Verser dan je denktquote:Op donderdag 14 mei 2015 20:24 schreef TUFKAL het volgende:
[..]
als je maar niet denkt dat het echt vers is
Ik koop normaal gesproken zelf nooit voorgemarineerd vlees, maar mijn dude had de knoflookversie van die worstjes meegenomen en die vond ik zeer goed te pruimenquote:Op vrijdag 15 mei 2015 13:16 schreef PureEvil het volgende:
Die gemarineerde bbq worstjes, is dat wat?
Spekfakkelsquote:Op vrijdag 15 mei 2015 13:16 schreef PureEvil het volgende:
Die gemarineerde bbq worstjes, is dat wat?
De bbq filetlapjes zijn erg lekker iig.
De paprika's zijn overal duur op t moment. Duurt vast niet lang meer.quote:
Toevallig heb ik me vanochtend ook staan verbazen over de varianten spaghetti haha.quote:Op zaterdag 16 mei 2015 11:21 schreef Deezertje het volgende:
Begint een beetje de AH te worden met 5 soorten spaghetti: bio,volkoren, glutenvrij, scharrelei en normale.. Kost ook allemaal schapruimte weer.
Was ie niet achterlijk zout? Vorige keer hebben we alles zo weggemikt omdat t te zout was..quote:Op dinsdag 19 mei 2015 19:28 schreef uniekhoorn het volgende:
Ooeeeh, de bifteki van de Griekse weken uit de vrizer (zak) is erg goedgekeurd, heerlijk om zo in de oven te smijten, echt even makkelijk lekker!
Beter dan de griekse hamburgers, die zijn gewoon smakeloss
Ja maar dat hoort ook wel een beetje... Wij heten het ook met heel veel groente en aardappelen. Die zijn minimaal zout gekruidquote:Op dinsdag 19 mei 2015 19:50 schreef femkepemke het volgende:
[..]
Was ie niet achterlijk zout? Vorige keer hebben we alles zo weggemikt omdat t te zout was..
je kan t in stukjes eten als n soort nougatquote:Op donderdag 21 mei 2015 14:30 schreef maily het volgende:
Heb de Halva gekocht; met honing en sesampasta; ik dacht een soort pindakaas voor op de boterham .... maar het is niet te smeren ...
Ja ik vond ze dus eerst tegenvallen, maar na beetje oefenen in zetten vind ik m ook goed.quote:Op maandag 25 mei 2015 16:22 schreef habitue het volgende:
[ afbeelding ]
Beste bonen die ik tot dusver heb geproefd en ook nog aanzienlijk goedkoper dan de "kwaliteitsbonen" die ik tot dusver geprobeerd heb.
de witte wijnen vind ik telkens weer een teleurstelling, ik hoop voor je dat rood beter isquote:Op dinsdag 26 mei 2015 18:25 schreef Molo het volgende:
Ik heb net een rode wijn bij Lidl gekocht, ik verwacht bocht, maar had geen zin meer om langs de AH te gaan speciaal voor wijn.
I'll keep ya posted
quote:Op dinsdag 26 mei 2015 19:23 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
de witte wijnen vind ik telkens weer een teleurstelling, ik hoop voor je dat rood beter is
Zo goed is de AH dan ook niet in wijn.quote:Op dinsdag 26 mei 2015 18:25 schreef Molo het volgende:
Ik heb net een rode wijn bij Lidl gekocht, ik verwacht bocht, maar had geen zin meer om langs de AH te gaan speciaal voor wijn.
I'll keep ya posted
Gewoon in Duitsland een voorraad vlees bestellen.quote:Op vrijdag 29 mei 2015 14:22 schreef Doedezemaar het volgende:
Leuk hoor, dat bbq-assortiment in de vleeskoelingen, maar ik wil gewoon normale riblappen ofzo kunnen kopen. En nee, niet die magere stooflappen van dat premium merk, er moet gewoon vet in/aan zitten.
Verder is dat Italiaanse assortiment erg verleidelijk, ik heb weer buffelmozzarella
Taarten moet je zelf bakken. Veel lekkerder.quote:Op zaterdag 30 mei 2015 10:13 schreef cb2013 het volgende:
ik ga vanaf nu vaker naar de aldi. De lid lijkt duurder geworden. Vooral die luxe taartjes. 4 of 5 euro.
tja zulke artikelen...quote:Op zaterdag 30 mei 2015 10:13 schreef cb2013 het volgende:
ik ga vanaf nu vaker naar de aldi. De lid lijkt duurder geworden. Vooral die luxe taartjes. 4 of 5 euro.
Buffelmozzarellaquote:Op vrijdag 29 mei 2015 14:22 schreef Doedezemaar het volgende:
Leuk hoor, dat bbq-assortiment in de vleeskoelingen, maar ik wil gewoon normale riblappen ofzo kunnen kopen. En nee, niet die magere stooflappen van dat premium merk, er moet gewoon vet in/aan zitten.
Verder is dat Italiaanse assortiment erg verleidelijk, ik heb weer buffelmozzarella
Ze hebben wel de normale die ze altijd hebben in die blauwe verpakking. Die maar gekocht, ik heb m toch nodig.quote:Op zaterdag 30 mei 2015 10:19 schreef Molo het volgende:
Ik heb wel Parmezaanse kaas gezien in andere verpakking, geraspt en aan een stuk.
Ik hoefde het niet dus heb niet heel goed gekeken hoe lang gerijpt enzo.
ik heb ze nog steess in de vriezer liggen. Vergeet ze iedere keer te ontdooienquote:Op maandag 8 juni 2015 17:35 schreef Dragonberry het volgende:
Eindelijk de forel gehaald voor op de barbecue, had ik veel eerder moeten doen!
Bij de Lidl in Heerhugowaard zag ik de Schogetten laatst ook weer liggen (zaterdagmiddag volgens mij), maar daar waren ze wel duurder dan de 49 cent die jij nu aangeeft.quote:Op maandag 25 mei 2015 16:55 schreef Deezertje het volgende:
Hier krijgt de supermarkt de Schogetten maar niet verkocht voor 89 cent.. Logisch, als ze bij de Lidl liggen voor 49 cent, bijna de helft goedkoper
Dat kan makkelijk, ze zitten apart in een zakje.quote:Op maandag 8 juni 2015 17:43 schreef DrMarten het volgende:
[..]
ik heb ze nog steess in de vriezer liggen. Vergeet ze iedere keer te ontdooien
Binnenkort toch maar eens een in de oven gooien.
Is het qua verpakking goed te doen trouwens om er een uit te halen en de ander in de vriezer te laten? Of wordt het dan een zooitje?
Topquote:Op maandag 8 juni 2015 17:54 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
Dat kan makkelijk, ze zitten apart in een zakje.
Grappigquote:Op dinsdag 9 juni 2015 08:55 schreef minilot het volgende:
Hehe, in navolging van Lidl doet Xenos de komende maanden ook aan landenthema's!![]()
Beetje offtopic, maar ik tip het hier toch maar even.
Thailand is als eerste aan de beurt: goedkoppe potten kokosolie, verse kokosnoten, een hotpot-kookset en dat soort dignen. Leuk wel!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |