op één lijn zitten hoor. Wat vind je kortom van de uitspraak van de rechter dat zijn aanklacht frivool is? Dat oordeel straalt ook af op jouw mening lijkt me.
quote:
Zelf heb ik het liever over de enge Monte Frank, die elke vraag bij de FOIA hoorzitting probeerde te vermijden en objecten.
Die overal video's heeft staan over zijn Gun Control propaganda en toevallig ook dan de Sandy Hook FOIA hoorzitting bijstaat.

http://foxct.com/2015/03/22/the-real-story-riding-to-reduce-gun-violence/
Misschien willen jullie nog wel wat doneren naar deze Monte Frank! kan hier! money money money! https://rally.org/f/513cB3IJHht
Monte Frank past precies in het rijtje enge gun-control freaks. (Paar quotes nog van hem)

[..]

[..]

[..]

Terwijl Halbig aanvraag heeft gedaan voor FOIA hoorzitting waren ze declined omdat Monte Frank op "vakantie" was "kuch gun-control lobbyen" op 28 maart.
Lekker aan het uitmelken.
"Enge gun-control freaks". Jij vind de Amerikaanse wapenwetgeving op dit moment dus wel best? Of zou die nog veel soepeler moeten zijn? Vind je dan ook dat wij in Nederland de Amerikaanse regelgeving mbt wapens moeten overnemen?

En denk je werkelijk dat men een schietpartij in scene heeft moeten zetten om de wapenwetgeving op de agenda te krijgen? Bloedbaden aangericht met vuurwapens komen in de VS immers niet voor? Er zijn jaarlijks niet 200 kinderslachtoffers jonger dan 12 te betreuren door vuurwapens? Of is dat soms onderdeel van de Amerikaanse vrijheid? Het equivalent van 10 Sandy Hooks p.j. = FREEDOM BABY, FUCK YEAH!
pi_154008758
Terecht, heb je na al die nutteloze posts nog niet door dat ik precies weet wat jij wil? met het conspiracy verhaaltje zodat je een stempel ergens op kunt drukken, dat kan je ook mooi natuurlijk bij die kneus die een "kuch" rechtzaak heeft aangespannen tegen MSM.

Ik vind die advocaat eng, ik vindt hem niet eng omdat hij guncontrol wilt, dat juist deze advocaat die de hoorzitting voor de staat aangewezen zegt genoeg toch? met zijn propaganda sites en lobby activiteiten.

Het enige wat jij wil weten is hoe ik er over nadenk, ik heb al meerdere keren aangegeven dat ik zonder enig bewijs niet 100% met zeker kan zijn wat er die dag allemaal heeft afgespeeld, en dat kan JIJ ook niet, en dan dat ik de link met verschillende bedrijven die zijn onstaan binnen een maand na de shooting, al het lobbyen, alle die ouders die telkens op tv komen (waarvan er een deel boven de 45+is) (met kinderen van 5/6).
Verhalen die niet overeen komen, Sandy Hook School Board Directors die bij hoorzittingen zitten te zweten alsof ze aangeklaagd zijn voor pedofilie.
Mensen die verdwijnen, sandy hook politieagenten die door onbekende redenen dood gaan.

De FOIA hoorzitting waar je duidelijk nog geen minuut in hebt durven te kijken.

Tegen jou praten heeft totaal geen baat, snap niet wat je in dit soort topics doet als je toch niet normaal kan discussiëren en geen informatie wil opnemen.
Hierbij stop ik ook weer met reageren op jouw posts :*

Het grappige is dat het allemaal nog legaal is ook wat ze daar doen. (The NDAA Legalizes The Use Of Propaganda On The US Public)
Hee is dat toevallig net paar maanden voor Sandy Hook? :?
Verbannen van BNW jegens waarheid spuwen.
  donderdag 2 juli 2015 @ 17:17:55 #30
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_154008908
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juli 2015 16:21 schreef Terecht het volgende:

[..]

De man die de aanklacht heeft ingediend maakt gebruik van dezelfde bewijsstukken waar jij vandaag nog aan refereerde, namelijk de dashcambeelden van de politie. Ik citeer:
Die gast ging naar een rechtbank zonder advocaat en gebruikte 2 youtube artiesten als zogenaamde experts voor zijn rechtszaak. Als je dat echt serieus neemt vind ik dat wel extreem vreemd.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  donderdag 2 juli 2015 @ 21:16:12 #31
153970 Terecht
Apodictisch.
pi_154015334
quote:
10s.gif Op donderdag 2 juli 2015 17:17 schreef jogy het volgende:

[..]

Die gast ging naar een rechtbank zonder advocaat en gebruikte 2 youtube artiesten als zogenaamde experts voor zijn rechtszaak. Als je dat echt serieus neemt vind ik dat wel extreem vreemd.
Tuurlijk neem ik dat niet serieus. Mijn punt is dat die William Shanley afgezien van het indienen van een aanklacht niets anders doet dan vele truthers hier. Er zit geen enkele samenhang achter zijn ideeen. Niets is uitgewerkt. Het lijkt ook wel alsof het nooit verder komt dan dat. Om het oordeel van de rechter te parafraseren: alle claims die hier worden gedaan zijn frivool. Terwijl er toch vrij verregaande implicaties aan sommige beweringen zijn verbonden. Maar op de een of andere manier worden die nooit uitgewerkt. Er mist een stukje diepgang.
pi_154016708
Ok, ik moet toegeven, dit slaat echt alles qua absurdisme. Heb gisteren een 3 uur lange docu gekeken over Sandy Hook en niets, maar dan ook niets klopt eraan.

Ben niet zo van de complottheorieën, maar dit is zo slecht dat het wel een complot moet zijn. Of zo slecht dat het haast geen complot kan zijn, omdat het er zo dik bovenop ligt.

Die hoorzittingen met verschillende mensen zoals de leidinggevende officier (euh ja, er gingen inderdaad 22 politiewagens naar de school terwijl het telefoontje over de schoten was getriëerd als: unwanted caller en medium priority _O- ) en die tuthola van de gemeenteraad of zo die gewoon toegeeft dat homeland security aanwezig was op de scène waarop die advocaat meteen in paniek raakt zijn pareltjes _O_

Ben benieuwd of dit consequenties gaat hebben.
I feel kinda Locrian today
  donderdag 2 juli 2015 @ 22:00:01 #33
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_154016782
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juli 2015 21:57 schreef starla het volgende:
Ok, ik moet toegeven, dit slaat echt alles qua absurdisme. Heb gisteren een 3 uur lange docu gekeken over Sandy Hook en niets, maar dan ook niets klopt eraan.

Ben niet zo van de complottheorieën, maar dit is zo slecht dat het wel een complot moet zijn. Of zo slecht dat het haast geen complot kan zijn, omdat het er zo dik bovenop ligt.

Die hoorzittingen met verschillende mensen zoals de leidinggevende officier (euh ja, er gingen inderdaad 22 politiewagens naar de school terwijl het telefoontje over de schoten was getriëerd als: unwanted caller en medium priority _O- ) en die tuthola van de gemeenteraad of zo die gewoon toegeeft dat homeland security aanwezig was op de scène waarop die advocaat meteen in paniek raakt zijn pareltjes _O_

Ben benieuwd of dit consequenties gaat hebben.
Precies, ik ben wel van de conspiracies maar vind hoaxes persoonlijk de extreem luie variant ervan qua theorieën maar Sandy Hook is gewoon erg wazig met alles. :@.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  donderdag 2 juli 2015 @ 22:03:17 #34
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_154016878
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juli 2015 21:16 schreef Terecht het volgende:

[..]

Tuurlijk neem ik dat niet serieus. Mijn punt is dat die William Shanley afgezien van het indienen van een aanklacht niets anders doet dan vele truthers hier. Er zit geen enkele samenhang achter zijn ideeen. Niets is uitgewerkt. Het lijkt ook wel alsof het nooit verder komt dan dat. Om het oordeel van de rechter te parafraseren: alle claims die hier worden gedaan zijn frivool. Terwijl er toch vrij verregaande implicaties aan sommige beweringen zijn verbonden. Maar op de een of andere manier worden die nooit uitgewerkt. Er mist een stukje diepgang.
Mwoah, wat je ook vindt van epicbeardman qua poststijl, hij brengt juist die diepgang in dit topic door dus met concrete zaken te komen die verder gaan dan 'ze janken vreemd'. Een hele verademing.

de FOIA verhoren vind ik persoonlijk machtig interessant en nog een paar dingetjes. Hij heeft voor mij rook gecreëerd die me zeker laat denken of er ergens misschien ook een vuurtje zou kunnen zijn.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_154022917
quote:
14s.gif Op donderdag 2 juli 2015 22:03 schreef jogy het volgende:

[..]

Mwoah, wat je ook vindt van epicbeardman qua poststijl, hij brengt juist die diepgang in dit topic door dus met concrete zaken te komen die verder gaan dan 'ze janken vreemd'. Een hele verademing.

de FOIA verhoren vind ik persoonlijk machtig interessant en nog een paar dingetjes. Hij heeft voor mij rook gecreëerd die me zeker laat denken of er ergens misschien ook een vuurtje zou kunnen zijn.
Dankje :) het probleem is gewoon door de jaren ontstaan dat er zo veel "conspiracy" verhalen zijn dat inderdaad alles tegenwoordig een conspiracy is.
Dat neemt niet weg dat ik en meerdere mensen gewoon wat duidelijkheid willen over wat er afgespeeld heeft op die dag.
Tevens in mijn ogen kom ik wel degelijk met genoeg feiten en vragen waar totaal overheen wordt gekeken.

Destijds heeft Governor Malloy van Conneticut aangegeven dat hem verteld was dat "er mogelijk nog wel eens wat zoals Sandy Hook zou kunnen gebeuren" wat hij tevens later tegen Halbig ontkent.
Was dit Eric Holder die dit aan Malloy doorgaf?

Net voor Sandy Hook is er door de Amerikaanse Overheid met veel voorbereiding(lees 1jaar) het volgende Project Longevity gestart.
Informatie ( Project Longevity Launched to Reduce Gang and Gun Violence in Connecticut’s Cities )
quote:
Project Longevity will send a powerful message to those who would commit violent crimes targeting their fellow citizens that such acts will not be tolerated and that help is available for all those who wish to break the cycle of violence and gang activity,” said Attorney General Holder. “Today’s announcement underscores our commitment to working together – across levels of government and jurisdictional boundaries – to protect the American people from the crime that threatens too many neighborhoods and claims far too many innocent lives.”
Hee is dat niet DE Eric Holder die ook involved was bij Ruby Ridge - Ruby Ridge extra info, Elian Gonzales schandaal, Waco Siege en blijkbaar ook bij de Oklahoma City bombing een grote speler waar hij de bom leverde in samenwerking met FBI voor Tim McVeigh. (zelf amper research naar gedaan en tja zal me niks verbazen)
Ook bij Operation Fast & Furious wilde hij geen informatie verstrekken:

He was held in contempt of Congress for refusing to hand documents relating to the Fast and Furious gun running operation over to the House Oversight Committee. Emperor Barack attempted to extend Executive Privilege to cover Holder in this effort, but that didn't work out.

Project Longevity klinkt weer als een mooi FBI/Eric Holder projectje in mijn ogen, toevallig dat het net allemaal in Conneticut moet worden uitgevoerd! Tevens is Eric Holder beste maatjes met Obama!

Eric Holder in 1995! brainwashen lets go!

Other participating Justice Department agencies in Project Longevity include: the FBI; Drug Enforcement Administration; the Bureau of Alcohol Tobacco, Firearms and Explosives; and the U.S. Marshals Service.

Ah ja de jongens van FBI die zo graag terroristen een kans geeft om een "bom" ergens te plaatsen, valt me enigszins tegen dat DHS er niet bijstaat.

[ Bericht 1% gewijzigd door epicbeardman op 03-07-2015 03:52:42 ]
Verbannen van BNW jegens waarheid spuwen.
  vrijdag 3 juli 2015 @ 08:35:49 #36
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_154023798
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juli 2015 03:16 schreef epicbeardman het volgende:

[..]

Dankje :) het probleem is gewoon door de jaren ontstaan dat er zo veel "conspiracy" verhalen zijn dat inderdaad alles tegenwoordig een conspiracy is.
Dat neemt niet weg dat ik en meerdere mensen gewoon wat duidelijkheid willen over wat er afgespeeld heeft op die dag.
Tevens in mijn ogen kom ik wel degelijk met genoeg feiten en vragen waar totaal overheen wordt gekeken.

Destijds heeft Governor Malloy van Conneticut aangegeven dat hem verteld was dat "er mogelijk nog wel eens wat zoals Sandy Hook zou kunnen gebeuren" wat hij tevens later tegen Halbig ontkent.
Was dit Eric Holder die dit aan Malloy doorgaf?

Net voor Sandy Hook is er door de Amerikaanse Overheid met veel voorbereiding(lees 1jaar) het volgende Project Longevity gestart.
Informatie ( Project Longevity Launched to Reduce Gang and Gun Violence in Connecticut’s Cities )

[..]

Hee is dat niet DE Eric Holder die ook involved was bij Ruby Ridge - Ruby Ridge extra info, Elian Gonzales schandaal, Waco Siege en blijkbaar ook bij de Oklahoma City bombing een grote speler waar hij de bom leverde in samenwerking met FBI voor Tim McVeigh. (zelf amper research naar gedaan en tja zal me niks verbazen)
Ook bij Operation Fast & Furious wilde hij geen informatie verstrekken:

He was held in contempt of Congress for refusing to hand documents relating to the Fast and Furious gun running operation over to the House Oversight Committee. Emperor Barack attempted to extend Executive Privilege to cover Holder in this effort, but that didn't work out.

Project Longevity klinkt weer als een mooi FBI/Eric Holder projectje in mijn ogen, toevallig dat het net allemaal in Conneticut moet worden uitgevoerd! Tevens is Eric Holder beste maatjes met Obama!

Eric Holder in 1995! brainwashen lets go!

Other participating Justice Department agencies in Project Longevity include: the FBI; Drug Enforcement Administration; the Bureau of Alcohol Tobacco, Firearms and Explosives; and the U.S. Marshals Service.

Ah ja de jongens van FBI die zo graag terroristen een kans geeft om een "bom" ergens te plaatsen, valt me enigszins tegen dat DHS er niet bijstaat.
Je bent goed bezig, thumbs up! Je moet jaren onder de grond hebben geleefd en behoorlijk naïef zijn wil je niet inzien dat Sandy Hoax een poppenkast is. Als je éénmaal moet toegeven dat het verhaal niet klopt en opgelicht bent, je verder moet kijken en inzien dat dit vast niet het eerste staged event is, er velen aan vooraf zijn gegaan en er zeker nog velen zullen volgen. Wellicht dat daarom mensen zich krampachtig aan het officiële verhaal blijven vasthouden. Keep up the good work.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  vrijdag 3 juli 2015 @ 14:19:01 #37
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_154030835
quote:
12s.gif Op donderdag 2 juli 2015 16:15 schreef SicSicSics het volgende:
Dit is wat de rechter er van vond:

[..]

http://www.mediafire.com/view/d1bh6o6530yj5mk/01881Dismissed.pdf

Geen feestje :(
Epic fail!

En jammer he :P
Eigenlijk wel weer zin in een feestje *O*
en wil wel keer de man/vrouw achter de avatar zien *O*
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_154148512
Connecticut Staat politie wil alle informatie verbergen aka cover-up.

quote:
2:47 p.m. EDT, July 6, 2015

State police have appealed a Freedom of Information Commission ruling that the department must make available personal documents seized from Adam Lanza's home during the course of the investigation into the 2012 killings of 20 children and six adults at Sandy Hook Elementary School.

The appeal was filed on June 26. In addition to the FOIC, it names the Hartford Courant and David Altimari, a reporter at the Courant, as defendants.

The appeal asks the court to reverse a May 13 unanimous decision by the commission that state police must make documents seized from Lanza's home available to the public. The commission made the ruling, in part, because of the state's expense investigating the Sandy Hook shooting and the worldwide media attention the shooting garnered.

http://www.ctnow.com/news(...)0706,0,3316605.story

Weer FOIA informatie proberen te blokkeren, misschien hebben ze nog wat tijd om wat "bewijs" in elkaar te flansen of wat?

Newtown CT politie is sowieso een corrupte bende, met steriod-producerence politie agenten(4jaar lang trouwens, tablet machines alles) en anderen die 380,000$ krijgen omdat ze sinds Sandy Hook niet meer aan het werk kunnen dankzij PTSD.

Dan heb je ook nog de big-shots van het sandy hook drama.
Connecticut State Police Major William Podgorski dood na een raar kwaaltje. (49 jaar jong) (DHS/He worked in the Division of Homeland Security, on the Commissioner's Staff, in the Division of Scientific Services and most recently as the commanding officer of Western District Headquarters.)
Chief Police Kehoe die maar snel retired (Kehoe also was criticized for his handling of the case of Lt. George Sinko, who was on traffic duty on the morning of the shooting and failed to leave his post to respond to the scene until hours later.) (paar "legitieme" agenten niet oproepen)
J. Paul Vance die van zijn politie taken wordt verwijderd en nu traffic cop mag spelen

Het is bekend dat het stinkt daar.

[ Bericht 16% gewijzigd door epicbeardman op 07-07-2015 22:18:38 ]
Verbannen van BNW jegens waarheid spuwen.
pi_154158259
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juli 2015 21:57 schreef starla het volgende:
Ok, ik moet toegeven, dit slaat echt alles qua absurdisme. Heb gisteren een 3 uur lange docu gekeken over Sandy Hook en niets, maar dan ook niets klopt eraan.

Ben niet zo van de complottheorieën, maar dit is zo slecht dat het wel een complot moet zijn. Of zo slecht dat het haast geen complot kan zijn, omdat het er zo dik bovenop ligt.

Die hoorzittingen met verschillende mensen zoals de leidinggevende officier (euh ja, er gingen inderdaad 22 politiewagens naar de school terwijl het telefoontje over de schoten was getriëerd als: unwanted caller en medium priority _O- ) en die tuthola van de gemeenteraad of zo die gewoon toegeeft dat homeland security aanwezig was op de scène waarop die advocaat meteen in paniek raakt zijn pareltjes _O_

Ben benieuwd of dit consequenties gaat hebben.
Linkje naar die docu toevallig? :)
pi_154159720
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2015 23:33 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Linkje naar die docu toevallig? :)
Denk dat die deze bedoelt:

A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_154160117
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2015 23:33 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Linkje naar die docu toevallig? :)

Veel kijkplezier!
I feel kinda Locrian today
pi_154165373
Dank! :)
  woensdag 8 juli 2015 @ 13:27:53 #43
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_154168343
quote:
Vanavond even kijken maar, bedankt :).
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_154169145
quote:
Ik vind 't knap dat je je twijfels toegeeft.

Ik heb niet alles gekeken, maar ik krijgt 't idee dat de makers van de vids denken dat er doden waren en dat de school nog steeds in gebruik was.

Ik denk dat alles in scene gezet. Ik denk dat Adam Lanza heeft nooit bestaan en is totaal CGI entity. Ik denk dat veel karakters in de Sandy Hoax TV drama zijn CGI.
Ik heb wat gevonden over Vision Box.Ik weet niet als 't allemaal zelfde bedrijf is maar wel toevalllig dat ze doen allemaal beetje creepy soort zaken:

Denver Dramatic Arts at Vision Box studio
http://www.visionbox.org/

Vision Box business solutions (also in Colorado)
http://www.visionbox.com/

Vision box facial and iris recognition systems
http://www.vision-box.com/

Vision box crisis actors
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_154180836
Alex Jones wil ook nog wel weer in mengen. :o


Hoe de video alleen al heet "MEGA MASSIVE COVER UP" :9
Neemt niet weg dat in mijn ogen dit wel weer goede "promotie" is om wat ogen open te krijgen. Gaat ook nog even over Monte Frank en zijn anti-gun-fiets-club.

Weekje geleden gaf ik ook al aan hoe ze in de hoorzitting zaten te shaken, de retired FBI agent had dat ook door. (ook nog interview @15mins)

[ Bericht 2% gewijzigd door epicbeardman op 08-07-2015 20:52:17 ]
Verbannen van BNW jegens waarheid spuwen.
pi_154182185
Dit vind ik disturbing.
Simpel.eenvoudige observaties in simpel taal.
CGI Sandy Hook mensen:

Misschien is er iemand die kunnen dit verklaren.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_154182660
quote:
3s.gif Op woensdag 8 juli 2015 20:41 schreef epicbeardman het volgende:
Alex Jones wil ook nog wel weer in mengen. :o


Hoe de video alleen al heet "MEGA MASSIVE COVER UP" :9
Neemt niet weg dat in mijn ogen dit wel weer goede "promotie" is om wat ogen open te krijgen. Gaat ook nog even over Monte Frank en zijn anti-gun-fiets-club.

Weekje geleden gaf ik ook al aan hoe ze in de hoorzitting zaten te shaken, de retired FBI agent had dat ook door. (ook nog interview @15mins)
In het kort - gelooft nog steeds de meneer Jones dat er er doden bij SH en Boston?
Zou me niet verbazen als de gast gaat tinfoil hats verkopen.
A tinfoil hat for every occasion and event! In your favourite style and colour ! One size fits all.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_154642095
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_154642681
Dus dit is het verhaal nu:
quote:
In a shocking report released this week, the FBI is admitting that the 2012 Sandy Hook School shooting was not a shooting at all. It was an exercise that local media misreported on, and then government officials perpetuated the hoax in hopes of bringing about gun control legislation.
http://www.politicalears.(...)rted-created-crisis/
I´m back.
  zondag 26 juli 2015 @ 13:11:08 #50
153970 Terecht
Apodictisch.
pi_154643253
Wat een geluk dat J. Edgar Hoover's FBI niet in het complot zit. J. Edgar Hoover zoals we allemaal weten was een held en een patriot, een integere man van het zuiverste soort. Zijn erfenis is gelukkig niet verloren gegaan! Wel gek trouwens dat de FBI dit niet meteen aan de grote klok heeft gehangen. Worden ze soms onder druk gezet? En was het publiceren van deze statistieken een verdekt SOS signaal, een kruimeltje die enkel door kritische denkers ontdekt had kunnen worden? Vragen, vragen... Vragen als:
quote:
He told Sofia that these families weren’t real but they were in fact actors. The families looked very odd and raised questions like “Why would this person marry this person and live with them?” - See more at: http://realitieswatch.com(...)sthash.7hU8hoG1.dpuf
Met dank aan Resonancer. Dit zijn idd de vragen die je dient te stellen. Vragen die, als je het eenmaal begrijpt, zo voor de hand liggen dat je het complot ineens helder kunt doorzien.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')