Ik heb een tijd terug een jaar Amersfoort gewerkt en later nog een keer een half jaar.quote:Op zondag 26 april 2015 22:55 schreef Leandra het volgende:
[..]
Voor je het weet blijkt Piet af en toe op de Hof een terrasje te pakken
God verhoede dat hij weet wat een broodje Hadi is
Heb bij hun filiaal twee keer wat slappe friet gekregen, maar meestal is het meesterlijk. De smaak is zelfs dan veel beter dan eem 6.5, en ze hebben échte mayoquote:Op maandag 27 april 2015 06:13 schreef Windigo het volgende:
[..]
Ik kom er wekelijks, ik heb nog nooit een slap frietje gehad. Ik vind het testresultaat niet representatief voor die zaak. Een 6,5 ? Kom nou toch; er zijn zat zaken die echt veel slechter presteren..
Verder is het inderdaad wel een beetje hypocriet dat ze nu roepen dat de test niet klopt terwijl ze er eerst mee adverteerden, maar die test vertrouwde ik sowieso al niet.
Ja precies,en daarom sta ik achter de kritiek die ze uiten op de onderzoeksmethode. Een 6,5 is echt niet representatief voor het niveau waarop zij werken, maar dat krijg je als een testpanel maar 1x langs gaat en dan ook nog de frites laat verpakken. Dat is echt geen zuiver oordeel.quote:Op maandag 27 april 2015 10:06 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Heb bij hun filiaal twee keer wat slappe friet gekregen, maar meestal is het meesterlijk. De smaak is zelfs dan veel beter dan eem 6.5, en ze hebben échte mayo
Mee eens. Je zou als frietboer toch bijna zeggen dat ze de friet meteen op moeten eten, en je anders weigert mee te doen aan die test.quote:Op maandag 27 april 2015 10:21 schreef Windigo het volgende:
[..]
Ja precies,en daarom sta ik achter de kritiek die ze uiten op de onderzoeksmethode. Een 6,5 is echt niet representatief voor het niveau waarop zij werken, maar dat krijg je als een testpanel maar 1x langs gaat en dan ook nog de frites laat verpakken. Dat is echt geen zuiver oordeel.
Michelin komt ook minimaal drie keer bij een zaak langs voor ze een oordeel geven en hanteert dan steeds dezelfde methode. Het AD komt een keer langs en eet afhankelijk van de tester de frites in de zaak op of neemt ze mee. Neem ze dan allemaal mee, of eet ze allemaal in de zaak op. Op deze manier is het eindoordeel nogal willekeurig.
Heb ik je een keer niet teruggebeld nadat ik je geneukt heb?quote:Op maandag 27 april 2015 13:20 schreef probeer het volgende:
[..]
Piet weet alles, zelfs als hij het niet weet.
Jup. Heb mn teddybeer laten liggen, wil m graag terug.quote:Op maandag 27 april 2015 13:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Heb ik je een keer niet teruggebeld nadat ik je geneukt heb?
Vind het sowieso vreemd dat ze ontkennen dat friet slap wordt van verpakken, terwijl ze klagen dat hun verpakte friet slap was. Als je vergelijkt moet je het altijd vers eten, of altijd verpakt, niet de ene keer dit, de andere keer dat.quote:Op maandag 27 april 2015 10:21 schreef Windigo het volgende:
[..]
Ja precies,en daarom sta ik achter de kritiek die ze uiten op de onderzoeksmethode. Een 6,5 is echt niet representatief voor het niveau waarop zij werken, maar dat krijg je als een testpanel maar 1x langs gaat en dan ook nog de frites laat verpakken. Dat is echt geen zuiver oordeel.
Michelin komt ook minimaal drie keer bij een zaak langs voor ze een oordeel geven en hanteert dan steeds dezelfde methode. Het AD komt een keer langs en eet afhankelijk van de tester de frites in de zaak op of neemt ze mee. Neem ze dan allemaal mee, of eet ze allemaal in de zaak op. Op deze manier is het eindoordeel nogal willekeurig.
Dit dus. Slaat nergens op. Verder is het vreemd dat ze verschillende panelleden op verschillende plaatsen maar één keer laten testen.quote:Op maandag 27 april 2015 13:31 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Vind het sowieso vreemd dat ze ontkennen dat friet slap wordt van verpakken, terwijl ze klagen dat hun verpakte friet slap was. Als je vergelijkt moet je het altijd vers eten, of altijd verpakt, niet de ene keer dit, de andere keer dat.
Het dient vooral één ding, hun patattest krijgt veel aandacht, lekker drama er in, alles voor de oplage en poep aan de restquote:Op maandag 27 april 2015 16:23 schreef tong80 het volgende:
[..]
Dit dus. Slaat nergens op. Verder is het vreemd dat ze verschillende panelleden op verschillende plaatsen maar één keer laten testen.
Ja, zoals zeggen dat de patat lekker is, maar dat er op een andere aardappel overgestapt moet worden vanwege de kleur:quote:Op zaterdag 25 april 2015 17:36 schreef RobinOok het volgende:
Volgens mij verschilllen de smaken en voorkeuren nogal wat betreft friet. Het is maar net waar je van houdt. Lijkt mij vrij moeilijk om daar een rangorde in aan te brengen.
Terwijl het er imho beter uit ziet dan veel andere (bleke) voorbeelden die voorbij komen.quote:Fritèz Cafetaria Extraordinaire
Witte de Withstraat 68 A - Rotterdam
Oordeel jury: Goed
Cijfer friet: 8
Merk friet: Vers / Onbekend
Gewicht per portie: 233 gram
Prijs per portie: ¤ 3.00
Prijs per 100gr: ¤ 1.29
Vetpercentage friet: 11.6
Prijs mayonaise: ¤ 0.50
Frituurtijd: 2:27
Smaakoordeel en conclusie: Door het hoge zetmeelgehalte bakt de aardappel veel te donker. Dat moet je niet willen verkopen. Schakel over op andere aardappel. Wel goed wat betreft smaak, mag iets krokanter.
quote:Op maandag 27 april 2015 13:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Heb ik je een keer niet teruggebeld nadat ik je geneukt heb?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Bovendien is het niet het zetmeelgehalte wat te donker bakt, maar de suikers ( oude aardappels)quote:Op woensdag 29 april 2015 13:25 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Ja, zoals zeggen dat de patat lekker is, maar dat er op een andere aardappel overgestapt moet worden vanwege de kleur:
[ afbeelding ]
[..]
Terwijl het er imho beter uit ziet dan veel andere (bleke) voorbeelden die voorbij komen.
Frietbakkers klagen vaak over nieuwe aardappels, dat ze zo bleek blijven. Als aardappels oud worden zet het zetmeel zich om in suikers die bruin kleuren bij het bakken. Of er een verschil zit in suiker gehalte tussen de verschillende rassen, kan, geen idee. Weet wel dat je goede friet bakt met aardappels met een hoog zetmeel gehalte omdat deze krokant worden en beter smaken.quote:Op dinsdag 5 mei 2015 16:04 schreef RobinOok het volgende:
Nou, dat hoeft niet perse een oude aardappel te zijn toch? Ligt ook gewoon aan het ras.
Ik vind die donkergekleurde juist altijd extra lekker. :-)
Dat heb ik ook. Lekkere korstjes.quote:Op dinsdag 5 mei 2015 16:04 schreef RobinOok het volgende:
Nou, dat hoeft niet perse een oude aardappel te zijn toch? Ligt ook gewoon aan het ras.
Ik vind die donkergekleurde juist altijd extra lekker. :-)
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |