Bami met mosterd... gatverdamme. Doe mij maar een flinke schijf gebakken Smac op een wit broodjequote:Op dinsdag 23 juni 2015 20:06 schreef DaneV het volgende:
2 Keer per jaar stop ik bij de pomp om zo`n vieze bamischijf te halen met véél mosterd. Het liefst eentje die al een paar uur in de automatiek ligt. Bij gebrek aan bamischijven voldoet een gehaktstaaf ook
Sowieso vraag ik me af hoe iemand ooit op het idee is gekomen om bami te paneren en in de frituur te gooien
Hehe, ken het "probleem"quote:Op woensdag 24 juni 2015 23:27 schreef Stompzinnig het volgende:
[..]
Ik kocht die wel eens voor bij het avondeten maar tegen de tijd dat ik dan ging koken was de pot al leeg.
Da's geen guilty pleasure, dat is gewoon hardstikke lekker en culinair verantwoord.quote:Op donderdag 25 juni 2015 21:44 schreef Buurpoes het volgende:
Biefstuk eten en dan een witte boterham door de jus soppen. Alle jus in 1 boterham.
Klopt, zonde om de pan gewoon af te wassen!quote:Op donderdag 25 juni 2015 21:52 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Da's geen guilty pleasure, dat is gewoon hardstikke lekker en culinair verantwoord.
Deze ken ik niet, maar sowieso la vache qui rit kaasjesquote:Op woensdag 24 juni 2015 17:39 schreef minilot het volgende:
Ik weet er nog één!
Deze eigenlijk best wel ranzige smeerkaasblokjes in chemische 'smaken':
[ afbeelding ]
Ze zijn vreselijk, maar ik kan het niet helpen!
Indomie is BAAS!quote:Op donderdag 25 juni 2015 01:11 schreef renwan het volgende:
[..]
Neeee niet indomie! Dat spul is zo verschrikkelijk ranzig![]()
YumYum is baas, Indomie is inferieur!quote:
Da's heul niet onculinair.quote:Op vrijdag 26 juni 2015 05:47 schreef friekin_ het volgende:
Bacon bap in Engeland. Dus Engelse bacon van de plaat op een zacht wit broodje. Heerlijke vetbom.
Ook niet.quote:Op vrijdag 26 juni 2015 08:08 schreef friekin_ het volgende:
[..]
niet?
Dan een zacht broodje kaassoufflé met satésaus.
Jaaaaa!quote:Op vrijdag 26 juni 2015 09:37 schreef Pietverdriet het volgende:
Bugles vullen met Danish chef alpenkruiden
danish chef toscane is lekkerder!quote:Op vrijdag 26 juni 2015 09:37 schreef Pietverdriet het volgende:
Bugles vullen met Danish chef alpenkruiden
Wittebrood met corned beef
gatverdammequote:Op vrijdag 26 juni 2015 12:22 schreef sirdanilot het volgende:
Dingen met klontjes erin, als ik het voor mezelf maak vind ik klontjes heul niet erg, als ik het voor anderen maak zeef ik de klontjes eruit en eet ik ze zo op !
quote:Op vrijdag 26 juni 2015 12:22 schreef sirdanilot het volgende:
Dingen met klontjes erin, als ik het voor mezelf maak vind ik klontjes heul niet erg, als ik het voor anderen maak zeef ik de klontjes eruit en eet ik ze zo op !
Haha, hoe kom je er op. Maar ik ga het denk ik toch eens proberen, ben gek op dat soort combi's...quote:Op vrijdag 26 juni 2015 09:58 schreef Giester het volgende:
Ook heeerlijk!
Van je Trollendrop de drop eraf trekken en dan het middelste in Nibb-It Rings doen!
![]()
![]()
![]()
[ afbeelding ][ afbeelding ]
Vind ik ook lekker.quote:
Oeh, ja, kaasragoutbroodjes, héél lang niet meer gegetenquote:Op vrijdag 26 juni 2015 12:30 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
danish chef toscane is lekkerder!
En vergeet de kaasragoutbroodjes niet
Ik ben... geïntrigeerd...quote:Op zaterdag 4 juli 2015 21:09 schreef Tamabralski het volgende:
Rozijn-krentenbrood met een kroket erop.
Die ze ook op straat verkopen met ui en veel saus voor 6.= op Koningsdag ?quote:Op dinsdag 23 juni 2015 16:54 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Ik vind die van de AH beter.
[..]
Separatorvlees is lekker ja, de structuur is niet zo maar de smaak is goed. Die diepvriessateetjes zijn vaak ook nog het lekkerst gekruid.
Smeerkaas is ook zoiets, die AH Basic smeerkaas die helaas niet meer verkrijgbaar is was ook de lekkerste. Meestal althans, want blijkbaar was hij te goedkoop om hem in constante kwaliteit te maken. Net ambachtelijke kaas.
Het is een restproduct, je kunt het dan ook beter vergelijken met worst dan met een kipfilet. Maar je kunt niet zeggen dat er geen smaak aan zit.quote:Op maandag 6 juli 2015 14:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Vind eigenlijk in principe niet zoveel mis met seperatorvlees, er blijft nu eenmaal nogal wat achter aan bv kippenkarkassen na het uitsnijden van filets. Zou het erger vinden als dat werd weggegooid.
Ik bedoelde dat er veel vlees aan een kippenkarkas blijft zitten nadat je er de filets etc hebt uitgesneden. KVW had er trouwens een mooie aflevering over, met die vrachtwagen die op kippenvet reed, omdat daar geen markt voor was.quote:Op maandag 6 juli 2015 14:05 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Het is een restproduct, je kunt het dan ook beter vergelijken met worst dan met een kipfilet. Maar je kunt niet zeggen dat er geen smaak aan zit.
Dat snap ik, maar ik bedoelde dat dat seperatorvlees een goede stevige kipsmaak heeft. Ook daarom zou het jammer zijn het niet te gebruiken. De structuur is een ander verhaal.quote:Op maandag 6 juli 2015 14:22 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik bedoelde dat er veel vlees aan een kippenkarkas blijft zitten nadat je er de filets etc hebt uitgesneden.
Oeh, dat moet ik ook proberen! Ik ben altijd gek van de combinatie hartig-zoet.quote:Op zaterdag 4 juli 2015 21:09 schreef Tamabralski het volgende:
Plak rozijn-krentenbrood met een kroket erop
ik warm dit op en gooi er stukjes gebakken visstick doorquote:Op woensdag 24 juni 2015 21:19 schreef Negentiendertig het volgende:
[ afbeelding ]
Witte boontjes in tomatensaus. Zo leeglepelen.
Dat is helemaal geen inflatie van ruim 260 procent.quote:Op maandag 6 juli 2015 19:07 schreef Dwersdriever het volgende:
Berenklauw met pindasaus natuurlijk.
[ afbeelding ]
Aardappelsalade uit zo'n kilobak.
Over Vietnamese loempia's gesproken, dat product is écht aan inflatie onderhevig. Vroeger 1 gulden en zaterdag betaalde ik er 1,20 euro voor, dat is een inflatie van ruim 260 procent.
Je hebt gelijk, van 1 gulden naar 2,64 gulden.quote:Op maandag 6 juli 2015 19:12 schreef Stompzinnig het volgende:
[..]
Dat is helemaal geen inflatie van ruim 260 procent.
Over minimaal dik 13 jaar gezien niet zo extreem als dat het klinkt..quote:Op maandag 6 juli 2015 19:07 schreef Dwersdriever het volgende:
Berenklauw met pindasaus natuurlijk.
[ afbeelding ]
Aardappelsalade uit zo'n kilobak.
Over Vietnamese loempia's gesproken, dat product is écht aan inflatie onderhevig. Vroeger 1 gulden en zaterdag betaalde ik er 1,20 euro voor, dat is een inflatie van ruim 260 procent.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |