abonnement Unibet Coolblue
pi_153436187
quote:
15s.gif Op donderdag 11 juni 2015 10:16 schreef Lathund het volgende:

[..]

Als jij het zegt...
Geloof wat niet gepaard gaat met werken is, idd een dood geloof; staat geschreven.

Ja, satan gelooft ook, en siddert, staat er ook.

Satan is alles wat slecht is.

Ik niet. Ik heb, net als iedereen me fouten, maar jaag/streef wel het goede na, net als iedereen. slechte mensen zoals Hitler heb je nu eenmaal ook. #keuzes maken

[..]

quote:
Ik denk dat 'leuk' er weinig mee te maken heeft. Als het zo is, dan is het zo. Als het niet zo is, is het niet zo.
[..]Dat zei ik ook. 'Leuk' is ff wat onhandig uitgedrukt. Ik bedoel eigenlijk: comfortabel psychisch.

Evangelie=goed nieuws, en het goede nieuws is dat de hemel bestaat waar goede mensen heen gaan :) Ook mensen die niet geloven, zie Rom 2 vanaf 13...

quote:
Mja...
Leven mét angst voor de dood? :? En dat terwijl ik wéét van het evangelie(goede nieuws), dat iedereen die gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft? Dát staaty geschreven namelijk.

en ook staat geschreven dat ongelovigen die goed leven gerechtvaardigd zijn bij God(Rom2 vanaf 13), dus ook naar de hemel gaan, anders ben je niet gerechtvaardigd bij God namelijk.

Juist het zéker weten dat ik naar de hemel ga, maakt dat ik gelukkig ben en door kan en wil gaan en enthousiast ben over het leven!!!! als je daarover onzeker moet zijn wat heeft het evangelie(goede nieuws) dan voor een waarde? :?

En tuurlijk heb ik ook me moeilijkere dagen, me verdriet nu en dan, me strijden te voeren, net als veel anderen. En bij mij voert steeds weer dingen overwinnen, en steeds weer uit een dal kruipen, naar een geluk, dat me verstand te boven gaat.
en ook, al zou het me niet lukken, dingen, dan nog mag ik weten dat ik gered/eeuwig leven heb, omdat er ook staat: 'Mijn genade is u genoeg'.

Dus, het geloof maakt mij gelukkig *O* , en zélf heb ik daar ook de hand in, en nee, het is idd niet áltijd even mákkelijk.

Fijne dag en als je moet werken veel kracht toegewenst! :)
“Integrity is doing the right thing, even when no one is watching.”
― C.S. Lewis
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')