Magniquote:
Ik.zou er van die krokante uitjes overheen strooien. Uit zo'n potje/zakje.quote:Op maandag 27 juli 2015 18:10 schreef Molleman het volgende:
Witte boterham met pindakaas en lekker veel sambal
Daar vreet ik zo een zak van op alsof het chips is.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 22:33 schreef Buurpoes het volgende:
[..]
Ik.zou er van die krokante uitjes overheen strooien. Uit zo'n potje/zakje.
Zo eet ik wel eens met vrienden pasta met een gefruit uitje, salami, ontbijtspek en ham (en dan de goedkope pakken uit de koeling). Goeie klodder crème fraiche erbij en aftoppen met een goede laag geraspte kaasquote:Op dinsdag 28 juli 2015 08:55 schreef female81 het volgende:
In het pré-diabetes-tijdperk had ik trouwens ook een standaard snel-klaar-prakje dat bestond uit macaroni (van die hele kleine elleboogjes die binnen 5 minuten gaar zijn) waar ik enorme hoeveelheden salami en gesmolten kaas doorheen deed - meer was het niet, soms weliswaar aangevuld met oregano oid. Blijft een aanrader voor wie zich wat minder druk hoeft te maken over 'gezond'.![]()
Lasagne met appelmoes nom!quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 01:18 schreef Nyan het volgende:
Overal appelmoes bij flikkeren. Ook als er geen appelmoes bij kan/moet.
En rauwe champignons!
Zonder de Boursin en met champignons erbij (en mogelijk variatie met kip ipv spekjes), maak ik het nog steeds wel eens als ik eigenlijk geen zin heb om te koken.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 07:55 schreef renwan het volgende:
Ik denk dat ik dit weekend het ultieme studentenvoer ga eten; penne, spinazie a la crème, spekjes en boursìn door elkaar geflikkerd.
Niks culinair aan maar zo lekker
Ik gebruik gewoon de goedkoopste kruidenkaas die er is.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 07:55 schreef renwan het volgende:
Ik denk dat ik dit weekend het ultieme studentenvoer ga eten; penne, spinazie a la crème, spekjes en boursìn door elkaar geflikkerd.
Niks culinair aan maar zo lekker
Weleens gemaakt met die van de Aldi, was goed te doen. Maar er zit sinds een jaar een AH om de hoek en euroshopper bevalt me nietquote:Op zaterdag 1 augustus 2015 09:50 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik gebruik gewoon de goedkoopste kruidenkaas die er is.
Wow, bestaat dat?quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 09:59 schreef littledrummergirl het volgende:
Ik koop gewoon een pak diepvriesspinazi met de boursin er al doorim am a lazy biatch
Spinazie a la crème met penne vind je geen onculinaire guilty pleasure? *laat zien aan vriend*quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 09:31 schreef bloodymary1 het volgende:
Een guilty pleasure is toch niet iets waar je je zelf schuldig over voelt maar wat anderen heel normaal vinden zoals een kaascroissantje? Het moet toch ook iets raars hebben, wat absoluut niet kan? Zoals bijvoorbeeld lasagne met appelmoes.
Helaas beter aan te komen dan diepgevroren ongehakte hele spinazie zonder toevoegingenquote:Op zaterdag 1 augustus 2015 10:02 schreef renwan het volgende:
[..]
Wow, bestaat dat?
Bedankt voor deze verrijking van mijn leven
quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 10:02 schreef renwan het volgende:
[..]
Wow, bestaat dat?
Bedankt voor deze verrijking van mijn leven
Euroshopper is dan ook echt ruk.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 09:52 schreef renwan het volgende:
[..]
Weleens gemaakt met die van de Aldi, was goed te doen. Maar er zit sinds een jaar een AH om de hoek en euroshopper bevalt me niet
Heb het nog nooit gezienquote:Op zaterdag 1 augustus 2015 10:10 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Helaas beter aan te komen dan diepgevroren ongehakte hele spinazie zonder toevoegingen
Mwah, ik sauteer de verse spinazie altijd in een aparte pan, gebruik goed spek en gewone fatsoenlijke room, nooit die vette koffiemelk die mee ingevroren is. Dat het een studentenhap is, is geen reden om er met de pet naar te gooien.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 07:55 schreef renwan het volgende:
Ik denk dat ik dit weekend het ultieme studentenvoer ga eten; penne, spinazie a la crème, spekjes en boursìn door elkaar geflikkerd.
Niks culinair aan maar zo lekker
Studentenvoer is toch juist bedoeld om met de pet naar te gooien? Snel, makkelijk, eetbaar, weinig moeite en stiekem nog best lekker.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 10:29 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Mwah, ik sauteer de verse spinazie altijd in een aparte pan, gebruik goed spek en gewone fatsoenlijke room, nooit die vette koffiemelk die mee ingevroren is. Dat het een studentenhap is, is geen reden om er met de pet naar te gooien.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |