Sneeuw-Leeuw | vrijdag 12 juni 2015 @ 18:26 |
Dus gisteren vers gekocht en gekookt, vandaag weer opgewarmd en gegeten vanuit de pan, kreeg echter niet alles op. Dus ik dacht morgenvroeg nog eens wraps eten, maar ik weet niet of dat wel gezond is, dus hierbij mijn vraag, en vele malen dank. | |
Neverknown | vrijdag 12 juni 2015 @ 18:28 |
Jawel dat kan wel als je het goed afgedekt en gekoeld hebt in de tussen tijd. | |
sturmpie | vrijdag 12 juni 2015 @ 18:49 |
beter in de pan dan de magnetron. de kip wordt, na meerdere malen opwarmen, natuurlijk wel droog en misschien hard/krokant, maar het blijft eten ![]() afrika takje bijten zwemmen naar italië kip opwarmen in pan, ja dat mag, beter dan in magnetron. | |
Kandijfijn | vrijdag 12 juni 2015 @ 18:53 |
Gooi het gewoon koud in de wraps? Lijkt mij beter dan nog een keer op te warmen dan wordt het droog als een malle. | |
remlof | vrijdag 12 juni 2015 @ 18:57 |
Natuurlijk, je moet alleen niet vergeten de elastiekjes steeds te verwijderen voordat je de kipfilets weer opwarmt. | |
BasEnAad | vrijdag 12 juni 2015 @ 20:08 |
Kip opwarmen is meestal niet te vreten, zo'n vies zoetig smaakje. | |
Sneeuw-Leeuw | vrijdag 12 juni 2015 @ 20:23 |
Staat stijf van de kruiden. Kip rauw, dan ben je super ziek. bedankt. Soberzo in pan. Glazen deksel erop en staat in de kelder. | |
Kandijfijn | vrijdag 12 juni 2015 @ 20:48 |
Ik dacht dat je het al gebakken had? | |
technofreak86 | vrijdag 12 juni 2015 @ 20:53 |
Je zet dus gekookte kip, nadat je het uit de pan half hebt opgegeten, met een glazen deksel 3 dagen in de kelder, en komt dan hier vragen of je het in een wrap kan doen? Dit moet haast wel een troll zijn. Wat verwacht je voor adviezen? | |
remlof | vrijdag 12 juni 2015 @ 21:01 |
Oh hij wil ze opeten. Dat zou ik niet doen. | |
marcb1974 | vrijdag 12 juni 2015 @ 21:17 |
Kan prima, zolang je niet verwacht dat het lekker blijft dan. | |
golfer | vrijdag 12 juni 2015 @ 21:44 |
Waarom kook je een kip en bak je die niet? | |
Sneeuw-Leeuw | vrijdag 12 juni 2015 @ 22:07 |
Uiteraard. 3 dagen... Ik eet hem smorgen op dus ik bakte hem in een grilpan deed saus en alles erbij, daarna at ik het. Toen in een pan in de kelder, toen de dag erna die avond opgegeten toen weg gezet en nu is het de bedoeling morgenvroeg te eten. Jawel smaakte vandaag ook prima, niet heerlijk maar is okay, heb ze gebakken in de grilpan dus was toch al aan de droge kant. | |
Kandijfijn | vrijdag 12 juni 2015 @ 22:09 |
Dan is het toch niet rauw?! ![]() | |
Lienekien | vrijdag 12 juni 2015 @ 22:11 |
Waarom in de kelder en niet in de koelkast? | |
Sneeuw-Leeuw | vrijdag 12 juni 2015 @ 22:21 |
Het is een hele pan en ik verrek het die pan schoon te maken om hem daarna weer vuil te maken. | |
emmyemmy | vrijdag 12 juni 2015 @ 22:23 |
Als je het gebakken hebt waarom noem je het dan rauw? Volgens mij weet jij niet helemaal waar je mee bezig bent | |
Lienekien | vrijdag 12 juni 2015 @ 22:25 |
En hoe koud is het in je kelder? | |
Sneeuw-Leeuw | vrijdag 12 juni 2015 @ 22:27 |
Iets dat gaar is, is niet eeuwig gaar. Graad of 13 | |
Lienekien | vrijdag 12 juni 2015 @ 22:28 |
Jawel, hoor. Gaar is gaar. Volgende stadium is rot. Dat is dus vrij warm. Erg verstandig is het niet. | |
#ANONIEM | vrijdag 12 juni 2015 @ 22:29 |
![]() Bedorven en rauw zijn niet hetzelfde... En gegaarde kip 1 dag in de koelkast kan prima (< 5 graden). Boven die temperatuur bewaarde kip is onveilig, of je het nou nog een keer bakt of niet. Of ben jij er ook zo een die knakworst uit blik volledig doorkookt uit angst voor wormpjes? [ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 12-06-2015 22:32:43 ] | |
Sneeuw-Leeuw | vrijdag 12 juni 2015 @ 22:29 |
Hmm dat klinkt niet goed, misschien het dan maar weg flikkeren of eraan ruiken en proberen als het niet gek ruikt. | |
Buitendam | vrijdag 12 juni 2015 @ 22:33 |
Waarom zo'n gok nemen..? | |
Sneeuw-Leeuw | vrijdag 12 juni 2015 @ 22:37 |
Nouja ik vind weggooien zonde, en het is lekker. Maar ik kan ruiken, als het rot is, proef je toch wel neem ik aan? | |
Buitendam | vrijdag 12 juni 2015 @ 22:39 |
Geen idee. | |
Lienekien | vrijdag 12 juni 2015 @ 22:40 |
Als je weggooien zo zonde vindt, zet die pan dan gewoon in de koelkast. | |
Sneeuw-Leeuw | vrijdag 12 juni 2015 @ 22:54 |
Ga het proberen, brb. Update het paste, maar kan ik het morgen dan wel nog makkelijk warm krijgen? Bedankt voor de tips. | |
Lienekien | vrijdag 12 juni 2015 @ 23:24 |
Ja, neem me lekker in de zeik. ![]() | |
Spanky78 | zaterdag 13 juni 2015 @ 20:56 |
Vanwege die kelder zou ik het niet doen. Schimmels zijn nou niet echt ideale gasten in je pannetje. Ik neem aan dat er ook rijst bij zat ofzo? Die rijst is link. Als het tomatensaus is ofzo dan is het zuur en is het risico al niet zo groot op problemen. Maar sowieso 2x opwarmen moet je eigenlijk al niet doen uit de koelkast, na een dag in de kelder zeker niet. Ziek worden hoef je niet, maar de kans is er zeker wel. | |
Sneeuw-Leeuw | zaterdag 13 juni 2015 @ 22:56 |
Nee, neem niemand in de zeik, maar papa en mama deden het altijd voor me en nu weet ik het ook niet. Heb het uiteindelijk weggegooid want het smaakte nergens na. | |
MacorgaZ | zondag 14 juni 2015 @ 15:19 |
![]() Hier moest ik toch even hartelijk om lachen, gare kip die opeens weer rauw word, en kip bewaren in de kelder ![]() Dit is wel een allememaggies waard. | |
Sneeuw-Leeuw | maandag 15 juni 2015 @ 00:31 |
Sja wat zal ik zeggen morgen voor het eerst een wasmachine draaien, ik hou mijn hart vast man. | |
Lienekien | maandag 15 juni 2015 @ 00:43 |
Staat hij niet goed, die wasmachine? | |
Sneeuw-Leeuw | maandag 15 juni 2015 @ 15:54 |
Nouja ik doe nooit huishouden etc... En er zijn veel knopjes. Maar het is denk ik goed gelukt dankzij wiki-how. |