abonnement bol.com Unibet Coolblue
  woensdag 8 juli 2015 @ 07:46:57 #126
436920 Tijdisgeld
Alles op zijn tijd
pi_154162797
Laatst herbeleefde ik de muziekvideo Freestyler van Bomfunk MCs in eigen persoon. Ik kon iedereen op pauze zetten en laten dansen.

De macht...
Nadia, this tea is excellent!
pi_154163684
Droomde vannacht dat een groep mensen dacht dat ik de baas/eigenaar was van een bedrijf/villa ofzo, in ieder geval van iets belangrijks en iedereen wilde me kennen. Had ervoor een serie gezien waar zoiets in voor kwam.
  woensdag 8 juli 2015 @ 09:44:41 #128
47102 Elvi
miemkwien
pi_154163790
Ik droomde weer eens in stukjes, maar het had in ieder geval een horror-element :')

Ik liep in een weiland, en ik vond daar 2 lijken. 1 van die lijken lag half in het water en was al aan het rotten. De huid was wit/grijs, lubberde om het lichaam heen, en het gezicht was verwrongen en hing ook los aan de schedel. Bij dat water stond een hek en over dat hek hing een man, die keek naar dat lijk. Alleen waren het lijk en deze man dezelfde persoon. Hij had alleen een gezondere huidskleur (alsof hij gewoon leefde), alleen het gezicht zag er hetzelfde uit (hing een beetje van de schedel af). Ik wilde hem aanspreken, maar hij liep weg als een zombie.
Dus deed ik maar melding van de 2 lijken in een winkel die op het weiland stond. En de 2 mensen die daar werkten wilden eerst de lijken wassen voordat ze de politie gingen bellen: ivm met de hygiene :')
pi_154197632
Van afgelopen nacht weet ik vrijwel niks meer, maar sowieso is het om de 1 of andere reden de laatste dagen wat rustiger in mn hoofd. Maar ik slaap sowieso best wel kut (al een hele tijd), afgelopen nacht een stuk of 15 a 20 keer wakker geweest (ik heb een beetje bijgehouden hoe vaak ik op de wekker had gekeken, dat was gemiddeld elk halfuur ofzo), maar dit is wat ik nog weet:

Er was een man (een acteur) die naast zn dochter zat (man was zo rond de 40 en de dochter eerder rond de 20) en ik weet nog dat ze zaten te praten (een beetje als in een talkshow) en ik weet ook nog dat die dochter een hele krachtige indruk op me maakte (haar indruk sprak een beetje "power" of "onrust" of "lef" uit). Haar vader had daar ook wel wat van weg, maar was wat gematigder, wat minder extreem en wat gebalanceerder. Meer weet ik niet meer. Ja, ze hadden beiden zwart (of heel donker) haar.
pi_154197743
Ik kwam de lekkerste lerares van de middelbare tegen, ze vroeg hoe t nu verder ging. Toen jankte ik het met haar in de arme uit. En ze jankte mee :)
  roze donderdag 9 juli 2015 @ 14:51:14 #131
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_154198269
Ik droomde dat ik een persoon zoals A. (uit Pretty Little Lairs) in mijn leven had, maar dan nog veel erger dan de A. in de serie.

Ik kijk laatste tijd teveel PLL :+
Your beauty never ever scared me.
pi_154200547
Ik kan het wel neerzetten hier maar dat gelooft toch niemand _O- _O- _O- _O-
Ik zwaai naar dieren.
  donderdag 9 juli 2015 @ 18:36:38 #133
436920 Tijdisgeld
Alles op zijn tijd
pi_154202814
Droomde wel eens dat ik in een donker achtersteegje van New York bij een brandende vuilnisemmer stond. Kwam Paulus de Boskabouter opeens uit het niets met een mes aanzetten en stak vervolgens mijn ogen uit.

Die zag ik niet aankomen
Nadia, this tea is excellent!
pi_154203651
Ik had weer een een vage droom, weer het meeste ook niet. Weet alleen nog dat er een knap meisje in zat die ik zoende waarna ik meteen wakker werd ;(
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
pi_154213296
Ik slaap snachts niet, dus geen idee.
N A P O L I
C A M P A N I A
pi_154214252
Afgelopen nacht droomde ik dat ik met een vriend aan het wotten was en stelde hij een laatste biertje voor.
Daarna was ik in een soort van binnengangs bos (er waren gangen en de gangen en wanden waren helemaal doorgroeid met bomen, takken, bladeren en wortels) en ik liep met een soort elandenhelm op door die gangen heen om een beer bang te maken (of tenminste, dat was de bedoeling)
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 juli 2015 02:09 schreef Aiciu het volgende:
Ik slaap snachts niet, dus geen idee.
Anders vraag je TS heel lief of ze voor jou een uitzondering wilt maken en dat jij ook je dagdromen hier mag plaatsen :P
  vrijdag 10 juli 2015 @ 08:01:14 #137
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_154214646
Geen flauw idee waar ik zoal over droom
  vrijdag 10 juli 2015 @ 20:29:44 #138
436920 Tijdisgeld
Alles op zijn tijd
pi_154230861
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 juli 2015 08:01 schreef hugecooll het volgende:
Geen flauw idee waar ik zoal over droom
Als je het echt wilt weten, zet je wekker een uur vroeger dan normaal (bijvoorbeeld 5 of 6 uur sochtends) en ga dan nog een uur lekker doorslapen. Doe ik altijd en 9 uit de 10 dromen onthoud ik dan ook wel. Wat ik daarvoor droom, geen idee.
Nadia, this tea is excellent!
pi_154242359
Het was ergens (in elk geval niet in Nederland en misschien nieteens op deze wereld).

We (een groepje mensen) zaten in een gebouw waar wat mee aan de hand was. Er waren ook "aanvallers" die probeerden via het dak binnen te komen, daarom stond er altijd iemand op wacht.

Op een gegeven moment moesten alle kinderen naar school (basisschool), maar er was een hele grote zwerm kleine vogels die buiten het gebouw iedereen stond op te wachten om ze vervolgens aan te vallen, dus moesten de ouders de aanvallende vogels van hun eigen kinderen afslaan zodat ze na 100 meter de basisschool konden bereiken. Na de zwerm kleine vogels volgde er nog een zwerm aasgieren (al vielen die je niet aan, het was wel duidelijk waarop die zaten te wachten).

Eenmaal in de school keken we in de kastjes en vonden heel veel oude (ouderwetse) bordspellen waaronder een variant van roulette (waarbij ook een soort ganzenbord zat, al weet ik dat het oorspronkelijke bordspel "Roulette" dat niet had) en 1 ander bordspel zag ik ook liggen, maar weet nu niet meer welke
  zaterdag 11 juli 2015 @ 09:44:51 #140
436920 Tijdisgeld
Alles op zijn tijd
pi_154242668
Laatste uurtje droomde ik dat ik in de jaren '90 was en al die The Sims cd'tjes inclusief uitbreidingen weer terugvond
Nadia, this tea is excellent!
pi_154244556
Ik was in een flat met al m`n vrienden en in het speeltuintje was wat gebeurd dus toen had ik de politie gebeld en diegene die toen werd opgepakt stond later voor de flat met een mes in z`n hand te vragen wie de politie had gebeld. :')

En nog een droom dat iemand aan mijn tand trok en die toen er half uit trok, ik moest naar de tandarts alleen niemand verstond me toen ik probeerde uit te leggen wat er gebeurd was.
pi_154263952
Ik droomde dat ik in het Sauerland was en dat ik samen met mn vader bij een huis stond en dat er naast het huis een molen stond (die molen was tijdelijk afgebroken/verplaatst om te worden gerestaureerd oid) en omdat de originele molen even weg was, stond er een kartonnen 2D plaatje van een molen en dat karton was nieteens beschilderd ofzo, maar die kartonnen nepmolen moest op de plek van de echte molen komen omdat op een berg/heuven een end verderop een deel van het bos was weggehaald zodat touristen een leuk uitzicht hadden en moesten geloven dat de molen daar nog echt stond. Ik en mn vader stonden te grinniken/lachen over hoe dom die touristen waren dat ze daarin gingen tuinen.

Verder herinner ik me eigenlijk niks van die droom, behalve dat ene moment dat ik bij de (nep)molen stond met mn vader en dat momentje dat we naar die kale plek op de berg keken van waar de touristen naar de molen konden staren en foto's maken.
pi_154296646
Afgelopen nacht dan toch eindelijk in slaap gevallen (dank de pillen).

Ik droomde dat ik in een soort vergader-iets was om me op te geven voor zo'n zomerse activiteit waarbij je in de schoolvakanties een weekje kinderen begeleid (wat ik vroeger zelf als kind ook had gedaan), dus gewoon een hele week elke middag met die kinderen spelletjes doen.
De reden wat bij mij de doorslag gaf me op te geven was blijkbaar omdat ze voor de aanmelders 8 weken lang gratis krachttraining aanboden (niet dat ikzelf het absoluut niet gedaan zou hebben als die 8 weken gratis krachttraining er niet bij gezeten had).

Ineens was ikzelf een kind, maar niet die wie ik vroeger was (zo had ik blond stijl haar ipv donkere krullen), maar was ik wel autistisch en ging dus naar zo'n soort zomerkamp-achtig iets wat ergens aan de middellandse zee was en onderweg maakte ik als autistisch kind allerlij dingen mee die me als autistisch kind heel erg boeiden (maar waarvoor mn leeftijdsgenootjes weinig interesse hadden). Ik droeg de hele tijd ook een konijn mee (niet een knuffel, maar een echt levend konijn. Het konijn had een lichte korte vacht) en samen met dat konijn (en soms had ik ook mn reisbagage bij me) beleefde ik onderweg naar dat kinderkamp dus die avondtuurtjes.

1 van die avondtuurtjes was dat ik bijna uit een hoog flatgebouw viel, maar me vasthield en mezelf langzaam van verdieping naar verdieping naar beneden liet glijden (ik had al die tijd dat konijn dus bij me) totdat ik me vastklampte aan een zonnewering en binnen allemaal mensen zag (het waren spanjaarden) en 1 van de mannen zich wezenloos schrok dat er ineens een kind (ik was 8 jaar ofzo?!?!?) met een konijn buiten het gebouw hing en werd door de mensen daar weer naar binnen gehaald (ik voelde me terwijl ik buiten hing trouwens nooit in levensgevaar, ik was hooguit wat gespannen zeg maar). Op het laatste van de droom waren we vanuit spanje met de boot richting de kust (de middellandse zee overvarend) waar dat kinderkamp vlakbij in de buurt moest zijn en de bedoeling was dat alle kinderen gingen overstappen van die (grotere) boot (zeg maar een soort veerboot) naar een kleinere boot of sloep die veel weg had van die gondels die je in venetië geregeld ziet. Ik weet ook nog dat ik alles in afleveringen zag en dat dit aflevering 1+1 was (dus niet aflevering 2 (wat trouwens wel correcter geweest was)) maar er was geen cameraploeg mee. Het was alsof ik het fantaseerde dat het een serie was of dat het tv was.

Ik had zeker nog 2 andere dingen of meer meegemaakt behalve dat ik buiten een gebouw hing, maar die ben ik vergeten. Ik had wel altijd dat konijn bij me.
pi_154352577
Ik kan me alleen het stomste stukje van mn droom nog herinneren :')
Even wat achtergrondinfo (gespoilerd want het is geen onderdeel van de droom)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik zat in mn laatste droom WoT (World of Tanks) te spelen (daarbij kies je 1 van je tanks, rij je met die tank rond en neem je deel aan een soort wedstrijd van 15 tegen 15 waarbij je elkaar verrot moet knallen en waarbij 1e team dat uitgeroeid wordt, verliest).
Op een gegeven moment begon ik een nieuwe battle, alleen toen ik er eenmaal in zat, waren alle 15 tanks van mijn team ook echt mijn tanks (ik was de enige speler en ik kon tussen alle 15 tanks heen en weer switchen) en een oude kennis van mij (een vrouw waarvan ik zeeeeker weet dat die nooit WoT zou spelen) was de enige bij het andere team.

Toen kwam zij erachter dat als je je eigen tanks stukschiet, je daar in plaats van strafpunten, ook gewoon punten kreeg.

Dus wat deden wij? We zetten al onze 14 overige tanks in 1 lange rij en met de 15e tank (die met de grootste gun natuurlijk) probeerden we zoveel mogelijk van onze eigen tanks in 1 schot stuk te schieten.

Ik zat ook echt helemaal in gedachten van "deze tank heeft hier het dunste pantser dus die zet ik zus en zo neer en dan gaat die shell er daar weer uit dus moet ik de volgende tank hier neerzetten met de zijkant naar me toe omdat daar het pantser weer het dunst is" etc enz.

Mn droom (of tenminste dat kleine stukje wat ik me nu nog kan herinneren) ging dus vooral over de verrassing dat teamkills gewoon meetelden voor je score en hoe ik in 1 schot zoveel mogelijk van mn eigen tanks kapot kon schieten (inclusief het pielepeuterige van het perfecte schot uitdokteren).

Schiet niet op zulke dromen.

Edit: Ineens schiet een heel klein stukje van een andere droom me te binnen_O-

Ik was met mn zusje in Italië geloof ik en we liepen rond in een buitenlandse supermarkt (we konden namelijk de ingrediënten niet lezen ookal staan die in het echt ook in het Engels) en we zagen toen iets van gevulde marsepeinspeculaas en nog een bizarre speculaasvariant
Alleen shit dat ik de rest niet meer weet ;(

[ Bericht 5% gewijzigd door magnetronkoffie op 15-07-2015 10:05:53 (spel/tikfoutje) ]
pi_154457042
Wat ik nog weet is dat we in een grote stad leefden en toen door reuzen werden aangevallen (ik heb gister op youtube de trailer van AoT gezien dus denk dat het daardoor komt). Alleen waren deze reuzen snel en slim. Op een gegeven moment hadden ze mij ook te pakken en werd ik (samen met nog een klein aantal andere mensen) ergens naartoe meegenomen.
Ik zat met 1 van die reuzen te praten en voerde een fatsoenlijk gesprek met hem en toch had hij er geen enkele moiete mee mij ook op een grote glijbaan te zetten waar de andere mensen al op waren gegooid (de "glijbaan" zat vol met bewegende messen en ik had ook het gehak van vlees, het gekraak van bot en het geschreeuw gehoord van de mensen die mij waren voorgegaan die glijbaan af).
Maar nadat die reus mij op die glijbaan had gezet, sprong ik over de messen heen en van de glijbaan af en verborg me ergens waar zij niet zo snel bij konden en me lieten gaan (omdat er zat andere mensen waren die veel makkelijker te vangen waren).
Daarna keek ik naar een oudere man en vrouw die zich probeerden te verstoppen in een soort vogelnest van glas (alleen was dat nest (of bak of wat het ook was) zo'n 1 1/2 meter groot) wat hoog aan 1 van de gebouwen hing aan 2 versierde glazen kabels met ornamenten aan die kabels, maar ook zij werden door de reuzen gezien en 1 van de glazen kabels brak waarna ze naar beneden vielen en probeerden te vluchten, maar ze werden vrij snel gesnapt.

Ik zat met een klein groepje (man of 5?) in een gebouw waar we net iemand anders uit bevrijd hadden en we zaten het werk van de reuzen te bestuderen (ze hadden 1 van de door mensen gemaakte gebouwen aangepast voor een functie, maar we konden er niet achter komen waarvoor die die veranderingen dienden), maar we werden gezien waarna we moesten vluchten.

Het volgende moment rende ik met honderden andere mensen tussen de flatgebouwen door terwijl we aan het vluchten waren voor reuzen en een vloedgolf (de vloedgolf was als een soort bewegende heuvel van tientallen meters hoog).

Uiteindelijk lukte het ons om aan een auto te komen en hadden we ons aangesloten bij een groep mensen die zich georganiseerd en bewapend hadden zodat we konden overleven en we reden langs een kleine massa mensen die pech hadden en waarin je in de ogen kon zien dat ze het opgegeven hadden en eigenlijk alleen nog maar zaten te wachten op hun onvermeidelijke einde.
Er was 1 iemand die in een soort opening/holte zat in een muur van kluisjes (zoals ik ze van de middelbare school ken) en hij zat maar in kleermakerszit te glimlachen en raar met zn hoofd te bewegen (hij zag er vrij energiek uit voor iemand die zat), maar ondanks die lach zag ik dat er geen leven meer in hem zat.

Op een gegeven moment bestond onze groep uit zo'n 100 mensen, dat was alles wat er van de mensheid over was gebleven, maar ik was de enige autist van de hele groep en voelde me toch alleen. Ik wist ook dat als ik dood zou gaan, de kans heel groot was dat autisme ook zou ophouden te bestaan
Ik deed gewoon mee met de groep en deed mijn taken en wat van mij verwacht werd (ik had een lage rang in de groep maar dat vond ik niet erg) en blijkbaar werd ik wel gewaardeerd door de groep en op een gegeven moment was het blijkbaar nodig dat ik een vuurwapen had en na hooguit 5 seconden overwegen schoot ik mezelf door mn hoofd. Einde droom.

Edit: Toen ik wakker werd, had ik het nummer "Dye -Fantasy" in mn hoofd dus die heb ik nu ook opstaan

[ Bericht 0% gewijzigd door magnetronkoffie op 19-07-2015 06:43:01 ]
  zondag 19 juli 2015 @ 07:09:36 #146
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_154457087
quote:
0s.gif Op zondag 19 juli 2015 06:31 schreef magnetronkoffie het volgende:
Wat ik nog weet is dat we in een grote stad leefden en toen door reuzen werden aangevallen (ik heb gister op youtube de trailer van AoT gezien dus denk dat het daardoor komt). Alleen waren deze reuzen snel en slim. Op een gegeven moment hadden ze mij ook te pakken en werd ik (samen met nog een klein aantal andere mensen) ergens naartoe meegenomen.
Deze AoT? _O_

Ik wist niet dat daar een film van komt joh, thx :7

[ Bericht 11% gewijzigd door hugecooll op 19-07-2015 07:18:23 ]
pi_154457093
quote:
0s.gif Op zondag 19 juli 2015 07:09 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Deze AoT? _O_

Ik wist niet dat daar een film van komt joh, thx :7
Ik hoop dat die film minstens net zo goed is als de anime! _O_

Edit: Ik kreeg trouwens geen quote-alert?
  zondag 19 juli 2015 @ 07:17:08 #148
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_154457094
quote:
0s.gif Op zondag 19 juli 2015 07:16 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Edit: Ik kreeg trouwens geen quote-alert?
hacks :9
pi_154457098
quote:
0s.gif Op zondag 19 juli 2015 07:17 schreef hugecooll het volgende:

[..]

hacks :9
Een bescheiden hacker, die kom je niet zoveel tegen :P

Maar even ontopic, heb jij nog wat gedroomd? :P
  zondag 19 juli 2015 @ 07:19:12 #150
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_154457100
quote:
0s.gif Op zondag 19 juli 2015 07:18 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Een bescheiden hacker, die kom je niet zoveel tegen :P

Maar even ontopic, heb jij nog wat gedroomd? :P
Ik onthoud eigenlijk nooit wat ik droom, tenzij het weer eens niet goed gaat of zo. Maar ook dan vergeet ik ze vrij snel :o
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')