FOK!forum / Culinesse à gogo / Kan ik kipfilet 3 keer opwarmen in een pan?
Sneeuw-Leeuwvrijdag 12 juni 2015 @ 18:26
Dus gisteren vers gekocht en gekookt, vandaag weer opgewarmd en gegeten vanuit de pan, kreeg echter niet alles op.

Dus ik dacht morgenvroeg nog eens wraps eten, maar ik weet niet of dat wel gezond is, dus hierbij mijn vraag, en vele malen dank.
Neverknownvrijdag 12 juni 2015 @ 18:28
Jawel dat kan wel als je het goed afgedekt en gekoeld hebt in de tussen tijd.
sturmpievrijdag 12 juni 2015 @ 18:49
beter in de pan dan de magnetron.

de kip wordt, na meerdere malen opwarmen, natuurlijk wel droog en misschien hard/krokant, maar het blijft eten :)

afrika
takje bijten
zwemmen naar italië
kip opwarmen in pan, ja dat mag, beter dan in magnetron.
Kandijfijnvrijdag 12 juni 2015 @ 18:53
Gooi het gewoon koud in de wraps? Lijkt mij beter dan nog een keer op te warmen dan wordt het droog als een malle.
remlofvrijdag 12 juni 2015 @ 18:57
Natuurlijk, je moet alleen niet vergeten de elastiekjes steeds te verwijderen voordat je de kipfilets weer opwarmt.
BasEnAadvrijdag 12 juni 2015 @ 20:08
Kip opwarmen is meestal niet te vreten, zo'n vies zoetig smaakje.
Sneeuw-Leeuwvrijdag 12 juni 2015 @ 20:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 20:08 schreef BasEnAad het volgende:
Kip opwarmen is meestal niet te vreten, zo'n vies zoetig smaakje.
Staat stijf van de kruiden.

quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 18:53 schreef Kandijfijn het volgende:
Gooi het gewoon koud in de wraps? Lijkt mij beter dan nog een keer op te warmen dan wordt het droog als een malle.
Kip rauw, dan ben je super ziek.

quote:
7s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 18:57 schreef remlof het volgende:
Natuurlijk, je moet alleen niet vergeten de elastiekjes steeds te verwijderen voordat je de kipfilets weer opwarmt.
bedankt.

quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 18:49 schreef sturmpie het volgende:
beter in de pan dan de magnetron.

de kip wordt, na meerdere malen opwarmen, natuurlijk wel droog en misschien hard/krokant, maar het blijft eten :)

afrika
takje bijten
zwemmen naar italië
kip opwarmen in pan, ja dat mag, beter dan in magnetron.
Soberzo in pan.

quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 18:28 schreef Neverknown het volgende:
Jawel dat kan wel als je het goed afgedekt en gekoeld hebt in de tussen tijd.
Glazen deksel erop en staat in de kelder.
Kandijfijnvrijdag 12 juni 2015 @ 20:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 20:23 schreef Sneeuw-Leeuw het volgende:
Kip rauw, dan ben je super ziek.
Ik dacht dat je het al gebakken had?
technofreak86vrijdag 12 juni 2015 @ 20:53
Je zet dus gekookte kip, nadat je het uit de pan half hebt opgegeten, met een glazen deksel 3 dagen in de kelder, en komt dan hier vragen of je het in een wrap kan doen? Dit moet haast wel een troll zijn. Wat verwacht je voor adviezen?
remlofvrijdag 12 juni 2015 @ 21:01
Oh hij wil ze opeten. Dat zou ik niet doen.
marcb1974vrijdag 12 juni 2015 @ 21:17
quote:
11s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 21:01 schreef remlof het volgende:
Oh hij wil ze opeten. Dat zou ik niet doen.
Kan prima,

zolang je niet verwacht dat het lekker blijft dan.
golfervrijdag 12 juni 2015 @ 21:44
Waarom kook je een kip en bak je die niet?
Sneeuw-Leeuwvrijdag 12 juni 2015 @ 22:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 20:48 schreef Kandijfijn het volgende:

[..]

Ik dacht dat je het al gebakken had?
Uiteraard.

quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 20:53 schreef technofreak86 het volgende:
Je zet dus gekookte kip, nadat je het uit de pan half hebt opgegeten, met een glazen deksel 3 dagen in de kelder, en komt dan hier vragen of je het in een wrap kan doen? Dit moet haast wel een troll zijn. Wat verwacht je voor adviezen?
3 dagen... Ik eet hem smorgen op dus ik bakte hem in een grilpan deed saus en alles erbij, daarna at ik het. Toen in een pan in de kelder, toen de dag erna die avond opgegeten toen weg gezet en nu is het de bedoeling morgenvroeg te eten.

quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 21:17 schreef marcb1974 het volgende:

[..]

Kan prima,

zolang je niet verwacht dat het lekker blijft dan.
Jawel smaakte vandaag ook prima, niet heerlijk maar is okay, heb ze gebakken in de grilpan dus was toch al aan de droge kant.
Kandijfijnvrijdag 12 juni 2015 @ 22:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 22:07 schreef Sneeuw-Leeuw het volgende:

[..]

Uiteraard.

Dan is het toch niet rauw?! :P
Lienekienvrijdag 12 juni 2015 @ 22:11
Waarom in de kelder en niet in de koelkast?
Sneeuw-Leeuwvrijdag 12 juni 2015 @ 22:21
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 22:11 schreef Lienekien het volgende:
Waarom in de kelder en niet in de koelkast?
Het is een hele pan en ik verrek het die pan schoon te maken om hem daarna weer vuil te maken.
emmyemmyvrijdag 12 juni 2015 @ 22:23
Als je het gebakken hebt waarom noem je het dan rauw? Volgens mij weet jij niet helemaal waar je mee bezig bent
Lienekienvrijdag 12 juni 2015 @ 22:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 22:21 schreef Sneeuw-Leeuw het volgende:

[..]

Het is een hele pan en ik verrek het die pan schoon te maken om hem daarna weer vuil te maken.
En hoe koud is het in je kelder?
Sneeuw-Leeuwvrijdag 12 juni 2015 @ 22:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 22:23 schreef emmyemmy het volgende:
Als je het gebakken hebt waarom noem je het dan rauw? Volgens mij weet jij niet helemaal waar je mee bezig bent
Iets dat gaar is, is niet eeuwig gaar.

quote:
1s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 22:25 schreef Lienekien het volgende:

[..]

En hoe koud is het in je kelder?
Graad of 13
Lienekienvrijdag 12 juni 2015 @ 22:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 22:27 schreef Sneeuw-Leeuw het volgende:

[..]

Iets dat gaar is, is niet eeuwig gaar.

[..]

Graad of 13

Jawel, hoor. Gaar is gaar. Volgende stadium is rot.

Dat is dus vrij warm. Erg verstandig is het niet.
#ANONIEMvrijdag 12 juni 2015 @ 22:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 22:27 schreef Sneeuw-Leeuw het volgende:
Iets dat gaar is, is niet eeuwig gaar.
4x_facepalm.png
Bedorven en rauw zijn niet hetzelfde... En gegaarde kip 1 dag in de koelkast kan prima (< 5 graden). Boven die temperatuur bewaarde kip is onveilig, of je het nou nog een keer bakt of niet.

Of ben jij er ook zo een die knakworst uit blik volledig doorkookt uit angst voor wormpjes?

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 12-06-2015 22:32:43 ]
Sneeuw-Leeuwvrijdag 12 juni 2015 @ 22:29
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 22:28 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Jawel, hoor. Gaar is gaar. Volgende stadium is rot.

Dat is dus vrij warm. Erg verstandig is het niet.
Hmm dat klinkt niet goed, misschien het dan maar weg flikkeren of eraan ruiken en proberen als het niet gek ruikt.
Buitendamvrijdag 12 juni 2015 @ 22:33
Waarom zo'n gok nemen..?
Sneeuw-Leeuwvrijdag 12 juni 2015 @ 22:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 22:33 schreef Buitendam het volgende:
Waarom zo'n gok nemen..?
Nouja ik vind weggooien zonde, en het is lekker. Maar ik kan ruiken, als het rot is, proef je toch wel neem ik aan?
Buitendamvrijdag 12 juni 2015 @ 22:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 22:37 schreef Sneeuw-Leeuw het volgende:

[..]

Nouja ik vind weggooien zonde, en het is lekker. Maar ik kan ruiken, als het rot is, proef je toch wel neem ik aan?
Geen idee.
Lienekienvrijdag 12 juni 2015 @ 22:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 22:37 schreef Sneeuw-Leeuw het volgende:

[..]

Nouja ik vind weggooien zonde, en het is lekker. Maar ik kan ruiken, als het rot is, proef je toch wel neem ik aan?
Als je weggooien zo zonde vindt, zet die pan dan gewoon in de koelkast.
Sneeuw-Leeuwvrijdag 12 juni 2015 @ 22:54
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 22:40 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Als je weggooien zo zonde vindt, zet die pan dan gewoon in de koelkast.
Ga het proberen, brb.

Update het paste, maar kan ik het morgen dan wel nog makkelijk warm krijgen?

Bedankt voor de tips.
Lienekienvrijdag 12 juni 2015 @ 23:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 22:54 schreef Sneeuw-Leeuw het volgende:

[..]

Ga het proberen, brb.

Update het paste, maar kan ik het morgen dan wel nog makkelijk warm krijgen?

Bedankt voor de tips.
Ja, neem me lekker in de zeik. :{w
Spanky78zaterdag 13 juni 2015 @ 20:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 22:21 schreef Sneeuw-Leeuw het volgende:

[..]

Het is een hele pan en ik verrek het die pan schoon te maken om hem daarna weer vuil te maken.
Vanwege die kelder zou ik het niet doen. Schimmels zijn nou niet echt ideale gasten in je pannetje. Ik neem aan dat er ook rijst bij zat ofzo? Die rijst is link.

Als het tomatensaus is ofzo dan is het zuur en is het risico al niet zo groot op problemen.

Maar sowieso 2x opwarmen moet je eigenlijk al niet doen uit de koelkast, na een dag in de kelder zeker niet. Ziek worden hoef je niet, maar de kans is er zeker wel.
Sneeuw-Leeuwzaterdag 13 juni 2015 @ 22:56
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 juni 2015 23:24 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Ja, neem me lekker in de zeik. :{w
Nee, neem niemand in de zeik, maar papa en mama deden het altijd voor me en nu weet ik het ook niet. Heb het uiteindelijk weggegooid want het smaakte nergens na.
MacorgaZzondag 14 juni 2015 @ 15:19
:')_____!!!
Hier moest ik toch even hartelijk om lachen, gare kip die opeens weer rauw word, en kip bewaren in de kelder _O-
Dit is wel een allememaggies waard.
Sneeuw-Leeuwmaandag 15 juni 2015 @ 00:31
quote:
10s.gif Op zondag 14 juni 2015 15:19 schreef MacorgaZ het volgende:
:')_____!!!
Hier moest ik toch even hartelijk om lachen, gare kip die opeens weer rauw word, en kip bewaren in de kelder _O-
Dit is wel een allememaggies waard.
Sja wat zal ik zeggen morgen voor het eerst een wasmachine draaien, ik hou mijn hart vast man.
Lienekienmaandag 15 juni 2015 @ 00:43
quote:
0s.gif Op maandag 15 juni 2015 00:31 schreef Sneeuw-Leeuw het volgende:

[..]

Sja wat zal ik zeggen morgen voor het eerst een wasmachine draaien, ik hou mijn hart vast man.
Staat hij niet goed, die wasmachine?
Sneeuw-Leeuwmaandag 15 juni 2015 @ 15:54
quote:
1s.gif Op maandag 15 juni 2015 00:43 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Staat hij niet goed, die wasmachine?
Nouja ik doe nooit huishouden etc... En er zijn veel knopjes. Maar het is denk ik goed gelukt dankzij wiki-how.